Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim anlamadığım bu hafta hepimiz birdenmi regl dönemindeyiz. cumaya ödemleri atamazsak kimse kilo veremezki.diyetleri bozmuyoruz ama tartılardanda ümidimiz yok nasıl olacak bakalım böyle:uhm:asumancım,
tartıda fark bence adet döneminden görülmüyor. ben de bugün o kervana katıldım:) hiçbir kervan kaçırmam zaten:))) grip kervanı olur oğlanı katarım, adet için kendim katılırım:)) bu hafta tartıdan ümidim yok ama diyetleri bozmuyoruz.
ad cnm senden bu hafta bekliyoruz bakk ona göree verceksinn:)))
yeni arkdaşlarda verirse bu hafta 1. oluruz inşş alan yok demi kzılarrr
oklavalar gelir bakk sonraaklava:klava:klava:a.s.
ay maşallah kızlar bi öğleden sonra yoktum kaç sayfa paylaşım olmuş,oku oku zor bitti valla.ne hareketli bi gurubumuz var.
canım benim anlamadığım bu hafta hepimiz birdenmi regl dönemindeyiz. cumaya ödemleri atamazsak kimse kilo veremezki.diyetleri bozmuyoruz ama tartılardanda ümidimiz yok nasıl olacak bakalım böyle:uhm:
kilo alan yokta diyete rağmen veremeyenler olabilir:sinifsinif: ama cidden kaçamak yapmıyorum, sadece kendimi okadar şişmiş hissediyorumki,kotlarım bile beni sıkıyor.eşofman dışında bişe giyesim gelmiyor.ya bu hafta veremezsem çok üzülürümmafoldumben
en güzeli okumak tabii ki. ben yoruluyorum ya, kitap falan istemiyor canım. oğluşu uyuttuktan sonra anca biraz internet ve biraz tv vaktim oluyor. bir aralar çok okurdum şimdi durdum resmen.
Cidden ya herkes mi regl döneminde olur ...
Benim de yeni bitti :)
Hem de canım neredeyse hiç tatlı istemeden
Çok sevdim ben bu takımı ya
ya kim olduğunu tam hatırlayamıyorum ama biri guruba eğer canınız tatlı isterse süte bol tarçın serpip için demişti.kimse allah razı olsun ondan süper işe yarıyor,harika bir yöntem.yani 1 kase sütlaç yemiş gibi oluyorum,ağzımda öyle bir tat kalıyor ve canım o gün birdaha tatlı istemiyor. canı tatlı isteyen olursa bir çaybardağı sütle deneyebilir.
ay maşallah kızlar bi öğleden sonra yoktum kaç sayfa paylaşım olmuş,oku oku zor bitti valla.ne hareketli bi gurubumuz var.
canım benim anlamadığım bu hafta hepimiz birdenmi regl dönemindeyiz. cumaya ödemleri atamazsak kimse kilo veremezki.diyetleri bozmuyoruz ama tartılardanda ümidimiz yok nasıl olacak bakalım böyle:uhm:
Kaç yaşında oğlun?
yaramaz mı? Yoruyor mu seni?
Hoş sevgisi her şeye değiyordur ama
ya evlendikten sonra herşey nasıl değişiyor dimi? ben öğrenciyken hiç elim boş kalmazdı, muhakkak okuduğum bi kitap olurdu.ama şimdi okumak yorucu geliyor, hem fırsatta bulamıyorsun. vaktin varsa,bebiş uyuduysa çamaşır ser-topla,ütü,mutfakta meyveden kalan bulaşıkları toparla...vb işleri bitirip en fazla biraz dinlenip sonra doğru uykuya. belki büyürlerse biraz daha kendimize vakit ayırabiliriz.
ya kim olduğunu tam hatırlayamıyorum ama biri guruba eğer canınız tatlı isterse süte bol tarçın serpip için demişti.kimse allah razı olsun ondan süper işe yarıyor,harika bir yöntem.yani 1 kase sütlaç yemiş gibi oluyorum,ağzımda öyle bir tat kalıyor ve canım o gün birdaha tatlı istemiyor. canı tatlı isteyen olursa bir çaybardağı sütle deneyebilir.
Haklısın tabi.
Evliliğin sorumlulukları çok farklıdır.
Şuan ben sadece kendimden sorumluyum
Ama sizin sorumluluklarınız çok daha fazla.
Allah kolaylık versin valla zor şey gibi duruyor evlilik
Ama yeterki mutlu huzurlu olun ...
Evet onu söyleyen benim :)
Çok sevindim işine yaramasına ...