- 13 Mart 2021
- 135
- 367
- 18
Cacığım vardı yeni farkettim yazmadığımıTatlı olmasa iyiymiş ama yine de spor yapmışsın en azından canım diğer günler tatlı yememeye çalış
Afiyet olsun canım yemekte salata olmaması dışında beğendim menünü
Bazen gerçekten vücudun tatlı bir şeye ihtiyaç duyduğu oluyor, özellikle stresli günlerde. Bence moralini daha fazla bozma yemişsin, bir dahaki sefere tatlı bi meyve yiyerek o ihtiyacını gidermeye çalış canım. En azından sonradan pişmanlık duyup moralini bozmazsın
Geçmiş olsun canım. Benim bildiğim meyvenin yanında kuruyemiş vs yemeyince meyveler kan şekerini çok hızlı yükseltiyor. İstersen detaylı bir araştır yanlış olmasın, kan şekerinin dengesini koruması açısından 1 2 parça ceviz yiyebilirsin yanında ya da ne seviyorsan. Onun dışında güzel bir menü olmuş, afiyet olsun
Kesinlikle araştıracağımTatlı olmasa iyiymiş ama yine de spor yapmışsın en azından canım diğer günler tatlı yememeye çalış
Afiyet olsun canım yemekte salata olmaması dışında beğendim menünü
Bazen gerçekten vücudun tatlı bir şeye ihtiyaç duyduğu oluyor, özellikle stresli günlerde. Bence moralini daha fazla bozma yemişsin, bir dahaki sefere tatlı bi meyve yiyerek o ihtiyacını gidermeye çalış canım. En azından sonradan pişmanlık duyup moralini bozmazsın
Geçmiş olsun canım. Benim bildiğim meyvenin yanında kuruyemiş vs yemeyince meyveler kan şekerini çok hızlı yükseltiyor. İstersen detaylı bir araştır yanlış olmasın, kan şekerinin dengesini koruması açısından 1 2 parça ceviz yiyebilirsin yanında ya da ne seviyorsan. Onun dışında güzel bir menü olmuş, afiyet olsun
Diyetisyenim salata üstü protein verir ki tok tutsun yanında ayran da icebilirsin meselaSalatayla akşamı geçirenlere hayranım açlığın en çok bastırdığı zaman yatana kadar
Evet evde çocuk var :\Aman allahım bun nasıl bir menüdür? Evin alışverişini kim yapıyor? Evde çocuk var mı? Bu abur cuburlar nereden geliyor?
Korumakta iyi bi açıdan en azından üstüne cikmiyosunCuma 58.4
Bugün 58.4
Stabillikte rekor kırıyorum 26 şubattan beri
Canısı günaydın spor yapmıştım15 Mart Pazartesi menü kontrolü
pessinus menü cıslı sporlu
polokey2244 menü cıslı sporsuz
dira90 menü cıslı sporsuz
Bravequeen menü cıslı sporsuz
E elaalemi menü güzel sporlu
Eyslg menü cıslı sporsuz
A aysegul6666 menü cıslı sporsuz
Sibal57 menü güzel sporsuz
bi-zuzu menü cıslı sporsuz
yeninesilsosyolog menü cıslı sporlu
Ceylinimdeceylinim menü güzel sporlu
@Souldfy menü cıslı sporsuz
berceste_ menü güzel sporlu
G gamzisko menü güzel sporlu
Ellssa
maalesef cınımmCanısı günaydın spor yapmıştımcıs olarakta 60 kolarilik bişe yemiştim o da cıs sayılıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?