• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beynimize ne kadar çok sinyal gönderiyoruz değil mi aslında :))
walla kıyafetlerimi vermedim olurda hamilelikte özel durumlarda giyersem diye...yani hep hamile kıyafetleri giyilmez dimi :))

deriiin bi sessizlik oldu :)) şaka şaka ama nac... senin kimi çektiğini ve kime çıktığını çok ii tahmin ediyorum :)

walla kıyafetlerimi vermedim olurda hamilelikte özel durumlarda giyersem diye...yani hep hamile kıyafetleri giyilmez dimi :))

Şekerim, ben büyük beden kıyafetlerimi ihtiyacı olan birine vereceğim. Korkuyorum, ya büyük bedeb kıyafetler kilo çağırırsa...

seninde kime çıktığını biliyorum :))
hackledim kallistenin pc'yi hahahaha

Sen hacklersin dosbikim, ne de olsa senin uzmanlık alanın bilgisayar :)))))))))))

yok canım hackerlık olayına çok karşıyım
çok ahlak dışı buluyorum
zararlı siteleri zaten belli kurum ve kuruluşlar denetliyor diğerlerini hacklemek insan haklarına aykırı geliyor bana...
biliyorum sen bana şaka yapıyosun ama bu konu da ülkemiz çok yetersiz malesef

Ben de günümü anlatayım: öğleye doğru 3 mandalina. Öğlen 2 light sandviç ekmeği arası 3 köfte. Az önce de yarım paket etiform ve 1 bardak ayran. Bence ben etiformun kalan yarısını da bitiririm. Hafiften açım. Salatamı yaptım, limon, zeytin yağı eklemeden kaldıracağım. Yemeklerde gerekli kadarını soslayacağım :)))
Dosbikim sen ne yaptın salata işini?

canım ben salatamı yaptım ve yedim
zeytinyağ sadece 1 tk kadar kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi ama mutlaka kullan demişti
bol limonlu
marul roka tere maydanoz y.sağon domates bol liman ve 1 tk sızma zeytinyağ
çok lezzetliydi
şimdi koşu bandına çıkacağım ama yemekteyiz programının başlaması bekliyorum
sonrasında 1 büyük bardak yeşil çay içiyorum

Ben de senin malzemelere ek salatalık koydum, marul koymadım :)) benim diyetisyen de aynı oranda yağ kullan dmeişti. Afiyet olsun canımcım. Ben de akşam yiyeceğim. Annem bisikletin olduğu odada uyuyor. Belki bugün binemem. Sana iyi sporlar. Gitsin yağlar, gelsin kaslar..

Ay kızlar zaten fikriye yazmış salata diye, canım çekmişti, şimdi sizlerinkileri okudukça daha çok canım çekti. Eve gidip salata yapıcam. Ağzım sulandı valla.

canlarım hemen kendi günümü yazayım. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı. ara 1 elma 5 ad form bisküvi.öğlen 1 kepçe çorba,1 porsiyon salata,yarım tabak taze fasulye.
ara 1 fincan yeşil çay. su olayı çok kötü hala 500 ml bile içemedim ama evde 1.5 lt tamamlıyorum en azından.
bu arada dün kaçamaklarım oldu. 1 pk milka 3 tat yedim hani içi bisküvili küçük çikolata.
akşamda kayınvalidenin getirdiği sarma börekten 1 tane yedim.1 tanede elmalı kurabiye.
çok dimi ya. ama diğerlerine elimi sürmedim. olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız. olmasaydı iyiydi ama. :mymeka:

Canım kaçamakların çok olmuş ama önemli olan sonraki gün toparlamak. Ben şu an kasıyorum hiç kaçamak yapmamak için çünkü daha verecek çok kilom var. Senin kadar zayıfladığımda biraz rahatlayıp ister istemez kaçamak yaparım gibi geliyor. Ama sen yine de diyetini bozmamaya çalış tabii. Yarın toparlarsın eminim.

kızlar elinde 2008 fazilet takvimi olan varmı yada başka bir takvim ama üzerinde ogün neler olduğunu yazan bir takvim.

Benim yok canım.

Ben de öyle diyip saklıyordum ama sonra dedim ki ileride hamilelikte de diyetisyene gidip fazla kilo almamaya çalışırım. Çok gerekirse de bir iki parça yeni şey alırım. Zayıflayıp zayıf kalayım da büyük kıyafetlerim eksik kalsın.

Şekerim, ben büyük beden kıyafetlerimi ihtiyacı olan birine vereceğim. Korkuyorum, ya büyük bedeb kıyafetler kilo çağırırsa...

Evet canım en güzeli.

Evet valla. Servisi kaçırdım okurken. Vaktin geçtiğini anlamadım. Servis de kaçtığına göre geç çıkayım diyorum.

ben geldiiiiimmmm
akşam yemeğimden sonra 35 dk daha yürüdüm :))
ter içinde kaldım... kendimi hafiflemiş hissediyorm
inş. kas oranım artar ...

ben geldiiiiimmmm
akşam yemeğimden sonra 35 dk daha yürüdüm :))
ter içinde kaldım... kendimi hafiflemiş hissediyorm
inş. kas oranım artar ...

Kesin artar canım. Ben de işten çıkamadım hala. Çok da uykusuzum. Bugün de spor yattı sanırım.

Back