Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar umarım iyisinizdir.ben felaket yorgunum,oğlumun doğumgünü dolasıyla iyice pestilim çıktı.geçmişi okuyamam vaktim yok,tekrar yazmaya çalışırım herkesi öptüm.
ben geldiiiimmmm
hala temizlikçi kadınlar var
ben mi pisim yoksa onlar mı yavaş.... ama bütün halı ve kolutuklarıda sildirdim
neyse az kaldı mis gibi oldu evim içim rahatladı :))
bugün yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen yarım kase çorba
3yk pilav
3yk taskebabı
salata yoğurt
ara yapamadım
akşama halim olursa görüşürüz :))
canım dün ne yedim saabh dediğim gibi portakal suyu sonra 1 sütlü neskafe,sonra direkt öğlen yemeğe geçtik 2 köfte yedim.2 dilim ekmek salataGerçekten yakın sayılırız. Bir tramvaya bakar :)))) Şu anda annem İstanbul'da bir program yapamıyorum ama annem gittiğinde senin de uygun olduğun bir pazar sana geleceğim canım. Kuru kayısıları hazırla:))))) Seni, küçük oğlun var diye bize çağırmıyorum ama havalar ısınınca sen de gelirsin bana :)))
En son yazdığımdan bu yana 1 rezene ve 1 de adaçayı içtim. Yani, iyiyim.
Sen dün neler yedin bayakım, oklava geliyor :)))))klava:
Yemek olaak da 5 kaşık makarna yedim. Az önce de muz yedim. Akşama allah kerim.
kızlar mrhaba kaç gündür ki rahatsızlığım sonucu bugün tekrar kan şekerim düştü acile gittim ve doktor 3 gün rapor verdi çarşamba günü içinde randevu verdi dahiliyeye birazda korkuttu diyabetten bahsetti daha öncede kan şekim çok düşüyordu bakalım 2 gün evdeyim
ben geldiiiimmmm
hala temizlikçi kadınlar var
ben mi pisim yoksa onlar mı yavaş.... ama bütün halı ve kolutuklarıda sildirdim
neyse az kaldı mis gibi oldu evim içim rahatladı :))
bugün yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen yarım kase çorba
3yk pilav
3yk taskebabı
salata yoğurt
ara yapamadım
akşama halim olursa görüşürüz :))
merhabalar.kahvaltımı yazayım sabah 2 dilim ekmek,peynir 3 tane zeytin.çay
öğlen 2 köfte,1 dilim ekmek, yeşil salata.
suan portakal yiyorum.
kızlar mrhaba kaç gündür ki rahatsızlığım sonucu bugün tekrar kan şekerim düştü acile gittim ve doktor 3 gün rapor verdi çarşamba günü içinde randevu verdi dahiliyeye birazda korkuttu diyabetten bahsetti daha öncede kan şekim çok düşüyordu bakalım 2 gün evdeyim
canım dün ne yedim saabh dediğim gibi portakal suyu sonra 1 sütlü neskafe,sonra direkt öğlen yemeğe geçtik 2 köfte yedim.2 dilim ekmek salata
akşam yemeginde dışırdaydık ben 1 lahmacun yedim ama yağlı değildi ayran içtim.b,rkaç kaşık eşimin kumpirinden de yedim. hm sabah unuttum sonra da 1 gofret yedim.
Canım sen bana misafirliğe gelirsen büyük bir sevaba girersin emin ol.Evde misafir çok gelir ama özellikle bana gelen çok nadiren gelir.Bana misafir gelmesi beni çok çok mutlu eder.Sabırsızlıkla beklerim seni.Tek pazar günü değil istediğin vakitte gelebilirsin.Seni beklerim.
ben artık gofret yemeyicem yuzume sivilciler çıktı :(((((( bana iyi ders oldu
bugün ne oldu biliyormusunuz büyük bir şoka geçirdim.Sabah evi toparlayınca balko penceresini açmıştım(balkon kapalıda)
sanberk de balkonda paspasla siliyordu birden dışırdan kadın sesler geldi bağrıyorlar sanberk de bağrmaya başlayınca bi bakayım dedim.Ne göreyim sandalyeyi çekmiş kalkmış bakıyor balkondan.MEr kadınlar bana bağrıyormuş beni çağrıyorlarmış.Ben de kavga ediyorlar diye hiç bakmamıştım.% dk öyle durmuş beyefendi.Allah kurudu yavrumu bana kalsaydı ......... hala çok kötüyüm kendimi affedemiyorum.
fikriyecim Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakan varmış yerinde durmayan bi çocuk işte kendini suçlama 24 saat gözün onda olamaz ki canım
melzeyitcim sana da geçmiş olsun inşallah kötü çıkmaz sonuçların canım
dosbacım temizlik içindesin sanırım halen kolay gelsin canım
nachtigallcim sen de okuldasındır heralde sana da derslerde kolay gelsin hayatım
adcım haktanın doğum günü geçti di mi yanlış hatırlamıyorum nasıldı peki eminim güzel geçmiştir?
melzyit canım geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir
nac.. canım ev temiz oldu mis gibi gel çay içelim :)) hala temizliolar
fikriyecim büyük geçmiş olsun sadakasını ver canım
ara yapamadım şimdi çay koydum beraer içecez
melzyit canım geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir
nac.. canım ev temiz oldu mis gibi gel çay içelim :)) hala temizliolar
fikriyecim büyük geçmiş olsun sadakasını ver canım
ara yapamadım şimdi çay koydum beraer içecez
Baharcım çok saol canım.moral veriyorsun bana.Ama bir anne böyle durumların olmasını izin vermemlidir.Hep duymuştum buna benzeyen olaylar hep annelere suçlamıştım,böyle bişeye nasıl izin vermişler diye duüşünüyordum ama bak ben de o annelerden oldum.