Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karamanlım bir ilaç isteyecektim canım annem için Q10 diye bir ilaç varmış orda da fiyatı çok uygunmuşş canım onu söyleyecektim mümkünmü diye birde arkadaşım burda bir lokman hekime tentür yaptırmış 150 tl falan tutuyor ilaçlarımı bıraktım diyor çok memnun kaldı istersen senin için adını tel.alabilirim canım onun hastalığı sizinkinden ağır ve ağrıları çok kötü oluyor ve çok memnun
nachticim sıkma canını oluyor arada. dersten sonra dinlenirsin hayatım. kolay gelsin.
nurcum ne yalan söyliyim merak ettim,epeydir otelde kalıyorsun nasıl bir duygu rahat oluyormu. :))
hayırlısı ile dön hayatım evine,şimdiden iyi yolculuklar.
Canlarım, okuldan çıktım, özel derde gidiyorum. Yorguncayım. kaçamaklar yaptım. 2 browni yedim ((( akşam konuşuruz.
günaydın herkese biz bildiride bulunmayacağız buğün herhalde bende tartılıyım dün misafirler vardı abarttım herhalde almamışımdır inş
tam 65.5 bakalım ne kadar vereceğimm
kahvaltıda
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
peynir
1 domates
1 bardak sirkeli ballı su
günaydın arkadaşlar,hemen kilomu yazayım,kalamayacam oğlum başımda bağrıyor pc e turmak istiyor.Kilom 69.300 gr pazar günü 69.400 çıkmıştım ancak 100 gr vermişim ama geçen cumaya göre 100 gr almış gözüktüm. Belkde biraz sğpor yaptığım için ayrıca ev işler çok yordu beni açıkçası.Alışkan olmadığım için bayaa yoruldum diyebilirim.Akşam da giremiyorum sanberk uyunca ben de bebek gibi uyuyorum. Şimdi çıkıyorum daha sonra girmeye çalışırım.
herkese günaydın. güzel tebrikleriniz için teşekkürediyorum canlarım. umarım herkesler iyidir. melzeyitim tekrar gözünüzaydın hayatım,Allah analı babalı sağlığıyla büyümesini nasip etsin dilerim.
meliscim biranönce düzelt kendinide dön aramıza. ayrıca fotoları merakla bekliyorum
dosbacım mamalardan çok fazla yemezsin umarım. :))
ela ve etoş arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz. umarım burda istediğiniz kiloya en uygun zamanda ulaşırsınız.
kilocuğum 55.1. üzgünüm almışım. aslında toparlanırım diyordum ama geçen haftadan bu yana saldım gitti. tatlı falan yemedim hatta yiyesimde yok ama patates salatası ve kısıra hayır diyemiyorum.
bu akşamdan itibaren dikkate pazartesiden itibaren diyete başlıyorum. tabiki çorba diyeti. :))
buralarda olurum öpüyorum hepinizi.
hb
ben zeytin delisiyim ama azlatacağım bilmiyodum şişkin gösterdiğini hamileliğim boyumca yediğim zeytinin hesabı yoktur
1 küçük fincan nescafe içtim inş bırakcam hergün 1tane içiyom
öğlen yemeği pırasa yemeği ve yoğurt 1 dilim ekmek ,salata fazlamı kızlar
günaydın kilom 67.5 hemençıkmalıyım öpüldünüz
ya bu arada bizim liste niye bu kadar azaldı. melzeyit izinli,bhr takımdan çıktımı. dosbada izne ayrılacak.
nachticim, izinli olan arkadaşları listeye yazıp yanlarına izinli diye yazıyormuyduk ki,tam hatırlayamadım hayatım ama,sanki öyle bişeyler vardı. belkide yanılıyorum.
bu arada melankoliden haberi olan varmı kızlar.
kızlar merhabalar ben hala izmirdeyim yarın inş evime dönüyorum yanınıza daha rahat geleceğim
benim hediyem hazır ama pztesi kargoya verebileceğim galiba yarın inş veririrm
selam kızlar
misafirlerim gitti
ama çocuklu güne girmeme kararı aldım :))
ve bebişim olursa büyütüp gezme kararı aldım :))
neyse çok şükür atlattım
şimdi ablam ve kuzenim yolda bana geliolar gece istanbula gideceklermiş bende mola verecekler
bu arada arkadaşım hediyen eline ulaşmadı mıııııı :))
eğer yarında ses çıkmazsa senden kargo ile görüşeceğimde :))
bende aradaçubuk kraker yedim yarım paket
akşam sulu köfte çorbası bamya yemeği azıcık pilav tabi porsiyonlar eskişi gbi deil az az bide 15 dk egzersiz yapttımyemek sonrasıyürüyüş yapcam hava açtı
kargodan msj geldi
ulaşmışşş
Canım, sen haftaya kilonu bildireceksin :)))))
Bence ilk hafta güzel verirsin canım, işin püf noktası 3 ana öğün, 3 ara öğün yemek ve bol su tüketmek. Bu hafta sıvı tüketimini iyi tutarsan faydasını hissedersin. Bitki çaylarını da tüketebilirsin :)))
Ekmeğin nasıldı canım, diyet ya da esmer miydi? Sirkeyi de o kadar içemem ki!! Midem kavrulur. Sen rahat içebiliyor musun?
Eee, doğum günü hazırlıkları canım. Doğum günün ne zaman? Yorma kendini şekerim, o gün senin günün olacak :)))
Canım, ama sen bu hafta kaçırdığını söylemiştin, cumaya kadar toparlamaya çalışacağım demiştin. Canın sağolsun, bu hafta toparlarsın kendini. Çorba diyeti de hemen etkisini hissettirir.
Canım, zeytinin tuzsuzu da oluyor. Gerçi diğerleri kadar lezzetli olmuyor ama :)))
Ben hergün 2 finca içiyorum valla neskafeyi ((
Öğle yemeğin gayet iyi canım. Ama mutlaka aralarda meyve, ceviz, badem, fındık gibi şeyler de yersen metabolizman hızlanır :))
Tebriklerrrrr
Canım, arkadaşları izne ayrıldıkları hafta izinli gösteriyoruz, sonra bir daha göstermiyoruz. Takımımızda dosbik ile birlikte 5 arkadaşımız izinli, bu nedenle en fazla 7 kişi olabiliriz :))) Yeni arkadaşlarımız da geldi, gerçi ethosu ben bugün hiç görmedim ama (((
Nurcum, umarım İzmir iyi geçmiştir. Hani, memleketim diye demiyorum, İzmir çookk güzeldir :))))
Sen bana mı hediye aldın canım?
Çocuklu gün çok gürültülü oluyor değil mi canım, bi de sıkılırlar, herşeyi karştırmak isterler sanırım :)))
Ne güzel, ailen sana geliyor, hasret gidereceksiniz :)))
Ne güzel, yürüyüşe de başlamışsın :)))) Canım, 2 çorba kaşığı pilav 1 dilim ekmeğe bedel. O hesapla pilav yiyebilirsin :)))
O zaman bana değil !!!
merhabalar ben ancak girebildim bebişim biraz huysuzdu bugün .nasılsınız?
slm herkese gibi nescafe içtim sekersiz ama fındık badem yedim birazda 3 litre olmuştur her seferde 2 bardağa yakın su içtim ama yürüyüş yapmadım yağmur başladı bide kız uyudu o ara çıkamadım yatmadan yerımsaat egzersiz yapacağım bakalım mekik çekmekte zorlanıyorum
cnm sirkeli suyu içiyorum elma sirkesi o kadar irenç deil ben çok rahat içiyorum 1 cay kaşıda bal katıyorum ılık suya ekmekte buğün normal ekmek vardı ama yarın kepek alırım :içelim: