Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben anaokulu öğretmeniyim kızım var 10 aylık calışmıyorum suan özelde calışıyodum zaten 2 yaşını geşsin inş başlıcam hergün başlıyorum diyete ama yaptığım yemekleri yemeklerden kendimi alamıyorum eşimde saolsun yardımcı olmuyo ama karalıyım eski kıyafetlerimin içine gireceğim göbeğim ve basenlerim çok gitsinler çok durdular hiç bu kadar kilolu olmamıştım kzımın doğum gününde eski halime dönüş olurum inş elimde bir liste olsa uygulayacağım ama kafama göre olmuyo bide sirkeli ballı su içiyorum sabah öğlen akşam yürüyüş havalar güzelken yapmaya çalışıyorum kızım hasat dışarı çıkamıyorum egzersiz yaparım artık

bende ingilizce öğretmeniyim ve 27 yaşındayım.boyum 168 ve şu anki kilom 81.8 (ama adet dönemimdeyim şu an).ücretsiz izindeyim şu an ve eylülde başlıcam inş. o zamana kadar eski kiloma 65 inmem gerek.acayip şiştim hala hamilelik giysilerimi giyiyorum forma oldu onlar bana.tamam herşeyi yazalım.ben bebkten fırsat buldukça gireceğim.

cnm yeni mi doğumyaptın veririz inş yavrularımız için feda olsun onların bir gülüşüne yetiyo ama vereceğiz inşkaydirigubbakcemile2

ela26 merhaba evet 4.5 ay oldu vermemiz gerek dimi ? onlara feda olsun kesinlikle onlar sağolsun da.

benim 10 ay oldu sütüm kesilmesin diye diyet yapmamıştım ama artık emmiyo engelde kalmadı

merhaba kizlar sagolun nact canim burda kadinlar toplanip birisi yaptiriyor orda yapiyorum iyi oluyor evde yapamiyorum hep erteliyorum böyle kendimi zorunlu hissediyorum
melyezit canim gözün aydin teyze oldun canim istedigin neydi özelden de mesaj atabilirsin
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

valla süt moralle alakalı bence.ben normalde de çok yemiyorum ama çok stresliydim sütüm öyle azaldı ki ama bu hafta moralim ii annemde yanımda sütüm yeniden arttı.yemem aynı hatta daha az.ama ben çok su içiyorum normalde de.hareket etmem gerek benim öyle gidiyor kilolarım.

karamanlım bir ilaç isteyecektim canım annem için Q10 diye bir ilaç varmış orda da fiyatı çok uygunmuşş canım onu söyleyecektim mümkünmü diye birde arkadaşım burda bir lokman hekime tentür yaptırmış 150 tl falan tutuyor ilaçlarımı bıraktım diyor çok memnun kaldı istersen senin için adını tel.alabilirim canım onun hastalığı sizinkinden ağır ve ağrıları çok kötü oluyor ve çok memnun

Arkadaşlar selam, yarın sabah giremeyeceğim. Tüm gün çok yoğunum. O yüzden en son bu sabah ölçtüğüm kilomu yazıyorum: 71.1 kilo.

Geçmişi şu an okuyup yazamıyorum. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.

kızlar ilk günaydın benden olsun,
melzeyitim konuştuk ama buradan da söyliyim gözünaydın ayşenaz hanım hoşgeldi dünyamıza.
baharım ne güzeldir hamile birisinin karnına dokunmak ben de o günleri özledim tekrar isti,yorum bebiş işlerimi halledeyim.
adcım gözünaydın yeni bebiş geliyormuş.
dosbacım söylemem bana kimin çıktığını ve sana kimin alacağını :kedi: 1-2 güne öğrenirsin.
ben hediyemi aldım ama 1-2 şey daha eklemek istiyorum yarın vermeye çalışırım olmadı cumartesi.

benden yeni haberler vereyim 64e çıknca yaşadığım bunalıma babam dayanamayıp diyetisyenden randevu ayarladı cumartesi annemle gideceğiz. Yaza kadar zayıflayacağım :))

yarın yüksek sadakat geliyor söyleşiye ben ağarlayacağım foto eklerim facebooka :))

ela ve ethos hoşgeldiniz. sağlıklı kilo vermeniz dileğiyle.

bu arada geçmişi okudum ama aklımda kaldığı kadarıyla cevap verdim kimsecikler alınmasın. Biraz kilo vereyim döneceğim aranıza.

Bebişin çok şanslı olacak desene, okul öncesi eğitimini tam alacak :))) O dönemde herşeyi sünger gibi emiyorlar :))) FOrumda örnek diyetler var canım, biz de uyguladığımız diyetleri seninle paylaşırız :))) Tabi, eşlerin desteği de çok önemli :)))

Branştaşız demek :))) Hamilelik kiloları çabuk atılır canım :))) Burada ne kadar çok paylaşım gösterirsek o kadar iradeli oluyoruz :)) Bebişin de sağlıkla büyüsün canım :))))

Evde ben de tek başıma yapamıyorum. O kadar irade yok :))))

Melisim sana da ilk günaydın benden olsun :))))
Öncelikle diyetisyene gideceğin için tebrikler, en kısa zamanda gel buraya :))) Dİyetisyenle ilgili edindiğin izlenimi yazarsın. Yaz için de tiril tiril kıyafetler bakarız :)))
Ben de 61 e düşünce diyetisyene başlayacağım. Rejimi bir haftadan fazla yapamıyorum ((

Fotolarını da bekliyoruz, ne güzel. Değişiklik olacak :))))

Yeni gelen arkadaşlar, sizlere kurallarımızı gönderiyorum :))

KURALLAR

1. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma her gün katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her gün en az 2-2.5 lt su içmek zorunludur.
4. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
5. 1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu.
6. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

genel kurallar aşağıda yer alıyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Ayrıca;

Her cuma kilo bildirimimiz oluyor, lütfen en geç cuma saat 12:00'ye kadar kilo bildirimleriniz bitmiş olsun, hesaplamaları yapıp gönderelim. Mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...

Kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.
Yüzde hesabı: [(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100/(geçen haftanın kilosu)]
şeklinde yapılıyor. Yüzde hesabını yapamayan olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.

ilk iki haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz...

Bir de paylaşım alanını takip etmenizde yarar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Ayrıca kardeş takımımız var, bizi seven, destekleyen, her fırsat bulduklarında mesaj yazan
biz de uğrayıp ne yapıyorlar diye bakalım, çok başarılı kilo veriyorlar, deneyimlerinden yararlanıp, sırlarını kapalım, sorunlarını paylaşalım. İşte kardeşlerimizin adresi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-315.html

Yeni kural: o hafta kilo alan,sabit kalan ya da en az kilo veren kişi takımdaki o hafta en iyi kilo veren kişiden koçluk yardımı alacaktır hatalarını görebilmek adına.

13.TAKIM 146. ETAP

ad1 (54.6 / / / &#37
dosba (67.9/ 67.7 / 0.2 /0.30 %)
Nachtigall ( 62.6 / 62.2 / 0.4 / 0.64%)
fikriye_bg (69.2 / / / %)
CheGuevera (68.4 / / / %)
taylor(71.7/ 71.1/ 0.6 / 0.84 %)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (474.6/474.6 /1,1/0,23%)

Son düzenleme:
Listemizi koydum kızlar. 400 gr vermişim. Sevindim.
İsterseniz kilonuzu yazın, ben listeye eklerim, isterseniz listeye işleyin.
Sevgiler

günaydıııınnnnn a.s.
canım istersen sen değiştir 200gr vermişim çok değil ama bu bile moral oldu...
işlerimi hallettim sadece bi ufak temizlik yapacağım
görüşürüz akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…