Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşbulduk tşk ederim.Benimde 3. yılın sonunda çocugum olmuştu.İnş sanada nasip olura.s.

Hay ALLAHım kase yazacagıma kasa yazmışım ,çok güldüm yakaydirigubbakcemile3

Dosbikim, senin boyun uzun. Aslında 65 ile bile incecik olursun ))))

Ah canım, çoğumuz su içmek konusunda başarısız oluyoruz. Ben 2 litreyi bitirince çok mutlu oluyorum.
Akşam yemeğin de çok güzel olmuş cnaım, afiyet olsun

afiyet olsun canlarım
benimde akşam yemeğim hafif geçti...
bol salata ve 1 kase yoğurt
2 parça biftek yedim
1 dilimde kepek ekmek

kızlar ödemi olanlar özeliikle MELZEYıT canım
ben bugün yeşil çayıma kiraz sapı ve mısır püskülü ekledim wc den çıkamıyorum akşam olmasına rağmen 600gr farketti... bu tarifi biliyorsundur ama inan çok rahatladım canım
kiraz mevsimi kızlar çöplerini atmayın bitki çaylarınıza ekleyip demleyin benim bugün moralimi düzeltti

jail canım dileğin için teşekkür ederim canım...inş. Rabbim arattırmaz... istiyorum artık bebiş...benim zayıflayacağım yok (

Rica ederim,asla ümitsizlige kapılma hiç beklemedigin bir an oluyor böyle şeyler zaten.Menün güzel ve saglıklı bence afiyet olsun.Verdigin formülü bende deniyicem.Zayıflayamayacagına gelince onuda nereden çıkardın,yürekten iste birazda gayretle olmayacak hiçbirşey yok,heleki biz kadınlara isteyelim ve inanalım yeterki,pes etmek yok son hız devama.s.

jail çok saol canım sen bana bakma... benim bu aralar moralim yok bu konu da (
uzun zamandır istememe rağmen başarıya ulaşamaıyorum ( uzun hikaye ama çabuk toparlanırım genelde :))

uzun zamandır istememe rağmen başarıya ulaşamaıyorum ( uzun hikaye ama çabuk toparlanırım genelde :))
Sende sagol,sorunların neler bilemiyorum tabi,inş çözümlenir sen yinede umudunu kaybetme lütfen

Canım, çok güzel bi tarif, tartıda yüzünün gülmesine çok sevindim )))
Canım, yarın listeye girmek ister misin?

Canım, biliyorsun istediğin zaman rahatlamak için bizimle konuşabilirsin )))) umarım isteklerin kısa zamanda gerçekleşir.

kızlar, suyumu 2.5 lt yaptım. Şimdi son aramı yapacağım. Hangi meyveyi yesem diye düşünüyorum. ya erik ya kiraz )) bi bakayım dolaba ))

ben geldim tatlımı yaparken sağ baş barmağımı yaktım çok acıyor ama tatlımın meyvesi ve jölesi kaldı onlarıda yarın öğlen arası gelip yapacamm böreğimi hazırladım dolaba koydunm kızlar benden tavsiye yufka böreğinizi bir gün önceden akşamdan hazırlayın sosunu dökün üzerine ve ertesi gün pişirin farkı göreceksiniz elim acıyor

dosbacığım işyerinde içemem ama evde gelince içebilirim hafta sonu alayım bende mısır püskülü

nac canım ben listeye uzun zaman dönmeyeceğim gibi
çnk 13 gün sonra düğün için istanbula geleceğim
temmuzda tatilim ve misafirlerim var... belki böle daha ii olur...
sen ne durumdasın kilon nasıl tartıldın mı??

ayyy geçmiş olsun canım... çok acır şimdi (
meyvelerini sonra koyman ii fikir kararmazlar... bende böreklerimde süt sıvı yağ ve yoğurt kullanıyorum ve pişirmeden uzun süre önce sarıyorum çok yumuşak ve lezzetli oluyor bak şimdi canım çekti :))
mısır püskülü ve kiraz sapını şiddetle sana tavsiye ediyorum biliyosun ikimizin en önemli problemi ( ben bi süre devam edeceğim...maydanoz sapından daha faydalı geldi bana

Melzeyitim, geçmiş olsun. Bol suya tuttun mu? Dikkat et canım kendine )))

Dosbikim, bu akşam tartıda sevindim )) 59,9 çıktım. yarın daha da hafif çıkarım diye umuyorum.

teşekkürler hayatım evet çok acıyor evi temizleyim dedim kaldı acısından

yoğurt koymuyorum ben bol süt az yağ yumurta sarısı
şu mısır püskülünü mutlaka deniyecem kızlar mens dönemim baş dönmelrim bulantılarım hepsi yine başladı her ay bunu yaşamak yoruyor akşam iş çıkışı resman bayılmak üzereydimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…