selam kızlar hepiniz kaynatmışsınız ben yokken kaçırdık muhabbetti
ben bugün neler yaptım sabah kahvaltımı yazmıştım zaten öğle yemeğinde 1 kase tarhana çorbası ara yapamadım akşam da 4-5 kaşık nohut yemeği 2 kaşık falan bulgur pilavı küçük bir kase de yoğurt yedim ayrıca kaçamak olarak bir de piko yedim bilmiyorumkismile
spor olarak da dışarıda yarım saat yürüdüm bugünlük böyle canlarım suyumu da içtim 2 litre 1 tane de form çayı yerimseniben
Afiyet olsun canım. Tek eksiğin sebze, salata olmuş. Onun dışında gayet güzel olmuş.
ben akşam yemeğinden sonra 2 ceviz 1 avuç leblebi yedim
1 elma
yarım bardakta süt
çoook acıktım yatsam ii olcak
ii geceler
Canım çok iyi fikir. Akşam çok acıkmadan yatmak lazım. Yoksa ben dayanamıyorum cokacimcoook
Benim de sadece 1 dilim ekmek kaçamak yapacağım günler de gelecek :)))
Yaa canım sorma, sonra 2 dilim ekmek ve 1 dilim peynir daha yedim, mesajımı da edit ettim. Bugün şu ana kadar iyiyim ama kaçamağım olmaz inşallah. Benim verecek çok kilom olduğu için maksimum kasmam lazım. Normal kategorisine indiğimde ben de arada tatlı kaçamağı yapıcam inşallah :)
Canlarım, akşam yemekte enginar yedim ama yanına ek olarak küçük bir börek yedim. Vee, annemin getirdiği peynir o kadar güzeldi ki yedim ama sanırım çok yedim.
Şimdi de klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir, kahve.
Az önce tartıldım, kilomda bir değişiklik yok. Sanırım akşam yemeklerim başarısız oldu diye böyle oldu. Bu akşam kabak yapacağım. Umuyorum, 2 günde 100-200 gr fark olur.
Neyse, bu hafta veremesem haftaya da kaçamak yapmadan devam ettiğimde kilo vereceğimi düşünüyorum.
Sevgiler...
Birşey gerçekten çok güzelse kaçamak yapıldığında o kadar üzülmüyorum. Kaçamak yapıyorsak da değsin değil mi zemuszemus Zaten peynir yemişin canım, kötü birşey değil. Ama çok yediysen belki vücudunda su tutmuştur. Kilonda değişiklik olmamasının sebebi belki odur.
canım üzülme eğer kaçamak yapmadıysan direniyor elbet vereceksin... benim her hafta hatam 1-2kere tatlı oluyordu bu hafta hiç yok...spor çok ama yinede dün ki gibi değil sonuç
(
ama biz yemzsek muhakkak gidecekler ve bi daha da gelmeyecekler ben buna inanıyorum
Evet canım yaaa. Eninde sonunda vereceğiz.
Bu arada yazmış mıydım bilmiyorum, hipotiroitte TSH 0.3 - 2 hatta 0.3 - 1.5 arasında tutulursa daha kolay kilo veriliyormuş. Doktorun ilaç miktarını ona göre ayarlaması gerekiyormuş. Senin TSH'ın kaç?
bende protein diyeti yapacam karar verdim bu gün listesini bulayımda zaten sürekli proteinle besleniyorum 1 hafta protein sonra sebzeye geçiş mantıklı geldii bakalım artıkkk nasıl olacak
Hiç mi karbonhidrat tüketmeyeceksin canım? Halsizlik yapmaz inşallah.
Canlarım, bugün kaçamaktan bol bir şey yapmadım
(((
10-15 tane kuru pasta yemişimdir. Başka da bi şey yemedim. Şimdi su içmeye başlıyorummm. Bahane sunmayacağım. Ne tür bahane beni mazur gösterir. Issız bir adaya düştüm. Çok acıktım, sadece kuru pasta vardı..
Canım sen ne yaptın? :))) Neyse, olsun, akşam toparlarsın. Zaten spor da yapıyorsun.
yabende lahana çorbası içiyorum bildiğiniz gibi ama kilomda falza bir değişilkklik yok
gelelim bana giremedim 2 gündür
ne yaptım bugün sabah çok az kalhvaltı ara lahana çorbası öğlen arkadadşa gittik ebk görmeye 4-5 tane etsiz çiğköfte yedim 2 çya içtim şimdi tekrar lahana çorbası yapacam bitide
ama kızalr pek ir killoo vermedim 2 günde anca 400 gr vermişimiyice yavaşaldı kilo vermem
ama elbiselerimd efark var 2 hafta önce giydiğim pantolon şimdi daha bol oluyor
bu arada akşamada ıspanaklı börek varyarım yerim ve lahana çorbası içerim
herhal
2 hafta yapacam lahana çorbasını bakalımnekadar gidecek
benden şimdilik bukadar gece tekrar girmeye çalışırım öpüldünüz
2 günde 400 gram olmuş daha ne olsun canım. Bu hızla giderse haftada 1.3 kilo ediyor. Börek yersen inşallah lahana çorbası da içersin. İçinde çok sebze varya, kan şekerini yavaş yükseltip böreğin zararını azaltır.