• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

katılıyorum, özellikle havuç fukara:) kız güzel gerçi, adını unuttum. bir de ben o kadını sevmiyorum. anneleri, onun da adını unuttum:)) baba da baydı. diyeceksin şimdi: iki gülecektim, hevesimi kursağımda bıraktın:)

hep aynı türk yapımlarından sıkıldım yaw:)

Gerçekten artık türk dizileri çok kötü olmaya başladı
Tabiki istisnalar olur ama
Çok olsun diye seçicilik kalmadı
Ne yapacaklarını şaşırdılar.
Arada bakmıyor değilim
Ama genelde mecburen yabancı filmler diziler izliyorum
Keşke türkler daha güzellerini yapsalar da onları izlesek

Ben de bakıyorum arada, evet. zaten ordan biliyorum da kendi içinde de tekrar olmaya başladı. tekrar olmayanlar da çok üzücü geliyor. bu dönemki kanal d dizileri gibi. ne ya o kasvet. sanki yeterince üzülecek bir şey yok.

benim ilk kanallar zaten direk yabancı. oraya bakarım, bir şey bulamazsam yerli yapımlara geçiyorum.

Ben de nerede komik şeyler var onlara bakıyorum.
Aman olmadı alıyorum kitabımı oturuyorum okuyorum.
Hem başkalarının hayal dünyasını izlemektense okurken kendi hayallerimdeki gibi canlandırmak daha çok hoşuma gidiyor

en güzeli okumak tabii ki. ben yoruluyorum ya, kitap falan istemiyor canım. oğluşu uyuttuktan sonra anca biraz internet ve biraz tv vaktim oluyor. bir aralar çok okurdum, şimdi durdum resmen.

ay maşallah kızlar bi öğleden sonra yoktum kaç sayfa paylaşım olmuş,oku oku zor bitti valla.ne hareketli bi gurubumuz var.

asumancım,

tartıda fark bence adet döneminden görülmüyor. ben de bugün o kervana katıldım:) hiçbir kervan kaçırmam zaten:))) grip kervanı olur oğlanı katarım, adet için kendim katılırım:)) bu hafta tartıdan ümidim yok ama diyetleri bozmuyoruz.
canım benim anlamadığım bu hafta hepimiz birdenmi regl dönemindeyiz. cumaya ödemleri atamazsak kimse kilo veremezki.diyetleri bozmuyoruz ama tartılardanda ümidimiz yok nasıl olacak bakalım böyle:uhm:

ad cnm senden bu hafta bekliyoruz bakk ona göree verceksinn:)))
yeni arkdaşlarda verirse bu hafta 1. oluruz inşş alan yok demi kzılarrr
oklavalar gelir bakk sonraa:oklava::oklava::oklava:a.s.

kilo alan yokta diyete rağmen veremeyenler olabilir:sinifsinif: ama cidden kaçamak yapmıyorum, sadece kendimi okadar şişmiş hissediyorumki,kotlarım bile beni sıkıyor.eşofman dışında bişe giyesim gelmiyor.ya bu hafta veremezsem çok üzülürümmafoldumben

ay maşallah kızlar bi öğleden sonra yoktum kaç sayfa paylaşım olmuş,oku oku zor bitti valla.ne hareketli bi gurubumuz var.

canım benim anlamadığım bu hafta hepimiz birdenmi regl dönemindeyiz. cumaya ödemleri atamazsak kimse kilo veremezki.diyetleri bozmuyoruz ama tartılardanda ümidimiz yok nasıl olacak bakalım böyle:uhm:

kilo alan yokta diyete rağmen veremeyenler olabilir:sinifsinif: ama cidden kaçamak yapmıyorum, sadece kendimi okadar şişmiş hissediyorumki,kotlarım bile beni sıkıyor.eşofman dışında bişe giyesim gelmiyor.ya bu hafta veremezsem çok üzülürümmafoldumben

Cidden ya herkes mi regl döneminde olur ...
Benim de yeni bitti :)
Hem de canım neredeyse hiç tatlı istemeden
Çok sevdim ben bu takımı ya

en güzeli okumak tabii ki. ben yoruluyorum ya, kitap falan istemiyor canım. oğluşu uyuttuktan sonra anca biraz internet ve biraz tv vaktim oluyor. bir aralar çok okurdum şimdi durdum resmen.

ya evlendikten sonra herşey nasıl değişiyor dimi? ben öğrenciyken hiç elim boş kalmazdı, muhakkak okuduğum bi kitap olurdu.ama şimdi okumak yorucu geliyor, hem fırsatta bulamıyorsun. vaktin varsa,bebiş uyuduysa çamaşır ser-topla,ütü,mutfakta meyveden kalan bulaşıkları toparla...vb işleri bitirip en fazla biraz dinlenip sonra doğru uykuya. belki büyürlerse biraz daha kendimize vakit ayırabiliriz.

Cidden ya herkes mi regl döneminde olur ...
Benim de yeni bitti :)
Hem de canım neredeyse hiç tatlı istemeden
Çok sevdim ben bu takımı ya

ya kim olduğunu tam hatırlayamıyorum ama biri guruba eğer canınız tatlı isterse süte bol tarçın serpip için demişti.kimse allah razı olsun ondan süper işe yarıyor,harika bir yöntem.yani 1 kase sütlaç yemiş gibi oluyorum,ağzımda öyle bir tat kalıyor ve canım o gün birdaha tatlı istemiyor. canı tatlı isteyen olursa bir çaybardağı sütle deneyebilir.

Haklısın tabi.
Evliliğin sorumlulukları çok farklıdır.
Şuan ben sadece kendimden sorumluyum
Ama sizin sorumluluklarınız çok daha fazla.
Allah kolaylık versin valla zor şey gibi duruyor evlilik
Ama yeterki mutlu huzurlu olun ...

ya kim olduğunu tam hatırlayamıyorum ama biri guruba eğer canınız tatlı isterse süte bol tarçın serpip için demişti.kimse allah razı olsun ondan süper işe yarıyor,harika bir yöntem.yani 1 kase sütlaç yemiş gibi oluyorum,ağzımda öyle bir tat kalıyor ve canım o gün birdaha tatlı istemiyor. canı tatlı isteyen olursa bir çaybardağı sütle deneyebilir.

Evet onu söyleyen benim :)
Çok sevindim işine yaramasına ...

canım takım ruhu bu işteolumunekankayizsmile hep beraber bir adet döneminden geçiyoruz:smiley-cool: cuma ne olacak merak ediyorum ben.

Kaç yaşında oğlun?
yaramaz mı? Yoruyor mu seni?
Hoş sevgisi her şeye değiyordur ama

Oğlum 2 yaşında. Çok yaramaz değil ama 2 yaşında bebeler çok hareketli olurlar. Peşinde dolanmak lazım. Tabiki çok seviyorum canım. Zaten ben şikayet amaçlı yazmadım. Evlen, çocuk vs derken öncelikler değişiyor ama okumak istesem vakit bulurdum sanırım:))

ya evlendikten sonra herşey nasıl değişiyor dimi? ben öğrenciyken hiç elim boş kalmazdı, muhakkak okuduğum bi kitap olurdu.ama şimdi okumak yorucu geliyor, hem fırsatta bulamıyorsun. vaktin varsa,bebiş uyuduysa çamaşır ser-topla,ütü,mutfakta meyveden kalan bulaşıkları toparla...vb işleri bitirip en fazla biraz dinlenip sonra doğru uykuya. belki büyürlerse biraz daha kendimize vakit ayırabiliriz.

aynen öyle baye'cim:) benim de bahsettiğim bu işte.

yok ben süt sevmiyorum. tarçını çook severim. ben de muzun üzerine tarçın serpiştirin çikolata isteğini bastırır diye okumuştum ama denemedim.

Haklısın tabi.
Evliliğin sorumlulukları çok farklıdır.
Şuan ben sadece kendimden sorumluyum
Ama sizin sorumluluklarınız çok daha fazla.
Allah kolaylık versin valla zor şey gibi duruyor evlilik
Ama yeterki mutlu huzurlu olun ...

Evlilik hep zor değil. Bir sürü güzel yanı da var. Ama sorumlulukların artıyor o bir gerçek. Yani zaten insanın yaşı ilerledikçe otomatik olarak sorumluluk artıyor.

Sana da iyi geceler ..
Ben de uyusam iyi oalcak aslında ama neyse bakalım :)
Yarın görüşmek üzere kızlar

Son düzenleme:
Back