Kızlar hala yatamadım(((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor ((( Görüşürüz.
Kızlar, sabah tarıldım. Maalesef daha 59 ları göremedim. Tam 60 kiloyum. Neyse, umaırm cumaya 59 ları görürüm. Şimdi kahvaltımı yapıyorum. Menemen, 2 dilim ekmek ve yarım porsiyon peynir. Diyetisyen yumurta yediğim günlerde yarım porsiyon peynir de ye dedi.
evet içelimm shopaholickışın pek su içemiyorumda yazın bol içiyorum
günaydın şekerler....light bir hafta sonu diliyorum hepimize...ben nöbetçiyim bugün...
NAC canım inşaallah faydasını görürüm...çok mutlu ve umutluyum şu anda.
evet iştahım kapandı sanki...iç kaçamak yapmamam lazım..doktorumun verdiği detayları kısaca anlatayım...
günde 3 litre su mutlaka içilecek
2 bardak soda(regli dönemleri hariç)
çok acıkırsan akupunktur iğnelerinin üzerine 30 dafa bas ve üzerine soda iç ve su iç dedi..iştahını kapatır diidi
bu hafta çorba haftam...menüm sabit
sabah 1 dilim ekmek normal yağlı peynir salatlık ve domates(siyah zeytin yeme sakın dedi kalorisi yüksek dedi)hatta listede zeytin yazmıyorr..ben yeşil de olsa yemiycem...
öğleyin yogurt ve salata
akşam çorba..ve günde 3 porsiyon meyva
kendimi çok tok hissediyorummmkaydirigubbakcemile2
günaydınnn herkeseee...
shopaholic sen acıkıncaa 30 kere basarsın işte tamam :) bende acıkmıyorum yaw burası ii geldi bana galiba herkesin derdi aynı ve bunu başaran insanları görmek çok güç gerici
bugünnn 7 buçuk saat uyudummm sabah bir saat yürüyüş yaptım..
kahvaltı: 2 kilim kızarmış ekmek,bir kibrit kutusu kadar lor, yarım salatalık, bir domates,4-5 yaprak marul veee açık çayy hala içiyorum
melzeyitcim teşekkür ederim cnm..her hafta 20 tl ödüycem canım..umarım faydalı olur...
akupunktura başlama sebebim yakın bir arkadasımın kızının 3 ayda 21 kilo vermesi oldu kızlar...kız gözümün önünde eridi gitti..ama kendisi çok azimliydi..genelde sıfır kaçamakla yaptı diyetini..
arkadaşlar kiloo insanı çok değiştiriyor yaaa yaşlandırıyor resmen..arkadasımın o kadar güzelleşti ki gözlerimi alamadım dün ondan..
melzeyitcim kolay gelsin canım...ben de dün hallettim temizlik işini..başlayıoncaya kadar zor ama başına geçince oluveriyor..
günaydin kizlar nasilsiiz ben iyi degilim moralim bozuk agrilar cogaliyor sanki ya ilaclara baslayacagim bugün( moralmen sifirlardayim )
daha kahvalti yapmadim canim istemyior cocuklarda uyuyor daha hava güzel bahceyemi hazirlasam bugün iyifikir bana da iyi gelir belki
Kızlar, kurs bitti :))))))) Bugün sınavlarını da yaptık, eve gönderdik :)) Çok mutluyum:)
günaydin kizlar nasilsiiz ben iyi degilim moralim bozuk agrilar cogaliyor sanki ya ilaclara baslayacagim bugün( moralmen sifirlardayim )
daha kahvalti yapmadim canim istemyior cocuklarda uyuyor daha hava güzel bahceyemi hazirlasam bugün iyifikir bana da iyi gelir belki
Canım, afiyet olsun :))))kızlaraz sonra öğle yeeğim olan yogurdumu yiycem..yanında salata da yemem gerek ama hastanede oldugum için yiyemiycem suya agırlık veriyorum 1.5 litreye yaklaştım...
öğle yemeğim
1 kepçe yogurt ve küçük bir dilim karpuz..şimdi de çayımı yudumluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?