Canım arkadaşlarım çok incsiniz çok teşekkür ederim.Dün pc evde değildi format atılması gerekiyordu ondan dün giremedim.
Dün pastamdan yedim am aen küçğk parça kendime kestim :)))))) başka 2 köfte,1 servis kaşiğ domates salatası,1 s.k havuç salatası ve yarım patates kadar kızartması.Gündüz oturup yemedim ayakta atıştırdım hep.Zamn yaoktu hiç bütün gün gelen giden oldu çokçok neşeli bir gün geçirdim.Çok yoruldum ama çok da mutluydum. Bugün günüm iyi başlamadı 1 bardak ayran,1 ceviz ve 3 tane çiğ börek yedim :)))))) hafta sonral yaramıyor bana.
Çok da yememişsin canım, afiyet olsun :))) Günün de çok güzel geçmiş, bütün yılın böyle geçsin canım benim :))))
canım nasılsın niye bunaldım diyorsun.Umarım herşey yolunda
Fİkoşcum, geçen hafta inanılmaz yoğundum. Haftasonu tatili de yapamadım. DÜnkü sınav da sorunluydu. Bu arada regl oldum. Anlayacağın epey bi sıkıştım. Genzimde bir süredir kuruluk var, ben de sıvıyı arttırdım. Sorduğun için teşekkür ederim canım :)
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım okursam yazamam daha sonra inş okumaya çalışırım
fikriyrcim doğum günğün kutlu olsun dün giremedim cuma da olmadı nasılsınız görüşmeyeli kaçıncı olduk
son iki günüm çok yoğun geçti pc yi hiç açamadım
Canım, Fikoş yanıtlamış, 3. olduk :) Tabi burada sizlerin payı var, benim değil :))
Herkesin keyfi yerinde görünüyor. Ben de bugün biraz sevindim. 300 gr. daha vermişim. 70.2 kiloya indim. Emin olmak için 2 kere tartıldım. Sanırım zaten bu kiloyu vermişim ama regl şişkinliğinden belli olmuyordu. Daha yeni tartıya yansıdı. Bu arada belim de 80.5 cm'e inmiş.
İçine giremediğim değişik bedenlerde kotlarım var. En büyük olanı birkaç haftadır deniyordum ama mümkün değil olmuyordu. Bugün zorlayarak da olsa oldu, sevindim.
Fİlinta olacaksın taylorcum :))) Kotlarına bir şekilde girmen de harika :)))))))))
ben de şiştim galiba öyle düşünmek istiyorum cuma günü diyetimi gayat güzel geçirdim tek kaçamağım 1kaşık fazladan pilav ve 3-5 çekidek yedim ama akşam yürüyüşe çıktık artık asansörü elimden geldiği kadar az kullanmaya çalışıyorum evim de 6. katta 6 katı çıktığım da dilim bir karış dışarıda soluk soluğa kalıyorum dün tartıya bir çıktım 1 kilo almışım birde sabah nasıl oluyor anlamıyorum bende kızdım oturdum helva ekkmek yedim günlerdir kahvaltıda uzaktan bakıyordum ve artık bir hafta tartımamaya karar verdim insan 1 günde 1kilo alırmı ya
Canım, bir günde 1 kilo alınmaz, muhtemelen yediğin bir şeyler ödem yapmıştır. Bi kaç güne kadar düzelir bence :))
Dün neler yaptım yazmayı unutmuşum:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, yarım b. yoğurt, salata
Ara: -
Spor: Yok.
Yemek yanlışı olarak: En son aramda 2 porsiyon meyve yemeği unuttum.
Gene kurllara uygun beslenmişsin canım, afiyet olsun :)
kızlar bende çıkmak zorundayım
kuvvetli bir pazar kahvaltısı yaptım artık öğle yemeğini hafif birşeylerle geçiştiririm
Umarım öğle yemeğin hafif geçmiştir :)
selam.
3.lüğümüzü tebrik ederim. taylor,ela ve çhegue sizleri ayrıca tebrikediyorum.
taylor canım,bu hafta biraz daha iyiyim. çok amaçok şükür bugün adet oldum. kaç gündür dökülüyorum resmen.
nachtigal baya koşturuyorsun hayatım, dikkat et kendine,güçsüz kalma.
bhr cım gözün aydın canım. dikkat et kendine öpüldün.
Çok sağol cnaım, bu sabah vitamin hapı almak zorunda kaldım. Neyse, biraz dışarılarda gezdik de kafam dağıldı adcım. İlgin için teşekkür ederim canım :))
bu arada açtığımız sayfa kapanmış, şaşırdım.
adcığım sayfanın kapanmasını ben istedim canım sebebini özelden anlatırımm
Hangi sayfalar şekerler? Ben de meraklı melahat...
bu sabah kilasik kahvaltımı yaptım az biracık kızarmış sosis ve patates ek olarak çok değil ama. onun yanında yumurta ve çeyrek ekmekle tereyağ reçel yedim. şuan ceviz yiyorum birazdan yeşil çay içeceğim akşama sadece marul salatası ve kepekli bisküvi yiyeceğim. nasip olrsa tabi.
bundan sonra gün içinde yediklerimi bir gün önceden belirleyip ölçülere göre yicem bir nevi liste oluşturcam kendime. hadi bakalım haftada 500 gr olayıma geri dönüyorum deneyelim bakem.
Dene bakalım canım, bence başarabilirsin. Sen iradelisin :))
ben geldiiiimmm
sabah kahvaltısını çook geç yapınca şimdi ye kadar bişi yemedim :)) sadece 1 elma :))
su böreği yaptım bi daha yapmayacağım canım çıktı yaaa :)) (her defa yaptıktan sonra böle derim de :))
akşam yemeğimde kuru fasülye,çorba var ama belki ben 1 dilim börek yerim çnk lezzetinde emin olmak istiyorum :)) eskiden böle şeylerin tadına eşim bakardı şimdi o benden daha azimli :))
neyse kızlar mutfağı toparlayacağım görüşürüz
Hamarat dosbik :))) Eminim böreğin çok güzel olmuştur :) Fazla yeme :))
Canlarim bi merhaba demeye geldim arladasin I phonu nu dwnitorum ve uc g joIn bakiyorim uc g daha o kadar hizli degilmis ogle yemeginde bir kaseden az corba icyim bir de ufak etli dolma yedim birazdan da meyve yiyevegim dokunmatik tuslar FEM
FEMA degilmis aksam eve geldigimde konusuruz
Ben ne yazmışım öyle? Ne yazdığımı bilmesem hiç bi şey anlamayacağım :)
Arkadaın i phonu nu denedim de. DOkunmatik tuşlar. Yazdıklarıma bakarsak dokunmatik tuşlarda iyi değilim :)))
Öğlen yarım kase ezogelin çorbası ve küçük bir etli patlıcan dolması yedim. 6 gibi de arkadaş lahmacun söyledi, bir tane yedim. Artık bu saatten sonra meyve yerim