ayy bayağı karışmış :)) ad katıldı derya çıktı hahah
ben daha da karıştırayım :))
ben kime çıktığımı biliyorum :))
Gerçekten mi? Nerden öğrendin? Ben kime çıktım, biliyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bayağı karışmış :)) ad katıldı derya çıktı hahah
ben daha da karıştırayım :))
ben kime çıktığımı biliyorum :))
Gerçekten mi? Nerden öğrendin? Ben kime çıktım, biliyor musun?
beynimize ne kadar çok sinyal gönderiyoruz değil mi aslında :))
walla kıyafetlerimi vermedim olurda hamilelikte özel durumlarda giyersem diye...yani hep hamile kıyafetleri giyilmez dimi :))
seninde kime çıktığını biliyorum :))
hackledim kallistenin pc'yi hahahaha
deriiin bi sessizlik oldu :)) şaka şaka ama nac... senin kimi çektiğini ve kime çıktığını çok ii tahmin ediyorum :)
Ben de günümü anlatayım: öğleye doğru 3 mandalina. Öğlen 2 light sandviç ekmeği arası 3 köfte. Az önce de yarım paket etiform ve 1 bardak ayran. Bence ben etiformun kalan yarısını da bitiririm. Hafiften açım. Salatamı yaptım, limon, zeytin yağı eklemeden kaldıracağım. Yemeklerde gerekli kadarını soslayacağım :)))
Dosbikim sen ne yaptın salata işini?
canım ben salatamı yaptım ve yedim
zeytinyağ sadece 1 tk kadar kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi ama mutlaka kullan demişti
bol limonlu
marul roka tere maydanoz y.sağon domates bol liman ve 1 tk sızma zeytinyağ
çok lezzetliydi
şimdi koşu bandına çıkacağım ama yemekteyiz programının başlaması bekliyorum
sonrasında 1 büyük bardak yeşil çay içiyorum
Ben de senin malzemelere ek salatalık koydum, marul koymadım :)) benim diyetisyen de aynı oranda yağ kullan dmeişti. Afiyet olsun canımcım. Ben de akşam yiyeceğim. Annem bisikletin olduğu odada uyuyor. Belki bugün binemem. Sana iyi sporlar. Gitsin yağlar, gelsin kaslar..
canlarım hemen kendi günümü yazayım. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı. ara 1 elma 5 ad form bisküvi.öğlen 1 kepçe çorba,1 porsiyon salata,yarım tabak taze fasulye.
ara 1 fincan yeşil çay. su olayı çok kötü hala 500 ml bile içemedim ama evde 1.5 lt tamamlıyorum en azından.
bu arada dün kaçamaklarım oldu. 1 pk milka 3 tat yedim hani içi bisküvili küçük çikolata.
akşamda kayınvalidenin getirdiği sarma börekten 1 tane yedim.1 tanede elmalı kurabiye.
çok dimi ya. ama diğerlerine elimi sürmedim. olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız. olmasaydı iyiydi ama. :mymeka:
kızlar elinde 2008 fazilet takvimi olan varmı yada başka bir takvim ama üzerinde ogün neler olduğunu yazan bir takvim.
beynimize ne kadar çok sinyal gönderiyoruz değil mi aslında :))
walla kıyafetlerimi vermedim olurda hamilelikte özel durumlarda giyersem diye...yani hep hamile kıyafetleri giyilmez dimi :))
Şekerim, ben büyük beden kıyafetlerimi ihtiyacı olan birine vereceğim. Korkuyorum, ya büyük bedeb kıyafetler kilo çağırırsa...
Ben hala işteyim. Biraz daha çalışayım yine yazıcam. Bilgisayarım açık.
Kolay gelsin canım, ben de akşam yemeği yiyeyim. Enginar :)))
Akşam konuşuruz gene :)
ben geldiiiiimmmm
akşam yemeğimden sonra 35 dk daha yürüdüm :))
ter içinde kaldım... kendimi hafiflemiş hissediyorm
inş. kas oranım artar ...