Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachtigall cim valla bir türlü sohbet edemedik.bebiş iyi.uğraşıyorum.bende hergün ne yediğimi yazacağım değil mi?

nachtigall cim valla bir türlü sohbet edemedik.bebiş iyi.uğraşıyorum.bende hergün ne yediğimi yazacağım değil mi?

Merhaba canım sana da Hoşgeldin. Nac belki gitti ben söyleyim hergün neler yedin neler içtin yazacaksın.Ama tek onu değil bizim yanlışlarımı görüce bize uyarı yaparsın. Oklavayı da gönderirsin.Mesela şimdi kocaman çikolata bitirdim 1 değil 100 tane oklava yemeliyim ohaoldumsmile

Arkadaşlar biliyorum çok çok yanlış yapıyorum ama dayanamadım açıkçası.Yeni bir uyugulamaya başladım cuma günü istediğim kadar çioklata yerim tabi abartmamak lazım.Sonra tüm hafta hiiç yemeyecem.Çok zor olacağını biliyorum ama hergün 1-2 kere yerim ve doyamıyorum aklımda hep çikolata dolaşıyor.Diyorumki cuma günü çikolata boşlığumu kapattıp haftada daha kolay dayanırım.En azından çok isityorsam cuma günün gelmesini beklerim.Belli bir zamn olunca dah asabırlı olurum diyorum.

yediğim çikolata 80 grdı ama hepsini bitiremedim çok geldi 4 dünden biri kaldı eşim yesin artık. :)))))))))))))

Canım yürüyüş en sağlıklı ve en verimli olanmış fırsat bulunca yap.Ben de oğlumu alıp sık sık çıkıyrum belki yarım saat için ama ikize çok iyi geliyor.

Kızlar, nasılsınız? Bugün hiç sohbet edemedik (( Malum cuma..Akşamüstü de 3 dolma yedim (( Artık başka bi şey yemiyorum. Desenize, daha ne yiyeyim ((

Canım doğum günüm 13 de ama 2 gün olcak büyük ihtimalle.Ev küçük birdan çok misafir alamiyorum.Keşke biraz daha zayıflamış olsaydım.
Artık 22 mayıs için kendime hedef koydum 65-66 kilo olmak istiyorum,14 ağustos için ise 60 omak istiyorum.

Bugün bişey yapmadım ama yarın babamız evde sanberkle ilgilenir ben de işlerimi rahatlıkla yaparım.Hemde bugünkü çikolatayı yakırım belki.

Canım tam olark bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla akşam yatmadan önce ekzersiz yapmak çok sağlıklı değilnmiş.Akşam mekik gibi hareketler kalbe zarar verebilir.Akşamları tek yürüyüş öneriliyor.bu konuyu tam araştırmış değilim sen istersen kendin için araştır.

kızlar merhabalar ben hala izmirdeyim yarın inş evime dönüyorum yanınıza daha rahat geleceğim
benim hediyem hazır ama pztesi kargoya verebileceğim galiba yarın inş veririrm

Hadi canım hayırlı yolculuklar.bundan sonra daha sık görüşürüz İnşallah.

selam kızlar
biraz önce ablamla kuzenimi yolcu ettim istanbula gittiler belki dönüşte uğrarlar
bugün çok kaçamak yaptım ama yarın kaldığım yerden devam ededcğim
neyse şekerler sabh geç kalkarım çok yoruldum misafir kotamı doldurdum :))
msj geldi ama ben hediyemin ulaştığından emin olmak istiyorum :))

Fena kaçırmışsın Fikoş, Neyse. Önümüzdeki günlere bakalım :)) Bi de bu yeni sistemi dene bakalım, ne olacak? Canım, senin duyduğun çikolata açlığı mı yoksa tatlı ihtiyacı mı? Yani çikolatalı gofret yesen iyi gelir mi, ya da bal? Canın sağolsun.

Evet canım, Fikoşun açıkladığı gibi yediklerini, içtiklerini yazacaksın, bizlerin yediklerini de okuyup gerekirse oklavayı göstereceksin :)))

Doğum gününe 1 hafta kalmış canım :)))) Umarım koyduğun hedefleri yakalarsın canım :))) Tabi ben kendime hedef koyamıyorum, çünkü o hedefler asla tutmuyor (

Allah kavuştursun canım :))) Artık uzun bi süre misafir göremezsin sen :)))) Kaçamaklarını ben sormayayyım, sen de söyleme :))) Mazallah, canım falan ister :)))) Toparlarsın sen dosbik.
Acaba kime hediye aldın, merak ettim :))

Canlarım, kurallarımızı hatırlatıyorum :)

13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden ) -Fikoş ne yapar, bilmem :))))) -
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
Ben ekmek 4 dilim olsun diyorum. Malum kahvaltı önemli. Ana öğünlerde de 1 er dilim olur :)))

Geçen hafta yeşil çaya ara vermiştik. Bu hafta gene dönebiliriz :)))
Bu hafta süper olacağız :))))

Ben de kahvaltımı yazayım: standart. 2 dilim ekmek, peynir, yumurta ve kahve.
Hava burada bugün bulutlu, kasvetli..
ıçimizin güneşi bol olsun..

günaydın
sabah yeni kalktık kzı kalktı babasıyla oturdu ben yrım saat daha uyudum uykuya hasretim 1 senedir eşim sabah babamız sosis ve patates kızartması istedi yaptım şimdi yicek ben yemicem inş peynir zeytin bi kaç patates 1 tanede sosis

herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir.bende iyiyim.
bugüne klaik kahvaltı ile başladım.250 ml su içtim. bugün çok dikkatli gitmek istiyorum.yarın ailecek yemeğe gideceğiz.büyük ihtimal ızgara türü yicekler yerim ama belli olmaz tabi. :))
dün akşam yemekte çok az çorba ve1 tabak bol acılı kısır yedim.ama ne acı. oğlum yemek yemeğe başladığından beri yediklerime tadı bakımından dikkat ediyordum hala öyle ama dün akşam kısıra kattım acıyı yedim. sonra bişey yemedim. daha ne olsunki zaten. :))
fikriyecim kanına baktırdınmı hiç,yani kansız olabilirmisin acaba,o yüzden tatlı çok yemek istiyor olabilirsin,ama değilse, kendini şartlandırdığın içindir.
elacım sanada günaydın canım afiyet olsun.

pazartesiden itibaren çorba diyeti yapacağım tekrar. inşallah aldıklarımı veririm. bu arada kızlar her akşam olmasada haftanın 3 yada 4 günü (hava durumuna bağlı) iş çıkışı 20 dk çarşıya kadar tempolu yürüyorum. bunu spordan sayıyormuyuz. :))

günaydınnnnn a.s.
ben yorgunluktan geç kalktım :))
adcım yürü her türlüsü spor :)) sen sadece kısır yemişsin ben neler yedim sölemeyim zaten nac...de söleme diye mazallah canınız çekmesin
adcım dönüşte ablamlar uğramazsa bende sana çorba diyetinde eşilk etmek istiyorum
elacım bence patatese ağzını hiç vurma :)) gerisi gelebilir :)) yani kendimden örnek :))
yememe konusunda iradeliyimdir ama yedikten sonra duramayanlardanım
elacım eşinin kilosu nasıl onuda diyete sok :)) bak öle yaptım yemek konusunda çok rahatladım tabii adam zayıf isede çöp gibi yapma :))

cnm durdurdum bikaçtane yedim patates ama çiçek sosis yapmışstım küçükya 2 tanede ondan yedim eşime gelince kilosu 80 göbeği çok kızıyorum beraber zayıflayalım diyorum yok iyiben yaza zayıflarım diyo her sene kış alır yaz verir burası yazın malum çok sıcak insanın yemek yiyesi gelmiyo yemiyo su içiyoz bol bol cnm ama onu kızdırıyorum ben incecik olcam sen şişko diye takmıyo bileeekaydirigubbakcemile3

Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (&#37 göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
ılk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.

Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.

Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. ışte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.

Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben

günaydın kızlar bende bugün biraz geç kaldım.oğlumla uğraştım onun için kahvaltıda geç kaldı.ancak 10:45 gibi başlayabildim.1 çavdar ekmeği 1 yumurta bal biraz tereyağ salatalık 1 peynir ve çay içtim.spor da kaldı bugün.ayrıca havada yağmurlu.ve bugün temizlik yapacağım.kaç gündür erteliyordum yorgunluktan bugün kaçmaz atık.saat 13:00 gibi de 1 meyve yerim artık. bu arada kurallara baktım.şu 3 fincan yeşil çay çok geldi bana.çünkü çok fazla kafein var içinde.ben emzirdiğim için bunu 1 veya 2 bardak içiyorum.uygun mudur?

afiyet olsun dosbacım. ay çok fenayız ya. yiyoruz yiyoruz ondan sonrada kilo veremiyoruz. tamam canım çorba diyetinde en azından güzel sonuç alıyoruz. yani azda olsa işe yarıyor.
püsküütüm çok sağol. yandık valla işimiz zor. gerçekler yüzümüze vurulacak hadi bakalım kolay gelsin. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…