Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, 5. takım(kardeş takımımız) kaç haftadır ilk üçte.
Az önce topiklerine takımımız adına başarılar diledim, bilginize :))))

günaydın herkese biz bildiride bulunmayacağız buğün herhalde bende tartılıyım dün misafirler vardı abarttım herhalde almamışımdır inş

sevgili ela ve ethos aramıza hoşgeldiniz herkesler kilo vermiş azda olsa galiba bu hafta bende tık yok canım listeyi ben hallederim eğer bir problem çıkmaz ise internetle ilgili ben hazırlar gereğini yaparım için rahat olsun nach

kahvaltıda
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
peynir
1 domates
1 bardak sirkeli ballı su

günaydın arkadaşlar,hemen kilomu yazayım,kalamayacam oğlum başımda bağrıyor pc e turmak istiyor.Kilom 69.300 gr pazar günü 69.400 çıkmıştım ancak 100 gr vermişim ama geçen cumaya göre 100 gr almış gözüktüm. Belkde biraz sğpor yaptığım için ayrıca ev işler çok yordu beni açıkçası.Alışkan olmadığım için bayaa yoruldum diyebilirim.Akşam da giremiyorum sanberk uyunca ben de bebek gibi uyuyorum. Şimdi çıkıyorum daha sonra girmeye çalışırım.

kahvaltıda
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
peynir
1 domates
1 bardak sirkeli ballı su

hoşheldin canım,hep beraber kilo veririz İnşallah. Bebeğin çok tatlı 41 kere maşallah.

kahvaltın güzelmiş canım tek zeytinler azaltırsan daha iyiy olur bence ve mümkün kadarıyla az tuzlu olsun.Tuzlu yiyeceklerden kaçınmalıyız vucuttaki fazla tuz su toplamasını neden oluyor bu da fazla kilolu ve şişkin gösteriyor.

benim kahvaltım 1 elma daha sonra 1 ballı-sütlü kahve.

herkese günaydın. güzel tebrikleriniz için teşekkürediyorum canlarım. umarım herkesler iyidir. melzeyitim tekrar gözünüzaydın hayatım,Allah analı babalı sağlığıyla büyümesini nasip etsin dilerim.
meliscim biranönce düzelt kendinide dön aramıza. ayrıca fotoları merakla bekliyorum
dosbacım mamalardan çok fazla yemezsin umarım. :))
ela ve etoş arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz. umarım burda istediğiniz kiloya en uygun zamanda ulaşırsınız.
kilocuğum 55.1. üzgünüm almışım. aslında toparlanırım diyordum ama geçen haftadan bu yana saldım gitti. tatlı falan yemedim hatta yiyesimde yok ama patates salatası ve kısıra hayır diyemiyorum.
bu akşamdan itibaren dikkate pazartesiden itibaren diyete başlıyorum. tabiki çorba diyeti. :))
buralarda olurum öpüyorum hepinizi.

hb
ben zeytin delisiyim ama azlatacağım bilmiyodum şişkin gösterdiğini hamileliğim boyumca yediğim zeytinin hesabı yoktur
1 küçük fincan nescafe içtim inş bırakcam hergün 1tane içiyom
öğlen yemeği pırasa yemeği ve yoğurt 1 dilim ekmek ,salata fazlamı kızlar

canımaslında kahve zayıflatıyor yeterki sade ve şekersiz olsun.bide yanında mutlaka bol su içilmelidir.

Hayırlısı bakalımm

AD bu hafta ikimiz olavaı yeriz herhalde,hak ediyoruz canım.Hadi haftaya ilk olalım diyerler oklavaya yesinler. Seninle aynı diyet mi uyulasak ne yapsak sence.

sen gene iyisin fikriyecim. sen yeme oklava falan, ben dahaçok hakediyorum,ikimizin yerinede yerim ben. :gitme:

ya bu arada bizim liste niye bu kadar azaldı. melzeyit izinli,bhr takımdan çıktımı. dosbada izne ayrılacak.

nachticim, izinli olan arkadaşları listeye yazıp yanlarına izinli diye yazıyormuyduk ki,tam hatırlayamadım hayatım ama,sanki öyle bişeyler vardı. belkide yanılıyorum.
bu arada melankoliden haberi olan varmı kızlar.

kızlar ben 8 takımdayım. ve bu hafta kilo veremedim. cezamı yerine getirmek için sizi rahatsız ediyorum.
şöyleki;
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam

ben boş boğazın tekiyim.
ben şişkoyum
:kedi:

kolay gelsin sehercim ne diyim.inşallah önümüzdeki hafta kilo verirsin.

merhaba arkadaşlar dün yorgunluktan yazamadım biraz bakındım okunanlara fazla gelince yarın sabahtan okurum dedim yattım tek tek cevap yazamadım çünkü bayaaaa sohbet etmişsiniz :)
takıma yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
adcım takımdan çıkmadım canım ben de izindeyim 80 in altına düşene kadar kendimi bi toparlayayım döneceğim inşallah..
kilo veren herkesleri tebrik ederim veremeyenleri de inşallah haftaya vermiş olarak görürüz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…