Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kahvaltımı hemen yazayım
7tane altın çilek 1 bardak su 10dk ara
1 yumurta 1 dilim kepek ekmek
3tane zeytin
çay

kızlar kilom fazla çıkıyooo (
umarım yarın sabaha atabilirim...sanırım dün ki yediklerimden oldu
uzun zamandır hamurişi yemiyordum
hem börek hemde pasta fazla geldi sanırım (
neyse bugün toparlanma günü olsun
bu arada bacağım ağrımaya başladı bu şekilde giderse dr. giderim çnk ağrırsa gel dedi (

günaydın kızlar

akşam yemeği:
yine taze faülye 4 kaşık
3 kaşık pilav
hiç ekmek yemedim
2 dilim domates

2 saat sonrada ince bir dilim kek

sabah:
talaş böreği Yağsız peynirli
1 bardak çay

bi etkinlik yapamadım ağır hastamız vardı oraya gittik yorgun düştüm

dosba, bugüm dikkat edersin. yarına atmış olursun inşallah. bugün kaçamak yapmamaya çalış. bacağın için de geçmiş olsun.

hastanıza Allah şifa versin.

dün yediklerin iyi bence. yalnız kek tipi bir şey yiyeceksen bunu gündüz saatlerinde yapmaya çalışmalısın. ben ince bir dilim keki sorunlu bulmuyorum ama yediğin saati doğru bulmadım.

talaş böreği nasıl yağsız oldu yaw:))

ya hamurunun yapılışında yağ vardır pastaneden alınanlar çok yağlı oluyor ama dondurulmuş hamurlar yağlı olmuyo pek bide ben yağ sürmeden pişiriyorum yağlı kağıtta

ya hastamız ağır çok bekliyoruz.. onu görünce o halde gece uyuyamadım çok fena oldum uyuyamayıncada geç kaldım sabah işe yine ondan aç kalmamak için bitane talaş böreği yedimohaoldumsmile

afiyet olsun canım. ben daha yemedim. birazdan inşallah.
şimdiden afiyet olsun

canım sebze yemeğin çok güzel olmuş ekmek yemediğin için pilavda çok ölçülü
ama sende benim gibi tatlı kaçamağı yapmışsın kek yemişsin neyse arada olur
talaş böreğini nasıl yaptın ??

dosba, bugüm dikkat edersin. yarına atmış olursun inşallah. bugün kaçamak yapmamaya çalış. bacağın için de geçmiş olsun.

inş. canım
bugün dikkat etmeye çalışacağım
ii dileklerin için saol

bende saatine önem verirdim ama diyetisyenim gün içinde aldığım kaloriye daha çok dikkat ediyor acaba saatlerde değişiklik yapsak farkeder mi??

canım burda yazdım ama en altta kalmış arka sayfada
evet ince bi dilim yedim keki bu akşam sporla telafi edicem:1rolleyes:

Allah yardımcınız olsun.

Sabah saatlerinde yediklerini gün içerisinde eritme ihtimalin var. Talaş böreği de olmuş artık, sen günü normal geçirmeye bak bence.

rica ederim canım.

ben diyetisyen değilim tabi, yani diyetisyenin daha doğrusunu bilir ama şöyle bir şey var. akşam yediklerimizi henüz yakamadan uyuyoruz vs oysa sabah yeseydin günlük koşturmacan içinde bile akşama kalmazdı. ben kek vs yiyeceksem sabah yiyorum.

Günaydın kızlarr,
Akşam yediklerimi yazayım size annem menemen yapmıştı 4-5 kaşık yedim iki dilim ekmekle 1 2 dilim de peynir :)) sonra spor...

Sabahta, müsli yedim kahvaltılık gevrek bu da ama form'un keten tohumlu filan lıght sütle bi kase yedim çıktım suyumu içiyorum şimdide ama acayip şişkinlik hissediyorum, hasta da olmadım daha bu hafta kg filan veremem ben tartıda oynama olmaz büyük ihtimal ya...

Allah yardımcınız olsun.

Sabah saatlerinde yediklerini gün içerisinde eritme ihtimalin var. Talaş böreği de olmuş artık, sen günü normal geçirmeye bak bence.

.
sağol canım
öyle yapıcam artık
afiyet olsun canım
yemeklerin çok iyi olmuş ya bende bugün öğleni çok az yerim artık
benimde hastalanmam lazım bu aralar bakalım ne zaman olcam çok düzensizleşti zaten
günaydınnnnopuyorumnanaktan

günaydınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…