nachtigall günaydın canım beniim... bizim takımı dün kapadım kapayayım derken kızlar son bir gayretle yönetimi ele aldılar şu an destek veriyorum izleyerek :)) yeniden yapılanma olayına gittiler sanada haber vereyim dedim hala kardeş takımınız var yani :))
günaydın canciğer,kuzu sarmalarım.umarım herkesler iyidir,bende çok şükür iyiyim.hafta sonu oğlumun yanındaydım. dün sabah geldim.kocişimde bu sabah memleketten döndü. ama henüz göremedim malesef,ben evden çıktıktan sonra geldi. dün çok keyifsiz ve uykusuzdum o yüzden yazamadım sizlere ama hayatım yavaş yavaş eski temposuna geri dönecek inşallah. bugün eşim geldi,oğlumun odasıda gelecek. yarında oğlumu alırız. inanın yeni yeni nefes almaya başlıyorum sanki. özellikle oğlumun gelecek olması beni çok heyecanlandırıyor. yarın almaya gidebilirsek vede geldiğinde inat etmezse odasında uyuyacak inşallah.iş çıkışı odasıda asmak için çerçeve yapacağım malzemeleride alacağım.oyuncak hikayesinin posterini verdi dün gazete onu asmak istiyorum odasına yakışırsa tabi, bulabilirsem nevresim takımıda aradan çıkarırım.bugün yıkansa yarına kadar kurur akşamda ütüler sererim temiz temiz.
perdelerini zaten beğenmiştim ama hala pencere ölçülerini vermedik. bugün onuda aradan çıkarırız sanırım. hafta sonuna bitirirler diye düşünüyorum. inşallah güzel olur.
bu arada diyet olayını iyice saldım ama bugünden itibaren devam.
sabah klasik kahvaltımı ettim geldim,bol suyumu içeceğim şimdi.
dosbacım senin çayının malzemeleri evde hazır beni bekliyorlar.inşallah bu akşam yapabilirim.
ben diyete sıkı asılmış durumdayım sabah ki simiti saymazsamm
kahvaltı hazırlamak istemedim eşimle simitçiye gittim birazda simiti çok özlemiştim
haftasonu kayınvalidemler gelecek işim o kadar çok ki anlatamam( bi gayretle halletsem çok ii olcak
yarın dr. gitmeyi düşünüyorum bacaklarım ağrıyo...daha doğrusu geçti ama belli olmuyor iisimi erken tedavi olmak
3 yıl önce 52 kiloydum ramazan bayramnda çikolatayı, tatlıyı çok yememle 57 kilo oldum o kilolarıveremedm bir türlü daha çok alamaya başladım 58-60 arasnda gelip giderken şuan 62 oldum :bbo:
geçen yaz diyet yapıp 56 kilo olmuştum ama 1 ay gibi kısa süre verdiğim kiloları geri aldım maalesef cokacimcoook
ramazana kadar vrebilir miyim bilmiyorum ama kendimi sıktığımda kısa sürede kilo verebiliyorum eğer veremezsem ramazandada devam ederim o hiç sorun değil yeterki okul açılana kadar kurtulayım kilolarımdan okul başladığında vayy zeynep ne kadar kilo vermşsin desinler yeter alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
cuma günleri kilo bildirmi, hergün yediğini yazma bunları yaparım sorun değil çünkü zaten bütün gün nette takılıyorum aksatmam yazmayı.
böle işte umarım bnde sizler gibi kilo vermeyi başarabilirim bayanssulusmile
selam kızlar dün yorgunluktan yazmadan çıktım bu aralar keyifsizim sanırım yaklaşan sınav stresi sardı artık( diyetim iyi gidio onda bi sorun yok tartıyı kaldırdım zaten tartılmıyorum cumadan cumaya tartılırım..
nurcum prensesin doğum günü kutlu olsun çok çok tatlı olmuş kocaman bir maşallah ona
yeni gelen arkadaşımız kelebeğe de hoşgeldin diyorum ve ben şimdilik kaçıyorum tekrar girerim akşam görüşürüz kızlar...
selam kızlar dün yorgunluktan yazmadan çıktım bu aralar keyifsizim sanırım yaklaşan sınav stresi sardı artık( diyetim iyi gidio onda bi sorun yok tartıyı kaldırdım zaten tartılmıyorum cumadan cumaya tartılırım..
nurcum prensesin doğum günü kutlu olsun çok çok tatlı olmuş kocaman bir maşallah ona
yeni gelen arkadaşımız kelebeğe de hoşgeldin diyorum ve ben şimdilik kaçıyorum tekrar girerim akşam görüşürüz kızlar...
Canlarım, eve yeni geldim. Birazdan öğle yemeğimi yerim. Ama temizlik yapmam gerkiyor((( İçimden de hiç gelmiyor ((
Hmm tamam onlarada yorum yaparım kaydirigubbakcemile3
Evet biraz küçük sıkı diyet yapmadan bu kiloları veremem ki
bugün yediklerimle başlıyım ozaman ben
sabah yürüyüşe çıkmadan önce 4 kiraz
1 saat yürüyüş
kahvaltı:yarım dilim ekmek, 4 çatal yumurta, 3-4 çatal domates-salatalık, bir bardak çay
şuanda mate çayımı içiyorum birazdanda meyve yerim cokacimcoook
vayy taklım hemen forum havasına girmişsinnhoşgeldinn bugün fenere gitmemişsiniz yürüyüşeee buralarda yürümek daha ii ya çok güzel öptüümm
kızlar selam selam selaaaaaaaaaaaamm :teytey:
sabah bir saat yürüyüş yaptım, ve bugün ev işleri çoktuu daha şimdi bitirdim işleri oturdum as sonradaa güne gitcem umarım orda kendimi tutarımmm zemuszemus
kahvaltıda: bir dilim kızarmış ekmek, çok az tel peynir, salatalık domates
şimdi yeşil çay içiyorum, ve 10 kiraz bir kayası yiyirorumm kaydirigubbakcemile3
akşam gelince yazarım yediklerimii hepiniziiii opuyorumnanaktan görüşürüzz
3 yıl önce 52 kiloydum ramazan bayramnda çikolatayı, tatlıyı çok yememle 57 kilo oldum o kilolarıveremedm bir türlü daha çok alamaya başladım 58-60 arasnda gelip giderken şuan 62 oldum :bbo:
geçen yaz diyet yapıp 56 kilo olmuştum ama 1 ay gibi kısa süre verdiğim kiloları geri aldım maalesef cokacimcoook
ramazana kadar vrebilir miyim bilmiyorum ama kendimi sıktığımda kısa sürede kilo verebiliyorum eğer veremezsem ramazandada devam ederim o hiç sorun değil yeterki okul açılana kadar kurtulayım kilolarımdan okul başladığında vayy zeynep ne kadar kilo vermşsin desinler yeter alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
cuma günleri kilo bildirmi, hergün yediğini yazma bunları yaparım sorun değil çünkü zaten bütün gün nette takılıyorum aksatmam yazmayı.
böle işte umarım bnde sizler gibi kilo vermeyi başarabilirim bayanssulusmile
evet canım gitmedik yolu çok bayır gitmesi zor oluyo
öğlen kendimi tutamadım 8 yprak sarması,4 kiraz yedim
akşam ekmek yemiyerek dengeleyebilirim inş :bbo:
nac canım simiti tüm yedim ama öğle yemeğinde ekmek yemedim
yediklerim 3 biftek (küçük parça)
3yk yoğurt
salata
sadece 1 küçük dilim karpuz
suyumu da içersem bugün ii gidiyorum bakalım
nac canım benimde içimden temizlik yapmak gelmiyor ama elimiz mahkum(
yavaş yavaş yap...
ben şimdi ütüye başladım bakalım bitirebilcek miyim ??
Hmm tamam onlarada yorum yaparım kaydirigubbakcemile3
Evet biraz küçük sıkı diyet yapmadan bu kiloları veremem ki
bugün yediklerimle başlıyım ozaman ben
sabah yürüyüşe çıkmadan önce 4 kiraz
1 saat yürüyüş
kahvaltı:yarım dilim ekmek, 4 çatal yumurta, 3-4 çatal domates-salatalık, bir bardak çay
şuanda mate çayımı içiyorum birazdanda meyve yerim cokacimcoook
vayy taklım hemen forum havasına girmişsinnhoşgeldinn bugün fenere gitmemişsiniz yürüyüşeee buralarda yürümek daha ii ya çok güzel öptüümm
kızlar selam selam selaaaaaaaaaaaamm :teytey:
sabah bir saat yürüyüş yaptım, ve bugün ev işleri çoktuu daha şimdi bitirdim işleri oturdum as sonradaa güne gitcem umarım orda kendimi tutarımmm zemuszemus
kahvaltıda: bir dilim kızarmış ekmek, çok az tel peynir, salatalık domates
şimdi yeşil çay içiyorum, ve 10 kiraz bir kayası yiyirorumm kaydirigubbakcemile3
akşam gelince yazarım yediklerimii hepiniziiii opuyorumnanaktan görüşürüzz
evet canım gitmedik yolu çok bayır gitmesi zor oluyo
öğlen kendimi tutamadım 8 yprak sarması,4 kiraz yedim
akşam ekmek yemiyerek dengeleyebilirim inş :bbo:
Merhaba arkadaşlar,eşim 4,12 çalıştıgı için bu hafta o gitmeden giremiyorum pek.Şimdi ne yediklerimi yazayım.Sabah saat 7de 1 saat yürüyüşden sonra bir dilim k.ekmegi bir k.k peynir5 zeytin bir fincan şekersiz çay içtim ara ögünde bir şeftali yedim.Öglen:5yemek kaşıgı taze fasulye yarım simit yedim:1rolleyes: ara ögünde:bir dilim karpuz yedim
Canlarım, eve yeni geldim. Birazdan öğle yemeğimi yerim. Ama temizlik yapmam gerkiyor((( İçimden de hiç gelmiyor ((
Ah o komşular yokmu:1rolleyes:Kaçamaklar hep onların sayesinde oluyo.Afiyet olsun,akşama telafi edersin.Yeşilçay demişken bende içeyim hemenKızlar, tam ev temizliğine başlamıştım ki komşular geldi. 2 bardak yeşil çayımı içtim ya, üzerimden büyük bir yük kalktı :)))
Onlar gitti, temizliğime kaldığım yerden devam ettim. Ama komşularımın yanında küçük bi parça kek yedim((
Akşama da kabak yiyeceğim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?