• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada hatunlar oğlumun doğum günü için bir börek tarifi istiyorum ama tavuklu garnitürlü olacak varmı aklınızda öyle çıtır çıtır bildiğiniz börek tarifi. değişik birşey olsun istiyorum şeklide hoş olsun.
hadi bana doğum günü için menüler oluşturun .

Son düzenleme:
ha birde kuru patlıcan dolmasıda yapayım diyorum ama hiç yapmadım.bir arkadaşımın tanıdığı yapmış çok lezzetli oluyor asuman demişti deneyeyim istiyorum emme velakin ayrıntı lazım. yani püf noktaları nedir yapan bilen varsa yazarmısınız kızlar.

Canım kuru pasta mı bozdu mideni? Lifli birşeyler ye canım, salata falan.

Canım, bi şey yemeden günü kapadım :)))

Kızlar akşam yemeğinde sebze yemeği yedim ama bugün hiç doymuyorum yaa. Yine çok yorgun ve uykusuzum, sanırım ondan.

Canım, bu aralar yoğunsun, vitamin alıyor musun? Kilo yapmadığı için antioksidan vitamin tavsiye ediyorlar. Doymuyorum diyorsun, regl dönemin yaklaşmış olabilir mi?

kızlar yarın kandilmiş keşke bugün oruç tutsaydımm artık yarın tutayım inşallah

Canım, şimdiden allah kabul etsin.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, salata,
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon kayısı kurusu

Diyetim değişti.

Yemek: 2 porsiyon meyve yemem gerekiyordu, 3 porsiyon yedim: -0.5. Kendime 9.5 puan veriyorum.

Spor: Yok. Çok yorgun ve uykusuzum.

Canım, diyetinde yemekler bayağı değişmiş. Seni yorgun bırakan bu da olabilir. Bu diyet belki yarına etkisini göstermeyebilir ama haftaya birinciliğe taşır :))

slm ben geldim canlar nasılsınız. bende biraz üzgün,biraz mutlu,biraz sıkkın,biraz bıkkın,biraz edalı biraz sevdalı,ortaya karışık devam ediyorum. geçmişe çok kısa bir gözderip geliyorum.öpüldünüz.

Canım, mutlu, edalı, sevdalı olman güzel ama mutsuz ve sıkkın olma canım :))):1hug:

adciğim ne oldu bi film var izlemelisin ilişki durumu karışık :)))) ben izlemedim daha buraya gelmedi

dosbacığım dene bakalım bende yarın proteine başlayacaktım ama oruç tutmak istiyorum tabi hasta olmazsamm

Hehehe :))) İzledim. Matrak bir filmdi :))

sağolun kızlar,takvimi bende bulamıyorum.melzeyitcim netten bakındım ama bir türlü bulamadım,sıkıntı yaptım bıraktım aramayı. keşke oğlum doğduğunda saklasaydım. :çok üzgünüm:
dosbacım; adet dönemime daha var,tatlı krizi arada tutuyor ne hikmetse.ama bu sıralar abartmamaya özen gösteriyorum.anlayacağın daha beterleri olabiliyor. kredi kartlarından biri boşalsa taksitle alabilirim bisikleti,ne yazıkki hep karta taksit yapıyorlar. o yüzden bu kadar uzadı.elden olsa belkide şimdiye kadar almıştım. bu arada sende spor konusunda istikrarı iyice sağladın ya helal olsun valla. bu gidişle kas yığını olup çıkcan hatun. kaydirigubbakcemile3
8 mart çekilişinde kaç kişiydik unuttum . melzeyit bakalım sana tahmin ettiğim kişimi çıktı.aslında 2 tahminim var söylemicem. e herkesin ayın altısında elinde olacaksa senin hediye vereceğin arkadaşa haksızlık olmazmıkine. ben 6 martta verebilirim kargoyu rahat ve sakin kafayla. yılbaşı ekilişinde vardım hayatım,ama seni toplu çekilişi diyorsan ondan yoktum tabi. bildiğim kişilerden hediye almak istiyorum,hediyeleri severim ama gönderende önemlidir benim için bşeyler paylaştığım insanlardan hediye almak daha çok hoşuma gider.
taylor cum sağol canım. malesef aralarda kaçamaklar oluyor. neyseki biraz toparladım yani kaçamak yapmadım aslında yaptım ama diğerlerinin yanında pek kaçamak gibi gelmedi.geçmişi bitirince yediğime içtiğime gelecek sıra. sen iyi gidiyorsun, tebrik ederim canım. güzel kilolar verirsin inşallah. yorgunluk ve uykusuzluk halindeyken vücut kendini toparlamak adına sürekli yemek istermiş hayatım.
karamanlım gözünaydın ve de Allah kavuştursun balım. hoşgeldin tekrardan. kaldığın yerden devam edersin artık. özledim seni. opuyorumnanaktan
bhr cım dersler ve kilo verme işi sona erince yani hayırlısı ile istediğin noktaya geldiğinde vakti zamanında o kadar sıkıntı çektim ama deydi deyip kaymağını yiceksin hayatım.ama dikkat et fazla yeme yine kilo yapar. kaydirigubbakcemile3
nachticim bahane süper ben inandım. ama ne yalan diim kaçamağın beline vurmuşsun hatun kaydirigubbakcemile3 ama olsun toparlarsın ertesi günde ceza verirsin kendine. yaparsın sen hayatım.
chegue cim azda olsa kiloları vermeye devam edersin inşallah hayatım.lahana çorbasının etkisi olmuş ne güzel bendemi tekrar yapsam acep diyorum ama tadından çok bıktım yemek istemiyorum. akannehir
melzeyitcim hediyeleri göremedim hayatım. eminimki güzeldirler.
unuttuğum varsa affola bu saatte anca bu kadar oldu. a.s.

Süper bir kaçamak yaptım değil mi!! Ama daha olmayacak :))))
Şekerim, çekilişe 7 kişi katıldık : sen, melzeyit, dosbik, nur, fikoş, melis ve ben:)
Sana ben mi çıktım?

önemli birşey yok canım her zamankş sıradan şeyler. kafa geniş olunca herşeye takılıyor işte.
dünden beri işyerinde epey yoğundum.arada geldim buraya ama yazamadan çıktım hereferinde.
bu sabah eşimi kızdırdım biraz ona sıkıldım sadece. neyseki şuan iyiyiz,önemli birşey yok.
kızlar yediklerime dikkat ediyorum ama çok kilo vermedim sinirimi bozuyor,sebebini biliyorum 2 gündür wc olayı sıfır ve acayip şişim ama cumaya kadar rahatlamış olmayı diliyorum.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ama bugün 2-3 çatal pat.kızartması yedim.
ara :1 fincan yeşil çay,5 ad diyet bisküvi.
öğle : bir tabakta patlıcan musakka ve pilav ikisi yanyana. 1 porsiyon salata. pilavı yemeseydim keşke şişirdi iyice.
ara: bir elma,bir fincan nescafe
akşam: sabahtan kalan patates kızartmalarım boşa gitmesin diye patatesli kıymalı bol soğanlı sote tarzı bir yemek yaptım.yarım tabak onu yedim 1 dilim ekmekle, 1 kase tarhana çorbası içtim. akşam da biraz kaçırdım açıkçası.
bugün kaçamak olarak az önce 1 bardk fanta içip 2 ad gofret yedim.
bakalım yarına ne yapıcaz.
melzeyit filmin adı nedir hayatım belki buraya gelmiştir. gerçi bu sıralar gidemem ama şansımı bir denerim yapabilirsem.

Canım, hafiften karışmış yediklerin. Pilav, patates kızartması falan.. Ama neyse düzeltirsin sen canım :))

bu arada hatunlar oğlumun doğum günü için bir börek tarifi istiyorum ama tavuklu garnitürlü olacak varmı aklınızda öyle çıtır çıtır bildiğiniz börek tarifi. değişik birşey olsun istiyorum şeklide hoş olsun.
hadi bana doğum günü için menüler oluşturun .

Canım, düşüneceğim ve aklıma gelenler sana yazacağım :))

ha birde kuru patlıcan dolmasıda yapayım diyorum ama hiç yapmadım.bir arkadaşımın tanıdığı yapmış çok lezzetli oluyor asuman demişti deneyeyim istiyorum emme velakin ayrıntı lazım. yani püf noktaları nedir yapan bilen varsa yazarmısınız kızlar.

Kuru patlıcan limonlu suda haşlanır bilirim ben. Sonra biber dolması yapar gibi yapılır diye düşünüyorum. Bende de kuru patlıcan var, Gaziantepten gelmişti. Sözde yapacağım. Püf noktaları ben de öğreneyim, yaparım :))

günaydın a.s.
mevlid kandiliniz mübarek olsun canlarım
bende 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım şekerler
buralardayım görüşürüz

Canım, mutlu, edalı, sevdalı olman güzel ama mutsuz ve sıkkın olma canım :))):1hug:
Hehehe :))) İzledim. Matrak bir filmdi :))
Süper bir kaçamak yaptım değil mi!! Ama daha olmayacak :))))
Şekerim, çekilişe 7 kişi katıldık : sen, melzeyit, dosbik, nur, fikoş, melis ve ben:)
Sana ben mi çıktım?
Canım, hafiften karışmış yediklerin. Pilav, patates kızartması falan.. Ama neyse düzeltirsin sen canım :))
Canım, düşüneceğim ve aklıma gelenler sana yazacağım :))
Kuru patlıcan limonlu suda haşlanır bilirim ben. Sonra biber dolması yapar gibi yapılır diye düşünüyorum. Bende de kuru patlıcan var, Gaziantepten gelmişti. Sözde yapacağım. Püf noktaları ben de öğreneyim, yaparım :))
arada oluyor malesef,artık tuzu biberi diyorum. film hangi film ? gidemicem ama yinede öğreneyim. yok canım sen bana çıkmadın. :( yedikleri abarttım ama bugün sadece çorba usulü gidecem inşallah. kuru patlıcan dolması doğum gününe yakışır mıki. hiç yapmadım ama denemekte istiyorum.
Canlarım,öncelikle mevlid kandiliniz kutlu olsun :)
Kahvaltım standarttı.
Güzel perşembeler..

çok sağol hayatım.senin ve tüm arkadaşlarımın da kandili mübarek olsun. a.s. a.s. a.s.

aaa yine çok sessiz nooldu bu hafta içi gündüzleri burda ses yok ??
sabah klasik kahvaltımı yaptım sonra nette gezerken liseden bi arkadaşımı buldum öğle yemeğine anlaştık ama ben sadece çay içtim
yıllar sonra çok güzel geçti...işe gitmesi gerkiyrosu ayrıldık gelirken etsiz çiğ köfte aldım inanın kızlar ne zamandır canım istiyordu bugün son oldu
öğle yemeği yerine 5tane yedim bol limonlu....
akşama sadece sebze düşünüyorum
yarın sabah tartılıp baskülün pilini çıkarmak istiyorum :))çnk söz verdim pili takıp tartılana kadar sözümü kesin hatırlarım :))

bu arada hemen dolmuşa binmedim tempolu 30 dk yürüdüm yağmurda vardı şemsiyem yoktu ii geldi :))
aslında kıyafetim uygun değildi ama ne zamandır ıslanmamıştım özlemişim :))
eşarbımın önü düştü hehe en nefret ettiğim şeydir :)) hemen dolmuşa atladım yoksa daha yürüyecektim
belki akşam maçtan önce biraz yürürüm

bu arada hemen dolmuşa binmedim tempolu 30 dk yürüdüm yağmurda vardı şemsiyem yoktu ii geldi :))
eşarbımın önü düştü hehe en nefret ettiğim şeydir :)) hemen dolmuşa atladım yoksa daha yürüyecektim

dosbacığım ne güzel olmuş ıslanmak keşke bende yürüyebilsem burda öyle bir hava varki harika bu arada ben nezle oluyorum işim zoor
kızlar ne bu sessizlik herkesin işimi var ya bu hafta tamamen koptu burası bunun sonu hiç hayır gelmiyor bana biliyorsunuz bir kaç takım sessizlikten kapandıı

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim ev isi yapacam benim kilom ayni kizlar kendimi biraz toparlayim araniza dönecem bana moral veren herkese tesekkürler ederim kendinoze iyi bakin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hepinizin kadili mübarek olsun Rabbim tüm dularımızı dileklerimizi kabul eder inşallah bu mübarek günde..
ben kurstan yeni geldim bugünüm çok düzensizdi kahvaltı yapmadan çıktım evden hep abur cubur şeyler yemek zorunda kaldım ders araları çok kısa olduğu için bu abur cuburlar da baharatlı kraker popkek bi tane de çokoprens eve gelince de 2 tane kandil simidi yedim ama inanın açım boğazımdan bi sıcak yemek geçmedi daha o yüzden bi de akşam yemeği yerim bugün diyet miyet kalmadı anlayacağınız :(

aaa yine çok sessiz nooldu bu hafta içi gündüzleri burda ses yok ??
sabah klasik kahvaltımı yaptım sonra nette gezerken liseden bi arkadaşımı buldum öğle yemeğine anlaştık ama ben sadece çay içtim
yıllar sonra çok güzel geçti...işe gitmesi gerkiyrosu ayrıldık gelirken etsiz çiğ köfte aldım inanın kızlar ne zamandır canım istiyordu bugün son oldu
öğle yemeği yerine 5tane yedim bol limonlu....
akşama sadece sebze düşünüyorum
yarın sabah tartılıp baskülün pilini çıkarmak istiyorum :))çnk söz verdim pili takıp tartılana kadar sözümü kesin hatırlarım :))

Dosbikim, evet, sesimiz soluğumuz kesilmiş. Biz nasıl böyle kilo vereceğiz .(((

Canımm, ne iyi etmişsin de zorlanana kadar yürümüşsün. Beni biraz kontrol etmeni istiyorum canım? Özellikle akşam yemeklerimi.. Hafiften cıvıyacağımı hissediyorum

merhaba arkadaşlar hepinizin kadili mübarek olsun Rabbim tüm dularımızı dileklerimizi kabul eder inşallah bu mübarek günde..
ben kurstan yeni geldim bugünüm çok düzensizdi kahvaltı yapmadan çıktım evden hep abur cubur şeyler yemek zorunda kaldım ders araları çok kısa olduğu için bu abur cuburlar da baharatlı kraker popkek bi tane de çokoprens eve gelince de 2 tane kandil simidi yedim ama inanın açım boğazımdan bi sıcak yemek geçmedi daha o yüzden bi de akşam yemeği yerim bugün diyet miyet kalmadı anlayacağınız :(

Senin de canım kandilin mübarek olsun canım. Duaların kabul olsun

kızlra yarın cuma ve konuşup şu sessizliğe bi son verelim
bizim takımımız dağılmasın ya :((
akşam yemeğinde de çiğ köfte yedim başkada bişi yok acıktım ama başka bişi yemeden yatmam lazım

kızlar yediklerime dikkat ediyorum ama çok kilo vermedim sinirimi bozuyor,sebebini biliyorum 2 gündür wc olayı sıfır ve acayip şişim ama cumaya kadar rahatlamış olmayı diliyorum.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ama bugün 2-3 çatal pat.kızartması yedim.
ara :1 fincan yeşil çay,5 ad diyet bisküvi.
öğle : bir tabakta patlıcan musakka ve pilav ikisi yanyana. 1 porsiyon salata. pilavı yemeseydim keşke şişirdi iyice.
ara: bir elma,bir fincan nescafe
akşam: sabahtan kalan patates kızartmalarım boşa gitmesin diye patatesli kıymalı bol soğanlı sote tarzı bir yemek yaptım.yarım tabak onu yedim 1 dilim ekmekle, 1 kase tarhana çorbası içtim. akşam da biraz kaçırdım açıkçası.
bugün kaçamak olarak az önce 1 bardk fanta içip 2 ad gofret yedim.
bakalım yarına ne yapıcaz.
melzeyit filmin adı nedir hayatım belki buraya gelmiştir. gerçi bu sıralar gidemem ama şansımı bir denerim yapabilirsem.

Canım hem öğle hem akşam yemeğinde yediğin yemeğin yanında salata yersen sindirim sistemini güzel çalıştırıyor. Ben kahvaltıda da domates-salatalık yiyorum.

Canım, bu aralar yoğunsun, vitamin alıyor musun? Kilo yapmadığı için antioksidan vitamin tavsiye ediyorlar. Doymuyorum diyorsun, regl dönemin yaklaşmış olabilir mi?

Canım, diyetinde yemekler bayağı değişmiş. Seni yorgun bırakan bu da olabilir. Bu diyet belki yarına etkisini göstermeyebilir ama haftaya birinciliğe taşır :))

Vitamin alıyorum canım. Antioksidan vitamin dediğin hangileri? Yok, regl dönemim yaklaşmadı. Uykusuz kalınca çabuk acıkıyorum.

Yürüyüş gibisi yok, çok iyi yapmışsın canım.

iyi akşımlar arkadaşlar.Kadiliniz Mubarek olsun,tüm dualarınız kabul olsun,Peygaberimiz az yermiş biz de ondan öğrenk alıp az yiyeim şu fazla kiloları verelim ::))))))))

Kandilimiz mübarek olsun. Bugün kandil simidi gördüm ama almadım.

Neler yedim yazayım. Yemek hatam yok ama spor da yok.

Back