Tamam.. Her hafta yüzdelerimizle yarışcaz*** 13. Takım 704. Etap candy_candy (124.6///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor.
son kilom buymuşcanım çıkacak şimdi o kiloyu görene kadar
kapışak mademnasıl kapışcaz
124,6 son bildirimim altına düşmem lazım
Ben giriyorun dimi bu hafta listeyeBen bi hesap yapayım. Eğer kurallara göre girebilirsen listeye alırım seni hemen. Keşke bu hafta fotoğraflı bildirim yapsaydın.
Ben de yeni öğrendim. Süper etkili imiş. Bu hafta başlarım ben deBunu benim diyetisyenim de verdi canım. 1 tane cevizi kırıp 2 bardak suya ıslıyorum akşamdan. Sabah suyu içip, cevizi yiyorum. Ceviz çok lezzetli oluyorBu hafta yapmayı unuttum ama
Bence takıma çok girememek ve düzenli menü paylaşmamak da etkili olmuşturGeçen hafta: 69.1
Bugün 70.1
fark + 1 kilo
Regl ve şişkinlik te var ama yinede almışım
Şimdiye kadar senden gördüğüm en güzel menü
Tamam.. Her hafta yüzdelerimizle yarışcaz
Tamam atarımAslında çok kolay bunu hazırlamak ama akşamdan hazırlamanı tavsiye ediyorum ben sana. Ben öyle yapıyorum. Sabah bazen zor oluyor götüreceklerini hazırlamak. Akşamdan hazırlayıp, dolaba koyuyorum. Sabah gitmeden alıp çıkıyorum. Hiç zaman kaybı olmuyor. Sen de öyle yap. Listeni de bana özelden at olur mu? Ben şimdikini, hem yeni gelecek listeyi. Seni özellikle kontrol edeceğim
Yok artıkCanımmmm fotoğrafı çekerken bir kağıda kullanıcı adımızı ve bugünün tarihini yazıp öyle çekiyoruz fotoğrafı. Yenileme şansın var mı? Bu arada tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuç
Ciddimi ya benim kabızlığın çok fena hiç bitmeyecek sanırım ama bunu da denerimTatlım gece yatmadan 1 cevizi kır içini 1 su bardağı suya ısla ağzını kapat.. Sabah kalktıktan 15 dk sonra o suyu iç ardından cevizi ye..
Bu iksire devam et.. Hem kabızlığın hem de yağların gider
Okuldayım eve 16 30 gibi geçeceğim geç olmazsa sizin için yenilerimCanım tarihi yazarken 12 Mart 2021 yazman lazımmış. Geçen hafta uyardılar. Yenileyebilir misin?
Kazanana odaklıyım ben deama kaybedene ne olacak
Dene tabikiCiddimi ya benim kabızlığın çok fena hiç bitmeyecek sanırım ama bunu da denerim
Virgülle ayırıp yazmayı dene canımKilomu güncellerken küsüratı yapamadım.. Nokta yoksizler nasıl yaptınız
Tatlım noktalama işaretleri hiç çıkmıyor sadece rakam ama ben buldum çaresiniVirgülle ayırıp yazmayı dene canım
Kazanana odaklıyım ben de
Kaybedene ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?