Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:roflol: :roflol: :roflol:alkisalkisalkis

misafirlerimiz birazdan gitcek.. sıfır kacamak :))) 3 bardak yesıl cayımı ıctım. guzel bi gun olduu.. mısafirlerden sonra evde bıraz spor yaparsam dahada guzel bı gn olcak :))
bahaaaarrr ordamısııın :)) nasıl gıdıyor canım calısmaların??
Allah kolaylık versın cidden yaa sımdı finallerim yakın bi kac gune iki ayagım bı papuca gırmeye baslar

kızlar bugün meyvalarımı aksattım..hiç iştahım yoktu..az önce 12 tane ekşi erik yedim..çok olmuş dimi..bir kaç bardak daha su içip kapatırım artık düdüğü:)

misafirlerimiz gitti sonra komsumuz geldı ama gayet guzeldı :))
cok az pastanın kremasından yedım dyanamadım artık ya oof

Süpersin cnaım, tebrikler :)))))

kızlar bugün meyvalarımı aksattım..hiç iştahım yoktu..az önce 12 tane ekşi erik yedim..çok olmuş dimi..bir kaç bardak daha su içip kapatırım artık düdüğü:)

2 porsiyon meyve yemiş gibi olmuşsun cnaım, aslında o kadar çok değil ama belki bi dahaki sefere biraz daha erken yiyebilirsin :))))

misafirlerimiz gitti sonra komsumuz geldı ama gayet guzeldı :))
cok az pastanın kremasından yedım dyanamadım artık ya oof

Tühhh klava: Neyse, çok az yediysen bi sorun teşkil edeceğini sanmam :)))

Günaydın kızlar, şöyle ballı yağlı, kuş sütlü, simitli, poaçalı kahvaltımı yapıp geleyim ben kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

nac günaydın canım..ii pazarlar..benimde evime gitmeme 1 saat kaldızemuszemus
hımm yağlı ballı soframı?benide ğagır bacım ben de geleyim:jeyyar:

nac canımm sen diete 61 le mi başladın eger öyleyse..bravo arkadasım..sorunun küçük olmasına ragmen hemen çözmek için çabalıyorsun..

nac canımm sen diete 61 le mi başladın eger öyleyse..bravo arkadasım..sorunun küçük olmasına ragmen hemen çözmek için çabalıyorsun..

Canım, aslında ben diyete geçen yıl 70 ile başladım. Diyetisyenle 60 a düştüm. Sonra yazın 2 kilo aldım. Grubumuzu keşfettim, grubumuza girdiğimde 61.5 idim. Canım, sabır azaldığı için midir yoksa kilo azaldıkça vermesi daha zor olduğu için midir bilemem ama zorlanıyorum. Ama yapacağım. Üniversitedeyken kilom 52-53 arasındaydı. Diyet falan nedir bilmezdim, ne zaman evlilik hazırlıkları başladı ve evlendik, böyle oldu ((( Tabi, ilk kilo almamda kayınpederimin payı var, onlara sık sık yemeğe giderdim (çağırırlardı), beslenme biçimleri bizden farklıydı. Eti falan tereyağında kızartırdı. Kilom sinsi sinsi arttı. Önce 55, sonra 57 diye gitti.

günaydıııııınnnnn a.s.
herkes yağlı balı kahvaltı etmiş :)) ben şimdi klasik desem kim inanır:))
bende pazar günleri patates kızartmasını çok özlüyorum ama onun yerine çok az yağ ile sahanda yumurta yedim ( yinede çok kötü sayılmaz değil mi ??

Gayet iyi dosbikim. En masumundan bir kahvaltı yapmışsın. Hem de değişiklik olmuş :)))))

kahvaltı menüm
1.5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta4 zeytin az peynir ve domates salatalık
şimdide çay keyfi...

dosbacım bende nöbtten geldim ve kendimi haiflemiş hissediyorum:)) ama tartılmıycam cumaya tartıda şaşırtıcı güzel bir sonuc diliyorum hepimiseeehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…