• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar dün gece yazılanları okudum ama yazacak kadar halim yoktu kursum vardı çok yorgundum nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ben yerimde sayıyorum nerden geliyosa artık bu rahatlık :( havalar ısınıyor bundan sonra kendime yürümek için her gün 1 saat ayırmayı düşünüyorum nelere zaman ayırıyorum bi kendime ayıracak zaman bulamıyorum ve çok kızıyorum kendime bugün iğne günüm hazır çıkmışken biraz yürüyüp başlangıcı yapmak istiyorum umarım devamı da gelir hepinizi öpüyorum arkadaşlar görüşmek üzere..

Canlarım, nasılsınız? Ben de derse gidiyorum. Okul çookkk yoğundu. Yarın da akşama kadar sınav var, pazar da kurs...benim tatil hayalleri önümüzdeki haftalara kaldı artık...
Listemizi tam inceleyemedim. Ama gene güzel vermişsiniz ))))
Dosbikim, ben de seni izinli gösterirken bi tuhaf oldum. Tez zamanda dönmeni bekliyoruzzzz
bugün çok yaramazlık yapmadım. Öğleye doğru bir elma. Öğlen yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim kadar ekmek, 100 gr meyveli yoğurt yedim. Öıleden sonra maalesef bir topkek yedim. Ben browniye bağımlı mı oldum, nedir? Midem çok hassas. Ne zaman bi şey yesem rahatsız oluyor. Mensin yan etkisi işte... Yarına düzelir sanırım.
Akşam sohbet ederiz burada olursanız.
Sevgiler..

Canlarım, nasılsınız? Ben de derse gidiyorum. Okul çookkk yoğundu. Yarın da akşama kadar sınav var, pazar da kurs...benim tatil hayalleri önümüzdeki haftalara kaldı artık...
Listemizi tam inceleyemedim. Ama gene güzel vermişsiniz ))))
Dosbikim, ben de seni izinli gösterirken bi tuhaf oldum. Tez zamanda dönmeni bekliyoruzzzz
bugün çok yaramazlık yapmadım. Öğleye doğru bir elma. Öğlen yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim kadar ekmek, 100 gr meyveli yoğurt yedim. Öıleden sonra maalesef bir topkek yedim. Ben browniye bağımlı mı oldum, nedir? Midem çok hassas. Ne zaman bi şey yesem rahatsız oluyor. Mensin yan etkisi işte... Yarına düzelir sanırım.
Akşam sohbet ederiz burada olursanız.
Sevgiler..

iyi cnm sen nasılsın yoğunsun galiba kolay gelsin bir an önce geçir inş miden

selam kızlar ... ben bugün 1.30dk yüdümmmmmmm :)) evden kzılaya kadar eşimle ...
orda bi simit yedim evde çok hafif atlattım hergün 1 saat yürüsem harika olur
yorgun da değilim tabii sabah belli olur :))

Canlarım, geldiimmm:)) Cumaları neredeyse evin yolunu unutacağım :(((
Neler yedim: 3 tane dolma, yarım muz, 1 mandalina. Midem bayağı kötü.Bıçak saplanıyor gibi. Az önce biraz yatışsın diye bir küçük patates haşlama yedim. Sonra da ilaç içtim. Yarına düzeleceğini umuyorum.

Elacım, ethoscum, taylorcum, emirelcim, hepinizi tebrik ediyorum. Darısı benim de başıma..
Ne cezayı layık görüyorsunuz bana? Söyleyin, yapayım

selam kızlar ... ben bugün 1.30dk yüdümmmmmmm :)) evden kzılaya kadar eşimle ...
orda bi simit yedim evde çok hafif atlattım hergün 1 saat yürüsem harika olur
yorgun da değilim tabii sabah belli olur :))

Dosbikim, ne güzel bir gün geçirmişsin :)))) Umarım yarına kas ağrısı olmaz. Olsa bile canın sağolsun, kalori yaktın :))

ethos bu hafta birinci sensin tebrik ediyorumm kızlar üçüncü olmuşuz bu hafta kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ve haftaya veremeyenleride artık bilmiyorumm

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 porsiyon mandalina
Öğle: Kıymalı ıspanak, 1 dilim ekmek, 1 b. yoğurt, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: -
Ara: 2 elma.

Spor yok ama dansettim, yani hareketliydim.

Artık hatalarımı sadece yazacağım, puanlamayacağım. Geçen haftalardan birinde neredeyse herşeyi doğru yaptım, kendime yüksek puan vermiştim, sonra 300 gr. verdim. Bu hafta hem 2 gün çok büyük kaçamaklarım olmuştu, hem de bugün malum dönemimin ilk günüydü. Yine 300 gr. vermişim. Yani o puan işi tutmadı.

Bugünkü yaptığım yanlışlar: Akşam yemeği yemedim.

emirel, rica etsem boyun ne kadar yazabilir misin canım? Vücut kitle endeksi değerlerimizi hesaplarken gerekiyor.

Kızlar çok geç olmuş. O yüzden şu anda geçmişi okuyamıyorum. Görüşürüz.

Canlarım, melzeyitimin yazdığı gibi üçüncüyüz. Kilo verenleri kucak dolusu tebrikerrrr
Ben de malum, uyandım, standart kahvaltımı yapıyorum. Sonra da okul.
Hepinize güzel cumartesiler..

Canlarım, 6. takım bir kaç haftadır birinciliği bırakmıyor ve magiccardwish isimli arkadaş da bi kaç haftadır bireysel birinci. Geçen hafta örnek bir menü yazmıştı, hepimizin bildiği.. DÜn akşam da bi takım tüyolar vermiş. Okuyunca bana iyi geldi. Size de link vereyim dedim :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-57.html

Arkadaş, öğrenci. Bize oranla daha genç olmalı. Onun kadar başarılı performans gösteremesek de başarıyı biz de yakalarız. [ Gerçi bizde ben hariç herkes kilo veriyor, kendi kendime yazmış olayım ben bunu :))))]

mutlu yıllar fikriyecim. iyiki doğdun canım. a.s.

Eklentiler

• $bird50binm6.jpg
    $bird50binm6.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 28
selam kızlar umarım herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür sadece hala adet olamadım onun sıkıntısını yaşıyorum. bugünden ümütliyim ama. onun haricinde sabah yediklerimi yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta,1bardak süt,ve birazcıkta beyz peynir yedim.yanında 1 dilim kepek ekmeğiyle. ara olarak az önce şekersiz nescafe içtim.
öğle yemeği sanırım yapamam,malum yarım gün çalışınca burda yemek yemiyorum. zaten menüde bana uygun değildir. şuan çok açlığım yok.idare edicez artık.
bugün fikriyenin doğum günü. tekrar mutlu yıllar fikriyecim.

fikriyecğim mutlu yılar canımmmm
adcığım yediklerin güzel ben senden biraz fazla yedim galiba bir kaç dilim sucuk ve 1 dilim pastırma ama oda et olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorumm

doğum günü olan arkadaşın doğum günü kutlu olsun nice yıllara cnm
kahvaltı 2 dilim ekmek yazmayımmm isterseniz kızarsınızzz:((((((((((( patates kızartmasıçok deil ama domateş bu kadar nescafe arada

Back