Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar ütüm bozuldu sabah sabah canım çok sıkıldı yığınla ütü var daha alalı 2 yıl oldu ya kaldım ortada bide pazar herye rkapalı
miğdemin ağrısı geçmedi nezlem yoğun bu hafta pek hayırlı olmadı bana
günaydın arkadaşlar ütüm bozuldu sabah sabah canım çok sıkıldı yığınla ütü var daha alalı 2 yıl oldu ya kaldım ortada bide pazar herye rkapalı
herkse günaydın mesajlarınız için çok teşekkürler
eşimle tartıştık biraz şimdi iy sayılırım tekrra geldim
bide tam regl zamanıma gelmiş çok aşırı gerginli var üzerimde
taylorcum yemek yemedim aam birsürü pişmaniye yedim
bütün hıncımı pişmaniye kutusundan çıkardım anlıycan
karnım davul gibi kilom fazla çıkıyor umarım rregl dönemimiden dolayıdır
neyse
şimdi kahvaltı yapıcam az yaparım bugün 1 tane yumurta yicem ek olarak
soonra tekrar girmeye çalışırım
öpldünüzzzz
günaydın arkadaşlar,Melziyetcim çok geçmiş olsun canım.
kahvaltım 1 bardak portakal suyu kahvaltım öğlende olur anca
citol yok demezdim canım ama çok uzaksın ya hehehe ütü alacam nach ama arkadaşalr yatıyodur ben erkenci tavuğum artık akşam ütü alır yaparım ne yapayımm((
allah herseyi gönlüne göre versin canim insalah hersey istedigin gibi olur kendimi hazir hissedince döneegim takima kitabi sabirsizlikla bekliyoruziyi geceler kızlar.
bir süredir gelemedim işlerin yoğunluğundan ama aklım burada hep hepinizi çok özledim, kilo alıyorum 64 kiloyum (
çalışmalarım güzel gidiyor. makalelerim bitti itap yazıyorum :)) aştım sormayın.
nachtigallcim çok yoğunmuşsun bugün şekercim dersin çok sanırım cumaları ben de söz vermiştim genel sıralamada buralarda olurum diye ama aklımdan çıkmış kusura bakma ama halletmişsin, ellerine sağlık. Bana ne zaman ihtiyacınız olursa bir alo yeter, melzeyitim senin de işin çıkar aklınızda olsun ben cumaları evdeyim biliyorsunuz yardıma hazırım. Ama bugün dışarıdaydım babamların hastane devretmişti 8 aydır tadilattaydı görkemli bir açılış yaptılar bugün kokteyl falan herşey çok güzeldi, en güzel yeri de pediatri servisi olmuş o kadar güzel bir oyun parkı koymuşlar ki çocuklar için melis hiç çıkmadı oradan. Akşam da yemeğe gittik eve geldiğimizde saat 10 olmuştu.
bu hafta hemen hemen herkes kilo vermiş harika durumlar ama izinler artmış. kızlar önümüz yaz biraz kilo vermeye odaklanın az kaldı yaza 3 ay falan (söyleyene bakın ama ben son anda mayıs haziran sıkı diyetle 7 kilo vereceğim öyle kararım o zamana işlerimi toparlarsam dönerim aranıza)
karamanlım beni sormuşsun canım, doçentliğe hazırlanıyorum çok yoğun çalışıyorum bu sebepten bir süre ayrıldım. arkadaşlar kal yardım ederiz dediler ama bir kaptan tüm üyelerle ilgilenmeli okumalı yazmalı ben bunu yapamıyordum son zamanlarda ve huzursuzdum işte böyle. nachtigallcim çok iyi idare ediyor, tam tahmin ettiğim gibi. Senin de gözün aydın Allah kavuştursun kayınvalidenler gitmişler. Takıma gelirsin artık özledik.
öpüyorum herkesi çok daha sık gelmeye çalışacağım
iyi oldu valla bende düsünüyordumarkadaş 3. takımdaymış önceden kafanızı yormayın hatırlamak için :)
ayy canim ya bu elektronik esyalar öyle oluyor benim de camasir makinam öyle olmustu hemde garantisi 1 hafta gectikten sonra bozuldugünaydın arkadaşlar ütüm bozuldu sabah sabah canım çok sıkıldı yığınla ütü var daha alalı 2 yıl oldu ya kaldım ortada bide pazar herye rkapalı
benim de varr kocaman bir sepet ütü birde ona robot cikarsalar ne iyi olurdunach canım ütüm yeniydi ona üzülüyorum tefalden 2 yıl önce enson çıkanının almıştım ona üzülüyorum muhtemelen ben bozdum ütüyü ama bişey diyemiyorum kireç olmuştu içi bende kireç sökücü bir malzeme aldım ütü için onu kullandım 1 aydır sorun yoktu ama şimdi ısınmıyor içindeki suyu tamamen akıtıyor
dosbacığım bende nefret ediyorum ütüden ama malesefff iş bana kalıyor geneldee
günaydıııııınnnnnn a.s.
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin domates bu kadar
nac canım itirafının yazısı o kadar açık sarıydı ki çok zor okudum :)) umarım senin üzerinde de öle etkisiz olmuştur...
bende çok severim ama tostlarda azıcık yersem ( eşim kayserili düşün gerisini... :))
che ii olmana sevindim canım ... tartışmalar evliliğin tadı tuzu ..inş en kısa zamanda orta yolu bulursunuz...
melzeyit ütüne üzüldüm ama citol kadar ii bi arkadaş olamayacağım bu konuda :)) ütümü verebilirim ama hayatta en sevmediğim ev işi ütü olduğu için yaparım diye bol keseden atamayacağım :))
tanklı ütüyü arkadaşım (fakir) bi alışveriş merkezinden çoook uyguna aldı... benimde o dönem nakit sorunum olmasaydı hemen alırdım ... benim de bugün ütüm var yarın temizliğe kadın gelecek ortadan kaldırmam lazım
nach canım ütüm yeniydi ona üzülüyorum tefalden 2 yıl önce enson çıkanının almıştım ona üzülüyorum muhtemelen ben bozdum ütüyü ama bişey diyemiyorum kireç olmuştu içi bende kireç sökücü bir malzeme aldım ütü için onu kullandım 1 aydır sorun yoktu ama şimdi ısınmıyor içindeki suyu tamamen akıtıyor
dosbacığım bende nefret ediyorum ütüden ama malesefff iş bana kalıyor geneldee
herkse günaydın mesajlarınız için çok teşekkürler
eşimle tartıştık biraz şimdi iy sayılırım tekrra geldim
bide tam regl zamanıma gelmiş çok aşırı gerginli var üzerimde
taylorcum yemek yemedim aam birsürü pişmaniye yedim
bütün hıncımı pişmaniye kutusundan çıkardım anlıycan
karnım davul gibi kilom fazla çıkıyor umarım rregl dönemimiden dolayıdır
neyse
şimdi kahvaltı yapıcam az yaparım bugün 1 tane yumurta yicem ek olarak
soonra tekrar girmeye çalışırım
öpldünüzzzz
Kızlar, bolca içtim az önce. Yarım litre su, efervesan ginkolu 1 bardak su ve şimdi de zencefilli limonlu çay...
Biraz ütü yaptım. Şimdi televizyonda bir program var, takip ettiğim. Tv 8 de. Tavsiye ederim. Onu seyrediyorum. Sonra pazara gideceğiz.
Ay kızlar çok canım sıkkın. Ne işimi yapıyorum. Ne spora gidiyorum. Dün gece de uyuyamadım. Gidip biraz uyuyayım bari.
can sıkıntısı mı yoksa bi problem mi var canım :??
melyezit kuzum ne zaman gidiyorsun istanbula bu sene bende geliyorum martin sonunda galiba tam kesin degil ama
BEKLE BENI ISTANBULLL
fikriye , bahar ,dosba ,taylor ve adini unuttugum arkadaslar sizlerde iyisinizdir insallah
ben az önce kahvalti yaptim
ev isi yapacagim
Ay kızlar çok canım sıkkın. Ne işimi yapıyorum. Ne spora gidiyorum. Dün gece de uyuyamadım. Gidip biraz uyuyayım bari.
melzeyitim tabii ki de senin kullandığın ürününde zararı olmuştur ama canım zaten artık bütün beyaz eşyaları programlıyorlar mesela buzdolabı ve ç.makinası 7yıl garentisi bitiyo sonra hemen bozuluyo :))
artık programlıyorlar bozulsun ki tekrar satabilsinler
tefal önceden ütü de çok başalı idi ama artık onun kadar ii ürünler var... özellikle tanklılarda
bende bugün ütü yapacağım bi de balkonu yıkamayı düşünüyorum
nac.. ben tartılmıyorum artık bu hafta böle :)) sözümü tutuyorum eşimde diyo bu baskülün pili nerde diye hahaha ... üzgünüm söz verdim dediğimde ama ben söz vermedim diyo :))
öğle yemeği için biftek,çorba ve makarna yapacağım
ben makarna yemeyeceğim bakalım
kızlar şimdilik çıkıyorum şu işleri bi toparlayayım gelirim görüşürüz
öpüyorum hepinizi
Tühh. Yarına acil yapman gereken ütü var mı? Eğer varsa isteyebileceğin bir komşun varsa komşundan ödünç alabilirsin belki canım. Güne kötü başladım diye düşünme cnaım. Kendini daha kötü hissedersin. Zaten pazar sendromu vardır şimdi sende..
Küçücük kilo da vermişsin, bu hafta daha da vereceksin şekerim :))) Akşama nezlen de kalmayacak şekerim
Canım, sana kızamıyorum. Kaç zamandır istikrarlı bir şekilde rejim yapıyorsun. Afiyet olsun. Tabi bu kadarla kalmalı kaçamak :))) Her zaman yanındayız canım :)))
Fikoşum çok sağlıklı başlamışsın güne, afiyet olsun. Ben sabahları portakalm suyu falan içemem, midem çatır çatır kavrulur.
Kızlar, bolca içtim az önce. Yarım litre su, efervesan ginkolu 1 bardak su ve şimdi de zencefilli limonlu çay...
Biraz ütü yaptım. Şimdi televizyonda bir program var, takip ettiğim. Tv 8 de. Tavsiye ederim. Onu seyrediyorum. Sonra pazara gideceğiz.
citol yok demezdim canım ama çok uzaksın ya hehehe ütü alacam nach ama arkadaşalr yatıyodur ben erkenci tavuğum artık akşam ütü alır yaparım ne yapayımm((
canım büyük bir ihtimalle bahar yorgunluğu başlıyor sende bol bol taze meyve tükketmelisin bol bol açık havada yoruyuşleri yapmalısın.Sen de ıstanbuldasın deniz kıyısına yakın isen git biraz iyotlu hava al çok iyi gelir.Ay kızlar çok canım sıkkın. Ne işimi yapıyorum. Ne spora gidiyorum. Dün gece de uyuyamadım. Gidip biraz uyuyayım bari.
Canım ikisinden de var. Kaç yıldır tatil yapmadan çalışıyorum. Geçen yaz bir hafta tatil yapayım dedim, burnumdan geldi, onu tatilden saymıyorum. Hafta sonları da çalışmam gerekiyor. Artık pilim bitti. Çok verimsizim. Bu kadar stresli olunca zayıflamam da olumsuz etkileniyor.
Şimdi forumda birşeyler buldum onlara bakıyorum. Arada da buraya bakıyorum. Sonra gidip uyuycam.