• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın
sabah karın ağrısıyla uyandım hala devam ediyo malüm dönem kötü geçiyoo cnm yemek felan istemiyo
kahvaltı çavdar ekmeğinden tost yağsız yeşil cayyyy
karnım şiş kilo fazla cıktı normal mii

slm kızlar sabah gene erkenciydim yarım dilim yeşil elma yedim.şimdi de klasik kahvaltı yumurta var hemde sucuklu.azcık yerim sanırım

Günaydın sana da canım. Umarım scukları fazla yememişsindir ))

günaydın
sabah karın ağrısıyla uyandım hala devam ediyo malüm dönem kötü geçiyoo cnm yemek felan istemiyo
kahvaltı çavdar ekmeğinden tost yağsız yeşil cayyyy
karnım şiş kilo fazla cıktı normal mii

Bence normaldir elacım. Ben 4. günümde aca normale inmeye başladım. Bu ay neredeyse 2.5 kilo ödem yaptım. bir, iki gün sonra bi daha tartıl bence canım.

Ben de okulda ara olarak 4 kuru kayısı yedim. şimdi eşimle çıktık, çok bunaldım

doğum günü olan arkadaşın doğum günü kutlu olsun nice yıllara cnm
kahvaltı 2 dilim ekmek yazmayımmm isterseniz kızarsınızzz:((((((((((( patates kızartmasıçok deil ama domateş bu kadar nescafe arada

slm kızlar kaçamaksız bi gün
şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşürüz
FİKRİYECİM doğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünceee olsuuuunnnnn

Fikoşum, doğum günü n kutlu olsun canımmm. İyi ki doğdun :))))))))))))

mutlu yıllar fikriyecim. iyiki doğdun canım. a.s.

resim büyük olmuyor malesef

fikriyecğim mutlu yılar canımmmm
adcığım yediklerin güzel ben senden biraz fazla yedim galiba bir kaç dilim sucuk ve 1 dilim pastırma ama oda et olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorumm

Canım arkadaşlarım çok incsiniz çok teşekkür ederim.Dün pc evde değildi format atılması gerekiyordu ondan dün giremedim.

Dün pastamdan yedim am aen küçğk parça kendime kestim :)))))) başka 2 köfte,1 servis kaşiğ domates salatası,1 s.k havuç salatası ve yarım patates kadar kızartması.Gündüz oturup yemedim ayakta atıştırdım hep.Zamn yaoktu hiç bütün gün gelen giden oldu çokçok neşeli bir gün geçirdim.Çok yoruldum ama çok da mutluydum. Bugün günüm iyi başlamadı 1 bardak ayran,1 ceviz ve 3 tane çiğ börek yedim :)))))) hafta sonral yaramıyor bana.

Günaydın sana da canım. Umarım scukları fazla yememişsindir ))

Bence normaldir elacım. Ben 4. günümde aca normale inmeye başladım. Bu ay neredeyse 2.5 kilo ödem yaptım. bir, iki gün sonra bi daha tartıl bence canım.

Ben de okulda ara olarak 4 kuru kayısı yedim. şimdi eşimle çıktık, çok bunaldım

canım nasılsın niye bunaldım diyorsun.Umarım herşey yolunda

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım okursam yazamam daha sonra inş okumaya çalışırım
fikriyrcim doğum günğün kutlu olsun dün giremedim cuma da olmadı nasılsınız görüşmeyeli kaçıncı olduk
son iki günüm çok yoğun geçti pc yi hiç açamadım

Herkesin keyfi yerinde görünüyor. Ben de bugün biraz sevindim. 300 gr. daha vermişim. 70.2 kiloya indim. Emin olmak için 2 kere tartıldım. Sanırım zaten bu kiloyu vermişim ama regl şişkinliğinden belli olmuyordu. Daha yeni tartıya yansıdı. Bu arada belim de 80.5 cm'e inmiş.

İçine giremediğim değişik bedenlerde kotlarım var. En büyük olanı birkaç haftadır deniyordum ama mümkün değil olmuyordu. Bugün zorlayarak da olsa oldu, sevindim.

Bu arada yazmayı unutmuşum, fikriye doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.

emirel, rica etsem boyun kaç yazabilir misin? Vücut kitle endeksi hesaplarken gerekiyor da.

ben de şiştim galiba öyle düşünmek istiyorum cuma günü diyetimi gayat güzel geçirdim tek kaçamağım 1kaşık fazladan pilav ve 3-5 çekidek yedim ama akşam yürüyüşe çıktık artık asansörü elimden geldiği kadar az kullanmaya çalışıyorum evim de 6. katta 6 katı çıktığım da dilim bir karış dışarıda soluk soluğa kalıyorum dün tartıya bir çıktım 1 kilo almışım birde sabah nasıl oluyor anlamıyorum bende kızdım oturdum helva ekkmek yedim günlerdir kahvaltıda uzaktan bakıyordum ve artık bir hafta tartımamaya karar verdim insan 1 günde 1kilo alırmı ya

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım okursam yazamam daha sonra inş okumaya çalışırım
fikriyrcim doğum günğün kutlu olsun dün giremedim cuma da olmadı nasılsınız görüşmeyeli kaçıncı olduk
son iki günüm çok yoğun geçti pc yi hiç açamadım

Teşekür ederim canım.Benim pc de sorun vardı dün yoğunluktan ben de giremedim.Sanırım 3 cu olmuşuz ama emin değilim.

günaydın desem çok ayıp olur.... :)) güzel pazarlar
klasik kahvaltımın dışına çıkmadım kızlar şimdi işim yoğun salı günü misafirlerim var...hazırlıklara başlayacağım buralardayım

taylor canım çok iyi gidiyorsun canım.Beni geçtin aaaaaa süper.Hadi şimdi ben peşindeyim kaç baalım.

arkadaşlar ben çıkıyorum.akşam gelmeye çalışırım ne yedim ne içtim yazarım.

Dün neler yaptım yazmayı unutmuşum:

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, yarım b. yoğurt, salata
Ara: -

Spor: Yok.

Yemek yanlışı olarak: En son aramda 2 porsiyon meyve yemeği unuttum.

kızlar bende çıkmak zorundayım
kuvvetli bir pazar kahvaltısı yaptım artık öğle yemeğini hafif birşeylerle geçiştiririm

günaydın desem çok ayıp olur.... :)) güzel pazarlar
klasik kahvaltımın dışına çıkmadım kızlar şimdi işim yoğun salı günü misafirlerim var...hazırlıklara başlayacağım buralardayım

İyi pazarlar dosba, kolay gelsin.

1 ad1 22.8
2 emirel 23.6
3 ela26 23.7
4 CheGuevera 23.9
5 Nachtingall 24.7
6 fikriye_bg 26.1
7 nur_84 27.5
8 taylor 28.0
9 ethos 28.2

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal