• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yazıyım toptan yediklerimi
kahvaltı 1yumurta 4 zeytin 1 dilim ekmek
ara portakal suyu
öğlen yarım ıspanaklı börek 3 parmak felan az
ara kepekli çubuk kraker 4 tane, yeşil cay, kahve türk kahvesi
akşam 1 köfte, yoğurt, salata
yatmadan nescafe içerim gibi sanırım

günaydın kızlar. soğuk bir güne uyandık. dolu yağdı bir ara sonra yağmuraçevirdi.çok soğuk. umarım herkesler iyidir. melzeyit canım gözünaydın.ist.seni bekliyor tadını çıkar tatlım.

Bunlar artık son soğuklardır canım. Güneş önümüzdeki haftaya size de yüzünü gösterir :))

Kızlaaaaaaarrr 69.8 kiloyum.

Hala kahvaltı yapmadım uyanalı 2 saati geçti. Kötü yaptım evet. Şimdi yapacağım hemen.

Ama kilomu yazmadan edemedim. Yine 2 kere tartıldım. 69.8 kiloyum hihoyyyt

tebriklerrrrrrr, çok sevindim canımmmmmm

Ya ben hala kahvaltı yapmadım yaa. Çok zararlı. Yapayım şimdi. Görüşürüz.

Umuyorum bu saate kadar yapmışsındır canım :))))))))))))

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım
dün annem geldi o yüzden gelemedim inanın bana içim gidiyor gelme için
bugün yediklerimi yazayım sizlere
saat 11 gibi yaptım kahvaltımı
3 dilim kepek ekmeği bir miktar yarım yağlı peynir
2 adet zeytin yarım yumurta ve çay
aralarda bol su ve 1 adet elma
akşamada az yağlı bakla yemeği ve fırında tavuk birde salata

Afiyet olsun canım. Beslenmen çok güzel olmuş :))))

slm kızlar ara olarak armut yedim öğlende etli patates yemeği marul ve 1 dilim ekmek sonra spora gittim.35 dk yürüyüş 10 dk bisiklet bel çevirme ip atlama 300 mekik.iyi yani bugün.çünkü uykumu aldım.spor sonrası 1 bardak portakal suyu.akşamda 1 tabak çorba karnıbahar yağlı limonlu yarım dilim kmek ve marul.

Örnek bir gün geçirmişsin canım :)))) Her günün böyle geçsin :)

ara portakal suyu

Az mı yemişsin şekerim, ne? Sanki köfteyi biraz daha yemelisin gibime geldi :(

Canlarım, bana ceza verin, yapayım. Bana müstahak!!! Öğle yemeğinde içi çıkarılmış pide arası köfte yedim. Öğleden sonra berbere gittim, saçımı kestirdim, orada bir arkadaşımla karşılaştım. Birer kahve içelim dedik. Zaman geçtikçe geçti, ben de acıktıkça acıktım. 1 tiramisu yedim :( Şimdi de kabak ve ayranla akşam yemeğimi geçiriyorum :(((((

burdada hava çok güzel planım vardı öğleden sonra yürücektim ama kaldı arkadaş gelicem dedi neyse evde yaparım haraket buğün yarın inş

Tuh, yarın yürürsün artık. Ben bugün 50 dk. yürüdüm. Çok iyi geldi. İnsanın morali düzeliyor resmen.

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım
dün annem geldi o yüzden gelemedim inanın bana içim gidiyor gelme için
bugün yediklerimi yazayım sizlere
saat 11 gibi yaptım kahvaltımı
3 dilim kepek ekmeği bir miktar yarım yağlı peynir
2 adet zeytin yarım yumurta ve çay
aralarda bol su ve 1 adet elma
akşamada az yağlı bakla yemeği ve fırında tavuk birde salata

Annen için gözün aydın. Yemeklerin çok sağlıklı nurcum. Afiyet olsun.

slm kızlar ara olarak armut yedim öğlende etli patates yemeği marul ve 1 dilim ekmek sonra spora gittim.35 dk yürüyüş 10 dk bisiklet bel çevirme ip atlama 300 mekik.iyi yani bugün.çünkü uykumu aldım.spor sonrası 1 bardak portakal suyu.akşamda 1 tabak çorba karnıbahar yağlı limonlu yarım dilim kmek ve marul.

Ben patates yemiyorum canım. Kan şekerini çabuk yükseltir diyorlar diye. Ama Nachtigall'ın dediği gibi bünyeden bünyeye değişiyor bu kan şekeri olayları. Yine de şimdilik hala çok kilom var diye cesaret edemiyorum. Gerçi arada yediğim oluyor ama senin gibi marulla salatayla yiyorum kan şekeri dengelensin diye.

Spor süper olmuş :nazar: Hele 300 mekik, maşallah :nazar: Bu hafta da güzel kilo vereceksin inşallah.

ara portakal suyu

Afiyet olsun elacım. Aç kalmadıysan gayet güzel olmuş. Öğlende de salata yesen tam süpermiş.

tebriklerrrrrrr, çok sevindim canımmmmmm

Umuyorum bu saate kadar yapmışsındır canım :))))))))))))

Çok sağol canım. 6 rakamıyla başlayan bir kilo görünce çok sevindim :) Kahvaltıyı yaptım geç de olsa :)

Canlarım, bana ceza verin, yapayım. Bana müstahak!!! Öğle yemeğinde içi çıkarılmış pide arası köfte yedim. Öğleden sonra berbere gittim, saçımı kestirdim, orada bir arkadaşımla karşılaştım. Birer kahve içelim dedik. Zaman geçtikçe geçti, ben de acıktıkça acıktım. 1 tiramisu yedim :( Şimdi de kabak ve ayranla akşam yemeğimi geçiriyorum :(((((

Bence ceza olarak, kanını en kaynatan seni fıkır fıkır yapan hangi müzikse onu açıp 10-15 dakika danset canım :))) Artık göbek mi atarsın, disko dansı mı yaparsın sana kalmış. Hem mutlu olup suçluluk duygusundan kurtulursun, hem de tiramisuyu yakmış olursun :)) Şaka bir yana sen ve diğer arkadaşlar da uygun görürseniz bundan sonra biz böyle cezalar verelim bence. Cezamız bile neşeli olsun.

Tatlı konusunda da çok üzülme, daha zararlı şerbetli bir tatlı da olabilirdi. Yarın dikkat edip dengelersin.

Bu arada ben dün aralarımdan birini unuttum yaa. 2 dilim ekmek-1 dilim peyniri hazırladım ama yemedim. Biraz önce buzdolabında görünce aklıma geldi. Geri dönüp o mesajımı düzelteyim. Diyetisyen her hafta yaptıklarımı soruyor. Ben de birgün önceden burayı açıp bakıp yazıyorum. ıyi oluyor.

Bence ceza olarak, kanını en kaynatan seni fıkır fıkır yapan hangi müzikse onu açıp 10-15 dakika danset canım :))) Artık göbek mi atarsın, disko dansı mı yaparsın sana kalmış. Hem mutlu olup suçluluk duygusundan kurtulursun, hem de tiramisuyu yakmış olursun :)) Şaka bir yana sen ve diğer arkadaşlar da uygun görürseniz bundan sonra biz böyle cezalar verelim bence. Cezamız bile neşeli olsun.

Tatlı konusunda da çok üzülme, daha zararlı şerbetli bir tatlı da olabilirdi. Yarın dikkat edip dengelersin.

Çok çok zararlı bir tatlı olmamıştır değil mi:kedi:
Sağol canım yaa

Çok çok zararlı bir tatlı olmamıştır değil mi:kedi:
Sağol canım yaa

Yok canım, çok zararlı değil kesinlikle. Sütlü tatlılardan sonra en masumu tiramisu. İçinde peynir falan da var. Bir işe yarıyor yani. Şeker oranı da az. Ona göre çok zararlı olan tatlılar var, onlardan yememişsin. İsimlerini yazmadım şimdi canımız çekmesin boşyere :)

Kızlar hedef kilonuz nedir? Ben 53 kilo olmak istiyorum. Bazı arkadaşların ticker'ı var, onların hedefini biliyorum. Ama diğer arkadaşların hedef kilosu nedir merak ettim.

kızlar yazdım yazdım bir yere bastım silindi kız zaten pc başında neyese kısaca cevaplayayım
nac cnm tiramisu hafif bi tatlı gercekten bencede ceza dans ete ben yepıyorum süper oluyoo
buğün 20 dk dans ettim bide tv izlerken ayaklarımı hızlı hzılı karnıma cekiyom sağ sol 100 kadar sonra tekrar 500 oluyo karnnım yanıyooo

bende 63-65 olmak istoyrum 13 kilo vermem gerekiyo ama hikaye okuyorumm sadece yerimde say say dur benimkisi burda vakit geçiriyorum gerçi artık kimseninde hakkına girmiyorumm:(((

annem geldi o bakıyor ben spor yaparken.valla çok rahatladım ya.4.5 aylık benim oğlum

cnm ne güzel bende eşim gelince işten inş yürücm saatler cekilse havada karamıcak iyi olcak simdi iyi cnm haraketlenince çok zor oluyoo

kızlar yazdım yazdım bir yere bastım silindi kız zaten pc başında neyese kısaca cevaplayayım
nac cnm tiramisu hafif bi tatlı gercekten bencede ceza dans ete ben yepıyorum süper oluyoo
buğün 20 dk dans ettim bide tv izlerken ayaklarımı hızlı hzılı karnıma cekiyom sağ sol 100 kadar sonra tekrar 500 oluyo karnnım yanıyooo

Maşallah canım :nazar: Ben de bir ara ayak bileklerimi inceltmek için televizyon izlerken veya işim yokken hep sağa sola daire çiziyordum artık yapamayacak hale gelinceye kadar. Gün içinde defalarca yapıyordum. İşe de yarıyordu. Yine mi başlasam ne yapsam.

cnm ben 55 istiyom ama 50 olsamda fena olmaz haniikaydirigubbakcemile2

Canım hesapladım boyuna göre 55 kiloda normal kategorisinde oluyormuşsun ama 50 kiloda zayıf kategorisine giriyormuşsun. Sana kalmış tabii. Zayıf kategorisi çok sağlıklı kabul edilmiyor ama mankenlerin çoğu zayıf kategorisinde, sen de onlar gibi olursun :) Bünyen kaldırmazsa ister istemez kilo alıyor zaten.

Ben 55 istiyordum ama artık 58 e razıyım

Razı olma canım. Hep beraber vericez inşallah.

bilgisayrımda virüs var nefret ediyorumm sürekli sayfa kapanıyorrr

Bilirim yaa çok sinir bozucu bir durum. Ben bu işleri bilen bir arkadaşımdan yardım almadan düzelmemişti.

bende 63-65 olmak istoyrum 13 kilo vermem gerekiyo ama hikaye okuyorumm sadece yerimde say say dur benimkisi burda vakit geçiriyorum gerçi artık kimseninde hakkına girmiyorumm:(((

Ya canım ne demek hakkına girmek. Sen kilo vermediysen bu sadece senin değil hepimizin sorumluluğu. Sana yetince destek olamamışız, motive edememişiz demek ki. Hep beraber vereceğiz yaa. Hepimiz mezun olucaz burdan.

cnm ne güzel bende eşim gelince işten inş yürücm saatler cekilse havada karamıcak iyi olcak simdi iyi cnm haraketlenince çok zor oluyoo

Ya elacım kızın çok tatlı. Fotoğraflarını görmüştüm, çok güzel, çok tatlı maşallah :nazar:

Back