Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun. Akşama daha çok var ama, kan şekerin aniden düşerse baklavaya kesin düşersin bence ufak bi ara öğün yapmalısın, kahvenin yanına kuru meyve yada yoğurt+taze meyve gibi
baklavaya dusmemek icin yesilcay ictim
su hedefime bi ulassam da vicdan azabi duymadan istedigimi yiyebilsem.

Ay harika. Bazen vicdan azabı işe yarıyor
İnşallah yarar. Bugünü iyi geçiriyorum. Sabah yürüyüşe gittim 9.000 adım attım. Hiç kaçamaksız günü geçiriyorum. Şimdiden 2 lt su içtim. Birazdan yeşil çay içeceğim. Daha ne olsun. Akşamları 20 dk yapmaya başlayacağım bir de.

baklavaya dusmemek icin yesilcay ictim
su hedefime bi ulassam da vicdan azabi duymadan istedigimi yiyebilsem.
Merhaba:)
Suya nane koymak ve limon sıkmak su içme isteğini artırıyor. Nane iştahı da kesiyor. Hedefine ulaşmak için yardımcı olabilir:)

Canımm arkadaşlarım bu tarifi daha az oranla bal ile yapsamm sıkıntı olur mu ( cıslı listeye girer miyim girmez miyim )

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-14-16-39-40-51.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 25
Yürüyüşüne hayran kaldım. Bende şimdiye kadar 2litre içtim

10.45
-1 kase tarhana çorbası
-2 yk lor peynir
-5 zeytin
-2 yumurta
-yarım domates yarım salatalık
-yarım yer elması yarım biber

12.15: türk kahvesi

14.00(spor öncesi): 9 çiğ badem+ 1 küçük muz

16.00: 4 yk maş fasülyesi+ 3 yk yoğurt

18.00:
Kurabiyemsi şey
-3 yumurta beyazı
-2.5 yk kakao
-1 tk bal + 1 tk bitter damla çikolata+4 5 tane fındıklı draje (hepsini yedim )

2 hurma + 1 çk şekersiz fıstık ezmesi+ 3 yk süt ile sos

Türk kahvesi

1000 ip + karın
2.5 lt su

12:00 kahvalti
3 YK menemen,
1 dilim ty peynir
1 tk kuşburnu marmelatı
1 dilim ekşi mayalı ev ekmeği

15:40 ara
1 orta boy muz

18:00 akşam
2 tane Hasanpaşa köfte
Bol yeşillikli salata
Ayran

2.5 lt su bitti, yolum uzun daha 1 litre daha rahat içerim. Spor yok maalesef.
Bide akşam 21:00 gibi 1 çay bardağı boza içicem leblebisiz :) emzirdigim için güzel süt yaptığını düşünüyorum hurmam bitmiş, hurma olsaydı onu yerdim ama yarın aldiricam

1000 ip çok iyi maşallah ya ip atlamak efsane güzel bi spor tebrikler

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık maydanoz

Öğle 14.00
6 ince dilim sucuk, 1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz ekmek
1 yk labne peyniri
1 tk vişne reçeli

Akşam 18.30
1 pors pirinçli ıspanak yemeği
4 yk kuru fasulye
200 ml ayran
3 tane minnak kornişon turşu

Ara 19.30 gibi
1 fincan sütlü şekersiz tk
1 kare bitter çikolata yiycem

Su 2.5 lt
Spor yok

Canımm arkadaşlarım bu tarifi daha az oranla bal ile yapsamm sıkıntı olur mu ( cıslı listeye girer miyim girmez miyim )
Tarifi göremedim ama kuzum bir tanesi 50 kalori diyor sağlıklı malzemelerden yapıldıysa öğle saatlerinde 1 2 tane neden yenmesinki. Benimde bir tarifim vardı hurmayla yapılıyor gayet sağlıklı ama kontrollü tüketmek lazım balda hurmada içine koyacağın kuruyemişlerinde kalorisi çok yüksek oluyor.

Ekranı küçültünce gördüm :)) tadını merak ettim gayet iyi duruyor malzemeleri tahmin ettiğim gibi değil şeker yerine bal koyunca sağlıklıda olur dene bkalım sen bizede söyle ama lezizse yapalım

Selam kızlar
Kahvaltı 10.30 da
Yarım lavaş
(1 yumurta ile) kıymalı soğanlı yumurta
Salatalık Çay

Saat 15.00 de 1 tane en ufağından efibadem

Saat 19.00 da
1 tabak bulgur
Üzerine kilis tava
Acı biber
Büyük bir kase cacık

İlerleyen saatlerde yeşil çay içerim.

1.5 litre su
100 ip atlama

Ekranı küçültünce gördüm :)) tadını merak ettim gayet iyi duruyor malzemeleri tahmin ettiğim gibi değil şeker yerine bal koyunca sağlıklıda olur dene bkalım sen bizede söyle ama lezizse yapalım
Aslında normalde olduğu gibi olmayacağını biliyordum . Çünkü videoda şekerle çırptığı için kıvamı farklı(boza gibi) ben yumurtayı sade çırptım (benimki bulut oldu) sonrasında bal kakaoyu ekledim hayalimdeki gibi değildi( krep yapısında oldu)ama canım çok çikolata çektiği için yedim. Yorumlarda herkes çok beğenmiş. Bence şeker miktarını biraz daha azaltıp yaparsanız çocuklar için iyi bir alternatif olabilir gibi

Ben hepsini saat 6 da yedim reglim yaklaşıyor sanırım

İp ve karın egzersizi çok ii olmuş. Gece biraz ağrı olur ama değer:)
Gayet ii bir menü:)
Gayet ii çikolata yerine hurma olsa daha da süper olurdu:)
Kilis tavayı bilmiyorum yüksek kalorili değilse menü gayet ii acı biber de metabolizmayı çalıştırır.

Kahvaltı 10:00
Omlet (1 yumurta, 90 gr mantar, 10 gr tulum, 4 az tuzlu zeytin, 15 gr chedar peyniri, 3 gr tereyağ)
Ara 15:00
7 badem
40 gr hurma
Ara 17;00
20 gr diyet çubuk kraker, 2 bardak kış ve yeşil çay karışımı
Akşam 19:00
Sebze çorbası (1.5 kase)
Yağsız kırmızı lahanalı salata
1 tabak et söğüş
1 bardak ayran
2.5 lt den fazla su
9000 adım, gece 15-20 dk yoga yapmayı planlıyorum.

Yani çok kalorili olacağını sanmıyorum canım ya soğan patates patlıcan domates kırmızı ve yeşil biber ufak ufak doğranıyo. kıyma salca ve baharatlarla karıştırılıp sebzelerin üzerine dökülüyor hepsini tavada bi kez daha karıştırıp azıcıkta su ekliyon üzerini yağlı kağıt ile kapatıp fırınlıyosun.. hepsi bu Aslında basit bir yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…