• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım genelde ben de içmem ama akşam çok ağır yemekleri yedim ve sanki portakal iyi geldi midem rahatladı.

Canım ne güzel baya sıvı tükettmişsin.İyiki de yazdın bana da hatırlatmış oldun bugün çok az su içtim hemen gidip içeyim.

Kız şuraya bizden 1 adımda oturuyorsun ama görüşelim hiç demiyorsun ıııııııııı.Korkma seni kilolu da severim.Bide ben senden daha kiloluyum.Bak benim pazar günlerim uygun :)))))))artık enden haber beklerim.zemuszemus

Gerçekten yakın sayılırız. Bir tramvaya bakar :)))) Şu anda annem İstanbul'da bir program yapamıyorum ama annem gittiğinde senin de uygun olduğun bir pazar sana geleceğim canım. Kuru kayısıları hazırla:))))) Seni, küçük oğlun var diye bize çağırmıyorum ama havalar ısınınca sen de gelirsin bana :)))
En son yazdığımdan bu yana 1 rezene ve 1 de adaçayı içtim. Yani, iyiyim.

Sen dün neler yedin bayakım, oklava geliyor :))))):oklava:

Yemek olaak da 5 kaşık makarna yedim. Az önce de muz yedim. Akşama allah kerim.

Canlarım, eskiden yapılan bir süre sonra yapılması bırakılan bir uygulama teklifi var: her ay tüm takımlardaki arkadaşların aylık kilo verme alma sıralamasının yapılması. Bu şekilde her ay bir önceki ayda ne kadar kilo verdiğimizi ya da aldığımızı göreceğiz.
Benim kişisel görüşüm hayır. Zaten kilo vermekte zorlanıyoruz. Bir de bu listedeki sıralamamız bizi sanki kötü etkilermiş gibi geliyor bana.
Tabi hepimiz fikrimizi söyleriz. Ona göre kararımızı paylaşım alanına yazarız. Fikirlerinizi bekliyorum evet / hayır şeklinde

Son düzenleme:
Canlarım, eskiden yapılan bir süre sonra yapılması bırakılan bir uygulama teklifi var: her ay tüm takımlardaki arkadaşların aylık kilo verme alma sıralamasının yapılması. Bu şekilde her ay bir önceki ayda ne kadar kilo verdiğimizi ya da aldığımızı göreceğiz.
Benim kişisel görüşüm hayır. Zaten kilo vermekte zorlanıyoruz. Bir de bu listedeki sıralamamız bizi sanki kötü etkilermiş gibi geliyor bana.
Tabi hepimiz fikrimizi söyleriz. Ona göre kararımızı paylaşım alanına yazarız. Fikirlerinizi bekliyorum evet / hayır şeklinde

nachtigallcim ve arkadaşlar bayaa uzun süre oldu aylık karneler yapılmayalı burada kimler yetişti tam bilemiyorum ama bence güzel oluyordu. Bir kişinin bizimle tek tek uğraşması inanın motive edici oluyor.
her ay sonunda ne kadar kilo vermiş almışsınız değerlendiriyordu püsküüt. Hatta bir ara arneler hazırlıyordu keşke o da tekrar yapılsa. Bu da tamam stres arttırıcı ve can sıkıcı ama burada bulunma amacımızı hatırlatıyordu, herkes kendisine çeki düzen verir son zamanlarda bir çoğumuz kilo vermek yerine ya yerimizde saydık yada aldık bence buna dur dememizi sağlayacak bir motivasyon olabilir. Ben listede yer almayacağım ama oyum evet yapılsın şeklinde.

Uno'nun da var evet canım. Gerçi sanırım onlarınkinde şeker var. Ben Halk Ekmek'in organik tam buğday ekmeği var, ondan alıyorum. Fiyatı da gayet uygun oluyor. Onu bulamazsam başka bir markanın var, ismi aklıma gelmedi, ondan alıyorum. Onda da şeker yok. Onu da bulamazsam Uno'nunkisinden alıyorum.

Canım, benim diyetisyen kesinlikle bisküvi vermiyor. Onun dışında light olan hiçbir şeyi de vermiyor. Bir sebepten dolayı diyet ürünlerin normal ürünlerden zararlı olduğunu anlattı ama pek dinlemedim. Çünkü zaten diyet ürün kullanmaktan hoşlanmıyorum. Ama bir dahaki gidişime sorarım.

Ben zayıfladığımda bisküvi yemeye başlayacağım ama tam buğday unundan ve fruktozlu (meyve şekeri) kullanarak evde kendim yapacağım.

Dışarıdayken karnım acıktığında yemek için her gün çantamda 2 öğünlük tam buğday ekmeği ve diyetisyenin verdiği ara öğünleri (fındık, süt, 2 ekmeğin arasına peynir vs. artık o hafta ne varsa) hepsini taşıyorum. Sen de belki fındık, kuru kayısı, süt falan taşıyabilirsin.

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler işime yarayacak çok gerekmedikçe en azından almamış olurum diyet bisküvilerden süt ve fındık tarzı şeyi benim diyetisyenim de önermişti ama hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere bundan sonra daha dikkatli olmalıyım sanırım

Canım, ayran dekosunda ne var? Sadece ayran yoktur sanırım?
Senin de aslında çok sorunluluğun var hem aöf hem de kpss. Kpss tek başına sinir stres eder insanı. Kolay gelsin canım :)))

2 litre ayran içine 4 yemek kaşığı nohut 4 yemek kaşığı bulgur 1 tane salatalık rendeliyorsun bunu 2 saatte bir 1 kase içiyorsun 2 gün yapılıyor zaten canım vücuttaki fazla suyu atıyormuş en azından benim için motive edici bir şey olur diye düşünüyorum bakalım yapabilirsem yarın başlıycam

herkse günaydın mesajlarınız için çok teşekkürler
eşimle tartıştık biraz şimdi iy sayılırım tekrra geldim
bide tam regl zamanıma gelmiş çok aşırı gerginli var üzerimde
taylorcum yemek yemedim aam birsürü pişmaniye yedim
bütün hıncımı pişmaniye kutusundan çıkardım anlıycan
karnım davul gibi kilom fazla çıkıyor umarım rregl dönemimiden dolayıdır
neyse
şimdi kahvaltı yapıcam az yaparım bugün 1 tane yumurta yicem ek olarak
soonra tekrar girmeye çalışırım
öpldünüzzzz

daha ii olmana sevindim canım hepimizin canını sıkıyor arada bir bazı şeyler salmamak lazım

allah herseyi gönlüne göre versin canim insalah hersey istedigin gibi olur kendimi hazir hissedince döneegim takima kitabi sabirsizlikla bekliyoruz

iyi oldu valla bende düsünüyordum

ayy canim ya bu elektronik esyalar öyle oluyor benim de camasir makinam öyle olmustu hemde garantisi 1 hafta gectikten sonra bozuldu

benim de varr kocaman bir sepet ütü birde ona robot cikarsalar ne iyi olurdu
melyezit kuzum ne zaman gidiyorsun istanbula bu sene bende geliyorum martin sonunda galiba tam kesin degil ama
BEKLE BENI ISTANBULLL
fikriye , bahar ,dosba ,taylor ve adini unuttugum arkadaslar sizlerde iyisinizdir insallah
ben az önce kahvalti yaptim
ev isi yapacagim

saol canım ben iyiyim sen nasılsın kaç kilo kaldı vereceğin?

Ay kızlar çok canım sıkkın. Ne işimi yapıyorum. Ne spora gidiyorum. Dün gece de uyuyamadım. Gidip biraz uyuyayım bari.

inşallah bir sorunun yoktur canım diyet de stres yapıyor gerçi insanda özellikle ters giden bir şeyler olmasına da gerek yok :bbo:

Canım ikisinden de var. Kaç yıldır tatil yapmadan çalışıyorum. Geçen yaz bir hafta tatil yapayım dedim, burnumdan geldi, onu tatilden saymıyorum. Hafta sonları da çalışmam gerekiyor. Artık pilim bitti. Çok verimsizim. Bu kadar stresli olunca zayıflamam da olumsuz etkileniyor.

Şimdi forumda birşeyler buldum onlara bakıyorum. Arada da buraya bakıyorum. Sonra gidip uyuycam.

canım işin neydi daha önce söylemiş miydin ben mi kaçırdım haftasonları bile çalıştığına göre yoğun bir sektör olsa gerek

bence paylaşım alanına yazılmasa da kendi aramızda böyle karne gibi bir şey yapabiliriz canım herkesin bilmesine gerek yok burda biz bize bilelim durumumuzu görelim yeterli diye düşünüyorum

nasılsınız kızlar ben bugün misafirlikteydim o yüzden pazar günüm de gitti aşırı yemedim ama kızartma vardı yemekte o yüzden diyet elden gitti bugün de akannehir neyse yarın pazartesi tam gaz devaaammmm :lepi:

nachtigallcim ve arkadaşlar bayaa uzun süre oldu aylık karneler yapılmayalı burada kimler yetişti tam bilemiyorum ama bence güzel oluyordu. Bir kişinin bizimle tek tek uğraşması inanın motive edici oluyor.
her ay sonunda ne kadar kilo vermiş almışsınız değerlendiriyordu püsküüt. Hatta bir ara arneler hazırlıyordu keşke o da tekrar yapılsa. Bu da tamam stres arttırıcı ve can sıkıcı ama burada bulunma amacımızı hatırlatıyordu, herkes kendisine çeki düzen verir son zamanlarda bir çoğumuz kilo vermek yerine ya yerimizde saydık yada aldık bence buna dur dememizi sağlayacak bir motivasyon olabilir. Ben listede yer almayacağım ama oyum evet yapılsın şeklinde.

2 litre ayran içine 4 yemek kaşığı nohut 4 yemek kaşığı bulgur 1 tane salatalık rendeliyorsun bunu 2 saatte bir 1 kase içiyorsun 2 gün yapılıyor zaten canım vücuttaki fazla suyu atıyormuş en azından benim için motive edici bir şey olur diye düşünüyorum bakalım yapabilirsem yarın başlıycam

bence paylaşım alanına yazılmasa da kendi aramızda böyle karne gibi bir şey yapabiliriz canım herkesin bilmesine gerek yok burda biz bize bilelim durumumuzu görelim yeterli diye düşünüyorum

nasılsınız kızlar ben bugün misafirlikteydim o yüzden pazar günüm de gitti aşırı yemedim ama kızartma vardı yemekte o yüzden diyet elden gitti bugün de akannehir neyse yarın pazartesi tam gaz devaaammmm :lepi:

Canlarım, listemize oylarınızı yazıyorum :)))

Baharım, ayran detoksu değişik bi şeye benziyor. Bi dene istersen ama uzun süre yapma bence. Sonra halsiz düşmeyesin.

Kızlar, keyfim pek limoni. Zırlayınca iyice halsizleşirim. Canım hiç bi şey yemek istemedi. Ekmek yedim 1,5 dilim. Arasına çok çok az peynir koydum. Yatayım da uyuyayım ben. Ama güzel sıvı tükettim.

ne oldu tatlım neden canın sıkıldı ağladın?

ben de bugün çok sıkıldım. Eşim 2 gün üstüste nöbetçiydi özledim. Yarın sabah gelecek ama ben ancak akşama görürüm. Melzeyitim haftaya da eşim 2 gün yok teklifim aynen geçerli bekliyorum.

Son düzenleme:
baharım dediğin ayran detoksunu biliyorum 3 gün yapılıyor sanırım değilmi 2 kilo falan gider ama giden sudur biliyorsun yine de motivasyon olur sana denemeye değer.

selam kızlar
çok iş yaptım bugün :))
yemek hafifti ama h.sonu kaçamağı ufak bi çikolata yedim
nac... canım neyin var ??
üzülme inan bende üzülürüm :((
yarnın temizlik var kızlar gelemem ancak akşama ...
görüşürüz

Canlarım, listemize oylarınızı yazıyorum :)))

Baharım, ayran detoksu değişik bi şeye benziyor. Bi dene istersen ama uzun süre yapma bence. Sonra halsiz düşmeyesin.

Kızlar, keyfim pek limoni. Zırlayınca iyice halsizleşirim. Canım hiç bi şey yemek istemedi. Ekmek yedim 1,5 dilim. Arasına çok çok az peynir koydum. Yatayım da uyuyayım ben. Ama güzel sıvı tükettim.

canım ne oldu da ağladın üzüldüm şimdi yaaa seni ağlatacak kadar kötü bir şey mi oldu yoksa bazen birikimler sonucunda patlayıveren gözyaşlarımıydı bunlar :teselli:

baharım dediğin ayran detoksunu biliyorum 3 gün yapılıyor sanırım değilmi 2 kilo falan gider ama giden sudur biliyorsun yine de motivasyon olur sana denemeye değer.

2 gün yapılıyor canım denemek istiyorum en azından tartıda azalmış rakamlar görürsem geri almamak için gaza gelir bir hışımla 80 altına inerim zaten 80 altına inince gerisinin geleceğini düşünüyorum umarım yanılmam ve o gücü bulurum kendimde :kedi:

Canım, sana kızamıyorum. Kaç zamandır istikrarlı bir şekilde rejim yapıyorsun. Afiyet olsun. Tabi bu kadarla kalmalı kaçamak :))) Her zaman yanındayız canım :)))

.

günaydıııııınnnnnn a.s.
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin domates bu kadar
nac canım itirafının yazısı o kadar açık sarıydı ki çok zor okudum :)) umarım senin üzerinde de öle etkisiz olmuştur...
bende çok severim ama tostlarda azıcık yersem :(( eşim kayserili düşün gerisini... :))
che ii olmana sevindim canım ... tartışmalar evliliğin tadı tuzu ..inş en kısa zamanda orta yolu bulursunuz...
melzeyit ütüne üzüldüm ama citol kadar ii bi arkadaş olamayacağım bu konuda :)) ütümü verebilirim ama hayatta en sevmediğim ev işi ütü olduğu için yaparım diye bol keseden atamayacağım :))
tanklı ütüyü arkadaşım (fakir) bi alışveriş merkezinden çoook uyguna aldı... benimde o dönem nakit sorunum olmasaydı hemen alırdım ... benim de bugün ütüm var yarın temizliğe kadın gelecek ortadan kaldırmam lazım

nach canım ütüm yeniydi ona üzülüyorum tefalden 2 yıl önce enson çıkanının almıştım ona üzülüyorum muhtemelen ben bozdum ütüyü ama bişey diyemiyorum kireç olmuştu içi bende kireç sökücü bir malzeme aldım ütü için onu kullandım 1 aydır sorun yoktu ama şimdi ısınmıyor içindeki suyu tamamen akıtıyor
dosbacığım bende nefret ediyorum ütüden ama malesefff iş bana kalıyor geneldee
bendeeeeee
Ay kızlar çok canım sıkkın. Ne işimi yapıyorum. Ne spora gidiyorum. Dün gece de uyuyamadım. Gidip biraz uyuyayım bari.

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler işime yarayacak çok gerekmedikçe en azından almamış olurum diyet bisküvilerden süt ve fındık tarzı şeyi benim diyetisyenim de önermişti ama hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere bundan sonra daha dikkatli olmalıyım sanırım

daha ii olmana sevindim canım hepimizin canını sıkıyor arada bir bazı şeyler salmamak lazım

saol canım ben iyiyim sen nasılsın kaç kilo kaldı vereceğin?

inşallah bir sorunun yoktur canım diyet de stres yapıyor gerçi insanda özellikle ters giden bir şeyler olmasına da gerek yok :bbo:

canım işin neydi daha önce söylemiş miydin ben mi kaçırdım haftasonları bile çalıştığına göre yoğun bir sektör olsa gerek

hepinize çok teşekkürler ok incesiniz sağolun
ende yaptım ama dayanamadım 2 günlük o benim bildiğim ben 1.5 kilo vermiştim zaten diyette olduğumdan geri almadım
bu arada bende "evet" diyorum
bi halimizi görelim en azından takım içinde...
iyi oluyordu
bencede evet
gelelim yediklerime öğlen 4 kaşık ilav yedim turşuyla turşusuz bulgur pilavı yemem ben :))
arada 1 elma akşam çok az patates ve 3-4 kaşık yoğurtlu ıspanak yedim 1 dilim ekmek yarında egzersizime geri baslıyorum
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım sen bugün tatsızsın. Umarım ciddi bir şey yoktur

Ya canım sadece ben değil çevremdeki çoğu insan da tatsız. Havalardan mıdır nedir anlamadım ki. Normalde takmamaya çalıştığım şeyleri bile dert edinir oldum.

canım büyük bir ihtimalle bahar yorgunluğu başlıyor sende bol bol taze meyve tükketmelisin bol bol açık havada yoruyuşleri yapmalısın.Sen de İstanbuldasın deniz kıyısına yakın isen git biraz iyotlu hava al çok iyi gelir.

Bahar yorgunluğu olabilir haklısın. Bugün yürüdüm, biraz iyi geldi.

Ben evet diyorum.

Canım üniversitede ders veriyorum. İşlerim çok çok yoğun değil aslında. Ama o kadar uzun zamandır dinlenemedim ki enerjim kalmadı, çok verimsiz çalışıyorum. 1 saatte yapılacak işi 3 saatte yapıyorum. İşlerim yetişmiyor. Uzunca bir süre de dinlenemeyeceğim. Hayırlısı.

Canım senin de mi canın sıkkındı bugün? Havalardan mıdır sudan mıdır anlamadım. Çevremdeki çoğu insanın da canı sıkkın. Havalr güzelleşse de kendimize gelsek.

gelelim yediklerime öğlen 4 kaşık ilav yedim turşuyla turşusuz bulgur pilavı yemem ben :))
arada 1 elma akşam çok az patates ve 3-4 kaşık yoğurtlu ıspanak yedim 1 dilim ekmek yarında egzersizime geri baslıyorum
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Egzersize başlayacağına sevindim canım :nazar:

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Balık, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Kabak yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.
Ara: 4 mandalina.

Yemek yanlışım yok.

Spor: 45 dakika yürüdüm. Çok hızlı değildi.

Yarına yetişmesi gereken işlerimi canım sıkkın diye şu saate kadar yapmadım. Gündüz uyumadım da. Yine uykusuz kalacağım :(

Canlarım, ilginiz için çok teşekkür ederim :) Mesele kayıbvalidemler. Eşim de kayıtsız kaldı ya... O çok üzdü beni

ben de bugün çok sıkıldım. Eşim 2 gün üstüste nöbetçiydi özledim. Yarın sabah gelecek ama ben ancak akşama görürüm. Melzeyitim haftaya da eşim 2 gün yok teklifim aynen geçerli bekliyorum.

Canım nöbetler üst üste gemiş. Bu akşam artık hasret giderirsiniz :)

selam kızlar
çok iş yaptım bugün :))
yemek hafifti ama h.sonu kaçamağı ufak bi çikolata yedim
nac... canım neyin var ??
üzülme inan bende üzülürüm :((
yarnın temizlik var kızlar gelemem ancak akşama ...
görüşürüz

Canım, sanırım büyük bir temizlik yapacaksın. Yavaş yap, yorma kendini :))

Ya canım sadece ben değil çevremdeki çoğu insan da tatsız. Havalardan mıdır nedir anlamadım ki. Normalde takmamaya çalıştığım şeyleri bile dert edinir oldum.
Canım üniversitede ders veriyorum. İşlerim çok çok yoğun değil aslında. Ama o kadar uzun zamandır dinlenemedim ki enerjim kalmadı, çok verimsiz çalışıyorum. 1 saatte yapılacak işi 3 saatte yapıyorum. İşlerim yetişmiyor. Uzunca bir süre de dinlenemeyeceğim. Hayırlısı.
Canım senin de mi canın sıkkındı bugün? Havalardan mıdır sudan mıdır anlamadım. Çevremdeki çoğu insanın da canı sıkkın. Havalr güzelleşse de kendimize gelsek.

Taylorcım, sanki dikkatini tıparlayamıyorsun. Bıkkınlık tabi. Sizin izinleriniz oluyor diye biliyorum ama.. Neyse, bu yaza güzel kıyafetlerinle izin kullanır dinlenirsin:))
Bizi bahar mı çarptı nedir?

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Balık, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Kabak yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.
Ara: 4 mandalina.

Yemek yanlışım yok.

Spor: 45 dakika yürüdüm. Çok hızlı değildi.

Her zamanki gibi harikasın :))) Canım, bana yazar mısın, diyetisyen olarak kime gidiyorsun?

Yarına yetişmesi gereken işlerimi canım sıkkın diye şu saate kadar yapmadım. Gündüz uyumadım da. Yine uykusuz kalacağım :(

Tühh, kolay gelsin canım.

Canlarım, bugün yediklerimi yazayım: klasik kahvaltı. 2 dilim light ekmek, peynir. Ek olarak yumurta.
Güzel pazartesiler,
Sevgiler..

Kızlar, gelen giden yok ((( sessizliğe gömülmüşüz (((
Öğleye doğru 3 mandalina yedim. Öğlen yemeğinde de köfte ekmek yedim

herkese merhabaaaaa yerimseniben
nerelerdesiniz güzel hatunlar kimsecikler gelip gitmemiş ben de ders başına geçmeden bi bakayım dedim çıkıyorum şimdi öpüldünüzzz

Back