Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam.. Her hafta yüzdelerimizle yarışcaz

Bunu benim diyetisyenim de verdi canım. 1 tane cevizi kırıp 2 bardak suya ıslıyorum akşamdan. Sabah suyu içip, cevizi yiyorum. Ceviz çok lezzetli oluyor Bu hafta yapmayı unuttum ama
Ben de yeni öğrendim. Süper etkili imiş. Bu hafta başlarım ben de

Tamam atarım ben de zaten akşamdan hazırlıyorum ama bu hafta akşam yemeği bile yapamadım yorgunluktan
Tüm öğretmenler hepimiz hamladik resmen neyse bugün evdeyim birazdan yürüyüşe cikacam rahatladım resmen

Canımmmm fotoğrafı çekerken bir kağıda kullanıcı adımızı ve bugünün tarihini yazıp öyle çekiyoruz fotoğrafı. Yenileme şansın var mı? Bu arada tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuç
Yok artık bilmiyordum haftaya öyle yaparım kaptanım ben ne zaman girerim listeye

Tatlım gece yatmadan 1 cevizi kır içini 1 su bardağı suya ısla ağzını kapat.. Sabah kalktıktan 15 dk sonra o suyu iç ardından cevizi ye..
Bu iksire devam et.. Hem kabızlığın hem de yağların gider
Ciddimi ya benim kabızlığın çok fena hiç bitmeyecek sanırım ama bunu da denerim

Kilomu güncellerken küsüratı yapamadım.. Nokta yoksizler nasıl yaptınız

Takımdan ayrıldığım kilom kaçtı acaba listeye girmem için kağıtla mi bildirim yapmam lazım ama kahvaltıyı yaptım dur yine de atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…