nachtigall cim valla bir türlü sohbet edemedik.bebiş iyi.uğraşıyorum.bende hergün ne yediğimi yazacağım değil mi?
kargodan msj geldi
ulaşmışşş
bende aradaçubuk kraker yedim yarım paket
akşam sulu köfte çorbası bamya yemeği azıcık pilav tabi porsiyonlar eskişi gbi deil az az bide 15 dk egzersiz yapttımyemek sonrasıyürüyüş yapcam hava açtı
Kızlar, nasılsınız? Bugün hiç sohbet edemedik(( Malum cuma..Akşamüstü de 3 dolma yedim (( Artık başka bi şey yemiyorum. Desenize, daha ne yiyeyim ((
slm herkese 9 gibi nescafe içtim sekersiz ama fındık badem yedim birazda 3 litre olmuştur her seferde 2 bardağa yakın su içtim ama yürüyüş yapmadım yağmur başladı bide kız uyudu o ara çıkamadım yatmadan yerımsaat egzersiz yapacağım bakalım mekik çekmekte zorlanıyorum
kızlar merhabalar ben hala izmirdeyim yarın inş evime dönüyorum yanınıza daha rahat geleceğim
benim hediyem hazır ama pztesi kargoya verebileceğim galiba yarın inş veririrm
Merhaba canım sana da Hoşgeldin. Nac belki gitti ben söyleyim hergün neler yedin neler içtin yazacaksın.Ama tek onu değil bizim yanlışlarımı görüce bize uyarı yaparsın. Oklavayı da gönderirsin.Mesela şimdi kocaman çikolata bitirdim 1 değil 100 tane oklava yemeliyim ohaoldumsmile
Arkadaşlar biliyorum çok çok yanlış yapıyorum ama dayanamadım açıkçası.Yeni bir uyugulamaya başladım cuma günü istediğim kadar çioklata yerim tabi abartmamak lazım.Sonra tüm hafta hiiç yemeyecem.Çok zor olacağını biliyorum ama hergün 1-2 kere yerim ve doyamıyorum aklımda hep çikolata dolaşıyor.Diyorumki cuma günü çikolata boşlığumu kapattıp haftada daha kolay dayanırım.En azından çok isityorsam cuma günün gelmesini beklerim.Belli bir zamn olunca dah asabırlı olurum diyorum.
nachtigall cim valla bir türlü sohbet edemedik.bebiş iyi.uğraşıyorum.bende hergün ne yediğimi yazacağım değil mi?
Canım doğum günüm 13 de ama 2 gün olcak büyük ihtimalle.Ev küçük birdan çok misafir alamiyorum.Keşke biraz daha zayıflamış olsaydım.
Artık 22 mayıs için kendime hedef koydum 65-66 kilo olmak istiyorum,14 ağustos için ise 60 omak istiyorum.
Bugün bişey yapmadım ama yarın babamız evde sanberkle ilgilenir ben de işlerimi rahatlıkla yaparım.Hemde bugünkü çikolatayı yakırım belki.
selam kızlar
biraz önce ablamla kuzenimi yolcu ettim istanbula gittiler belki dönüşte uğrarlar
bugün çok kaçamak yaptım ama yarın kaldığım yerden devam ededcğim
neyse şekerler sabh geç kalkarım çok yoruldum misafir kotamı doldurdum :))
msj geldi ama ben hediyemin ulaştığından emin olmak istiyorum :))
günaydınnnnn a.s.
ben yorgunluktan geç kalktım :))
adcım yürü her türlüsü spor :)) sen sadece kısır yemişsin ben neler yedim sölemeyim zaten nac...de söleme diye mazallah canınız çekmesin
adcım dönüşte ablamlar uğramazsa bende sana çorba diyetinde eşilk etmek istiyorum
elacım bence patatese ağzını hiç vurma :)) gerisi gelebilir :)) yani kendimden örnek :))
yememe konusunda iradeliyimdir ama yedikten sonra duramayanlardanım
elacım eşinin kilosu nasıl onuda diyete sok :)) bak öle yaptım yemek konusunda çok rahatladım tabii adam zayıf isede çöp gibi yapma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?