Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nur canım dün yediklerin ölçülü olmuş bana göre bir abartıda yok afiyet olsun.suyu ne güzel bol içebiliyorsun benim su olayım malesef sıfır.

bu arada kızlar topiğomiz çok sessiz oldu. üstüme alınmak istemiyorum ama böyle takımda istemiyorum açıkça söylemek gerekirse.

1 tabak taze fasulye (6-7 kaşık) 1 dilim ekmek yedim.

teşekkürler canım dikkat etmeye çalışıyorum zannedersem karşılığınıda alıyorum sabah dayanamayıp tartıldım 79.2 geldim 800 gram gitmiş kaydirigubbakcemile2
bende sürekli girip çıkıyorum ama kimse yok mafoldumben
senin yemeğinde güzel afiyet olsun
evet su içmeyi seviyorum allahtan

800 gr çok iyi bir rakam gerçekten tebrik ederim cumaya kadar 1 kiloya tamamlanır inşallah. darısı başıma.

diyet.

Adamın biri çok şişmanmış diyete girip zayıflamak istiyormuş bundan dolayı doktora gitmiş doktor saymaya başlamış kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 2 zeytin bir dilim ekmek........... ve saymasını bitirmiş dediklerimi aynen uygulayacaksın demiş

adam sormuş : peki ben bunları yemekten öncemi yoksa yemekten sonramı yiyeceğim?
:roflol:

bunuda paylaşayım istedim.

Sisli deki bir dürümcünün reklam brosüründen harfi harfine aktarilmistir. ..

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir.

Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi?

Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir.

Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakin bu oyuna düsmeyin.

Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir.

Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir.

Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir!

Unutmayin su uyur, düsman uyumaz!

meraba arkadaşlar ben yeni arkadaşınızım kendimi tanıtayım. adım ayşe 24 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliğim 1 yaşında dünyalar tatlısı bir bebişim var doğumdan önceki kiloma döndüm sayılır ama hala tontişim şu anda 70 kiloyun ve 60 kg olmak istiyorum. çok aç kalamıyorum çok zor geliyor diyet yapmak aslında bi ara kendime çok güzel güven verdim ve 3 hafta kadar sürede 5 kg verdim ama gerisi gelmedi inş. sizinle zayıflarım... bu arada uzaktandünyali nın kerdeşi Kelebeğin kuzeniyim :) sizinle olmak güzel olacak. bugün yediklerimi yazsam ayıp olacak sanırım. o yüzden ben yarın yazmaya başlarım :)

:roflol::roflol::roflol:
harika ya

Adam damardan girmiş

adcım nasılsın kaptancım ??
üzerine alınma canım zaten son günlerde takımın pek neşesi yok... yeni arkadaşlar başta çok renk katmışlardı ama şimdi sesleri azaldı (
bana gelince takımda olmama rağmen hep burda olmaya çalışıyorum malum misafir dönemindeyim
yarında misaiflerim olcak sanırım

bana gelince sabah eşim kahvaltı istemedi bende tost yedim (
arkadaşı malatya kaysısı getirmiş hani şu çok tatlanmamış olanlardan ...ben çok severim
öğlen yemeği yemedim 3 kaysı yedim sonra acıktım 3 kaysı daha yedim
şimdi aç değilim canım bişi istemio...havalardan sanırım ama kilomda değişiklik yok
birazdan yürüyüşe gideceğim çok sıkıldım (

nurcum sen nasılsın canım ??
gayet ii gidiyorsun şu su olayını bi de ben çözebilsem (

bende iyiyim canım evde dolanıyoruz kuzumla
sende çözersin inş canım kafana su içmeyi yerleştir gerisi kendiliğinden oluyıor

canım hoşgeldin. kendi adıma tanıştığıma memnun oldum ki diğer arkadaşlarımda öyledir eminim. öncelikli ve tekrar olarak şunu belirtmek isterimki senden bol paylaşım bekliyoruz dedikten sonra, 3haftada 5 kg çok iyi bir rakam,peki verdiklerin tekrar geldimi. gelmemiştir inşallah. aslında diyet, azim ve sabır işi ama malesef biz kadınlarda o yok.çünkü yemek bizim işimiz ve işimizi yaparken nasıl bir sabır ve azim gösterebilirzki. kaydirigubbakcemile3 ama biz bunu değiştirmek adına burdayız.azim ve sabrı birbirimize verdiğimiz desteklerle büyütüp zor olan işimizi gözü kapalı yapabilmeyi sağlamak adına buradayız. (çok konuştum farkındayım ama kabul edin güzel bir konuşma oldu kaydirigubbakcemile3 )
neyse ben asuman nam-ı diğer ad1. 6 senelik evliyim 2.5 yaşında bir oğlum var 2 senedir burdayım. yemek arsızıyım o yüzden veremedim kiloları. kaydirigubbakcemile3 62 ile başladım şuan 58 im ama bi ara 54 e kadar indim. tekrar 54 olmaya çabalıyorum. kaydirigubbakcemile

iyiyim dosbacım, evi bekliyorum işte ne yapayım. :ecrin_bebek: topik sürekli açık işten arta kalan vakitlerde bakıp yazmaya çalışıyorum. büyük patron geldi yoğunum epeyce.
sağol dosbacım. aralarda yazman bile iyi oluyor.sakın bırakma topiği her fırsattta gel. olumunekankayizsmile
afiyet olsun hayatım. valla bendede bi değişiklik yok ne yapayım bilmiyorum.
nurcum sen nasılsın canım ??
gayet ii gidiyorsun şu su olayını bi de ben çözebilsem (

bende su içebilmek istiyorum. :çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar nasılsınız? dün akşam girmiştim ama yazarken pc kendiliğinden kapandı ben de sinir oldum açmadım bidaha
yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin diyorum inşallah sen de istediğin hedefe ulaşırsın arkadaşım a.s.
benim diyet iyi gidiyor bakalım kızlar cumaya kadar inşallah 1 kiloyu tamamlamış olurum hedefim haftada 1 kilo verebilmek çünkü boshayallersmile
netten biraz diyet çorba tariflerine falan bakıcam çünkü aynı çorbaları içmekten bıkkınlık geldi :bbo:

bhrcım inşallah cumaya kadar 1 kilo gider hadi bakalım hayırlısı.
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. yarına görüşürüz artık. malum evde pc arızalı. öpüldünüz.

Merhabalar kızlar,
Adcım, asla katılım düşüklüğü seninle ilgili değil.
Bugün okul çıkışı alışverişe gittim, malum dünden bozuk olan moralimi düzeltmek için.... Şimdi daha iyiyim. Ayıptır söylemesi sütyen aldım, ve bir beden küçülmüş, sevindim. Faturasını da eşime tahsil ettim.
Beslenmeme gelince, bugün su dışında fena değilim. Öğlen 1 lahmacun yedim, ayran içtim.
Şimdi de eşimin çok eski arkadaşı istanbula gelmiş, onunla yemeğe gidiyoruz. Kaçamak yapmamaya çalışacağım.
Adcım, artık daha fazla katılacağım. Rehavete kapılmış olmalıyım...

merabalarrr

ben geldim bıraktım o rejimi dayanadım daha fazla bugün az yiyerek zayıflama olayına geri döndüm

sabh:yarım dilim ıspanaklı börek
yarım kurabiye

akşam:tavuk ve patates püresi

Nurcum, canım seni tebrik ediyorum canım, 800 gr süper rakam..
Kızlar, ucuz straplez bikini baktım, bulamadım. İzmirde yaşıyor olsaydık kesenin ağzını biraz açabilirdim ama istanbulda ne denize gireceğim, eldeki bikinim iş görür, müsrifliğe gerek yok )))

merabalarrr

ben geldim bıraktım o rejimi dayanadım daha fazla bugün az yiyerek zayıflama olayına geri döndüm

sabh:yarım dilim ıspanaklı börek
yarım kurabiye

akşam:tavuk ve patates püresi

Canım, bırakmakla iyi etmişsin. Çok da sağlıklı değil.
Cancağızım, sen öğlen bi şey yemedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…