Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim nerden aliniyormus dr mu yazmasi gerkiyor ben bi bakayim bende kullanirim iyise türkiyeye gelince alirim konusurum canim
evet arkadaslar ya ne oldu takima cok az kalmis haydi millet yaza az kaldi hadi canlanin bakalim ben dr gidiyorum oglumun alcisi cikacak aksam stepe gidecem sonra burda olurum kendinize iyi bakin

selam arkadaşlar bn 8.takım kaptanı
bu hafta kilo verremyenlere ceza verdim
ve bnde veremdiğim için ceza kapsamındayım hmde takımama örnek olsun die
cezamızı müsaadenizle yazayım çıkayım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım :lepi:
bn pis boğazın tekiyim :kedi:

kızlar merhabalar ben hala izmirdeyim yarın inş evime dönüyorum yanınıza daha rahat geleceğim
benim hediyem hazır ama pztesi kargoya verebileceğim galiba yarın inş veririrm

nachticim sıkma canını oluyor arada. dersten sonra dinlenirsin hayatım. kolay gelsin.
nurcum ne yalan söyliyim merak ettim,epeydir otelde kalıyorsun nasıl bir duygu rahat oluyormu. :))
hayırlısı ile dön hayatım evine,şimdiden iyi yolculuklar.

canım rahat dğilim ama en azından eşim akşamları yanımızda

selam kızlar
misafirlerim gitti
ama çocuklu güne girmeme kararı aldım :))
ve bebişim olursa büyütüp gezme kararı aldım :))
neyse çok şükür atlattım
şimdi ablam ve kuzenim yolda bana geliolar gece istanbula gideceklermiş bende mola verecekler
bu arada arkadaşım hediyen eline ulaşmadı mıııııı :))
eğer yarında ses çıkmazsa senden kargo ile görüşeceğimde :))

bende aradaçubuk kraker yedim yarım paket
akşam sulu köfte çorbası bamya yemeği azıcık pilav tabi porsiyonlar eskişi gbi deil az az bide 15 dk egzersiz yapttımyemek sonrasıyürüyüş yapcam hava açtı

8. takımdayım 1 kilo aldığım için
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben pis boğazın tekiyim:kedi:

günaydın herkese biz bildiride bulunmayacağız buğün herhalde bende tartılıyım dün misafirler vardı abarttım herhalde almamışımdır inş

Canım, sen haftaya kilonu bildireceksin :)))))

tam 65.5 bakalım ne kadar vereceğimm

Bence ilk hafta güzel verirsin canım, işin püf noktası 3 ana öğün, 3 ara öğün yemek ve bol su tüketmek. Bu hafta sıvı tüketimini iyi tutarsan faydasını hissedersin. Bitki çaylarını da tüketebilirsin :)))

kahvaltıda
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
peynir
1 domates
1 bardak sirkeli ballı su

Ekmeğin nasıldı canım, diyet ya da esmer miydi? Sirkeyi de o kadar içemem ki!! Midem kavrulur. Sen rahat içebiliyor musun?

Eee, doğum günü hazırlıkları canım. Doğum günün ne zaman? Yorma kendini şekerim, o gün senin günün olacak :)))

Canım, ama sen bu hafta kaçırdığını söylemiştin, cumaya kadar toparlamaya çalışacağım demiştin. Canın sağolsun, bu hafta toparlarsın kendini. Çorba diyeti de hemen etkisini hissettirir.

Canım, zeytinin tuzsuzu da oluyor. Gerçi diğerleri kadar lezzetli olmuyor ama :)))
Ben hergün 2 finca içiyorum valla neskafeyi ((
Öğle yemeğin gayet iyi canım. Ama mutlaka aralarda meyve, ceviz, badem, fındık gibi şeyler de yersen metabolizman hızlanır :))

günaydın kilom 67.5 hemençıkmalıyım öpüldünüz

Tebriklerrrrr

Canım, arkadaşları izne ayrıldıkları hafta izinli gösteriyoruz, sonra bir daha göstermiyoruz. Takımımızda dosbik ile birlikte 5 arkadaşımız izinli, bu nedenle en fazla 7 kişi olabiliriz :))) Yeni arkadaşlarımız da geldi, gerçi ethosu ben bugün hiç görmedim ama (((

kızlar merhabalar ben hala izmirdeyim yarın inş evime dönüyorum yanınıza daha rahat geleceğim
benim hediyem hazır ama pztesi kargoya verebileceğim galiba yarın inş veririrm

Nurcum, umarım İzmir iyi geçmiştir. Hani, memleketim diye demiyorum, İzmir çookk güzeldir :))))
Sen bana mı hediye aldın canım?

Çocuklu gün çok gürültülü oluyor değil mi canım, bi de sıkılırlar, herşeyi karştırmak isterler sanırım :)))
Ne güzel, ailen sana geliyor, hasret gidereceksiniz :)))

Ne güzel, yürüyüşe de başlamışsın :)))) Canım, 2 çorba kaşığı pilav 1 dilim ekmeğe bedel. O hesapla pilav yiyebilirsin :)))

kargodan msj geldi
ulaşmışşş

O zaman bana değil !!!

Kızlar, nasılsınız? Bugün hiç sohbet edemedik (( Malum cuma..Akşamüstü de 3 dolma yedim (( Artık başka bi şey yemiyorum. Desenize, daha ne yiyeyim ((

slm herkese 9 gibi nescafe içtim sekersiz ama fındık badem yedim birazda 3 litre olmuştur her seferde 2 bardağa yakın su içtim ama yürüyüş yapmadım yağmur başladı bide kız uyudu o ara çıkamadım yatmadan yerımsaat egzersiz yapacağım bakalım mekik çekmekte zorlanıyorum

Son düzenleme:

cnm sirkeli suyu içiyorum elma sirkesi o kadar irenç deil ben çok rahat içiyorum 1 cay kaşıda bal katıyorum ılık suya ekmekte buğün normal ekmek vardı ama yarın kepek alırım :içelim:

merhabalar ben ancak girebildim bebişim biraz huysuzdu bugün .nasılsınız?

Hoşgeldin canım, iyi mi bebişin? Nasılsın? Hiç sohbet edemedik :)))

Suyu çok güzel içmişsin canım, afiyet olsun :))) Fındık badem de iyi fikir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…