Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar dün yorgunluktan yazmadan çıktım bu aralar keyifsizim sanırım yaklaşan sınav stresi sardı artık ( diyetim iyi gidio onda bi sorun yok tartıyı kaldırdım zaten tartılmıyorum cumadan cumaya tartılırım..
nurcum prensesin doğum günü kutlu olsun çok çok tatlı olmuş kocaman bir maşallah ona
yeni gelen arkadaşımız kelebeğe de hoşgeldin diyorum ve ben şimdilik kaçıyorum tekrar girerim akşam görüşürüz kızlar...

Çok sevindim kallisim :))) Elbette ki takım o takıma ait herkesin takımı. Kaptan sadece işler tek elden daha hızlı yürüsün diye var. Hepimizin sahiplenmesi gerekiyor. Neyse ki arkadaşlar bunun bilincindelermiş :))) Çok sevindim canım :))))

Adcım, sıkıntılı haftaların geride kalıyor galiba :))))) Kociş geldi, oğliş geliyor :))) Harika...

1 simidi yedin mi hayatım? Yok, yarısını falan yediysen sorun olmaz :)))
Benim de işlerim nasıl yoğun canım anlatamam... İş yapmamak için gidecek arkadaş arıyorum :))))

Canım, yediklerimizi yazmanın yanında bizlerin yedikleri ile ilgili yorumlarını da bekliyoruz :)))))

Canım, ha gayret, az kaldı..... :))))

kelebek aramıza hoş geldin umarım en yakın zamanda hedefine ulaşırsın
sakın sıkı diyet yapma anladığım kadarıyla yaşın küçük ve o yaşlarda diyetine çok dikkat etmen lazım önemli olan sağlık yavaş olsun sağlıklı olsun

nac canım simiti tüm yedim ama öğle yemeğinde ekmek yemedim
yediklerim 3 biftek (küçük parça)
3yk yoğurt
salata
sadece 1 küçük dilim karpuz
suyumu da içersem bugün ii gidiyorum bakalım

nac canım benimde içimden temizlik yapmak gelmiyor ama elimiz mahkum (
yavaş yavaş yap...
ben şimdi ütüye başladım bakalım bitirebilcek miyim ??

teşekkürler canım sende mi KPSS belasıyla uğraşıyorsun
Allah kolaylık versin

Canlarım, eve yeni geldim. Birazdan öğle yemeğimi yerim. Ama temizlik yapmam gerkiyor ((( İçimden de hiç gelmiyor ((

hoşgeldin canım
bizde kızımla ev süpürecez silecez şimdi

Hmm tamam onlarada yorum yaparım kaydirigubbakcemile3

Evet biraz küçük sıkı diyet yapmadan bu kiloları veremem ki

bugün yediklerimle başlıyım ozaman ben

sabah yürüyüşe çıkmadan önce 4 kiraz
1 saat yürüyüş
kahvaltı:yarım dilim ekmek, 4 çatal yumurta, 3-4 çatal domates-salatalık, bir bardak çay

şuanda mate çayımı içiyorum birazdanda meyve yerim cokacimcoook

vayy taklım hemen forum havasına girmişsinn hoşgeldinn bugün fenere gitmemişsiniz yürüyüşeee buralarda yürümek daha ii ya çok güzel öptüümm

kızlar selam selam selaaaaaaaaaaaamm :teytey:
sabah bir saat yürüyüş yaptım, ve bugün ev işleri çoktuu daha şimdi bitirdim işleri oturdum as sonradaa güne gitcem umarım orda kendimi tutarımmm zemuszemus
kahvaltıda: bir dilim kızarmış ekmek, çok az tel peynir, salatalık domates
şimdi yeşil çay içiyorum, ve 10 kiraz bir kayası yiyirorumm kaydirigubbakcemile3

akşam gelince yazarım yediklerimii hepiniziiii opuyorumnanaktan görüşürüzz

evet canım gitmedik yolu çok bayır gitmesi zor oluyo

öğlen kendimi tutamadım 8 yprak sarması,4 kiraz yedim
akşam ekmek yemiyerek dengeleyebilirim inş :bbo:

İstedikten sonra tabiki başarabilirsinyerimsenibenAramıza hoşgeldina.s.Bu arada boyun kaç acaba?

Canım,ne telafi etmesi.çok birşey yememişsinki yaprak sarmasının içindeki pirinçleri toplasan bir tabak etmez.Bence kendine güzel bir liste bul ve bunu uygula aç kalarak kilo veremezsin versende çok çabuk geri alırsın,sen ne dersin:1rolleyes:

Merhaba arkadaşlar,eşim 4,12 çalıştıgı için bu hafta o gitmeden giremiyorum pek.Şimdi ne yediklerimi yazayım.Sabah saat 7de 1 saat yürüyüşden sonra bir dilim k.ekmegi bir k.k peynir5 zeytin bir fincan şekersiz çay içtim ara ögünde bir şeftali yedim.Öglen:5yemek kaşıgı taze fasulye yarım simit yedim:1rolleyes: ara ögünde:bir dilim karpuz yedim

nac canım simiti tüm yedim ama öğle yemeğinde ekmek yemedim
yediklerim 3 biftek (küçük parça)
3yk yoğurt
salata
sadece 1 küçük dilim karpuz
suyumu da içersem bugün ii gidiyorum bakalım

Ne güzel, dengelemişsin cnaım :)))) Benim de suyum 2 lt oldu, yeşil çayımı da bitirdim :)))

nac canım benimde içimden temizlik yapmak gelmiyor ama elimiz mahkum (
yavaş yavaş yap...
ben şimdi ütüye başladım bakalım bitirebilcek miyim ??

Bitirdim dosbikim ama ne yavaş :))))

Kelebekcim, yediklerin çok az canım. Ve ilerde yazdıklarını okudum, dayanamamış, kaçamak yapmışsın. Hem midemiz gerekli ölçüde hem de gözümüz doymalı. 4 kiraz çok az. Bir porsiyon kiraz 12 tanedir. Kahvaltıda diyetisyenler 2 dilim ekmeği kesin yiyeceksiniz derler. Domats, salatalıkta sınır yoktur ve peynir yememişsin canım. Bünyeyi çalıştırmak için yemek de yememiz lazım :)))

Afiyet olsun cnaımcım :)))

Canım, çok da büyük bi kaçamak olmamış :)))) Akşam 1 dilim ekmek ye cnaım :)

Afiyet olsun canım :))))

Kızlar, tam ev temizliğine başlamıştım ki komşular geldi. 2 bardak yeşil çayımı içtim ya, üzerimden büyük bir yük kalktı :)))
Onlar gitti, temizliğime kaldığım yerden devam ettim. Ama komşularımın yanında küçük bi parça kek yedim ((
Akşama da kabak yiyeceğim artık..

Ah o komşular yokmu:1rolleyes:Kaçamaklar hep onların sayesinde oluyo.Afiyet olsun,akşama telafi edersin.Yeşilçay demişken bende içeyim hemen

bende bugün sadece 1 yeşil çay içtim ( 2.içmeliyim
ütünün büyük bi kısmını bitirdim
mutfakta da çok iş hallettim
yarın dr. gidecem cuma da kuzenim çağırdı ona ( kesin yerim napcam bilmiyorum elinden kurtulmam mümkün değil ( çokta özledim 3-4 ay oldu görmeyeli (

şu an su içiyorum... komşu meselesine gelince benim zorumla görüşüyorla bende diyet bahenesiyle gitmiyorum apartmanımda çok ii ilişkiler yok kısacası eski apt. özlüyorum (
belki de benim için bölesi daha ii :)) yaz gezmelerim azaldı derken şimdi de şehirlerarası gezmeye başladım... bu gidişle hep dosbik kalacağım (

jail canım sen yeme düzenini yaşam şekline çevirmişsin... her öğünde dengeli gidiosun kaçamağını kesin telafi ediyosun darısı bize... ben diyetisyene gittiğim halde yapamadım 4 ay gittim bıraktım
yeme düzenimde yavaş yavaş sinsi sinsi tekrar eskisine döndü (
şimdi su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…