• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam.
3.lüğümüzü tebrik ederim. taylor,ela ve çhegue sizleri ayrıca tebrikediyorum.

taylor canım,bu hafta biraz daha iyiyim. çok amaçok şükür bugün adet oldum. kaç gündür dökülüyorum resmen.
nachtigal baya koşturuyorsun hayatım, dikkat et kendine,güçsüz kalma.
bhr cım gözün aydın canım. dikkat et kendine öpüldün.

bu sabah kilasik kahvaltımı yaptım az biracık kızarmış sosis ve patates ek olarak çok değil ama. onun yanında yumurta ve çeyrek ekmekle tereyağ reçel yedim. şuan ceviz yiyorum birazdan yeşil çay içeceğim akşama sadece marul salatası ve kepekli bisküvi yiyeceğim. nasip olrsa tabi.
bundan sonra gün içinde yediklerimi bir gün önceden belirleyip ölçülere göre yicem bir nevi liste oluşturcam kendime. hadi bakalım haftada 500 gr olayıma geri dönüyorum deneyelim bakem.

ben geldiiiimmm
sabah kahvaltısını çook geç yapınca şimdi ye kadar bişi yemedim :)) sadece 1 elma :))
su böreği yaptım bi daha yapmayacağım canım çıktı yaaa :)) (her defa yaptıktan sonra böle derim de :))
akşam yemeğimde kuru fasülye,çorba var ama belki ben 1 dilim börek yerim çnk lezzetinde emin olmak istiyorum :)) eskiden böle şeylerin tadına eşim bakardı şimdi o benden daha azimli :))
neyse kızlar mutfağı toparlayacağım görüşürüz

tamam melzeyitim.
dosbacım marifetli bacım,ellerine sağlık gönderde bizde yiyek börekten. sana misafir olmak var valla.
bu arada bende akşam yememiğimi yemiş oldum ama acıktım.çünkü yemekte 1 kase yoğurt,biraz marul salatası ve 3 yemek kaşığı türlü yedim. o yüzdende açım,aslında sadece salata ve diyet bisküvi dedim ama türlüyü oğlum yemeğince mecbur kaldım.neyse yeşil çay henüz içmedim,ama ilerleyen dakikalarda meyveden önce tüketirim,açlığımı bastırsın diye. neyse biraz işlerim var onları halledeyim öpüyorum sizleri.

tamam melzeyitim.
dosbacım marifetli bacım,ellerine sağlık gönderde bizde yiyek börekten. sana misafir olmak var valla.
bu arada bende akşam yememiğimi yemiş oldum ama acıktım.çünkü yemekte 1 kase yoğurt,biraz marul salatası ve 3 yemek kaşığı türlü yedim. o yüzdende açım,aslında sadece salata ve diyet bisküvi dedim ama türlüyü oğlum yemeğince mecbur kaldım.neyse yeşil çay henüz içmedim,ama ilerleyen dakikalarda meyveden önce tüketirim,açlığımı bastırsın diye. neyse biraz işlerim var onları halledeyim öpüyorum sizleri.

bacım ne zaman istersen kapım açık... beklerim
çok az yemişsin canım ...ilerleyen saatlerde kaçamak yapmana sebep olur bu açlık :))
hemen önlem al :))
sana da kolay gelsin canım öpüyorum

Canlarim bi merhaba demeye geldim arladasin I phonu nu dwnitorum ve uc g joIn bakiyorim uc g daha o kadar hizli degilmis ogle yemeginde bir kaseden az corba icyim bir de ufak etli dolma yedim birazdan da meyve yiyevegim dokunmatik tuslar FEM
FEMA degilmis aksam eve geldigimde konusuruz

ooo... ne güzel..tabii dersler için ii değil ama kalabalık aile toplantılarını hep sevmişimdir

ben çok kalabalığı sevemsem de sevdiğim insanları özellikle de özlemişsem bir arada görmekten çok mutlu oluyorum canım yıllardır da görmemiştim gelen misafirlerimizi çok iyi geldi böyle toplanmak en az yılda bir kere yapılmalı eskiden yani biz küçükken her yaz mutlaka herkes samsuna dedemlerin evde toplanırdı ama eskide kaldı o günler özleniyor işte :(

Telaşen çokmuş canım. Gelen, giden... Özlemişsindir akrabalarını :)))) Kendine dikkat et Baharcım. Halsiz düşüp hasta olma, havalar da dengesiz zaten.

telaşe de bitti işte canım 2 günlük koşturmaca da sona erdi istanbula yolcu ettikten sonra ama güzel de oldu şimdi sırada şu dersleri halletmek var aöf sınavına da az kaldı yandım valla eyvahedigeldismile

Canım arkadaşlarım çok incsiniz çok teşekkür ederim.Dün pc evde değildi format atılması gerekiyordu ondan dün giremedim.

Dün pastamdan yedim am aen küçğk parça kendime kestim :)))))) başka 2 köfte,1 servis kaşiğ domates salatası,1 s.k havuç salatası ve yarım patates kadar kızartması.Gündüz oturup yemedim ayakta atıştırdım hep.Zamn yaoktu hiç bütün gün gelen giden oldu çokçok neşeli bir gün geçirdim.Çok yoruldum ama çok da mutluydum. Bugün günüm iyi başlamadı 1 bardak ayran,1 ceviz ve 3 tane çiğ börek yedim :)))))) hafta sonral yaramıyor bana.

canım benim gözümden kaçmış kusura bakma geçmiş doğum gününü kutlarım tatlım her geçen yılın bir öncekini aratmasın dilerim ki nice yıllara a.s.

günaydın desem çok ayıp olur.... :)) güzel pazarlar
klasik kahvaltımın dışına çıkmadım kızlar şimdi işim yoğun salı günü misafirlerim var...hazırlıklara başlayacağım buralardayım

şimdiden kolay gelsin o zaman canım ne kadar çok misafirin geliyor böyle akannehir

selam.

taylor canım,bu hafta biraz daha iyiyim. çok amaçok şükür bugün adet oldum. kaç gündür dökülüyorum resmen.

saol tatlım sen de iyi gidiyorsun bu haftasonu ben ne yedim yemedim hiç bilmiyorum ama yarın bomba gibi başlıyorum tekrardan guclubacismile

ben geldiiiimmm
sabah kahvaltısını çook geç yapınca şimdi ye kadar bişi yemedim :)) sadece 1 elma :))
su böreği yaptım bi daha yapmayacağım canım çıktı yaaa :)) (her defa yaptıktan sonra böle derim de :))
akşam yemeğimde kuru fasülye,çorba var ama belki ben 1 dilim börek yerim çnk lezzetinde emin olmak istiyorum :)) eskiden böle şeylerin tadına eşim bakardı şimdi o benden daha azimli :))

hamarat arkadaşım benim olumunekankayizsmile hazır yufkadan hazırla böreğini güzelim yaa ne uğraşıyosun öyle hamur açmak en zor iş valla helal olsun tek yapamadığım şeydir ohaoldumsmile

Canım arkadaşlarım çok incsiniz çok teşekkür ederim.Dün pc evde değildi format atılması gerekiyordu ondan dün giremedim.

Dün pastamdan yedim am aen küçğk parça kendime kestim :)))))) başka 2 köfte,1 servis kaşiğ domates salatası,1 s.k havuç salatası ve yarım patates kadar kızartması.Gündüz oturup yemedim ayakta atıştırdım hep.Zamn yaoktu hiç bütün gün gelen giden oldu çokçok neşeli bir gün geçirdim.Çok yoruldum ama çok da mutluydum. Bugün günüm iyi başlamadı 1 bardak ayran,1 ceviz ve 3 tane çiğ börek yedim :)))))) hafta sonral yaramıyor bana.

Çok da yememişsin canım, afiyet olsun :))) Günün de çok güzel geçmiş, bütün yılın böyle geçsin canım benim :))))

canım nasılsın niye bunaldım diyorsun.Umarım herşey yolunda

Fİkoşcum, geçen hafta inanılmaz yoğundum. Haftasonu tatili de yapamadım. DÜnkü sınav da sorunluydu. Bu arada regl oldum. Anlayacağın epey bi sıkıştım. Genzimde bir süredir kuruluk var, ben de sıvıyı arttırdım. Sorduğun için teşekkür ederim canım :)

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım okursam yazamam daha sonra inş okumaya çalışırım
fikriyrcim doğum günğün kutlu olsun dün giremedim cuma da olmadı nasılsınız görüşmeyeli kaçıncı olduk
son iki günüm çok yoğun geçti pc yi hiç açamadım

Canım, Fikoş yanıtlamış, 3. olduk :) Tabi burada sizlerin payı var, benim değil :))

Herkesin keyfi yerinde görünüyor. Ben de bugün biraz sevindim. 300 gr. daha vermişim. 70.2 kiloya indim. Emin olmak için 2 kere tartıldım. Sanırım zaten bu kiloyu vermişim ama regl şişkinliğinden belli olmuyordu. Daha yeni tartıya yansıdı. Bu arada belim de 80.5 cm'e inmiş.

İçine giremediğim değişik bedenlerde kotlarım var. En büyük olanı birkaç haftadır deniyordum ama mümkün değil olmuyordu. Bugün zorlayarak da olsa oldu, sevindim.

Fİlinta olacaksın taylorcum :))) Kotlarına bir şekilde girmen de harika :)))))))))

ben de şiştim galiba öyle düşünmek istiyorum cuma günü diyetimi gayat güzel geçirdim tek kaçamağım 1kaşık fazladan pilav ve 3-5 çekidek yedim ama akşam yürüyüşe çıktık artık asansörü elimden geldiği kadar az kullanmaya çalışıyorum evim de 6. katta 6 katı çıktığım da dilim bir karış dışarıda soluk soluğa kalıyorum dün tartıya bir çıktım 1 kilo almışım birde sabah nasıl oluyor anlamıyorum bende kızdım oturdum helva ekkmek yedim günlerdir kahvaltıda uzaktan bakıyordum ve artık bir hafta tartımamaya karar verdim insan 1 günde 1kilo alırmı ya

Canım, bir günde 1 kilo alınmaz, muhtemelen yediğin bir şeyler ödem yapmıştır. Bi kaç güne kadar düzelir bence :))

Dün neler yaptım yazmayı unutmuşum:

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, yarım b. yoğurt, salata
Ara: -

Spor: Yok.

Yemek yanlışı olarak: En son aramda 2 porsiyon meyve yemeği unuttum.

Gene kurllara uygun beslenmişsin canım, afiyet olsun :)

kızlar bende çıkmak zorundayım
kuvvetli bir pazar kahvaltısı yaptım artık öğle yemeğini hafif birşeylerle geçiştiririm

Umarım öğle yemeğin hafif geçmiştir :)

selam.

Çok sağol cnaım, bu sabah vitamin hapı almak zorunda kaldım. Neyse, biraz dışarılarda gezdik de kafam dağıldı adcım. İlgin için teşekkür ederim canım :))

bu arada açtığımız sayfa kapanmış, şaşırdım.

adcığım sayfanın kapanmasını ben istedim canım sebebini özelden anlatırımm

Hangi sayfalar şekerler? Ben de meraklı melahat...

bu sabah kilasik kahvaltımı yaptım az biracık kızarmış sosis ve patates ek olarak çok değil ama. onun yanında yumurta ve çeyrek ekmekle tereyağ reçel yedim. şuan ceviz yiyorum birazdan yeşil çay içeceğim akşama sadece marul salatası ve kepekli bisküvi yiyeceğim. nasip olrsa tabi.
bundan sonra gün içinde yediklerimi bir gün önceden belirleyip ölçülere göre yicem bir nevi liste oluşturcam kendime. hadi bakalım haftada 500 gr olayıma geri dönüyorum deneyelim bakem.

Dene bakalım canım, bence başarabilirsin. Sen iradelisin :))

ben geldiiiimmm

Hamarat dosbik :))) Eminim böreğin çok güzel olmuştur :) Fazla yeme :))

Canlarim bi merhaba demeye geldim arladasin I phonu nu dwnitorum ve uc g joIn bakiyorim uc g daha o kadar hizli degilmis ogle yemeginde bir kaseden az corba icyim bir de ufak etli dolma yedim birazdan da meyve yiyevegim dokunmatik tuslar FEM
FEMA degilmis aksam eve geldigimde konusuruz

Ben ne yazmışım öyle? Ne yazdığımı bilmesem hiç bi şey anlamayacağım :)
Arkadaın i phonu nu denedim de. DOkunmatik tuşlar. Yazdıklarıma bakarsak dokunmatik tuşlarda iyi değilim :)))

Öğlen yarım kase ezogelin çorbası ve küçük bir etli patlıcan dolması yedim. 6 gibi de arkadaş lahmacun söyledi, bir tane yedim. Artık bu saatten sonra meyve yerim

öncelikle fikriyeciğim doğum günün kutlu olsun
5-6 kaşı kurufasülye salata yoğurt 1 dilim ekmek
bu kadarcık yedim
yatana kadar meyve yerim bu kadar
canım çooookkk tatlı çekiyor ama dayanacağım :))
of odert bendede var galiba kan şekerim düşük helee kızımı emzirdikten sonra gözüm katrarıyor ve çok fena tatlı istiyor
kızlar nasılsınız bugün öyle yorgunumki istanbuldan amcamlar halamlar babannemler geldi tüm gün ayaktaydım hiç oturmadım ancak dinlenebildim bi babannem bizde kaldı diğerleri halamlara geçtiler yarın biz de oraya geçicez koşturmaca devam ediyor anlayacağınız pek sık gelemiyorum o yüzden şekerler bi yandan da dersler çok yoğunum aklım burda ama diyet deseniz hiç tartılmadığım için bilemiyorum durumumu :) hepiniz öpüldünüzzz
kolay gelsin fıstık
slm kızlar sabah gene erkenciydim yarım dilim yeşil elma yedim.şimdi de klasik kahvaltı yumurta var hemde sucuklu.azcık yerim sanırım
afiyet olsun
günaydın
sabah karın ağrısıyla uyandım hala devam ediyo malüm dönem kötü geçiyoo cnm yemek felan istemiyo
kahvaltı çavdar ekmeğinden tost yağsız yeşil cayyyy
karnım şiş kilo fazla cıktı normal mii
normal bence çünkü cuma günü tartıldım 68.2 geldim dün tartıldım 67.4 üm şişmiş demekki

Herkesin keyfi yerinde görünüyor. Ben de bugün biraz sevindim. 300 gr. daha vermişim. 70.2 kiloya indim. Emin olmak için 2 kere tartıldım. Sanırım zaten bu kiloyu vermişim ama regl şişkinliğinden belli olmuyordu. Daha yeni tartıya yansıdı. Bu arada belim de 80.5 cm'e inmiş.

İçine giremediğim değişik bedenlerde kotlarım var. En büyük olanı birkaç haftadır deniyordum ama mümkün değil olmuyordu. Bugün zorlayarak da olsa oldu, sevindim.
hadi hadi hadii songaz devam süpersin umarım önceki syfalarda sana yazdıklarımı okumuşundur
günaydın desem çok ayıp olur.... :)) güzel pazarlar
klasik kahvaltımın dışına çıkmadım kızlar şimdi işim yoğun salı günü misafirlerim var...hazırlıklara başlayacağım buralardayım
ya ben desem dünde giremeedim zaten
selam.

şeker beni niye tebrik ediyorsun kilo aldım diyemi
ama almamışım şişmişim demekki
kilom aynıymış
etrafımdakiler 67 kilo olduğıuma inanmıyor en fazla 60 sındır diyorlar
ama değilim malesef
neyse gelelim bana kızlar idil yürümeye başladı çok yaramaz hiç durmuyor inanaın 5 dakikam olmuyor pc nin başına oturmak içöin
şimdide vsu şişesiyle oynuyor çok yaramaz çokkk
yedikelrime gelince sabah klasik kahvaltı arada bişey yemedim kahvaltı geç yapıldığından öğlen çok az ekmekle kabak yedim
akşamda yarım ıspanaklı börek
bugün salata yiyemedim maleseff

öğle yemeği 3 doğru buğün eşimin doğum günüydü onukutladık pasta böreksalata bide kola içtim ama akşam yemeği yemiceğimm arada yeşil cay spor yok çünkü sancıdan zor duruyom hafta içi talafi ederim artık geçmişi okuyamadım grşşş

Kızlar bugün 11:00'de kalktım. O zamandan beri yediklerim:

Her zamanki kahvaltım. Sonra da 2 bardak süt. Hepsi bu kadar. Canım hiçbir şey istemiyor. Karnım acıkmış olmalı çünkü enerjim yok hissediyorum. Ama canım yemek istemiyor. O sütleri de vücudum onu aç bıraktığımı düşünüp kilo almasın diye içtim şifa niyetine.

canlarım bugün çok çok güzel bir gün geçirdim.Kahvaltı dışında kaçamak yoktu bundan çok positif oldum.Oğlumun hergün yeni kelime söylemsi beni daha da murlu ediyor.Bugün ilk Can CAnsu(cantu),ağaç(ağat),bolut(bout) söyledi bizi çok çok mutlu ettim.
Bugün çok gezdik çok yoruldum.Bi iyi akşımlar deyip çıkıyorum.Artık yarın daha sık gelerim,gidip uzanayım.
Herkese iyi geceler.

slm kızlar öğlen yemeğimle akşam yemeğim bir oldu maalesef çünkü dışarıdaydım.16:30 gibi şinitzel yedim bir parça kepekli ekmek ve yeşillik.sonra 1.5 saat spor yaptım şimdi de meyve yiyeceğim.bugün pek iyi olmadı ama hafta içi oturturum inş.gene düzenimi.

taylorcum daha ii olduğunu düşünüyorum
elacım telafi edeceğini biliyorum afiyet olsun... nice güzel yılları beraber geçirin
bahrım çok çalışıyosun yoğunsun dikkat et kendine...
nac canım çoookkk çalışıosun dikkat emelisin vitamin ii olmuş...eşinle vakit geçirmende doping olmuştur...umarım haftaya daha az çalışır çok kilo verirsin
bu arada çok hamarat değilim canım isterse ii işler yaparım ama genel anlamda çok mutfağa girmemeye çalışıyorum...
bazı arkadaşlar temizliğe çok düşkün (mesela adcım) bende mutfağa çok meraklıyım
her duyduğumu denesem ve tatsam ... hiç erinmem üşenmem :)) kendime bile misafir sofrası gibi hazırlarım :)) yani kilolarım öyle havadan gelmiyo kendi ellerimle yapıyorum
uzun zamandır mutfaktan uzak kaldığım için zorlandım bugün :))

canlarım bugün çok çok güzel bir gün geçirdim.Kahvaltı dışında kaçamak yoktu bundan çok positif oldum.Oğlumun hergün yeni kelime söylemsi beni daha da murlu ediyor.Bugün ilk Can CAnsu(cantu),ağaç(ağat),bolut(bout) söyledi bizi çok çok mutlu ettim.
Bugün çok gezdik çok yoruldum.Bi iyi akşımlar deyip çıkıyorum.Artık yarın daha sık gelerim,gidip uzanayım.
Herkese iyi geceler.

canımm senin adına çok sevindim günün güzel geçmiş...her günün daha güzel olsun

slm kızlar öğlen yemeğimle akşam yemeğim bir oldu maalesef çünkü dışarıdaydım.16:30 gibi şinitzel yedim bir parça kepekli ekmek ve yeşillik.sonra 1.5 saat spor yaptım şimdi de meyve yiyeceğim.bugün pek iyi olmadı ama hafta içi oturturum inş.gene düzenimi.

süpersin daha nasıl olsun yediğin herşey erimiş gitmiş :))

taylorcum daha ii olduğunu düşünüyorum
elacım telafi edeceğini biliyorum afiyet olsun... nice güzel yılları beraber geçirin
bahrım çok çalışıyosun yoğunsun dikkat et kendine...
nac canım çoookkk çalışıosun dikkat emelisin vitamin ii olmuş...eşinle vakit geçirmende doping olmuştur...umarım haftaya daha az çalışır çok kilo verirsin
bu arada çok hamarat değilim canım isterse ii işler yaparım ama genel anlamda çok mutfağa girmemeye çalışıyorum...
bazı arkadaşlar temizliğe çok düşkün (mesela adcım) bende mutfağa çok meraklıyım
her duyduğumu denesem ve tatsam ... hiç erinmem üşenmem :)) kendime bile misafir sofrası gibi hazırlarım :)) yani kilolarım öyle havadan gelmiyo kendi ellerimle yapıyorum
uzun zamandır mutfaktan uzak kaldığım için zorlandım bugün :))
ay bende aynıyım bayılırım yemek yapmaya hiçte üşenmem ben uzak kalamyırum malesef yemekleri ben yaptığımdan

Back