• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, sağlık konusunda mı keyfin yok? Burnun nasıl, hala akıyor mu?

canım sağlık konusunda bugün birden kan şekerim düştü tokluk kanşekerim 83 çıktı yemekten 2 saat sonra ölçülen tokluk kan şekeriymiş normali110-140 arası benim 83 çıktı ki bu yediğim 2 tane küp şekerden sonra bu haldeydi o ilk anda ölçülse muhtemel dahada düşük çıkacaktıı işte böyle bakalım ne olacak ne çıkacak bu dönem dönem oluyordu ben tansiyon deyip geçiyordum ama artık bayılma noktasına geliyorum birde üzerine kocam ayaklşarını uzatıp oturuyor en çok bu zoruma gidiyor boşuyacam bu adamı bazen çıldırıyoruummmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bugün ne oldu biliyormusunuz büyük bir şoka geçirdim.Sabah evi toparlayınca balko penceresini açmıştım(balkon kapalıda)
sanberk de balkonda paspasla siliyordu birden dışırdan kadın sesler geldi bağrıyorlar sanberk de bağrmaya başlayınca bi bakayım dedim.Ne göreyim sandalyeyi çekmiş kalkmış bakıyor balkondan.MEr kadınlar bana bağrıyormuş beni çağrıyorlarmış.Ben de kavga ediyorlar diye hiç bakmamıştım.% dk öyle durmuş beyefendi.Allah kurudu yavrumu bana kalsaydı ......... hala çok kötüyüm kendimi affedemiyorum.
ay canim cok gecmis olsun cocuklar iste cok dikkat istiyorlar
selam kızlar umarım iyisinizdir.ben felaket yorgunum,oğlumun doğumgünü dolasıyla iyice pestilim çıktı.geçmişi okuyamam vaktim yok,tekrar yazmaya çalışırım herkesi öptüm.
canim oglusunun dogum günü kutlu olsun nice nice yillara kendini fazla yorma
ben geldiiiimmmm
hala temizlikçi kadınlar var
ben mi pisim yoksa onlar mı yavaş.... ama bütün halı ve kolutuklarıda sildirdim
neyse az kaldı mis gibi oldu evim içim rahatladı :))
bugün yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen yarım kase çorba
3yk pilav
3yk taskebabı
salata yoğurt
ara yapamadım
akşama halim olursa görüşürüz :))
ohhh mis gibi oldun desene bende dün biraz yaptim ciceklerin topraklarini fala degistirdim
kızlar mrhaba kaç gündür ki rahatsızlığım sonucu bugün tekrar kan şekerim düştü acile gittim ve doktor 3 gün rapor verdi çarşamba günü içinde randevu verdi dahiliyeye birazda korkuttu diyabetten bahsetti daha öncede kan şekim çok düşüyordu bakalım 2 gün evdeyim
kuzum sen kendine hic dikkat etmiyorsun iyice dinlen 3 gün kendine iyi bak sen istanbula ne zaman gidiyorsun insalah diyabet faan yoktur kendini cok ihmal ediyorsun
ben iyiyim ama agrilarim var biraz

canım sağlık konusunda bugün birden kan şekerim düştü tokluk kanşekerim 83 çıktı yemekten 2 saat sonra ölçülen tokluk kan şekeriymiş normali110-140 arası benim 83 çıktı ki bu yediğim 2 tane küp şekerden sonra bu haldeydi o ilk anda ölçülse muhtemel dahada düşük çıkacaktıı işte böyle bakalım ne olacak ne çıkacak bu dönem dönem oluyordu ben tansiyon deyip geçiyordum ama artık bayılma noktasına geliyorum birde üzerine kocam ayaklşarını uzatıp oturuyor en çok bu zoruma gidiyor boşuyacam bu adamı bazen çıldırıyoruummmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Ah canım, eşlerin desteği önemli. Konuşmayı denesen kocanla? Belki faydası olur. Çünkü genelde onların aklına böyle şeyler gelmiyor. Sen de moralini bozmamaya çalış

erkekler böyle canim iste ne yapacaksin kendileri hasta olduklari zaman cok agir hasta olurlar ama sen hasta olunca bartma ne varolur umursamazlar bunlarin dna sinda var bu takamyacaksin

bende iltihapli romatizma var canim 4.5 senedir cekiyorum gecen sene bio enerji uzmanina gittimve faydasini görmüstüm

canim cok kötü agridigi zaman ilac aliyorum ama gecen sene gercekten cok faydasini gördüm onun yaninda ayrik kökü iciyorum onun icin martin sonunda tekrar gelmeyi istiyorum bakalim

Üzüldüm, kolay gelsin canım. Geldiğin zaman umarım hepimiz buluşuruz, tanışırız :)))

Karamanlıcım, kardeşim şimdi bilgisayarı istiyor ben de bu vesile ile bisiklete bineyim.
Sevgiyle kal...

ay aramnlım nasılsın canım ağrıların terkar başlamış ben bu hafta gidiyorum istanbula bir aksili,k çıkmaz ise birde martın 20sinde orda olacam inşallah düğün varr sen nezaman geliyorsun nur söylemiştii senden bişey isteyecektimm ama msnne yazarım artık birde ayrık otu demişsin o nedir canım bişey daha aslında kendime iyi bakıyorum streste yapmıyorum üzlmüyrum artık önemsemiyorum yaşamın sırrını bulmak üzereyim ama oluyor işte

Taylorcum, aldım özel mesajını :)) Ama bana biraz uzak burası. Merterden Feneryoluna gideceğimi sanmıyorum :)))

Anladım canım. Umarım istediğin gibi bir diyetisyen bulursun.

Canlarım, yoksunuz :))
Yarım lahmacun yedim ve ayran içtim.

Canım salata da yeseydin keşke. Ama hazırlaması zor biliyorum.

45 dk bisiklete bindim ve acıktım :(( 1 bardak ayranla biraz leblebi yiyorum

Tebrikler canım :nazar:

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Peynirli salata, 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte (öğlen pynir yediğim için akşam köfteyi azalttım), 1 dilim ekmek, salata.
Ara: 4 mandalina.

Yemek yanlışım yok.

Spor: Yok maalesef.

Baharım, evdeyim ama iş getirdim. Hem iş yapıyorum hem de sizinle çene çalıyorum :)))) Sen bugün başlayacaktın değil mi ayran detoksuna, başladın mı? Nasıl gidiyor?

Ben acayip bisboğazım. Az önce yarım paket etiform yedim, şimdi de 1 muz yedim

başlamasıyla son bulması nerdeyse bir oldu hayatım kaydirigubbakcemile3 2 öğün güzel gitti ama 3.öğüne doğru midem felaket şekilde bulanmaya başladı ben de bıraktım zaten tatsız tuzsuz bişeydi amaaannn zemuszemus mis gibi diyetime geri döndüm gayet ölçülü ve hafif bir gün geçirdim canım bir bardak nescafeyi saymazsak tabi o da derslerden başım ağrıdı iyi geldi ama

Baharcım çok saol canım.moral veriyorsun bana.Ama bir anne böyle durumların olmasını izin vermemlidir.Hep duymuştum buna benzeyen olaylar hep annelere suçlamıştım,böyle bişeye nasıl izin vermişler diye duüşünüyordum ama bak ben de o annelerden oldum.

öyle düşünme canım benim çocuk bunlar ele avuca sığmıyolar ki dün halamlara gitmiştik halamın torunu da 2 yaşında bıcır bıcır bişey öyle hiperaktif ki dışarıya çıkarttırdı kendini zor zapdettim elimi bırakıyo koşuyo aklınca oyun oynuyo işte ama emanet çocuk bişey olsa hem kendimi affedemem hem ailesine ne cevap veririm diye en sonunda eve götürdüm zar zor demem o ki allah siz annelere kolaylık versin hiç kolay değil çocuk büyütmek olumunekankayizsmile

Beni de çarşıda kaybetmişlerdi 5 yaşlarındayken. Sonra bir sürü de azar işitmiştim, niye kayboldun diye :)))

kaydirigubbakcemile3

kızlar bir süre önce bir diyetisyen bulmuştum internetten. Çalışmaları vs vardı. Fiyat almak için aramıştım. Aslında aklıma yatan şeyler söylemişti sekreter. Diyete başlangıçta her hafta görüşmeye çağırıyormuş. Her görüşmesi 1 saat sürüyormuş. Diyetin yanı sıra eğitim de veriyormuş. Amacı kiloyu verdikten sonra bir daha almamak için nasıl davranmak gerektiğini anlatmakmış. Bunlar bana yabancı konular. Çünkü benim gittiğim diyetisyen bunları bana anlatmamıştı. Başlangıçta her hafta gitmek de insanı istim üstünde tutar ama fiyatı hafif tuzlu kızlar :((( Off. Bir yandan da düşünüyorum, bir ileri bir geri gidiyorum. İcraat yok. Bahar geliyor. Görüşmelerden biri kontrol gibi ücretsiz olsaydı ya. Ben böyle diyince (tabi direk böyle demedim) sekreter de dedi ki kontroller aslında iki haftada bir diyetisyene gelin demenin bir başka yolu, doktor her hafta size 1 saat ders verecek dedi. Bilemiyorum ama şunu biliyorum ki tekrar 61 kiloyu görmeden ben diyetisyene falan gitmem.

canım daha fazla kilo almadan iyi bir diyetisyenle yoluna devam etmen daha doğru olur bence zaten vermen gereken çok fazla kilo yok sana çok sıkı bir program vereceğini sanmıyorum tatlım bi araştır iyi diyetisyenleri

45 dk bisiklete bindim ve acıktım :(( 1 bardak ayranla biraz leblebi yiyorum

tebrik ederim canım sporunu da yapmışsın ohhh rahatlamışsındır

geçerim tabi olumunekankayizsmile
evet evet şaka maka yok ben güzelce kendimi sıkmalıyımki en azında senden fazla geride kalmayım.

Tebriklerrr

Çikolatayı bıraktın ya, 24 lere inersin artık :))) evet sorma bugün sanerkiin olaydan sonra çikolata aklıma bile gelmedi :((((((((((

Canım, size de geçmiş olsun :((( Sizinki de can sıkıcıymış

Tamam canım, bekliyoruz :)))

Suçu sana atmışlar direk yaaa :))

Tamam canım, bekleriz :))

kızlar bir süre önce bir diyetisyen bulmuştum internetten. Çalışmaları vs vardı. Fiyat almak için aramıştım. Aslında aklıma yatan şeyler söylemişti sekreter. Diyete başlangıçta her hafta görüşmeye çağırıyormuş. Her görüşmesi 1 saat sürüyormuş. Diyetin yanı sıra eğitim de veriyormuş. Amacı kiloyu verdikten sonra bir daha almamak için nasıl davranmak gerektiğini anlatmakmış. Bunlar bana yabancı konular. Çünkü benim gittiğim diyetisyen bunları bana anlatmamıştı. Başlangıçta her hafta gitmek de insanı istim üstünde tutar ama fiyatı hafif tuzlu kızlar :((( Off. Bir yandan da düşünüyorum, bir ileri bir geri gidiyorum. İcraat yok. Bahar geliyor. Görüşmelerden biri kontrol gibi ücretsiz olsaydı ya. Ben böyle diyince (tabi direk böyle demedim) sekreter de dedi ki kontroller aslında iki haftada bir diyetisyene gelin demenin bir başka yolu, doktor her hafta size 1 saat ders verecek dedi. Bilemiyorum ama şunu biliyorum ki tekrar 61 kiloyu görmeden ben diyetisyene falan gitmem.

ay ne desem bilmemki.Eğer imkaın varsa bi dene derim 1 ay dene fazla kaybetmezsin.

Canlarım, yoksunuz :))
Yarım lahmacun yedim ve ayran içtim.

yarım lahmacun falza değil incecik hamur bide et proteğin bir dergide okumuştumki daha hızlı zayıflamak için öğlende sebze akşam ise proteğinli gıdaları yenilcek bu şekilde vucut daha çok yağ yakarmış.

afiyet olsun canımm benim pek keyfim yokk bugün yarın evdeyimm bolca uyuyacam
Bol bol dinlen canım iyi gelir.Ama yemek öğünlerine dikkat et sık ve az ye.

uf erke işte ne beklersin.Maalesef erkekler bizim kadar düşünceli değiller.

bende iltihapli romatizma var canim 4.5 senedir cekiyorum gecen sene bio enerji uzmanina gittimve faydasini görmüstüm

Çok geçmiş olsun canım,annemde yıllardır romatizmile savaşyıor o da bişeyler içiyor ama hiç bilmiyor ona da sorayım kullandığı bitkiler ne.O çok faydasını gördü birkaç senedir fazla şikayaetçi değil.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Peynirli salata, 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte (öğlen pynir yediğim için akşam köfteyi azalttım), 1 dilim ekmek, salata.
Ara: 4 mandalina.

Yemek yanlışım yok.

Spor: Yok maalesef.

aman nasıl dayanmışsın bugün.yediklerin çok güzel proteyine ağırlıklı hm yarın ben de mi denesem. en azında sevdiğim şeyleri yemisin .

baharcım çok saol canım.Ay bide düşünüyorum biraz daha büyüse ne yapacam,ay yaz geliyor ben pencereleri açmayacamı. Demir mi koysak ne .....

Back