• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

C

anlarım, ilginiz için çok teşekkür ederim :) Mesele kayıbvalidemler. Eşim de kayıtsız kaldı ya... O çok üzdü beni

Taylorcım, sanki dikkatini tıparlayamıyorsun. Bıkkınlık tabi. Sizin izinleriniz oluyor diye biliyorum ama.. Neyse, bu yaza güzel kıyafetlerinle izin kullanır dinlenirsin:))
Bizi bahar mı çarptı nedir?

Her zamanki gibi harikasın :))) Canım, bana yazar mısın, diyetisyen olarak kime gidiyorsun?

İnşallah halletmişsinizdir canım.

Yazın izinlerimiz oluyor ama para kazanmak için ekstra iş vardı. Son iki yaz o işleri yaptım. Bu yaz da yapacağım. İhtiyaçlarım var, bu yaz da yapmam gerekiyor. Ama ondan sonra bir daha yapmıycam :) Şubat ayında da idari işler oluyor canım. Öğrencilere tatil ama hocalara değil. Şubat'ta da 1 gün bile tatil yapamadım. Neyse bu yazdan sonraki her yaz tatil olacak inşallah :) Bu yaz da 2 hafta olsun tatil yapacağım inşallah. Güzel güzel tiril tiril elbiseler giyeceğim :)

Diyetiseni özelden yazacağım canım.

Canlarım, bugün yediklerimi yazayım: klasik kahvaltı. 2 dilim light ekmek, peynir. Ek olarak yumurta.
Güzel pazartesiler,
Sevgiler..

Kızlar, gelen giden yok ((( sessizliğe gömülmüşüz (((
Öğleye doğru 3 mandalina yedim. Öğlen yemeğinde de köfte ekmek yedim

Canım güzel beslenmişsin. Köfte-ekmekte de ekmek arası köfte değilse çok ekmek yoktur sanırım. Afiyet olsun.

selam kızlar umarım iyisinizdir.ben felaket yorgunum,oğlumun doğumgünü dolasıyla iyice pestilim çıktı.geçmişi okuyamam vaktim yok,tekrar yazmaya çalışırım herkesi öptüm.

Oğlunun doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. Umarım güzel geçmiştir.

ben geldiiiimmmm
hala temizlikçi kadınlar var
ben mi pisim yoksa onlar mı yavaş.... ama bütün halı ve kolutuklarıda sildirdim
neyse az kaldı mis gibi oldu evim içim rahatladı :))
bugün yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen yarım kase çorba
3yk pilav
3yk taskebabı
salata yoğurt
ara yapamadım
akşama halim olursa görüşürüz :))

Afiyet olsun canım. Güzel beslenmişsin. Sabah ve öğle biraz az gibi geldi ama sen doyduysan problem yok, öenmli olan doyman.

merhabalar.kahvaltımı yazayım sabah 2 dilim ekmek,peynir 3 tane zeytin.çay
öğlen 2 köfte,1 dilim ekmek, yeşil salata.
suan portakal yiyorum.

Çok güzel yemişsin canım. Afiyet olsun.

kızlar mrhaba kaç gündür ki rahatsızlığım sonucu bugün tekrar kan şekerim düştü acile gittim ve doktor 3 gün rapor verdi çarşamba günü içinde randevu verdi dahiliyeye birazda korkuttu diyabetten bahsetti daha öncede kan şekim çok düşüyordu bakalım 2 gün evdeyim

Geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin. Canını sıkma lütfen.

ben artık gofret yemeyicem yuzume sivilciler çıktı ::((((((( bana iyi ders oldu

Geçmiş olsun canım. En geç bir iki haftada düzelir yemezsen.

bugün ne oldu biliyormusunuz büyük bir şoka geçirdim.Sabah evi toparlayınca balko penceresini açmıştım(balkon kapalıda)
sanberk de balkonda paspasla siliyordu birden dışırdan kadın sesler geldi bağrıyorlar sanberk de bağrmaya başlayınca bi bakayım dedim.Ne göreyim sandalyeyi çekmiş kalkmış bakıyor balkondan.MEr kadınlar bana bağrıyormuş beni çağrıyorlarmış.Ben de kavga ediyorlar diye hiç bakmamıştım.% dk öyle durmuş beyefendi.Allah kurudu yavrumu bana kalsaydı ......... hala çok kötüyüm kendimi affedemiyorum.

Allah korusun. Geçmiş olsun canım.

Baharım, evdeyim ama iş getirdim. Hem iş yapıyorum hem de sizinle çene çalıyorum :)))) Sen bugün başlayacaktın değil mi ayran detoksuna, başladın mı? Nasıl gidiyor?

Ben acayip bisboğazım. Az önce yarım paket etiform yedim, şimdi de 1 muz yedim

Canım hazırda atıştırılacak sağlıklı birşey yoksa insan ne bulursa yiyor. Yanında birşeyler taşırsan güzel olabilir. Gerçi çok birşey yememişsin. Biri yarım paket, biri muz. Gerçi ben ikisini de yemiyorum. Kan şekerimi hızlı yükseltip daha fazla tatlı istememe yol açıyorlar bende.

Kızlar bu sabah tartıldım veee 71.3 kilo çıktım. Çok sevindim hihoyyyt

Bugün şu ana kadar yemek yanlışı yapmadım.

Şimdi de yeşil çay içicem. Yine gelicem. Öptüm.

fat indez 21.2 %
fat mass 14.7 kg
free fat mas 54,7 kg

normal kilom 47.4- 63.7 kg
B.IM. 18.5-24.9 ARASI
BENıM BIM ıSE 27.1

AMA boyum biraz kısa kaldı ben anlayana kadar boyumu ölçmüş ma ben hiç dik durmamıştım.neyse 1- cm o kadr önemli değil

kızlar teşekkrüler hayırlısı bakalım fikriye üzme kendini melikede 2.5 yaşındayken pazarda kaybolmuştu tabi babasının hatası elini bırakmış çocuğun çocuğunda canı çilek çekmiş fiyatını sormaya gitmiş ama benim ömrümden ömür gitti karakolun önüne kadar geldim karakoldan içeri girememiştim donup kalmıştım ve hep kızardım insanlar çocuklarını nasıl kaybeder diye insanoğlu başına ne gelecek bilemiyor oyüzden çok dikkatli olmalıyız o gün bugündür eline sımıskı yapışıyorum çocuk elim acıyor diyor aradan kaç sene geçtii canım şuan kaşlagöz arası dönemde sanbek:))) kuzucuğumu gözünün önünden ayırma canım bu arada facein yıldızı oldu sanberkim yavru kuşum hemen sadakanı ver canımmm

kızlar teşekkrüler hayırlısı bakalım fikriye üzme kendini melikede 2.5 yaşındayken pazarda kaybolmuştu tabi babasının hatası elini bırakmış çocuğun çocuğunda canı çilek çekmiş fiyatını sormaya gitmiş ama benim ömrümden ömür gitti karakolun önüne kadar geldim karakoldan içeri girememiştim donup kalmıştım ve hep kızardım insanlar çocuklarını nasıl kaybeder diye insanoğlu başına ne gelecek bilemiyor oyüzden çok dikkatli olmalıyız o gün bugündür eline sımıskı yapışıyorum çocuk elim acıyor diyor aradan kaç sene geçtii canım şuan kaşlagöz arası dönemde sanbek:))) kuzucuğumu gözünün önünden ayırma canım bu arada facein yıldızı oldu sanberkim yavru kuşum hemen sadakanı ver canımmm

Nedense babalarda olur gibi bir düşüncem var ama bir anne olmaz olmaz.Bilmiyorum ama ben büyük bir hatta yaptım bugün ve hiçbir şey bahanem olamaz.Suçluyum ama bida almaz İnşallah.

fikriyeciğim bu düşünceyi aklından çıkar yoksa daha büyüklerini kendine çekersin canım hepsi ardı ardına gelir

arkadaşlar destekleriniz için çok saol.Sanberk uyandı yalnız brakmayım,fırsat bulunca pencereye biniyor.Akşam tekrar girmeye çalışırım eşim gelsin hemen sizlerle olcam.

Beni de çarşıda kaybetmişlerdi 5 yaşlarındayken. Sonra bir sürü de azar işitmiştim, niye kayboldun diye :)))

fat indez 21.2 %
fat mass 14.7 kg
free fat mas 54,7 kg

B.IM. 18.5-24.9 ARASI
BENİM BIM İSE 27.1

AMA boyum biraz kısa kaldı ben anlayana kadar boyumu ölçmüş ma ben hiç dik durmamıştım.neyse 1- cm o kadr önemli değil

BMI ben Cuma'ları hesaplayıp koyuyorum ya o. fat mass yağ miktarıyla ilgili ama free fat mass ne bilmiyorum yani free olunca ne oluyor bir fikrim yok. fat index 21.2% dediği vücdundaki yağ oranı sanırım.

Kızlar bu sabah tartıldım veee 71.3 kilo çıktım. Çok sevindim hihoyyyt

Bugün şu ana kadar yemek yanlışı yapmadım.

Şimdi de yeşil çay içicem. Yine gelicem. Öptüm.

Tebriklerrr

fat indez 21.2 %
fat mass 14.7 kg
free fat mas 54,7 kg

B.IM. 18.5-24.9 ARASI
BENİM BIM İSE 27.1

Çikolatayı bıraktın ya, 24 lere inersin artık :)))

Canım, size de geçmiş olsun :((( Sizinki de can sıkıcıymış

arkadaşlar destekleriniz için çok saol.Sanberk uyandı yalnız brakmayım,fırsat bulunca pencereye biniyor.Akşam tekrar girmeye çalışırım eşim gelsin hemen sizlerle olcam.

Tamam canım, bekliyoruz :)))

Beni de çarşıda kaybetmişlerdi 5 yaşlarındayken. Sonra bir sürü de azar işitmiştim, niye kayboldun diye :)))

Suçu sana atmışlar direk yaaa :))

Ben de çıkıyorum arkadaşlar, görüşürüz.

Tamam canım, bekleriz :))

Kızlar, aylık kilo sıralamamız takımların yarısından çoğunun evet oyuyla kabul edildi, hepimize hayırlı uğurlu olsun :))))

kızlar bir süre önce bir diyetisyen bulmuştum internetten. Çalışmaları vs vardı. Fiyat almak için aramıştım. Aslında aklıma yatan şeyler söylemişti sekreter. Diyete başlangıçta her hafta görüşmeye çağırıyormuş. Her görüşmesi 1 saat sürüyormuş. Diyetin yanı sıra eğitim de veriyormuş. Amacı kiloyu verdikten sonra bir daha almamak için nasıl davranmak gerektiğini anlatmakmış. Bunlar bana yabancı konular. Çünkü benim gittiğim diyetisyen bunları bana anlatmamıştı. Başlangıçta her hafta gitmek de insanı istim üstünde tutar ama fiyatı hafif tuzlu kızlar :((( Off. Bir yandan da düşünüyorum, bir ileri bir geri gidiyorum. İcraat yok. Bahar geliyor. Görüşmelerden biri kontrol gibi ücretsiz olsaydı ya. Ben böyle diyince (tabi direk böyle demedim) sekreter de dedi ki kontroller aslında iki haftada bir diyetisyene gelin demenin bir başka yolu, doktor her hafta size 1 saat ders verecek dedi. Bilemiyorum ama şunu biliyorum ki tekrar 61 kiloyu görmeden ben diyetisyene falan gitmem.

Back