Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hala yatamadım (((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor ((( Görüşürüz.

canım senin uykun mu gelmiyor bu saatlere kadar ..yoksa işlerini falan mı yapıyorsun..üzülüyorum senin için...çok halsiz kalıcaksına.s.

canım süpersin....hedefine çok az kalmış gözüküyor..çok mutluyum senin adına ama bizi sakın bırakmaa...

günaydınnn herkeseee...

shopaholic sen acıkıncaa 30 kere basarsın işte tamam :) bende acıkmıyorum yaw burası ii geldi bana galiba herkesin derdi aynı ve bunu başaran insanları görmek çok güç gerici

bugünnn 7 buçuk saat uyudummm sabah bir saat yürüyüş yaptım..
kahvaltı: 2 kilim kızarmış ekmek,bir kibrit kutusu kadar lor, yarım salatalık, bir domates,4-5 yaprak marul veee açık çayy hala içiyorum

uzaktandünyalı hoşgeldin cnm..sen de ben gibi çay deliisin sanırım...nasılsaa şekersizi sıfır kaloriiii içelimmmm...ama çay içerken suyu ihmal etmeyelimmmvereliniortak

günaydın shocuğum çok sevindim bende çok istiyorum bakalım ne kadar ödüyorsun onuda paylaşırsan sevinirim evdeyimm uyudun dinlendim ama şimdi evi temizlemem gerekiyor evde olunca iş yapmaktan nefret ediyorumm(( ama mecbur yapmak zorundayım sıkı bir kahvaltı yaptım sölemesi ayıp sucuklu yumurta yedim ama içim çok kötü

melzeyitcim teşekkür ederim cnm..her hafta 20 tl ödüycem canım..umarım faydalı olur...
akupunktura başlama sebebim yakın bir arkadasımın kızının 3 ayda 21 kilo vermesi oldu kızlar...kız gözümün önünde eridi gitti..ama kendisi çok azimliydi..genelde sıfır kaçamakla yaptı diyetini..
arkadaşlar kiloo insanı çok değiştiriyor yaaa yaşlandırıyor resmen..arkadasımın o kadar güzelleşti ki gözlerimi alamadım dün ondan..
melzeyitcim kolay gelsin canım...ben de dün hallettim temizlik işini..başlayıoncaya kadar zor ama başına geçince oluveriyor..

shocum nekadar azmış ücretii burda ilk seans 80 geri kalanlar 45 dii sakın bırakma bana çok pahalıya geldiği için başlayamadım

aa çok fark var cnım yaa..ki benim gittiğim doktor bizim sehrin en çok talep gören doktoru ve çok iyi birisi...her gittiğimde tıklım tıklım...çok pahalıymış cidden..halbuki sadece iğneleri takıp o haftayla ilgili bir kaç dakikalık bilgi veriliyor...

günaydin kizlar nasilsiiz ben iyi degilim moralim bozuk agrilar cogaliyor sanki ya ilaclara baslayacagim bugün( moralmen sifirlardayim )
daha kahvalti yapmadim canim istemyior cocuklarda uyuyor daha hava güzel bahceyemi hazirlasam bugün iyifikir bana da iyi gelir belki

günaydın şekerler....light bir hafta sonu diliyorum hepimize...ben nöbetçiyim bugün...

Sağol canım, sana da güzel, sağlıklı ve light bir haftasonu diliyorum.

Hayatım, sen işe bi yerden başladın. Gerisi gelir. Menün biraz azmış gibi geldi ama akupunktur sayesinde dayanırsın. İncecik olacaksın canım :))))

Canım güne güzel başlamışsın, yürüyüş falan... Loru istersen 3 ya da 4 çorba kaşığına çıkarabilirsin canım. Bana diyetisyenim öyle demişti :)) Kahvaltın çok güzelmiş :)))

Fiyatı da makulmüş canım. Hayırlı olsun. Gerçekten kilo insanı daha yaşlı gösteriyor. Sen de incecik olacaksın canım:)))

Canım romatizmaların mı ağrı yapıyor? İlaçların var mı kullandığın? Bi doktora mı gitsen acaba? Bahçede kahvaltı çok güzel bi fikir canım :)) Afiyet olsun :))

geçmiş olsun canım..moralini boza ...iyi düşünelim iyi olsun her şey:Saruboceq:

kızlaraz sonra öğle yeeğim olan yogurdumu yiycem..yanında salata da yemem gerek ama hastanede oldugum için yiyemiycem suya agırlık veriyorum 1.5 litreye yaklaştım...

kızlaraz sonra öğle yeeğim olan yogurdumu yiycem..yanında salata da yemem gerek ama hastanede oldugum için yiyemiycem suya agırlık veriyorum 1.5 litreye yaklaştım...
Canım, afiyet olsun :))))

öğle yemeğim
1 kepçe yogurt ve küçük bir dilim karpuz..şimdi de çayımı yudumluyorum..

Canım, bu çabalarının sonucunu alacaksın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…