bende ingilizce öğretmeniyim ve 27 yaşındayım.boyum 168 ve şu anki kilom 81.8 (ama adet dönemimdeyim şu an).ücretsiz izindeyim şu an ve eylülde başlıcam inş. o zamana kadar eski kiloma 65 inmem gerek.acayip şiştim hala hamilelik giysilerimi giyiyorum forma oldu onlar bana.tamam herşeyi yazalım.ben bebkten fırsat buldukça gireceğim.
ben anaokulu öğretmeniyim kızım var 10 aylık calışmıyorum suan özelde calışıyodum zaten 2 yaşını geşsin inş başlıcam hergün başlıyorum diyete ama yaptığım yemekleri yemeklerden kendimi alamıyorum eşimde saolsun yardımcı olmuyo ama karalıyım eski kıyafetlerimin içine gireceğim göbeğim ve basenlerim çok gitsinler çok durdular hiç bu kadar kilolu olmamıştım kzımın doğum gününde eski halime dönüş olurum inş elimde bir liste olsa uygulayacağım ama kafama göre olmuyo bide sirkeli ballı su içiyorum sabah öğlen akşam yürüyüş havalar güzelken yapmaya çalışıyorum kızım hasat dışarı çıkamıyorum egzersiz yaparım artık
bende ingilizce öğretmeniyim ve 27 yaşındayım.boyum 168 ve şu anki kilom 81.8 (ama adet dönemimdeyim şu an).ücretsiz izindeyim şu an ve eylülde başlıcam inş. o zamana kadar eski kiloma 65 inmem gerek.acayip şiştim hala hamilelik giysilerimi giyiyorum forma oldu onlar bana.tamam herşeyi yazalım.ben bebkten fırsat buldukça gireceğim.
merhaba kizlar sagolun nact canim burda kadinlar toplanip birisi yaptiriyor orda yapiyorum iyi oluyor evde yapamiyorum hep erteliyorum böyle kendimi zorunlu hissediyorum
melyezit canim gözün aydin teyze oldun canim istedigin neydi özelden de mesaj atabilirsin
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
kızlar ilk günaydın benden olsun,
melzeyitim konuştuk ama buradan da söyliyim gözünaydın ayşenaz hanım hoşgeldi dünyamıza.
baharım ne güzeldir hamile birisinin karnına dokunmak ben de o günleri özledim tekrar isti,yorum bebiş işlerimi halledeyim.
adcım gözünaydın yeni bebiş geliyormuş.
dosbacım söylemem bana kimin çıktığını ve sana kimin alacağını :kedi: 1-2 güne öğrenirsin.
ben hediyemi aldım ama 1-2 şey daha eklemek istiyorum yarın vermeye çalışırım olmadı cumartesi.
benden yeni haberler vereyim 64e çıknca yaşadığım bunalıma babam dayanamayıp diyetisyenden randevu ayarladı cumartesi annemle gideceğiz. Yaza kadar zayıflayacağım :))
yarın yüksek sadakat geliyor söyleşiye ben ağarlayacağım foto eklerim facebooka :))
ela ve ethos hoşgeldiniz. sağlıklı kilo vermeniz dileğiyle.
bu arada geçmişi okudum ama aklımda kaldığı kadarıyla cevap verdim kimsecikler alınmasın. Biraz kilo vereyim döneceğim aranıza.
günaydıııınnnnn a.s.
canım istersen sen değiştir 200gr vermişim çok değil ama bu bile moral oldu...
işlerimi hallettim sadece bi ufak temizlik yapacağım
görüşürüz akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?