arkadaş 3. takımdaymış önceden kafanızı yormayın hatırlamak için :)
ha 3 ha 13 :)) olur böle unutkanlıklar ona da kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş 3. takımdaymış önceden kafanızı yormayın hatırlamak için :)
Taylorcım, sağol midem iyi. O neler atlattı. Kaç yıldır o mide neler neler gördü ))))
Canım, bilgin olsun, kepek ekmeği kansızlığı arttırıyor.
merhabalar arkadaşlar beni hatırlayanız vardır bu gruptaydım hamile kaldım ve gruptan çıktım malesef 4 aylık bebeğimi kaybettim toparlanmam baya zaman aldı bu arada hamileliğimin ilk üç ayında çok kilo aldım şimdi bu kiloları vermek istiyorum sizlerinde desteğiyle azimliyim kararlıyım verecem fazla kiloları :):)
canım bende mart sonu gibi düşünüyorum aslında ... bende bi 65i takrar görsem 5 kilo için giderim
merhabalar arkadaşlar beni hatırlayanız vardır bu gruptaydım hamile kaldım ve gruptan çıktım malesef 4 aylık bebeğimi kaybettim toparlanmam baya zaman aldı bu arada hamileliğimin ilk üç ayında çok kilo aldım şimdi bu kiloları vermek istiyorum sizlerinde desteğiyle azimliyim kararlıyım verecem fazla kiloları :):)
ben hatırlayamadım canım en eskilerdenim ama olsun belki hatırlayan çıkar :)
çok üzüldüm canım yaa Allah sabır versin.
melzeyitim dosbacım nachtigallcim tam mesai yaptım iyi oldu 11den beri kalkmadım bil. başından sadece yemek molası. Ama yoruldum gideyim annemlere. Böyle giderse çabuk toparlarım dönerim aranıza kilolu kategorisine girmeden, yollarım imzalı kitabımı da sizlere de desteğiniz için :))kaydirigubbakcemile3
nach merhaba ikimiz varız sadece( yorgun bir gün geçirdim nezle oldum mens oldum miğdem ağrıyor çok kaçırmadım ama olsun minnacık kilo verdim
Geldim melzeyitim )))) hastalıkların epey üst üste gelmiş ama verdiğin minnacık kilo için seni kocaman tebrik ediyorummm
canım mersi mersii evet ya hep üstüste geldi accık kilo işte bakalım devamı gelecekmii canımm ama çok miğdem ağrıyoer ne yaptı bilmiyoruum
Canım regl döneminde mide hassas olur. Bi de nezle olmuşsun. Gayet normal. Ilık şeyler içmeye çalış ve dinlen )))
Sakın kilo da alayım deme ))) düğün var demiştin 20 martta. Daha buraya geleceksin ))) çok işin var daha senin..
evet haklısın canım yani bi beş kilo versem güzel oolacak ama haklısın ben 20 marta kadar 5 kilo vermeyi seçiyorum ve verdiğim her kilo için allahıma teşekkür ediyorum böylece daha sağlıklı kendine güvenen mutlu etrafına mutluluk dağıtan bir insan oluyorum:))))
taylorcum uno nun tam buğday ekmeği var mıydı canım ben genelde onun light ını alıyordum varsa tam buğdayı da denemek isterim bir de diyetisyenin light bisküviler hakkında ne gibi yorumlar yapıyor bazen dışarda olunca mecburen tüketmek gerekiyor merak ediyorum faydalı mı diyete yoksa zararlı mı?
ii geceler canlarım
melzeyit canım geçmiş olsun... sıcak şeyler içmeye çalış
nachtigall canım akşam ne yedim
ekmek yemedim :) mantıyı telafi etmek için
1 kepçe çorba, yarım kaseden az idi
2 parça haşlanmış karnıbahar
1 parça ızgara tavuk(40gr kadar)
1 kase yoğurt
1 tabak yağsız yeşil salata
ara olarak yarım elma yarım armut :))
biraz öncede 1 bardak süt
yatmayı planlıyorum ( çnk acıkmaya başladım
naaacccc ne yedin hadi itiraf et :))
kızlar yorucu bi akşamdan sonra herkese merhaba..
ancak fırsat bulabildim girmeye bugün de diyet gitti herkes ne yediyse aynısını yedim gerçi çok çok abartmadım ama yine de yememem gereken şeyleri yedim
ayran detoksu düşünüyorum eğer yarın bir yere gitmez de evde olursak olmazsa pazartesi başlıycam bakalım zaten 2 gün 2 gün aç durmaya dayanırım sanırım yani inşallah :bbo:
nachtigallcim eve karşılaşamıyoruz canım derslerim iyi gidiyor aöf zorlayacak beni yine bakalım nasıl altından kalkıcam senin dersler nasıl gidiyo canım haftasonları da çalışıyorsun anladığım kadarıyla özel okul muydu seninki canım?
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Kereviz, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata
Ara: -
Akşam: Balık, 3 dilim ekmek, salata.
Ara: 4 mandalina.
Yemek: Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında ara yiyemedim çünkü 2 yemeğin saatleri yakındı. Arayı sonra yerim dedim. Ama akşam yemeğinde balığı yemem gerekenden biraz çok yedim. 2 dilim de fazla ekmek yedim. O yüzden arada yemem gereken 2 dilim ekmek-peyniri yemeyerek fazla yediklerimi telafi etmiş oldum. Yemek yanlışım yok.
Spor: Yok maalesef.