Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar,hafta sonu eğlence açısından süper geçti yalnız diyet açısından takvimden kaldırmak istediğim bi gün. büyük bi aile yemeği vardıda ama bugün yeni hafta yeni diyet başlıyoooorrr
sabah 1 domates,1 salatalık,peynir,1 dilim kepekli ekmek yedim

kızlar sizlere kötü bir haberim var.birinciliğimiz iptal edildi. evet yanlış duymadınız iptal oldu.çok ama çok üzgünüm. sebebide şişgo arkadaşımızın mezun olduğu kilosunun hesaba alınmasıdır.
Ad1 ( 56,7 / 56,7 / 0 / 0,00% )
Dosba ( 69,5 / 68,7 / 0,3 / 0,43% )
ela26yeni ( 61,8 / 60,5 / 1,3 / 2,10% )
Hulk ( 81 / 79,6 / 1,4 / 1,73% )
neyneyse ( 81,7 / 79,3 / 2,4 / 2,94% )
şişgo ( 55,2 / 63,5 / -8,3 / -15,04% )
Uzaktandunyalı ( 72 / 70,5 / 0,8 / 1,11% )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 477,9 / 478,8 / -0,9 / -0,19% )

yani asıl liste böyle olacakmış. bana göre yanlışlık var. verilen karara şaşırdığımı belirttim. sonuçta şişgo mezun olan kişidir,mezun olmuş bitmiş. ne yalan söyleyeyim,çok şaşırdım.

tebrikler şişgocum,benim haftasonum kaçamaklarla dolu olduğu için sana hayran kaldım.alkisalkisalkis

oooo 2 günde 300 gr verdiysen cumaya bizi bi birincilik daha bekliyor desenize,kimse haftasonu kaçamak yapmamışyerimseniben

inşallah hepberaber güzel bi hafta daha geçirir cumaya bomba gibi girerizsırnaşık şey

kaptan benimde haftasonu kaçamaklarım oldu,aynen sen gibi tatlılara atladım resmen. regl olunca bunu önlemek çok zor oluyor.aynı zamanda gribim oğlumada bulaştı sonunda,bende tam iyileşemedim.gece boyunca ikimizde öksürmekten uyuyamadık. bakalım hem regl dönemim hem ben hala tam iyileşemedim,hemde oğlum hasta... sonum nolacak bakalım bu hafta:uhm: buarada senin bebeğin nasıl oldu,iyileştimi?

aaa kendimi çok kötü hissettim şimdi çok üzüldüm ya benim yüzümden mafoldumben
ama ben mezun olup yeniden başladım. ne şimdi -8,3 aman allahım bencede bi yanlışlık var.
ben bugün yedikleriimi yazayım
sabah: klasik kahvaltı
ara malesef yok
öğlen çorba+ elma ve 3 kaşık sebze yemeği

selam herkese ben bi göründüm sonra gelemedim (
kızımda bende hastayız hafta sonunu hasta olarak geçirdik
yediklerime dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince
biraz düzelince daha sıkı devam edicek diyetim buarada kilom hala aynı .((

bayecim merhaba canım.
güzel bir hafta sonu geçirmişsin adına çok sevindim. çok kaçamak yapmışsın üzüldüm canım ama aile sohbeti,kalabalıkta anlayamamışsındır. biraz dikkat edersen canım,kilolar yerleşmeden hemen gidiverir.
ayrıca kuzucuğuna ve sana çok geçmişolsun hayatım.üzüldüm. inşallah kısa sürede atlatırsınız.
biz şimdi daha iyiyiz,oğlum daha iyi çok şükür.

yok hayatım aslında senliik bir durum yok. ben öyle bir kural olduğunu bilmiyordum,bakmakta aklıma gelmedi.ilk defa bu durumla karşılaştım. amaböyle kabul etmeleri tuhafıma gitti. neyse vardır herşeyde bir hikmet derler.

canım geçmişolsun,inşallah hayırlısı ile atlatırsınız.
paylaşım önemli ama mazeretin vardı canım. bu haftadan itibaren bol paylaşımla devam edersen sevinirim. senden bir ricam olacak. biz seninle özelden yazışarak takıma geldin. canım, http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15608307#post15608307 buraya girip, kendini ve kilo alma hikayeni anlatan,bir yazı yazarmısın.bende akabinde hemen seni davet edicem.
kurallar gereği böyle olması gerekiyormuş. aslında böyle yapılması gerektiğini biliyordum ama zorunlu olduğunu bilmiyordum.

kızlar bişey sorcam ben dün akşam bi tartı aldım dijital
aynı zeminde 3 kere tartıldım farklı çıktı hep üzerimde de aynı giysilerle anlamadım ya
bozukmu acaba annemde denedim ondada aynı ilk tartılmasıylı 2. farklı

Merhaba kızlar,

Öğlen yemeğimi yedim bugün hiç acıkmadım ama öğün atlamayayım diye yedim salata ve ayran 2 dilim de çavdar ekmeği yedim aslında çorba söylemekti niyetim ama canım istemedi yine yazarım kızlar...

ben 1 kase çorba
yemek yicem diye ekmek yeyemiştim çorbayla
e yemeke te bozulmuş eşim dışarda bırakmış:mymeka: onuda yiyemedim açım valla öyle geldim işe

Son düzenleme:
canım tartı bozuk değil.ama dijitaller çok hassas oluyor. üstüste tartılırsan farlı verir. bu dijital olan çğu cihaz için aynıdır.

ben 1 kase çorba
yemek yicem diye ekmek yeyemiştim çorbayla
e yemeke te bozulmuş eşim dışarda bırakmış:mymeka: onuda yiyemedim açım valla öyle geldim işe

afiyet olsun kızlar.

6- Her etap bitiminde, sonuç listelerinde, takımlardan bağımsız olarak bireysel sıralamada gösterdiğimiz "etap birincisi" unvanını alan arkadaşımız, etap bitiminde ve en geç Pazartesi gününe kadar olmak kaydıyla, sözkonusu etapta neler yaptığını, neyi değiştirdiği, hangi yönteme başvurduğunu... yani kısaca nasıl olup da o kiloyu verdiğini bizlerle paylaşacaktır. Konunun takibini, sözkonusu üyenin bağlı olduğu takım lideri ve/ya yardımcısının yapması gerekmektedir.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-133.html#post15604770

neyneyse bireysel birincisiolduğun için yukarıda verdiğim linke tıklayıp,yine yukarıda belirtilen kuralda istenilen bilgileri paylaşmanı rica ederim hayatım.

Son düzenleme:
merhaba kardeş takımcığım herkeze güzel bir hafta dilerim hayırlı işler .

asumancım canım benim çok üzüldüm birinciliğiniz elinizden alınmasına ama lütfen üzme kendini ben inanıyorum ki bu takımla ve böyle azimle kilo veren arkadaşlarla elbet bu hafta derece yapıcaksınız motivasyonunuz etkilenmesin bu durumdan ben kuralları pek bilmiyorum canım mezun olup geri gelen kişiler için farklı bir uygulamamı var yada başka bişeymi bilmiyorum ama başta kaptan olarak sen motivasyonunu yüksek tutki diğer arkadaşlarda etkilenmesin öpüyorum canım seni görüşmek üzere kendine iyi bak yeni başladığın diyetinde başarılar .

yok davet göndermemiştin. tamam yazıyorum ozaman hemen
çok sağol hayatım. a.s.
sıkıyönetim var herhalde asumancım:) şimdi az işim var ama vakit bulunca gün içinde yazarım canım.

sorma canım. birinciliğimizi elimizden aldılarki ben hala mücadelesini veriyorum vazgeçmedim. kurallarını okurken bu kuraldaki zorunlu kısmı okuyunca ileride, üyelerimizide almasınlar dedim.işi sıkı tutuyorum.

rica ederim nedemek:1hug:
beni alıp başka takıma atmazlar dimi
ben burayı çok sevdim:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…