- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
iyi geceler kızlar eni bu hafta izinli yazın moralim sıfır paylaşımdada bulunamıyorum gördüğünüz gibi haksızlık etmek istemiyorum size izinde olmaz derseniz çıkarırsınız takımdan kendinize iyi bakın
Ya canım ne oldu? Birine kızmışsın belli. Anlatmak istersen daha çok destek olabiliriz.
Sakın hırsını yemekten çıkarma olur mu? Dertler, stresler hepsi geçiyor, kilolar kalıyor. İnaşllah en kısa zamanda düzelirsin canım.
iyi geceler kızlar.
bir süredir gelemedim işlerin yoğunluğundan ama aklım burada hep hepinizi çok özledim, kilo alıyorum 64 kiloyum (
çalışmalarım güzel gidiyor. makalelerim bitti itap yazıyorum :)) aştım sormayın.
nachtigallcim çok yoğunmuşsun bugün şekercim dersin çok sanırım cumaları ben de söz vermiştim genel sıralamada buralarda olurum diye ama aklımdan çıkmış kusura bakma ama halletmişsin, ellerine sağlık. Bana ne zaman ihtiyacınız olursa bir alo yeter, melzeyitim senin de işin çıkar aklınızda olsun ben cumaları evdeyim biliyorsunuz yardıma hazırım. Ama bugün dışarıdaydım babamların hastane devretmişti 8 aydır tadilattaydı görkemli bir açılış yaptılar bugün kokteyl falan herşey çok güzeldi, en güzel yeri de pediatri servisi olmuş o kadar güzel bir oyun parkı koymuşlar ki çocuklar için melis hiç çıkmadı oradan. Akşam da yemeğe gittik eve geldiğimizde saat 10 olmuştu.
bu hafta hemen hemen herkes kilo vermiş harika durumlar ama izinler artmış. kızlar önümüz yaz biraz kilo vermeye odaklanın az kaldı yaza 3 ay falan (söyleyene bakın ama ben son anda mayıs haziran sıkı diyetle 7 kilo vereceğim öyle kararım o zamana işlerimi toparlarsam dönerim aranıza)
karamanlım beni sormuşsun canım, doçentliğe hazırlanıyorum çok yoğun çalışıyorum bu sebepten bir süre ayrıldım. arkadaşlar kal yardım ederiz dediler ama bir kaptan tüm üyelerle ilgilenmeli okumalı yazmalı ben bunu yapamıyordum son zamanlarda ve huzursuzdum işte böyle. nachtigallcim çok iyi idare ediyor, tam tahmin ettiğim gibi. Senin de gözün aydın Allah kavuştursun kayınvalidenler gitmişler. Takıma gelirsin artık özledik.
öpüyorum herkesi çok daha sık gelmeye çalışacağım
Oh oh maşallah Makaleler bitmiş de sıra kitaba gelmiş. Çok kolay gelsin canım.
taylorcum beni de hesaplarmısın şekercim zahmet olmazsa merak ettim hangi kategorideyim.
kilo 64 (yazaren utandım)
boy 163
yaş 31
ne lazım bilmiyorum başka.a.s.
Canım hesaplaması çok kolay. Kilonu boyunun karesine bölüyorsun [ 64 / (1.63 X 1.63)]. Senin şu anda 24.09, yani 24.1 sayılır.
18.5'tan az olursa: Zayif
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez.
Listede ad1 1., CheGuevera 2. Sen de 3. oluyorsun canım. Yani kilo almış halin bile normal kategorisinde hala. Ama canım 66.5 kilo olursan fazla kilolu kategorisine giriyorsun. Aman fazla alma canım yaa.