günaydın dosba, günaydın gelecek olan arkadaşlar:)
günaydın kızlar
akşam yemeği:
yine taze faülye 4 kaşık
3 kaşık pilav
hiç ekmek yemedim
2 dilim domates
2 saat sonrada ince bir dilim kek
sabah:
talaş böreği Yağsız peynirli
1 bardak çay
bi etkinlik yapamadım ağır hastamız vardı oraya gittik yorgun düştüm
hastanıza Allah şifa versin.
dün yediklerin iyi bence. yalnız kek tipi bir şey yiyeceksen bunu gündüz saatlerinde yapmaya çalışmalısın. ben ince bir dilim keki sorunlu bulmuyorum ama yediğin saati doğru bulmadım.
talaş böreği nasıl yağsız oldu yaw:))
şimdiden afiyet olsunafiyet olsun canım. ben daha yemedim. birazdan inşallah.
canım sebze yemeğin çok güzel olmuş ekmek yemediğin için pilavda çok ölçülügünaydın kızlar
akşam yemeği:
yine taze faülye 4 kaşık
3 kaşık pilav
hiç ekmek yemedim
2 dilim domates
2 saat sonrada ince bir dilim kek
sabah:
talaş böreği Yağsız peynirli
1 bardak çay
bi etkinlik yapamadım ağır hastamız vardı oraya gittik yorgun düştüm
dosba, bugüm dikkat edersin. yarına atmış olursun inşallah. bugün kaçamak yapmamaya çalış. bacağın için de geçmiş olsun.
hastanıza Allah şifa versin.
dün yediklerin iyi bence. yalnız kek tipi bir şey yiyeceksen bunu gündüz saatlerinde yapmaya çalışmalısın. ben ince bir dilim keki sorunlu bulmuyorum ama yediğin saati doğru bulmadım.
talaş böreği nasıl yağsız oldu yaw:))
ya hamurunun yapılışında yağ vardır pastaneden alınanlar çok yağlı oluyor ama dondurulmuş hamurlar yağlı olmuyo pek bide ben yağ sürmeden pişiriyorum yağlı kağıtta
ya hastamız ağır çok bekliyoruz.. onu görünce o halde gece uyuyamadım çok fena oldum uyuyamayıncada geç kaldım sabah işe yine ondan aç kalmamak için bitane talaş böreği yedimohaoldumsmile
ya hamurunun yapılışında yağ vardır pastaneden alınanlar çok yağlı oluyor ama dondurulmuş hamurlar yağlı olmuyo pek bide ben yağ sürmeden pişiriyorum yağlı kağıtta
ya hastamız ağır çok bekliyoruz.. onu görünce o halde gece uyuyamadım çok fena oldum uyuyamayıncada geç kaldım sabah işe yine ondan aç kalmamak için bitane talaş böreği yedimohaoldumsmile
şimdiden afiyet olsun
inş. canım
bugün dikkat etmeye çalışacağım
ii dileklerin için saol
bende saatine önem verirdim ama diyetisyenim gün içinde aldığım kaloriye daha çok dikkat ediyor acaba saatlerde değişiklik yapsak farkeder mi??
sağol canımAllah yardımcınız olsun.
Sabah saatlerinde yediklerini gün içerisinde eritme ihtimalin var. Talaş böreği de olmuş artık, sen günü normal geçirmeye bak bence.
.
afiyet olsun canımGünaydın kızlarr,
Akşam yediklerimi yazayım size annem menemen yapmıştı 4-5 kaşık yedim iki dilim ekmekle 1 2 dilim de peynir :)) sonra spor...
Sabahta, müsli yedim kahvaltılık gevrek bu da ama form'un keten tohumlu filan lıght sütle bi kase yedim çıktım suyumu içiyorum şimdide ama acayip şişkinlik hissediyorum, hasta da olmadım daha bu hafta kg filan veremem ben tartıda oynama olmaz büyük ihtimal ya...
günaydınnnnopuyorumnanaktan
şimddi peynirli tostumu yiyorumm
hava pusluuu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?