tebrikler şişgocum,benim haftasonum kaçamaklarla dolu olduğu için sana hayran kaldım.alkisalkisalkisgünaydın kızlar hafta sonu giremimiyom nete anca hafta içi sizlereyim daha hiç eçmişi ve ne yaptığınınzı okuyamadım.
benim haftasonu gayet güzel geçti
2 gündede hiç kaçamak yapmadım.
dün yediklerim
sabah yumarta peynir 1 dilim ekmek ve domates salatalık
ara 1 elma
saat 17 de de çorba + 6 tane z. yaprak sarma hepsi bu kadar 3 litrede su
oooo 2 günde 300 gr verdiysen cumaya bizi bi birincilik daha bekliyor desenize,kimse haftasonu kaçamak yapmamışyerimsenibengünaydın kızlar
hafta sonu yediklerimi yazıyorummm
Cuma akşamı:
1 tabak mantar yemeği az yağlı tavuklu
1 dilim ekmek
Yemekten 1 saat sonrada meyve
Cumartesi:
Sabah limonlu ılık su aç karnına
Yarım yumurta
2 dilim ekmek
Zeytin peynir birazda reçel
Cumartesi öğle 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek
Ara öğünde mandalina ve elma
Akşam yemeğine
1 kase çorba
Fırında tavuk (1 baget) ve biraz patates
Pazar günü:
Sabah bir kase çorba
1 dilim ekmek
Ara öğün elma yedim
Akşam yemeğine yine tavuk
Bu sabah: işe geç kaldığım için sadece şekersiz süt içebildim
Oda zaten tok tutuyor iştahım kaçtı
Bu arada 300 gram vermişim
inşallah hepberaber güzel bi hafta daha geçirir cumaya bomba gibi girerizsırnaşık şeyGünaydın kızlarr, İyi haftalar herkese, güzel bir hafta geçiririz inşallah :))
Kahvaltımı yazayım size hemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin şimdide suyumu içiyorum.Gün içinde görüşürüz yine işlerimi bir toparlayayım.
günaydııın canlar.
inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çokşükür,sadece bu sabah adet oldum,biraz onun sıkıntısı var.
hafta sonu sanırım adet olacağım içindi çikolata kaçamağım oldu. yediklerimede dikkat edemedim ama saat 5den sonrada birşey yemedim. bugünden itibaren diyetteyim canlar. bu adet halimle zor olacak ama biryerden başlamam lazımyoksa kendimden korkmaya başladım. ne diyeti diye sormayın,bilmiyorum ama şeker kesinlikle olmasın istiyorum. ekmek olmasın. vede azıcık ve sık yiyeyim. (daha ne kaldı geriye ) :)))
bugün henüz kahvaltımı yapmadım,sanırım yapmıcamda aç değilim zaten yapmak istesemde etrafımda pek sağlıklı alternatifim yok.şuan şekersiz kahve içiyorum.ama tatlandırıcılı kahve,yeni çıkanlardan.
öğle yemeğinede sebze varsa yerim,salata ile beraber. yine çorba ve ekmek yok. hadi bakalım,Bismillahirrahmanirrahiym deyip başladık.İnşallah da gerisi gelir.
buralarda olucam,ara ara geçmişe bakarım.
herkese kolay gelsiiin.
kızlar sizlere kötü bir haberim var.birinciliğimiz iptal edildi. evet yanlış duymadınız iptal oldu.çok ama çok üzgünüm. sebebide şişgo arkadaşımızın mezun olduğu kilosunun hesaba alınmasıdır.
Ad1 ( 56,7 / 56,7 / 0 / 0,00% )
Dosba ( 69,5 / 68,7 / 0,3 / 0,43% )
ela26yeni ( 61,8 / 60,5 / 1,3 / 2,10% )
Hulk ( 81 / 79,6 / 1,4 / 1,73% )
neyneyse ( 81,7 / 79,3 / 2,4 / 2,94% )
şişgo ( 55,2 / 63,5 / -8,3 / -15,04% )
Uzaktandunyalı ( 72 / 70,5 / 0,8 / 1,11% )
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 477,9 / 478,8 / -0,9 / -0,19% )
yani asıl liste böyle olacakmış. bana göre yanlışlık var. verilen karara şaşırdığımı belirttim. sonuçta şişgo mezun olan kişidir,mezun olmuş bitmiş. ne yalan söyleyeyim,çok şaşırdım.
yok hayatım aslında senliik bir durum yok. ben öyle bir kural olduğunu bilmiyordum,bakmakta aklıma gelmedi.ilk defa bu durumla karşılaştım. amaböyle kabul etmeleri tuhafıma gitti. neyse vardır herşeyde bir hikmet derler.aaa kendimi çok kötü hissettim şimdi çok üzüldüm ya benim yüzümden mafoldumben
ama ben mezun olup yeniden başladım. ne şimdi -8,3 aman allahım bencede bi yanlışlık var.
ben bugün yedikleriimi yazayım
sabah: klasik kahvaltı
ara malesef yok
öğlen çorba+ elma ve 3 kaşık sebze yemeği
selam herkese ben bi göründüm sonra gelemedim(
kızımda bende hastayız hafta sonunu hasta olarak geçirdik
yediklerime dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince
biraz düzelince daha sıkı devam edicek diyetim buarada kilom hala aynı .((
canım tartı bozuk değil.ama dijitaller çok hassas oluyor. üstüste tartılırsan farlı verir. bu dijital olan çğu cihaz için aynıdır.kızlar bişey sorcam ben dün akşam bi tartı aldım dijital
aynı zeminde 3 kere tartıldım farklı çıktı hep üzerimde de aynı giysilerle anlamadım ya
bozukmu acaba annemde denedim ondada aynı ilk tartılmasıylı 2. farklı
Merhaba kızlar,
Öğlen yemeğimi yedim bugün hiç acıkmadım ama öğün atlamayayım diye yedim salata ve ayran 2 dilim de çavdar ekmeği yedim aslında çorba söylemekti niyetim ama canım istemedi yine yazarım kızlar...
ben 1 kase çorba
yemek yicem diye ekmek yeyemiştim çorbayla
e yemeke te bozulmuş eşim dışarda bırakmış:mymeka: onuda yiyemedim açım valla öyle geldim işe
teşekkürler kaptan
çok sağol hayatım. a.s.yok davet göndermemiştin. tamam yazıyorum ozaman hemen
sıkıyönetim var herhalde asumancım:) şimdi az işim var ama vakit bulunca gün içinde yazarım canım.
rica ederim nedemek:1hug:
beni alıp başka takıma atmazlar dimi
ben burayı çok sevdim:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?