- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
C
anlarım, ilginiz için çok teşekkür ederim :) Mesele kayıbvalidemler. Eşim de kayıtsız kaldı ya... O çok üzdü beni
Taylorcım, sanki dikkatini tıparlayamıyorsun. Bıkkınlık tabi. Sizin izinleriniz oluyor diye biliyorum ama.. Neyse, bu yaza güzel kıyafetlerinle izin kullanır dinlenirsin:))
Bizi bahar mı çarptı nedir?
Her zamanki gibi harikasın :))) Canım, bana yazar mısın, diyetisyen olarak kime gidiyorsun?
İnşallah halletmişsinizdir canım.
Yazın izinlerimiz oluyor ama para kazanmak için ekstra iş vardı. Son iki yaz o işleri yaptım. Bu yaz da yapacağım. İhtiyaçlarım var, bu yaz da yapmam gerekiyor. Ama ondan sonra bir daha yapmıycam :) Şubat ayında da idari işler oluyor canım. Öğrencilere tatil ama hocalara değil. Şubat'ta da 1 gün bile tatil yapamadım. Neyse bu yazdan sonraki her yaz tatil olacak inşallah :) Bu yaz da 2 hafta olsun tatil yapacağım inşallah. Güzel güzel tiril tiril elbiseler giyeceğim :)
Diyetiseni özelden yazacağım canım.
Canlarım, bugün yediklerimi yazayım: klasik kahvaltı. 2 dilim light ekmek, peynir. Ek olarak yumurta.
Güzel pazartesiler,
Sevgiler..
Kızlar, gelen giden yok ((( sessizliğe gömülmüşüz (((
Öğleye doğru 3 mandalina yedim. Öğlen yemeğinde de köfte ekmek yedim
Canım güzel beslenmişsin. Köfte-ekmekte de ekmek arası köfte değilse çok ekmek yoktur sanırım. Afiyet olsun.
selam kızlar umarım iyisinizdir.ben felaket yorgunum,oğlumun doğumgünü dolasıyla iyice pestilim çıktı.geçmişi okuyamam vaktim yok,tekrar yazmaya çalışırım herkesi öptüm.
Oğlunun doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. Umarım güzel geçmiştir.
ben geldiiiimmmm
hala temizlikçi kadınlar var
ben mi pisim yoksa onlar mı yavaş.... ama bütün halı ve kolutuklarıda sildirdim
neyse az kaldı mis gibi oldu evim içim rahatladı :))
bugün yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen yarım kase çorba
3yk pilav
3yk taskebabı
salata yoğurt
ara yapamadım
akşama halim olursa görüşürüz :))
Afiyet olsun canım. Güzel beslenmişsin. Sabah ve öğle biraz az gibi geldi ama sen doyduysan problem yok, öenmli olan doyman.
merhabalar.kahvaltımı yazayım sabah 2 dilim ekmek,peynir 3 tane zeytin.çay
öğlen 2 köfte,1 dilim ekmek, yeşil salata.
suan portakal yiyorum.
Çok güzel yemişsin canım. Afiyet olsun.
kızlar mrhaba kaç gündür ki rahatsızlığım sonucu bugün tekrar kan şekerim düştü acile gittim ve doktor 3 gün rapor verdi çarşamba günü içinde randevu verdi dahiliyeye birazda korkuttu diyabetten bahsetti daha öncede kan şekim çok düşüyordu bakalım 2 gün evdeyim
Geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin. Canını sıkma lütfen.
ben artık gofret yemeyicem yuzume sivilciler çıktı :(((((( bana iyi ders oldu
Geçmiş olsun canım. En geç bir iki haftada düzelir yemezsen.
bugün ne oldu biliyormusunuz büyük bir şoka geçirdim.Sabah evi toparlayınca balko penceresini açmıştım(balkon kapalıda)
sanberk de balkonda paspasla siliyordu birden dışırdan kadın sesler geldi bağrıyorlar sanberk de bağrmaya başlayınca bi bakayım dedim.Ne göreyim sandalyeyi çekmiş kalkmış bakıyor balkondan.MEr kadınlar bana bağrıyormuş beni çağrıyorlarmış.Ben de kavga ediyorlar diye hiç bakmamıştım.% dk öyle durmuş beyefendi.Allah kurudu yavrumu bana kalsaydı ......... hala çok kötüyüm kendimi affedemiyorum.
Allah korusun. Geçmiş olsun canım.
Baharım, evdeyim ama iş getirdim. Hem iş yapıyorum hem de sizinle çene çalıyorum :)))) Sen bugün başlayacaktın değil mi ayran detoksuna, başladın mı? Nasıl gidiyor?
Ben acayip bisboğazım. Az önce yarım paket etiform yedim, şimdi de 1 muz yedim
Canım hazırda atıştırılacak sağlıklı birşey yoksa insan ne bulursa yiyor. Yanında birşeyler taşırsan güzel olabilir. Gerçi çok birşey yememişsin. Biri yarım paket, biri muz. Gerçi ben ikisini de yemiyorum. Kan şekerimi hızlı yükseltip daha fazla tatlı istememe yol açıyorlar bende.