Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayağı çalışmışsın canım git dinlenKesin artar canım. Ben de işten çıkamadım hala. Çok da uykusuzum. Bugün de spor yattı sanırım.
kimsecikler yok ama
hoşgeldiniyi aksamlar kizlar uzun bir aradan sonra yine burdayim veeeeeeeeeeeeeee kaynanamlar gitti:gitme::gitme:
(zemuszemuszemuszemuszemuszemus) aslinda duygularimda böyle hem üzüldüm hem sevindim ama en azindan ayaklarimi uzatip oturuyorum artik ve sizinleyim iinsallah daha fazla burda olurum artik
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Taze fasülye yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 16 badem, 1 elma
Akşam: 3 porsiyon köfte, 2 dilim ekmek, salata
(köfteyi bir porsiyon fazla yedim diye yoğurdu yemedim)
Ara: 2 porsiyon kayısı kurusu
Yemek: Köftem fazlaydı ama yoğurt yemedim. Akşam yemeğinde 1 dilim ekmek fazlam var: -1. Bugün kendime 9 puan veriyorum.
Spor: Yok mirmirmirmir
selam kızlar hepiniz kaynatmışsınız ben yokken kaçırdık muhabbetti
ben bugün neler yaptım sabah kahvaltımı yazmıştım zaten öğle yemeğinde 1 kase tarhana çorbası ara yapamadım akşam da 4-5 kaşık nohut yemeği 2 kaşık falan bulgur pilavı küçük bir kase de yoğurt yedim ayrıca kaçamak olarak bir de piko yedim bilmiyorumkismile
spor olarak da dışarıda yarım saat yürüdüm bugünlük böyle canlarım suyumu da içtim 2 litre 1 tane de form çayı yerimseniben
ben geldiiiiimmmm
akşam yemeğimden sonra 35 dk daha yürüdüm :))
ter içinde kaldım... kendimi hafiflemiş hissediyorm
inş. kas oranım artar ...
iyi aksamlar kizlar uzun bir aradan sonra yine burdayim veeeeeeeeeeeeeee kaynanamlar gitti:gitme::gitme:
(zemuszemuszemuszemuszemuszemus) aslinda duygularimda böyle hem üzüldüm hem sevindim ama en azindan ayaklarimi uzatip oturuyorum artik ve sizinleyim iinsallah daha fazla burda olurum artik
Benim de sadece 1 dilim ekmek kaçamak yapacağım günler de gelecek :)))Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Yemek: Köftem fazlaydı ama yoğurt yemedim. Akşam yemeğinde 1 dilim ekmek fazlam var: -1. Bugün kendime 9 puan veriyorum.
selam kızlar hepiniz kaynatmışsınız ben yokken kaçırdık muhabbetti
ben bugün neler yaptım sabah kahvaltımı yazmıştım zaten öğle yemeğinde 1 kase tarhana çorbası ara yapamadım akşam da 4-5 kaşık nohut yemeği 2 kaşık falan bulgur pilavı küçük bir kase de yoğurt yedim ayrıca kaçamak olarak bir de piko yedim bilmiyorumkismile
spor olarak da dışarıda yarım saat yürüdüm bugünlük böyle canlarım suyumu da içtim 2 litre 1 tane de form çayı yerimseniben
ben akşam yemeğinden sonra 2 ceviz 1 avuç leblebi yedim
1 elma
yarım bardakta süt
çoook acıktım yatsam ii olcak
ii geceler
merhabalar arkadaşlar,
birkaç gündür gelemedim geçmişede bakamadım bakarım fırsat bulunca umarım herkes iyidir. Ben fena değilim her zamanki gibiyim işte çalışıyorum bir değişiklik yok.
öpüyorum sevgiler.
günaydııııınnnnn a.s.
kalsik kahvaltımı yapayım burdayım :))
Sabah sabah dosbikimle karşılaştık, nasılsın? Kilo veremedim daha (
canım üzülme eğer kaçamak yapmadıysan direniyor elbet vereceksin... benim her hafta hatam 1-2kere tatlı oluyordu bu hafta hiç yok...spor çok ama yinede dün ki gibi değil sonuç (
ama biz yemzsek muhakkak gidecekler ve bi daha da gelmeyecekler ben buna inanıyorum
günaydınnn karamanlım gelmiş allah kavuştursun şekerim rahata erdin ne üzüldüm gittiklerine ne üzüldüm ohhh ohhh yandan yandann
bende protein diyeti yapacam karar verdim bu gün listesini bulayımda zaten sürekli proteinle besleniyorum 1 hafta protein sonra sebzeye geçiş mantıklı geldii bakalım artıkkk nasıl olacak
herkese merhabaaaa
nasılsınız arkadaşlar gününüz güzel geçiyordur umarım..
benim ömrüm diyet ve dersler arasında heba oluyo geçiyo güzelim gençlik dur diyen yok muuuu kaydirigubbakcemile3
bugün sabah kahvaltısı istemedi canım evde bi çokoprens bisküvisi vardı ondan yedim başka da bir şey yemedim henüz şimdi bi ara yaparım spor da yapmaya çalışıcam bakalım zaman bulursam evin işleri var daha amaaannnn akannehir
aaaa kimseler gelmemiş bugün buralara hiç bu kadar sessiz olmazdı haftaiçi nerelerdesiniz kızlarrrr bilmiyorumkismile
bence iyi beslenmşin abartılı birşey yokSabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
bitanecik pikodan bişey olmaz bence olurmu acabaselam kızlar hepiniz kaynatmışsınız ben yokken kaçırdık muhabbetti
bizde öptük fıstıkmerhabalar arkadaşlar,
birkaç gündür gelemedim geçmişede bakamadım bakarım fırsat bulunca umarım herkes iyidir. Ben fena değilim her zamanki gibiyim işte çalışıyorum bir değişiklik yok.
öpüyorum sevgiler.
yabende lahana çorbası içiyorum bildiğiniz gibi ama kilomda falza bir değişilkklik yokCanlarım, akşam yemekte enginar yedim ama yanına ek olarak küçük bir börek yedim. Vee, annemin getirdiği peynir o kadar güzeldi ki yedim ama sanırım çok yedim.
Şimdi de klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir, kahve.
Az önce tartıldım, kilomda bir değişiklik yok. Sanırım akşam yemeklerim başarısız oldu diye böyle oldu. Bu akşam kabak yapacağım. Umuyorum, 2 günde 100-200 gr fark olur.
Neyse, bu hafta veremesem haftaya da kaçamak yapmadan devam ettiğimde kilo vereceğimi düşünüyorum.
Sevgiler...
benim başımı kaşıyacak zamanım yok vallaaaaa kimseler gelmemiş bugün buralara hiç bu kadar sessiz olmazdı haftaiçi nerelerdesiniz kızlarrrr bilmiyorumkismile
oh afiyet olsun ama çok ayıp bida ha olmasınCanlarım, bugün kaçamaktan bol bir şey yapmadım (((
10-15 tane kuru pasta yemişimdir. Başka da bi şey yemedim. Şimdi su içmeye başlıyorummm. Bahane sunmayacağım. Ne tür bahane beni mazur gösterir. Issız bir adaya düştüm. Çok acıktım, sadece kuru pasta vardı..
nach cevap alamadım arkadaştan banada gönderirmisin listeyi dedim cevap yok halennn
bu arada istanbula gelemesem bile ki ben istanbula gelmeyi seçtimm annenle tanışmayı çok istiyorum çok sevdim tanımadan boşuna dememişler anasına bak kızını al diye annesi çok sevimli kızı ayrı bir sevimli seni ve hepinizi çok seviyorum canlarımm benimmm
bu arada galiba yeni bir arkadaş bulmak üzereyim bugün 1 saaate yakın sohbet ettim sizdende bahsettim bakalım nasıl olacakk bu arada büyük çekiliş için arkadaşa gönderdiğim hediye eline geçti nasıl mutlu oldu bende mutlu olmayı çok istiyorum benim büyük çekilişteki hediyem halen elime geçmedi inşallah bu hafta elimde olurr veben arkadaşıma kendi ellerimle verecemm o ayrı bir sevinçç