Ay canım çok zor dayandım. Şimdi de karnım acıktı. Niyeti bozmadan yatayım bari.
Canım akşam ben de çok acıktım,az kalsın bişey yiyecektim.Ama düşündüm de bütün gün o kadar dikkat ediyoruz akşam 1-2 saat yemeden dayanmazmıyız,dayanıırz tabi.Ben de çok acıkınca baya su içtim ve yattım
canım çok geçmiş olsun çokmu kısıyorsun yemenden yoksa neenbukadar düşük gerçi benimkide çok düşük çıkar
o yüzdenmi acab canım sürekli şekerli şeyler istiyor helede kızımı emzirdikten sonra acccayip eşekilde canım tatlı istiyor
canım ya sanada geçmiş olsun içim cız etti okurken ya gözümüzden sakınıyouz bu bıcırıkları ama anıda tehlikeye atıyorlar kendilerini bilmeden allahım herkesin çocuğunu esirgesin
ben pencerenin önüne hiçbirşey koymayacağım yaklaşmasın
geleim bana sabah (bu seferde sarımsak ceviz suyuna başladım 1 bardak onu içyim)çok az kahvaltı yaptım arda 1 elma yedim öğlen ne yedim unuttum yacidden unuttum
akşam karnı yarık 1 tane ufak ve 4 kaşık pilav bir kase cacık yedim yarım dilim ekmekle
sonrada 1 elma yedim
şekersiz çay bolca içtim
birazdanda egzersizlerimi yapıcam
kızım baya yürümeye başladı artık egzersizler çoğalcak galiba
ya dün DELİ DELİ OLMA fişlkmini izledim mahvetti beni psikolojimi bozdu film nasıl izlememişim bugüne kadar hayret ettimm ben bir sarmaşık olsaydım şarkısı
hoşafım çıktı valla eğer ilemediyseniz şiddetle tavsiye edrim
hepiniz öptüm iyi geceler
Canım gitgide hareketlenince çocuk bakmak daha zor oluyor sanki.Brakıp da işlerini yapamıyor insan.İnan kaç kez mutfakta bişey yaparsam onu da alıyorum bir sandalyede duruyor ben ne yaparsam ona da yaptırıyorum.Rahat brakırsam kimbiler neler yapar.Fırın açmayı çok sever,bulaşık makine,buzdolab,çamışırmakine vbs onun favorileri.
Canım emziriyorsun daha demekki.Yemeklerine çok dikkat et,bide ayva ye hem kilo vermeni hızladırıyor hem bol bol süt yapıyor.
günaydın kızlar,
gününüz güzel geçmesini umarım. Geçmişi okuyamadım ama fikriyenin pencere lafları dikkatimi çekti bakındım biraz canım çok geçmiş olsun çok tehlikeli zamanları melis de yapıyor küçük sandalyesi var en büyük dostu üzerine çıkıp karıştırmadığı yer yok. Ben de çok dikkatsizlikler hatalar yaptım, anne olmak demek herşeye yetişebileceğin anlamına gelmiyor. Kendini suçlama sen iyi bir annesin bunu yakınen biliyoruz. Allah korusun yavruları, ona emanet.
melzeyitim sende mi hastasın geçmiş olsun tatlım.
Ben kötü grip oldum nefes bile alamıyoum dün dersim vardı diye gittim ama bugün yarın evdeyim gitmeyeceğim. Fırsat bu fırsat çalışayım bakıcımız da evde. Melis geçen hafta nezle gibiydi ondan bulaştı galiba o çok çöabuk atlatmıştı inşallah bende de öyle olur. Çok salgın var herkes hasta dikkat edin.
öpüyorum opuyorumnanaktan
Canım çok saol canım,bugün biraz dah arahatladım ama hala dünkü yaşadığım şok unutmadım.
Canım sana da çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin.Genelde sanberk nezle olunca birkaç gün sonra ben de oluyorum ama çabuk atlatıyorum.Umarım yarın ben iyiyim diye yazarsın bize.
kızlar kardeşim doğuma girdii dua edin lütfeeennnn
Dualarımız onunla olacak.Allah yardımcı olsun, bebeği çabuk kucağına alsın İnşallah.
En kısa zamanda bebek haberi alalım.
selamlar şekerlerim
çok fazla katılamıyorum hala izmirdeyim eşimin işi uzadı
kızım iyice yaramazlaştı emeklediği gibi bi yerlerden tutunup kalkmaya çalışıyor tabiki düşüyor sürekli onun peşindeyim
otelde olduğum için istediklerimi yapıp yiyemiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum ekmekten uzak duruyorum
geçmiş çok uzun geldi gözüme bu yüzden okuyamadım
malyezitim allah sağlıkla kurtarsın kardeşini inş.
Canım lütfen çok dikkatliolan bu dönemde arkaya doğuru çok kötü düşebiliyorlar.Ben de dün çok korktum ve sanaırm herkese akıl veririm bundan sonra :)))))
günaydıııınnnnn a.s.
erken kalktım kahvaltı klasikti
son bi kaç perde kaldı onları da yıkarsam işim bitti
melzeyit canım Allah kurtarsın hayırlıca kucağına alsın
akşam çok güzel kaynatmışsınız
şimdi eşim dışarı çıkalım diyo şu perdeyi de takayım gideceğim
öğlen hafif bişeyler yerim akşam hiç kaçamağım olmadı çnk erken yattım :))
bugün becerebilirsem hediyemi alacağım ama ne alacağım hiç bi fikrim yok :))
Hadi bakalım umarım akşam gelipte kaçamak yaptım yazmayısın.
Canlarım ben de dr.dayım. Kan serumlarımı yenileteceğlm. Oradan da canım arkadaşım, hediyeni alacağım ))) merak et bakalım...
Breh breh bu can arkadaşın kim acaba çok merak ettim şimdi.Geçen seferinde o arkadaşın bendim ama şimdi değil büyk bir itimallae.Eh keşek yine ben olsaydım :))))))))))
küçük çocuk olan evlerde bende pencerelerin demirli olmasından yanayım canım çünkü her an gözünün önünde tutamazsın ki
Aslında ben de bunu çok düşünüyorum aslında demir olsa çok iyi olur rahat oluruz.Ama demir oluncA DA SANKİ HAPSANEYMİŞ GİBİME GELİYOR,KARARSIZIM BU KONUDA.