Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar sabah gene erkenciydim yarım dilim yeşil elma yedim.şimdi de klasik kahvaltı yumurta var hemde sucuklu.azcık yerim sanırım
günaydın
sabah karın ağrısıyla uyandım hala devam ediyo malüm dönem kötü geçiyoo cnm yemek felan istemiyo
kahvaltı çavdar ekmeğinden tost yağsız yeşil cayyyy
karnım şiş kilo fazla cıktı normal mii
doğum günü olan arkadaşın doğum günü kutlu olsun nice yıllara cnm
kahvaltı 2 dilim ekmek yazmayımmm isterseniz kızarsınızzz(((((((((( patates kızartmasıçok deil ama domateş bu kadar nescafe arada
slm kızlar kaçamaksız bi gün
şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşürüz
FİKRİYECİM doğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünceee olsuuuunnnnn
Fikoşum, doğum günü n kutlu olsun canımmm. İyi ki doğdun :))))))))))))
mutlu yıllar fikriyecim. iyiki doğdun canım. a.s.
resim büyük olmuyor malesef
fikriyecğim mutlu yılar canımmmm
adcığım yediklerin güzel ben senden biraz fazla yedim galiba bir kaç dilim sucuk ve 1 dilim pastırma ama oda et olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorumm
deneme 1- 2
Günaydın sana da canım. Umarım scukları fazla yememişsindir ))
Bence normaldir elacım. Ben 4. günümde aca normale inmeye başladım. Bu ay neredeyse 2.5 kilo ödem yaptım. bir, iki gün sonra bi daha tartıl bence canım.
Ben de okulda ara olarak 4 kuru kayısı yedim. şimdi eşimle çıktık, çok bunaldım
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım okursam yazamam daha sonra inş okumaya çalışırım
fikriyrcim doğum günğün kutlu olsun dün giremedim cuma da olmadı nasılsınız görüşmeyeli kaçıncı olduk
son iki günüm çok yoğun geçti pc yi hiç açamadım
Bu arada yazmayı unutmuşum, fikriye doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.
emirel, rica etsem boyun kaç yazabilir misin? Vücut kitle endeksi hesaplarken gerekiyor da.
Tylor çok sağol canım.Umarım sen de daha iyisin.
günaydın desem çok ayıp olur.... :)) güzel pazarlar
klasik kahvaltımın dışına çıkmadım kızlar şimdi işim yoğun salı günü misafirlerim var...hazırlıklara başlayacağım buralardayım