• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar. Çok okuyacak şey var. Geçmişe bakıyorum. Bu arada bugün hiç yanlış yapmadım şu ana kadar.

bana kim çıktı kim çıktı kafamçokkarıştı balık hafızam bak yine unuttu opuyorumnanaktan

aaa ben biliyorum ben biliyorum sölemem ama
hadi herkes en çok istediği şeyi yazsın ben diğer çekilişte baya bi hediye gönderdim akşam resimlerini atacam burayada eklerim bakalım beğenecekmisiniz ama burdaki arkadaşım a çok istediği bişeyi almayı istiyorum aslında onu iyi tanıyorum nelerden hoşlanacağınıı çok iyi biliyorum ve aklımdada bişeyler var ama bakalım

nach canım sen dur artık ankaramı istanbulmu bilemiyorum ama sana uğramayı çok istiyorum canım arkadaşlar benden hediye bekleyen arkadaşa sonkez söylüyorum bana hediyemei elimle vereceğim canım belki 1 hafta önce belki birhafta sonra oyüzden kargo bekleyip hayal kırıklığına lütfen uğrama olurmu kızlar hediyelerimiz engeç ayın 6sında ellerimizde olsunnn emiii

Kızlar, ayın 6 sında kargocu kapıyı çalmazsa anlayın ki hediyeniz melzeyitimle birlikte geliyor :))))

benim ayın 5inde bende gün var ozaman 4ünde kargoya vermem lazım :)) yoksa eline gemeyince melzeyit gelecek diye bekler durur :))

aaa ben biliyorum ben biliyorum sölemem ama
hadi herkes en çok istediği şeyi yazsın ben diğer çekilişte baya bi hediye gönderdim akşam resimlerini atacam burayada eklerim bakalım beğenecekmisiniz ama burdaki arkadaşım a çok istediği bişeyi almayı istiyorum aslında onu iyi tanıyorum nelerden hoşlanacağınıı çok iyi biliyorum ve aklımdada bişeyler var ama bakalım

Çatlayacağım şimdi..
Kapı çaldı, yoksa hediye mi geldi bana ne?

benim ayın 5inde bende gün var ozaman 4ünde kargoya vermem lazım :)) yoksa eline gemeyince melzeyit gelecek diye bekler durur :))

beklemem canım saklarsın geldiğimde alırım bi bahane olur artık nasıl ama
ama bana gönderecek arkadaş hafta içine denk getirsin lütfenn ben hafta sonu şubede olmuyorum ikigün şubede beklerse çok üzülürüm

obenim ruhumdu canım bendim ben

psikoloğumuz çıkmış devletmemuru olunca çıkıyosun bizim gibi ameleler bekliyorr iştee
adcığım yılbaşına katılsaydın asıl heyecan ordaydıı ama bugün itibariyle burayada heyecan katıyoruz diğer topikte hediyeler arkadaşların eline geçmeye başladı bu hafta herkes hediyesini alır muhtemelen

gelelim bana sabah normal kahvaltı ara 1 portakal akşam karnıbahar yedim ufak bir tabak yarında lah.çorbası dyetine başlıyorum cumaya kadar çorbam hazır koca 1 tencere umarım sütüm azalmaz gerçi içinde soğan bol azaltmaz sanırım benden bukadar yarın görüşürüza.s.

Canım lahana çorbası diyetin nasıl gidiyor? Halsizlik oluyor mu? Başak birşey yemiyor musun?

Canlarım, günaydın. Hava günlük güneşlik... Hepinize güzel sabahlar..
kahvaltım biraz karışık oldu. Sabah bi baktım, peynir yok. Kardeşim bitirmiş:))) "Sen börek ye" diye yanıt verdi. Halamın yaptığı tepsi böreğini işaret ettim. Ben de okulda yağlı tost ya da poaça yiyeceğime böreği yiyeyim dedim :(((
Tüm günüm böyle tuhaf kaçamaklarla gitmese bari...

Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler olayına dönmüş :))) Daha okumadım ama sonrasında toparlamışsındır eminim.

c.tesi günü çok güzel bi gömlek-bluz tarzı bişi beğendim pahalı idi ama onu da geçtim onu giymek için ince olmak lazım :(( ben ise hala yerimde sayıyorum
bu haftadan sonra kaçamak yok !!!

Yaa canım benim de aklımda var bir sürü kıyafet. Hepsini alıp güzel güzel giyicez inşallah.

günaydın arkadaşlar,bu günlerde sizden biraz uzak kaldım ama bugünden itibaren buralardayım.Oğlum düzeldi çok şükür tek yemekle biraz problemli hal ama o da düzelir İnşallah.
kahvaltım 1 dilim helim peyniri,1 dilim ekmek,1 bardak şekersiz yeşil çay.Bide uyandığımda 2 kare siyah çikolata .Biliyorum çikolata iyi olmamaış ama birkaç gün bu şekilde denedim sabah iyiyince gündüz tatlı isteğim azalıyor ve yemiyorum.Bu hafta böyle denerim haftaya belki 2 kareyi 1 indirebilirm.
hava çok güzel oğlumu alıp biraz dolaşırız hem d eben de biraz hareket etmiş olurum.
Şİmdiya kadar yarım litre su içtim 1 bardak yeşil çay.Oğlumla 1 saat yürüyüş de yaparım.Geçen hafta koyduğumuz kurallara pek uyumadım ama bu hafta artık uyumak zorundayız.
Bide 1 tane daha kura aklıma geldi en azında 1 öğünde yeşil salata yemelidir tercih akşam öğümde bu şekilde akşam fazla yemekten kaçınmış oluruz.

Canım büyük marketlerde fruktozlu (meyve şekerli) kakao oranı yüksel bitter çikolatalar oluyor. Normal şeker yerine fruktoz kullanıldığı için kan şekerini daha geç yükseltiyormuş. Bitter olduğu için de şeker oranı az oluyor. Bir dene istersen, belki seversin. Diyet sayfasinda çikolata tavsiyesi yapmak biraz garip oldu ama sen kesin yiyeceksin diye dedim :) Konunun rakibim olmasıyla ilgisi yok yani yerimseniben

Bişey sormak istiyorum,bu son zamnlarda kollarım ve karnımda şişkinlik var sanki su tutyor vucudum.Neyden kaynaklanabilr acaba?Sanki tatlılardan kaynaklanıyor gibime geliyor ama belki de yanlış düşünüyorum.Hamileyken tatlı çok sınırlı yiyordum ama son aylarda tatlı isteyim artmıştı ve zor dayanıyordum.Dr da munkunse tatlıyı kes demişti ayakalrında kollarında şişkinlik olmasın diye.Çünkü o zman şişmeye başlamıştı.Tatlıyı kesmiştim şişkinlikler kalmıştı ama en azından fazla olmadı artık doğumdan sonra kendinden geçti.

Ben fazla tuzlu yersem şişkinlik oluyor. Tuz, turşu, cips falan. Tatlıdan da olabilir tabii.

öğle yemeğimi şimdi yedim
biftek ve yoğurt
keşke salata da yapsaydım ama üşendim sanırım :((
malzemeleri ayıklayıp yıkamayınca böle üşengeçlik başlıo
akşam yapıorum ama öğlen sadece kendime yapmak ??
biraz çayımı içeyim yemekteyiz programını koşu bandımda seyredeceğim :))
normalde yapılanlardan bazen canım çekio ama koşu bandında sadece öylesine bakıyorum :))

Ben de salata yapmaya üşenenler grubunun üyesiyim. Evde yemek olmasina rağmen geçende yemeği dışarıdan söyledim yanında salata da gelecek diye :kedi:

Şimdi de ben günümü anlatayım. Öğleye doğru 3 mandalina yedim. Öğlen de 4 kaşık bezelye ve 2 baget yanında bir dilim ekmek yedim. Yanında da ayran.
Şimdi de yarım paket etiform yiyorum yanında yeşil çay.
Akşam için de mercimek çorbası yapıyorum. Bu akşam annem geliyor. Mercimek çorbasını sever.

Canım baget dediğin tavuk baget mi? Öğünün güzelmiş, afiyet olsun.

[13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3-4 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan sonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
kural 11. en az 1 öğün yemekte salata tüketilecek.

Kızlar Kural 4 için bir şey önermek istiyorum. Geçen haftadan beri yeşil çay tüketiyoruz. Bir süre sonra vücudumuz alışacak ve hızlı çalışmayı bırakabilir. Önümüzdeki hafta yeşil çay yerine ıhlamur, adaçayı gibi başka bitki çaylarına geçelim diyorum. Mesela zencefil de metabolizmayı hızlandırır. Limonlu zencefil çayı denedim. Beğendim. Marketlerde satılıyor. Onu deneyelim derim ben. Görüşleriniz nedir?

Hepsine varım. Diyetisyen yüzünden yapamadığım olursa yazarım. Ama böyle kural yok gibi duruyor. Nasıl kontrol edicez peki? Veya yapamayanlara ne dicez, ne yapıcaz?

Yaa arada iş çıktı. Dün 18.33'e kadarkileri okuyabildim. Sonra yine yazıcam.

Ben de hep merak etmişimdir. Nasıl mesai dolunca hemen çıkılabiliyor diye? Herhalde mesai bitimine 15 dk kala hazırlanıyorlar :))))
Ben adcığım yılbaşı çekilişine katıldı sanıyorum :))

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Ispanak yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata
Ara: 2 mandalina, 16 badem
Akşam: Tavuklu salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
Ara: 4 mandalina.

Yemek yanlışım yok.

Spor: Yok :mymeka:

Ben de hep merak etmişimdir. Nasıl mesai dolunca hemen çıkılabiliyor diye? Herhalde mesai bitimine 15 dk kala hazırlanıyorlar :))))
Ben adcığım yılbaşı çekilişine katıldı sanıyorum :))

nasıl yani ad katılmadımı allah allah ben katıldı biliyorum hatta 28 şubat oğlumun doğum günü 28inden sonra gönderecem demişti doğru hatırlıyorum yoksa admı çıktı eee ozaman ben kime çıktım ayyy kafam allak bullak oldu şimdi ben kimim nerdeyim çekiliş nasıldı ne hediye aldımmm:))))))laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

nasıl yani ad katılmadımı allah allah ben katıldı biliyorum hatta 28 şubat oğlumun doğum günü 28inden sonra gönderecem demişti doğru hatırlıyorum yoksa admı çıktı eee ozaman ben kime çıktım ayyy kafam allak bullak oldu şimdi ben kimim nerdeyim çekiliş nasıldı ne hediye aldımmm:))))))laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Katıldı katıldı adcığım :)))))

ayy bayağı karışmış :)) ad katıldı derya çıktı hahah
ben daha da karıştırayım :))
ben kime çıktığımı biliyorum :))

slm kızlar gelemedim çok feci yoğunum bugün başım ağrıdı yoğunluktan Nachitical canım 4. kurala bende varım hayatım olabilir değişik şeyler ben aralarda ıhlamır adaçayı karışık meyve sürekli içiyodum zati ama yeşilçayı biraz azaltığ değişik çayla alacağım bugün bende güzel fikir. bağışıklık kazanmayalım :)

bu arada ben bugün ne yedim ona gelelim

sabah: 2 dl ekmekle yapılmış soğuk sandviç
içinde ince az yağlı kaşar ve salam var

ara: yoğunluktan unuttum gerçekten acıkmadım hiç

öğlen: 2 küçük kepçe nohut yemeği
1,5 servis kaşığı pilav

ara: 1 elma yedim artık midem kazınınca aklıma geldi

akşam: 1 kase çorba 2 dl ekmek ve salata yemeği planlıyorum

ekmeği 2dl yazdığıma bakmayın farklı fırından aldım çok minik dilimleri 2 dl nerdeyse 1 dl ekmek eder belki neyse bilemicem gramajını :D 2 dl işte sonuçta

bugün 1 saat yürüdüm yine bu sabah

verimli bir pazar geçirdim. cumartesi çok geç evdeydim kabak yemeğimi yiyip hemen temizliğe saldırdım. saat 11 e kadar evi temizledim

pazar günüde sabah tostumu yaptım herzamanki gibi kepekliyle yanında yeşil çay sonra
saat 10 dan 10,30 kadar bisiklet hızlı tempoda terledim.

arada 1 adet nar yedim

öğlen yine kabak yemeğinin kalanını yedim 2dl ekmekle tabi 3 çk yoğurt vardı bide

arada 1 avuç ceviz içi yedim

akşamda 5 küçük ızgara köfte biraz patates püresi ( yağsız) ve yanına sumaklı soğan 1,5 dl ekmek yedim

ara: 1 adet elma ,

te bitti bukaağaaar

Canım yemen de sporun da iyi, maşallah :nazar:

dosbacım 1.5 saatte ancak bitirdim yazdıklarınızı gözlerim yanmaya başladı :bbo:
ben iyiyim canım sizler nasılsınız havuza başlayacakmışsın çok sevindim en zevkli spordur heralde bayılırım suyla oynamaya ama yüzme de bilmiyorum öyle de tuhaf bi durum var 1.5 metrelik havuzlarla idare ediyodum boyum kadar olanlarla yani kaydirigubbakcemile3
benim kilo konusu vasat halde kızlar buraya gelip okumayınca sanki diyette değilmişim gibi saldım kendimi evde ne varsa herkes gibi yedim tartıda da kilo çizelgemdeki kiloyu görüyorum hep son günlerde bilmiyorumkismile
neyse artık buralardayım tam gaz diyete devam :lepi:

Baharcım gelmene sevindim. Buraya gelmenin etkisi çok. Burası olmasa ben vermeyi bırak almaya başlamıştım muhtemelen.

Çağla canım yeşil salata için ben kendim için söyleyim genelde akşamları çok acıkıyorum .Bir tarafta oğlum da var hem ben yemeye çalışıyorum hem ona yedirmeye çalışıyorum.Çok aç olduğum için ve oğlum yüzünden de biraz aceleyle yerim ve ne kadar yediğimi anlamıyorum o anda.Onun çin artık salatayla başlamayaı düşünüyorum.İk baştna çok hızlı yiyor ve çok yemiş olsam da yeşil salata olsun.Bugün öyle yaptım ve çok iyi oldu 1 tabak yeşil salata yedim(kıvırcık,taze soğan,salatalık) ve akşam yamğinde yiyemedim tek yarım balık yiyebildim onu da ekmeksiz.Bide su içeyenler için(benim gibi) öğlen yemğinde soğan yemesine öneriyorum.yediğim yeşil salatadan sonra deli gibi su içiyorum.Yarın öğlende yine yeşil salta yapmayı düşünüyorum.

Bugünkü yediklerim
kahvaltı 1 dilim ekmek,1 dilim helim oeyniri,1 bardak yeşi çay(şekersiz)
ara 1 elma
öğlen yemeği 1 tavuk göğsü fırnda,1 dilim ekmek,yanında meyvesuyu içecektim vazgeçtim su içtim
ara biraz çiğ karnabahar atıştırdım
akşam yeşil salata ve yarım balık(balık ismi bilmiyorum ama büyük bir balıktı)
şimdi bir bardak ihlamur çay içiyorum.

Canım salatayı ne güzel anlatmışsın, malzemeleriyle falan. Canım çekti valla. Eve gidip salata yapasım geldi. Ben de yaptığım salatayı anlatacağım. Sizin de canınız çeksin, siz de yiyin cokacimcoook

Çok güzel beslenmişsin, afiyet olsun.

iyi geceler yediklerim sabah çok az kahvaltı ara 1 elma
öğlen lah.çorbası
ara lah.çorbası akşam 1 parça tavuk 1 dilim ekmek bol salata
sonra 1 portakal ve 1 kase lah.çorbası
tekrar iyi geceler

Lahana çorbası dışında da besleniyormuşsun. Öteki türlü hem zor hem sağlıksız olurdu. Sonuç alıyor musun? Ben de bir ara lahana çorbası yapıyordum, ama içinde bir sürü şey vardı kereviz falan da vardı. Gerçekten de bayağı farketmişti. Yine mi yapsam :uhm:

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün sadece okuyabildim yazılanları bugün biraz yorgunluk var üzerimde kızım büyüdükçe streslibir çocuk oldu ve bu beni çok üzüyor dün çok ağladım durumuna ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bağırsam bağıramıyorum kızsamkızamıyorum alttan alıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum bu seferde göz yaşı döküyor canım acıyor ikna oluyor ama bütün hırçınlıklarını yaptıktan sonra ikna oluyor çok zor durumdayım kötü olan ise bu dönemi tek başıma geçiriyor olmam eşimin desteğini alamamam ona kalsa ortada hiç birşey yok ama bunun geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum ve asıl bomba kızım çocuk nasıl olur anne dedi
hadi kızlar cevaplarınızı bekliyorum:)))

Canım kaç yaşlarında kızın? Ergenlik dönemi mi?

kızlar merhabalar
hafta sonu giremedim adapazarından arkadaşım gelmişti şu andada eşimin işi nedeniyle izmirdeyim pazar gününe kadar kalacağım
hafta sonu biraz dikkati kaçırdım misafirim olunca yanlarında azda olsa yemek zorunda kaldım
ama sabah oteldeki kahvaltıma dikkat ettim
sabah 2 dilim peynir
3 tane zeytin bir miktar domates salatlık
1 dilimde normal ekmek yedim
yediklerimi paylaşacağım sizinle ama nac canım bu hafta cuma gününden muaf edebilirsen beni sevinirim tartılmak çok büyük sorun olacak benim için..
haftaya cuma inş devam ederiz

İyi tatiller nurcum. Yediklerine orada da dikkat ettiğin için de tebrikler.

günaydınnnn (gerçi günaydın demek için biraz geç oldu ama neyse kaydirigubbakcemile2)
şimdiye kadar iyi gidiyorum sanırım yeme konusunda bugün bi fire vermeyi asla düşünmüyorum ciddi ciddi başladım sonunda diyete :)
kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k kadar peynir 5 tane zeytin salatalık
ara olarak da şimdi 1 elma yiycem yarım litre su içtim henüz en az 2 ye tamamlamam lazım dışarı çıkıcam biraz yürümüş olurum hem bakalım sıkı diyetle 1 haftada kaç kilo vericem ben de merak ediyorum aklinialirimsmile

Hem güzel beslenmişsin, hem spor yapmışsın, tebrikler :nazar:

günaydın a.s. :)) evet benimki de çok geç oldu
diyetim bu hafta çok ii gidiyor kızlar umarım bi engelle karşılaşmam...
hatta baskül bugün ümit verdi...

baharcım bende sıkı yapıyorum diyeti yürüyüş her gün var bende
şimdi de koşu bandına çıkacağım
hadi sende hareketlen ben çok güzel yeni sezon ciciler gördüm ama hiç birini gönül rahatlığıyla giyinemem incelmem lazım
bana sanırım melis internetten güzel hatunlara bak demişti yok ben çözdüm ben güzel cicilere bakınca daha bi gaza geliyorum :))
motivasyonum düşünce bi avm ye gidip gaza gelebilirim :))

Çok sevindim, maşallah :nazar:

haklısın canım be nedenle şunu al bunu al yapmak istemiyorum ama dolabımda38-40-42-hatta 44 beden kıyafetler var
çok şükür en azından şimdi 40 bazılarınında 42 giyorum
38i bi daha görecek miyim bilmiyorum :((

Bende de 36'dan 44'e kadar var. Ki diyete başladığımda 44'un icine zar zor sığabiliyordum, 46'lık olmuştum aslında. Ama 10 kilo zayıflayınca kıyafetleri vermeye başladım. Sadece bir tane 44 sakladım, ne kadar kilo verdiğimi göstermek için. Kilolu zamanlardan kalan kıyafetler saklanırsa beyine sinyal gidiyormuş "yine şişmanlayacağımı düşünüyorum, hazırlık yapıyorum" diye, o da şişmanlama eğiliminde oluyormuş.

Back