Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım yarın sabah gelemezsem 68.3 olarak geçer misin
çok üzgünüm haftaiçi 68i görmüştüm ama bu sabah böleydi (

Canın sağolsun dosbikim. 200 gr bile bir kayıptır. Ben bugün de aynı çıktım.

Canım, gene çok güzel yemişsin. Afiyet olsun.
Taylorcım, kilo vermenin durmasına diyetisyenin ne diyor? Belki vücudun direnmeye başlamıştır, geçici bir durum da olabilir ya da dediğin gibi olabilir. Haftada bir gitsen diyetisyenin daha sık menünü değiştirecekti, vücudun daha hızlı çalışacaktı. Sen diyetisyenin dediğine göre davran. Bir yorumu vardır, kesin.

13.TAKIM 155. ETAP

Dosba ( 68.5 /68.3 /0.2 / 0.3 % )
Ad1 (56.7 / / / %)
Nachtigall ( 62 /62 / 0 / 0 % )
Melzeyit ( 78.2 / / / % )
Nur_84 ( 70.0 / / / %)
taylor ( 65 / / / % )
ethos ( 74.5 / / / % )
Ela ( 62 / / / % )
Celudar ( 87.2 / / / % )
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 624.1 / / / % )

Kızlar, artık sıfır çekmekten çok utanıyorum. Artık umarım haftaya bir gelişme katedebilirim.
Bir de melzeyitimin işi varmış. Sabah burada olamayacak. Sizler kilolarınızı yazın. O müsait olduğunda listemizi düzenleyecek.

bu hafta çok katılımda bulunamayacağım kilo almaktan çok korkuyorum
biliyorum ki alışveriş merkezlerinde ablamla kaçamaklarım olur...çnk hanımın kendisi istediğini yiyor kilo almıyor
şimdi kaçıyorum ev temizleyeceğim sonrada yemek 10 gibi burda olurlar sanırım
öpüyorum hepinizi

kızlar vermişim ama zaten gecen hafta almıştımm ondan bana vermişim gibi gelmedii gerçi sislik olabilir regli oldumm
akşam fazla kaçırmadım küçük dilim pasta 3 tane meercimek köfte küçük pohcaa atlattımm bide kolaa

kızlar merhabalar benim moralim çok bozuk 1 gram bile gitmedi
bu hafta spora başlayacağım bisiklet ve plates yapacam
dün arkadaşlarla buluştum dışarıda 1 tiramisu yedim ama akşam yemeğinde sadece 4-5 tane misket köfte güveç şeklinde
kahvaltı yapacam şimdi aptıktan sonra yazarım yediklerimi

canım herşey üstüste gelmiş ama bunlar olağan şeyler,geçecek pozitif düşün. istersen ay sonana kilo vemiş olabilirsin.ama önce sağlığın düzelsin eski istediğin yerine gelsin,sonra zaten gerisi gelir. hafif beslenmeye çalış. inşallah yavrularınız hayırlısı ile dişlerini tamamlar. tekrar geçmişolsun
Adcığımmm, gidemedik canımm. Öyle bir trafik vardı ki 20 dk lık yolu 2 saatte geçemedik. Sinire kaldık, o trafikte varabilmemiz d eimkansızdı, geri döndük (( Ama eve gelir gelmez kesemi hemen astım :))))))
ya ordada bu durum var,trafik çok kötü. olsun canım,birdahaki sefere inşallah.bak sen kesenide asmışsın,ben onuda yapamadım. benneyaptımki
Adcım, kızılaya falan sorsana, belki akapunktur uyguluyorlardır.
Tabi, herzaman seni buraya bekleriz, gezeriz, dolaşırız. Evimiz müsait :)))
kızılaya gidebilene hakgetire. ama fırsat bulunca sorarım hayatım. istanbula çok isterim gelmeyi,seni,ferdayı tanımayı.diğer illerdeki arkadaşlarımıda.inanın çok tanışmak isterim inşallah birgün nasip olur. aslında yaz geldi. ortak bir yer belirleyip hep beraber buluşsak.
günü birlikte olurdu aslında ne dersiniz fena fikir değil. yerimseniben

canım demekki metabolizma hızlandı,gayet normal acıkman.birde yağ depolayacak gıdalar almıyorsun farkındaysan.
umarım güzel dinlenebilmişsindir canım.

afiyet olsun hayatım.ne güzel tam kararında beslenmişsin. alkisalkisalkis

kızlar yarın abim ve ablam geliooooo :))
ve ablam kalacak alışveriş için çıkacağız en az 3-4 gün daha az girerim haberiniz olsun
sabah bildirimde bulunurum
zaten çok değişen bişi yok (
hadi gözün aydın hayatım. güzel zaman geçirirsiniz inşallah. kaydirigubbakcemile2
canım bu hafta verememen çok normal,vücut yeni bir tempoya girdi.alışasıya kadar biraz zaman.haftaya kilo vermiş olacaksın diye düşünüyorum. çünkü harika gidiyorsun.
bu arada vücut ölçülerini aldınmı. almadıysan muhakkak al.belkide birkaç cm incelmiş olabilirsin, ama önümüzdeki hafta kesinlikle farkedeceğine eminim.olumunekankayizsmile

canım az ama karışık olmuş yediklerin,çeşit bol ama kuru kuruya olmuş.
sorma canım hemde ne tatlılar.doyulmuyor onlara.yanağı biraz üşümüştü,salyasıda akmış kenardan. kapıvercektim dudaklarını da kıyamadım. Şeniz
aslında dediğin gibi evde yapabiliriz. hatta ben bu yaz deniyeyim. sağol canım.
canım avm lerde biliyorsun yemek çeşitleri bol. hatta diyet salatalar var. bol diyet salata ve ablanın yediklerine karşı kabaran iştahını birazcık bastırmak için birkaç nuget yiyebilirsin. tamamen sana kalmış abartmamak,tahriklere kapılma. lmaz: kolay gelsin. olumunekankayizsmile

kilo vermişsin canım tebrikederim. kaydirigubbakcemile5

canlarım herkese günaydın. umarım iyisinizdir.nurcum kilonun gitmemesi almaktan iyidir. mesela ben almışım. kilom 57.
buralarda olmaya çalışırım bugün epey yoğun olacağım.öpüldünüz.

fıstıklar selamlar..

listeyi bırakıyorum müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim.. ben evdeyim ama işim var arada gelip bakıyorum kontrolden sonra sizin listeyi bana bırakabilirsiniz ben paylaşıma verebilirim .. mutlaka gelirim merak etmeyin..

Son düzenleme:
Kızlar günaydın. 64.7 kiloyum. Geçen haftaya göre 300 gr. vermişim çok şükür. Ama az yaa. Hem diyet hem yürüyüş vs. Neyse buna da şükür.

Belim ve kalçam yarımşar santim incelmiş. Ayak bileklerim aynı. Onlara da harekete başlayamadım. Başlasam süper olacak. Bu hafta başlayayım artık.

Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Hala kahvaltı yapmadım. Aslında şu an bile yarım saat gecikmiş durumdayım. Dur ben gideyim. Gelicem yine.

merhaba kizlar nasilsninz ben yorgunum dün kuzumun dislerin cektiler tüm bayilttilar ay cok kötü bir duyguymus ya alttan 4 tane cektiler üstleri doldurdular ama ne kadar cok agladi sabah da kontrele gittik iyiymis
ben kilo vermisim kizlar isterseniz takima dönebilirim nact canim bir bak pek fazla paylasimda bulunamam ama isten geldikten sonra biraz girerim
kilom 63.7 ciktim sabah

13.TAKIM 155. ETAP

Dosba ( 68.5 /68.3 /0.2 / 0.3 % )
Ad1 (56.7 / 57.0 / / %)
Nachtigall ( 62 /62 / 0 / 0 % )
Melzeyit ( 78.2 / / / % )
Nur_84 ( 70.0 / 70.0 / / %)
taylor ( 65.0 / 64.7 / / % )
ethos ( 74.5 / / / % )
Ela ( 62.0 / 60.8 / / % )
Celudar ( 87.2 / 86.6 / / % )
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 624.1 / / / % )

şu ana dek bildirilenleri yazdım opuyorumnanaktan

nac canım buradan gorebıldım gidememişssiniz.. istanbulun trafıgı işte
haverlerde gordum bende cok eglencelı bı yere benzıyormus :) seneye gıdersınız artık opuyorumnanaktan

bu arada bulusma ısı guzel olurdu gercekten :))

canım gecmıs olsun... saglık ıcın gerekıyor işte bazen
agrısı falan kalmamıstır umarım şimdi..

Canım, biraz karıştırmışmışsın. Kahvaltın iyi olmuş, ilk ara yemeğin de iyi olmuş. Tatlı biraz fazla olmuş gibi. Ama aşırı değil. Yarına toparlarsın canım :))

farkındayım canım çok karıştırdım dün ama kursun olduğu günler böyle oluyo aralarımız 10 dk onda da ne bulursak onu yiyoruz hesabıı :))

offf aslında benim de o kadar yiyesim var ki ama kendimi frenliyorum canım yesem de azar azar tadımlık almaya çalışıyorum sınav zamanları cidden zor oluyor

kolay gelsin canım güzel zaman geçirmeye bak takma kafana kiloları taktıkça alıyoruz çünkü vereceğimize

canım az ama karışık olmuş yediklerin,çeşit bol ama kuru kuruya olmuş.

öyle oldu canım akşam yemeği hariç tokluk hissettiğim bi öğün yoktu yedim ama tadımlık herşeyden (

olsun canım önemli olan yine de vermek ben 2 gündür yine sabit çıkıyorum sinir oldum birkaç gün çorba + salata şeklinde besleneyim diyorum bakalım faydası olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…