Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KıLO ALDIĞIM ıÇıN CEZAM:

BEN ŞıŞKONUN ÖNDE GıDENı,PıSBOĞASIN TA KENDıSıYıM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GıDERıM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

HEPıNıZE ıYı ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDıĞıM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DıLERıM

Fılinta olacaksın taylorcum :))) Kotlarına bir şekilde girmen de harika :)))))))))

Öğlen yarım kase ezogelin çorbası ve küçük bir etli patlıcan dolması yedim. 6 gibi de arkadaş lahmacun söyledi, bir tane yedim. Artık bu saatten sonra meyve yerim

Çok sağol canım. Bence güzel beslenmişsin bir tek salata yeşillik eksik.

öğle yemeği 3 doğru buğün eşimin doğum günüydü onukutladık pasta böreksalata bide kola içtim ama akşam yemeği yemiceğimm arada yeşil cay spor yok çünkü sancıdan zor duruyom hafta içi talafi ederim artık geçmişi okuyamadım grşşş

Yaa şimdi aklıma geldi ben de Perşembe gecesi yaş pasta yemiştim ama çok çok ince bir dilim. O günkü listeme ekliyeyim.

Sen de telafi edersin boşver, özel günlerde oluyor o kadar.

canlarım bugün çok çok güzel bir gün geçirdim.Kahvaltı dışında kaçamak yoktu bundan çok positif oldum.Oğlumun hergün yeni kelime söylemsi beni daha da murlu ediyor.Bugün ilk Can CAnsu(cantu),ağaç(ağat),bolut(bout) söyledi bizi çok çok mutlu ettim.
Bugün çok gezdik çok yoruldum.Bi iyi akşımlar deyip çıkıyorum.Artık yarın daha sık gelerim,gidip uzanayım.
Herkese iyi geceler.

Hem oğluna hem sana maşallah :nazar:

slm kızlar öğlen yemeğimle akşam yemeğim bir oldu maalesef çünkü dışarıdaydım.16:30 gibi şinitzel yedim bir parça kepekli ekmek ve yeşillik.sonra 1.5 saat spor yaptım şimdi de meyve yiyeceğim.bugün pek iyi olmadı ama hafta içi oturturum inş.gene düzenimi.

Ya benim de öğle akşam bir oldu. Napalım bazen oluyor öyle.

taylorcum daha ii olduğunu düşünüyorum
elacım telafi edeceğini biliyorum afiyet olsun... nice güzel yılları beraber geçirin
bahrım çok çalışıyosun yoğunsun dikkat et kendine...
nac canım çoookkk çalışıosun dikkat emelisin vitamin ii olmuş...eşinle vakit geçirmende doping olmuştur...umarım haftaya daha az çalışır çok kilo verirsin
bu arada çok hamarat değilim canım isterse ii işler yaparım ama genel anlamda çok mutfağa girmemeye çalışıyorum...
bazı arkadaşlar temizliğe çok düşkün (mesela adcım) bende mutfağa çok meraklıyım
her duyduğumu denesem ve tatsam ... hiç erinmem üşenmem :)) kendime bile misafir sofrası gibi hazırlarım :)) yani kilolarım öyle havadan gelmiyo kendi ellerimle yapıyorum
uzun zamandır mutfaktan uzak kaldığım için zorlandım bugün :))

dosbacım daha iyiyim sağol. Ben de mutfağa çok meraklıyım. Özellikle hamurişi ve tatlılara. O yüzden kilo verirken mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum :)

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 2 elma (bunu daha önce yazmayı unutmuşum)
Öğle: 1 bardak süt
Ara: 1 bardak süt, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 porsiyon ton balıklı salata, 1 dilim ekmek (daha önce süt içtim diye içmedim)
Ara: 2 elma

Spor: Yok.

Bugün 3 porsiyon et, salata, 1 dilim ekmek eksik yedim, yarım bardak süt fazla içtim.

ama almamışım şişmişim demekki
kilom aynıymış
etrafımdakiler 67 kilo olduğıuma inanmıyor en fazla 60 sındır diyorlar
ama değilim malesef
neyse gelelim bana kızlar idil yürümeye başladı çok yaramaz hiç durmuyor inanaın 5 dakikam olmuyor pc nin başına oturmak içöin
şimdide vsu şişesiyle oynuyor çok yaramaz çokkk
yedikelrime gelince sabah klasik kahvaltı arada bişey yemedim kahvaltı geç yapıldığından öğlen çok az ekmekle kabak yedim
akşamda yarım ıspanaklı börek
bugün salata yiyemedim maleseff

Kilonu göstermiyorsan sıkı bir vücudun var demektir canım :))) İdilciğinin yürümesi ne güzel canım :)) Demek ki artık hiç oturamayacaksın:)))
Beslenmen de çok güzel olmuş şekerim. Afiyet olsun :)))

öğle yemeği 3 doğru buğün eşimin doğum günüydü onukutladık pasta böreksalata bide kola içtim ama akşam yemeği yemiceğimm arada yeşil cay spor yok çünkü sancıdan zor duruyom hafta içi talafi ederim artık geçmişi okuyamadım grşşş

Eşinin doğum günü kutlu olsun canım. Bir ömrü birlikte, mutlulukla geçirin inşallah..
Biraz kaçırmış gibi olmuşsun ama mazeretin var. Artık bu hafta dikkat edersin :))

Kızlar bugün 11:00'de kalktım. O zamandan beri yediklerim:

Her zamanki kahvaltım. Sonra da 2 bardak süt. Hepsi bu kadar. Canım hiçbir şey istemiyor. Karnım acıkmış olmalı çünkü enerjim yok hissediyorum. Ama canım yemek istemiyor. O sütleri de vücudum onu aç bıraktığımı düşünüp kilo almasın diye içtim şifa niyetine.

Taylorcum, hiç bi şey yememişsin ama... Umarım daha sonra bi şeyler yemişsindir :(( Kendini böyle güçsüz bırakma :(((

canlarım bugün çok çok güzel bir gün geçirdim.Kahvaltı dışında kaçamak yoktu bundan çok positif oldum.Oğlumun hergün yeni kelime söylemsi beni daha da murlu ediyor.Bugün ilk Can CAnsu(cantu),ağaç(ağat),bolut(bout) söyledi bizi çok çok mutlu ettim.
Bugün çok gezdik çok yoruldum.Bi iyi akşımlar deyip çıkıyorum.Artık yarın daha sık gelerim,gidip uzanayım.
Herkese iyi geceler.

Ne güzellll!! Kaçamak da yapmamışsın, umarım bütün hafta böyle gider :))) Pelten çıkmış ama değmiş doğrusu :))) Oğluşun da yeni yeni kelimeler söylüyor :)))) Ne güzel bir mutluluk..

slm kızlar öğlen yemeğimle akşam yemeğim bir oldu maalesef çünkü dışarıdaydım.16:30 gibi şinitzel yedim bir parça kepekli ekmek ve yeşillik.sonra 1.5 saat spor yaptım şimdi de meyve yiyeceğim.bugün pek iyi olmadı ama hafta içi oturturum inş.gene düzenimi.

Şinitsel kızartma mı oldu yoksa şekerim :((( Spor iyi olmuş, kızartmayı yakmıştır sanırım. Hafta için düzen kurarsın canım

taylorcum daha ii olduğunu düşünüyorum
elacım telafi edeceğini biliyorum afiyet olsun... nice güzel yılları beraber geçirin
bahrım çok çalışıyosun yoğunsun dikkat et kendine...
nac canım çoookkk çalışıosun dikkat emelisin vitamin ii olmuş...eşinle vakit geçirmende doping olmuştur...umarım haftaya daha az çalışır çok kilo verirsin
bu arada çok hamarat değilim canım isterse ii işler yaparım ama genel anlamda çok mutfağa girmemeye çalışıyorum...
bazı arkadaşlar temizliğe çok düşkün (mesela adcım) bende mutfağa çok meraklıyım
her duyduğumu denesem ve tatsam ... hiç erinmem üşenmem :)) kendime bile misafir sofrası gibi hazırlarım :)) yani kilolarım öyle havadan gelmiyo kendi ellerimle yapıyorum
uzun zamandır mutfaktan uzak kaldığım için zorlandım bugün :))

Sağol dosbikim. Sanırım bu hafta daha sakin geçecek. Mesela bugün kan serumumu taktırmaya gitmeyi düşünüyorum :))))
Demek bu kiloları dişinle tırnağınla edindin :((((( Gidecekler, gidecekler... Becerikli arkadaşım benim :))

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 2 elma (bunu daha önce yazmayı unutmuşum)
Öğle: 1 bardak süt
Ara: 1 bardak süt, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 porsiyon ton balıklı salata, 1 dilim ekmek (daha önce süt içtim diye içmedim)
Ara: 2 elma

Spor: Yok.

Bugün 3 porsiyon et, salata, 1 dilim ekmek eksik yedim, yarım bardak süt fazla içtim.

Canım, bu aralar diyetinden fire veriyorsun. Fazla yemek kadar az yemek de kilo verme hızını düşürür. Bunu birine söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama biraz daha fazla yemelisin canım :)))))

Canlarım, klasik kahvaltımı yapıyorum. İki dilim ekmek, 1 parça peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi. Dün akşam 1 muz yedikten sonra yattım. Bu aralar canım çok muz istiyor. Herhalde bi şeyler eksik kaldı vücudumda...

Hava bugün güneşli, sizin de gününüz güneşli geçsin :))))

günaydın
doğum günü dilekleriniz için teşşekkürler
sabah kalktıımda tartıldım eski kilomama hala şişim :((((((((((inş şişliktir kilo alcak kadarbişey yemedim çok :((((((

günaydıııııınnnnn a.s.
ankara yağmurlu nac'cim
ama yoğun bi gün benim için mutfağa giriyorum
klasik kavaltımı yaptım bakalım devamı nasıl gelcek
hepinizi öpüyorum

günaydın istaanbul güneşli ankara yağışlı çorum kar yağışlı sabah bembeyaz bir örtüyle uyandık bütün kış böyle kar yağmamıştı eski takvime göre martın 3ü imiş daha 9u var martın diyor abi asıl soğuk ozaman başlar dedi

selam bayanlar..ben 8. takım üyesiyim..bu hafta kilo aldığım için cezalıyım..
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben şişkonun ,pisboğazın tekiyim..
hepinize sağlıklı kg vermeler..

bacım ne zaman istersen kapım açık... beklerim
çok az yemişsin canım ...ilerleyen saatlerde kaçamak yapmana sebep olur bu açlık :))
hemen önlem al :))
sana da kolay gelsin canım öpüyorum
inşallah birgün kapını çalmak sana misafir olmak nasip olur dosbacım. canım 2 saat uyudum birazını öyle geçistirdim,sonra elma yedim,birazda oğlumun nesquik gevreğinden yedim,doymadım ama idare ettim.
saol tatlım sen de iyi gidiyorsun bu haftasonu ben ne yedim yemedim hiç bilmiyorum ama yarın bomba gibi başlıyorum tekrardan guclubacismile
yok bhr cım,ben bu adet gecikmesi yüzünden epey bi cozuttum. toparlanmaya çalışıyorum. bir yerden başlamamız lazım hayatım yoksa üzülen biz oluyoruz.

Çok sağol cnaım, bu sabah vitamin hapı almak zorunda kaldım. Neyse, biraz dışarılarda gezdik de kafam dağıldı adcım. İlgin için teşekkür ederim canım :))
Hangi sayfalar şekerler? Ben de meraklı melahat...
Dene bakalım canım, bence başarabilirsin. Sen iradelisin :))
vitamin aldığın iyi olmuş hayatım. özellikle mevsim geçişlerinde çok dikkat etmeliyiz,zaten bliyorsun grip salgınları o sıralarda başlıyor,haliylede başladı artık. güçsüz düşeni anında yakalıyor. canım hava almışsın ne güzel,sevindim.

şeker beni niye tebrik ediyorsun kilo aldım diyemi
ama almamışım şişmişim demekki
kilom aynıymış
etrafımdakiler 67 kilo olduğıuma inanmıyor en fazla 60 sındır diyorlar
ama değilim malesef
neyse gelelim bana kızlar idil yürümeye başladı çok yaramaz hiç durmuyor inanaın 5 dakikam olmuyor pc nin başına oturmak içöin
şimdide vsu şişesiyle oynuyor çok yaramaz çokkk
yedikelrime gelince sabah klasik kahvaltı arada bişey yemedim kahvaltı geç yapıldığından öğlen çok az ekmekle kabak yedim
akşamda yarım ıspanaklı börek
bugün salata yiyemedim maleseff
canım yenilerden 3 kişi kilo verdi diye gördüm listede ama yanlış oldu sanırım ama olsun bak yine vermişsin boşuna olmamuş tebriğim. :))
canım demekki sıkı bir vücudun var ne güzel. ne yalan söyliyim aslında sıkı vücuda sahip olmak çok güzel ben ne zaman olurum Allah bilir.
hah kolay gelssiiin,artık yürümeye başlamış alışasıya kadar koşturursun peşinden,aman oğlumun zamanları aklıma geldide ne güzel günlermiş kıymet bilememişim,tadını çıkarmaya çalış canım. bol bol resim çekmeni tavsiye ederim. en azından hatırlamanda yardımcı oluyor,gerçi ben biraz unutkanımdır.

eşine mutlu yıllar canım.ailecek hep güzel yıllarınız olsun inşallah.
Kızlar bugün 11:00'de kalktım. O zamandan beri yediklerim:

Her zamanki kahvaltım. Sonra da 2 bardak süt. Hepsi bu kadar. Canım hiçbir şey istemiyor. Karnım acıkmış olmalı çünkü enerjim yok hissediyorum. Ama canım yemek istemiyor. O sütleri de vücudum onu aç bıraktığımı düşünüp kilo almasın diye içtim şifa niyetine.
canım toparlamaya çalış lütfen kendini,bak hiçbirşey yememişsin. dikkatli olmalısın hayatım.

Herkese iyi geceler.
hadi gözünüzaydın hayatım,ay ne güzel oluyor yeni kelime söylemeleri. maşallah kuzucuğa.
canım çokda abartılı birşey yememişsin. sporda yapmışsın yakmışsındır yediklerini zaten.
Canlarım, klasik kahvaltımı yapıyorum. İki dilim ekmek, 1 parça peynir ve 1 kaşık zeytin ezmesi. Dün akşam 1 muz yedikten sonra yattım. Bu aralar canım çok muz istiyor. Herhalde bi şeyler eksik kaldı vücudumda...
Hava bugün güneşli, sizin de gününüz güneşli geçsin :))))
afiyetolsun canım. seninde günün güzel geçsin inşallah.

günaydın
sabah kalktıımda tartıldım eski kilomama hala şişim :((((((((((inş şişliktir kilo alcak kadarbişey yemedim çok :((((((
canım şişliktir sıkıntı etme bende dün acayip bir kiloda gördüm kendimi gözüm korktu ama yavaş yavaş iniyor.
günaydıııııınnnnn a.s.
ankara yağmurlu nac'cim
hepinizi öpüyorum

kolay gelsin canım.

ben geldiiiimmmm
işlerim biraz hafifledi ama mutfakta çalışırken eksik malzemeden nefret ediyorum :(( şimdi bi de markete gideceğim unuttuklarım olmuş :((
melzeyitim sabah bi ara burda da sulu kar yağdı hava ii soğuk... umarım çiçek açan ağaçlar zara görmez... bol meyveli bi yıl geçiririz

slm kızlar sabah 1 elma yiyerek güne başladım.eve gelince de 9:30 gibi kahvaltı yaptım.1 kepek ekmeği 2 dilim peynir 2 zeytin salatalık domates biraz bal ve çay.sonra bi ara az armut attım ağzıma ve yattım uyudum 2 gibide etli patates 1 ekmek ve marul yedim.yeşil çay içeceğim şimdide.

Taylorcum, hiç bi şey yememişsin ama... Umarım daha sonra bi şeyler yemişsindir :(( Kendini böyle güçsüz bırakma :(((

Canım, bu aralar diyetinden fire veriyorsun. Fazla yemek kadar az yemek de kilo verme hızını düşürür. Bunu birine söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama biraz daha fazla yemelisin canım :)))))

Canım doğru söylüyorsun. Dün ana öğünlerden birini yine yiyemedim. Keşke yemeyerek zayıflansaydı, direkt zayıflardım. Kendimi zorlamasam hiç yemeyeceğim. Ama şimdi zayıflasam bile iştahım arttığı an bunları hızla alacağımı biliyorum. Bir de böyle yemedikçe metabolizma da yavaşlıyor. O yüzden düzenli yemeye çalışıyorum. Ben de birinin bana böyle söyleyeceğini hiç düşünmezdim. Allah hepimize ağız tadı versin, sağlıklı zayıflayalım inşallah.

günaydın istaanbul güneşli ankara yağışlı çorum kar yağışlı sabah bembeyaz bir örtüyle uyandık bütün kış böyle kar yağmamıştı eski takvime göre martın 3ü imiş daha 9u var martın diyor abi asıl soğuk ozaman başlar dedi

Aboo, dört mevsim yaşıyoruz valla.

yok bhr cım,ben bu adet gecikmesi yüzünden epey bi cozuttum. toparlanmaya çalışıyorum. bir yerden başlamamız lazım hayatım yoksa üzülen biz oluyoruz.

canım toparlamaya çalış lütfen kendini,bak hiçbirşey yememişsin. dikkatli olmalısın hayatım.

canım şişliktir sıkıntı etme bende dün acayip bir kiloda gördüm kendimi gözüm korktu ama yavaş yavaş iniyor.

Çok sağol canım, haklısın.

Senin kilon adet gecikmesi yüzündendir. Sonra gidiyor nasıl olsa.

ben geldiiiimmmm
işlerim biraz hafifledi ama mutfakta çalışırken eksik malzemeden nefret ediyorum :(( şimdi bi de markete gideceğim unuttuklarım olmuş :((
melzeyitim sabah bi ara burda da sulu kar yağdı hava ii soğuk... umarım çiçek açan ağaçlar zara görmez... bol meyveli bi yıl geçiririz

Burada da şimdi güneş gitti ama yağmur kar yok çok şükür.

kızlar ne yedim bende bilmiyorum
1kaşık kadar dolmanın içi kalmıştı öğlen onu yedim
1 adet bisküvi arttı pastadan onu da yedim hahah :))
sonra meyveli pasta yaptım birazda meyve yedim ama toplam 1 meyve kadar :))
başkada bişi yemedim aç değilim....
akşama çorba ve taze fasülye yiyecğim inş.
ama yarın için neler yerim bilmiyorum ???"

günaydın

Bence de şişliktir celacım :)

günaydıııııınnnnn a.s.
ankara yağmurlu nac'cim
hepinizi öpüyorum

Kısa zamanda güneş kendini göstersin canım size de :))

Ne güzel, bembeyaz:)) Karı seviyorum. Meteoroloji bu haftanın soğuk geçeceğini söylüyor. Herhalde haftasonu güzel olacakmış :))

ben geldiiiimmmm

Ben de hiç sevmem canım. Konsantrasyonum bozuluyor :( Tabiat da şaşırdı bu hava değişimine..

Canım doğru söylüyorsun. Dün ana öğünlerden birini yine yiyemedim. Keşke yemeyerek zayıflansaydı, direkt zayıflardım. Kendimi zorlamasam hiç yemeyeceğim. Ama şimdi zayıflasam bile iştahım arttığı an bunları hızla alacağımı biliyorum. Bir de böyle yemedikçe metabolizma da yavaşlıyor. O yüzden düzenli yemeye çalışıyorum. Ben de birinin bana böyle söyleyeceğini hiç düşünmezdim. Allah hepimize ağız tadı versin, sağlıklı zayıflayalım inşallah.
Amin canım :))

Kızlar, şimdi neler yediğimi yazayım. Sanırım az önce kaçırdım biraz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Öğleye doğru 1 muz
Öğlen yarım kase mercimek çorbası ve bir dilimden az ekmek
Az önce de 1 yumurtadan melemen. Yağı az koydum

Kızlar, şimdi neler yediğimi yazayım. Sanırım az önce kaçırdım biraz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Öğleye doğru 1 muz

melemen bence kaçamak değil ben diytsyene giderken sebze yerine yiyordum kabul ediyordu içini rahat tut...yumurta yemişsin yoğurt tüketmezsin yerine olur biter
gayet ii beslenmişsin canım

melemen bence kaçamak değil ben diytsyene giderken sebze yerine yiyordum kabul ediyordu içini rahat tut...yumurta yemişsin yoğurt tüketmezsin yerine olur biter
gayet ii beslenmişsin canım

Moralimi düzelttin dosbik :))
Akşamüstü arı gibi çalıştım. Akşam yemeğimi yaptım, temizlik yaptım, çamaşır yıkadım, banyo yaptım ve kuaföre gittim. 40 dk önce de 5 kaşık kabak yedim, içinde küçük 4 tane kuşbaşı et vardı yanında da ayran içtim. İlerleyen saatlerde de muz yerim :)))

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakayım dedim neler yapıyosunuz diye okudum ancak cevap yazamadım çok yorgunum başım ağrıyor erken yatıcam bugün hepinizi öpüyorum görüşürüz...

kızlar ne yedim bende bilmiyorum
1kaşık kadar dolmanın içi kalmıştı öğlen onu yedim
1 adet bisküvi arttı pastadan onu da yedim hahah :))
sonra meyveli pasta yaptım birazda meyve yedim ama toplam 1 meyve kadar :))
başkada bişi yemedim aç değilim....
akşama çorba ve taze fasülye yiyecğim inş.
ama yarın için neler yerim bilmiyorum ???"

dosbacım az yemişsin. Koşturmaktan bazen unutuyor insan. Yarın için çok kolay gelsin.

Öğleye doğru 1 muz

Canım az bile yemişin. Salatan eksik. Yani fazla yok eksik var. Hiç kaçırmamışsın bence.

Ben muz yemeğe korkuyorum. Glisemik indeks değeri yüksek diyorlar. Ama muzundan muzuna da değişiyormuş. Olgun olanlar daha fenaymış. Ben de aksi gibi öyle severim.

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakayım dedim neler yapıyosunuz diye okudum ancak cevap yazamadım çok yorgunum başım ağrıyor erken yatıcam bugün hepinizi öpüyorum görüşürüz...

Geçmiş olsun canım. İyi uykular.

Back