• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen nasılsın dosbacım nasıl gidiyor. gerçi yazmışsın ama bu hafta bhr ve sen iyi gidiyorsunuz maşallah diyorum,aman nazar değmesin. :nazar:

adcım evet sen demiştin netten güzel hatunlara bak diye :)) balık hafızam işte :))
bu hafta ii gidiyorum canım şimdi bi de koşu bandı yaparsam tam olacak
dün çok zorladım kendimi ama bugün ağrım yok şükür demekki alışmışım 5 günde :))
öğle yemeğimi yedim biftek veeee bol yeşillikli salata :)) bugün üşenmedim :))
sende ii gidiyosun canım sanırım senin bu aralar iştahın yok ama araları ihmal etme metabolizman hızlansın

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün sadece okuyabildim yazılanları bugün biraz yorgunluk var üzerimde kızım büyüdükçe streslibir çocuk oldu ve bu beni çok üzüyor dün çok ağladım durumuna ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bağırsam bağıramıyorum kızsamkızamıyorum alttan alıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum bu seferde göz yaşı döküyor canım acıyor ikna oluyor ama bütün hırçınlıklarını yaptıktan sonra ikna oluyor çok zor durumdayım kötü olan ise bu dönemi tek başıma geçiriyor olmam eşimin desteğini alamamam ona kalsa ortada hiç birşey yok ama bunun geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum ve asıl bomba kızım çocuk nasıl olur anne dedi
hadi kızlar cevaplarınızı bekliyorum:)))

İşlerin başından aşkın galiba canım. Kızın ilkokul 2 ye migidiyordu, doğru mu hatırlıyorum?
Bir psikolog fikri iyi olabilir herhalde. kk da bile bilen birilerine sorabilirsin :))
Erkekler çok geniş oluyor canım yaa. Kolay gelsin.

Kızlar günaydın. Dün çok yoğundum yazamadım. Şimdi de çıkmak zorundayım. 200 gr. vermişim 72.1 kilo olmuşum onu yazayım dedim. Sonra yine gelicem.

Devamını bekliyoruz canım.Sevindik :))

kızlar merhabalar
hafta sonu giremedim adapazarından arkadaşım gelmişti şu andada eşimin işi nedeniyle izmirdeyim pazar gününe kadar kalacağım
hafta sonu biraz dikkati kaçırdım misafirim olunca yanlarında azda olsa yemek zorunda kaldım
ama sabah oteldeki kahvaltıma dikkat ettim
sabah 2 dilim peynir
3 tane zeytin bir miktar domates salatlık
1 dilimde normal ekmek yedim
yediklerimi paylaşacağım sizinle ama nac canım bu hafta cuma gününden muaf edebilirsen beni sevinirim tartılmak çok büyük sorun olacak benim için..
haftaya cuma inş devam ederiz

Tamam canım :))) Sen İzmir'in tadını çıkar :)) ama çok yeme, sonra üzülürsün.

dikkat etmeye çalışıyorum canım. zaten ne oluyorsa bu metabolizmam yüzünden oluyor.motor takıcam ona daha hızlı çalışsın.
sizi üşengeçler sizi yapın bakem salatalarınızı. salata malzemem bitti bugün eve giderken alıp evde yıkayıp hazırlıcam bigüzel. sonra gelip yazcem buraya çatlatıcam sizi. kaydirigubbakcemile3

afiyetolsun hayatım.gözünaydın. annen gelince rahatlarsın ama, çok rahatlamak annelerin yanında kilo yapıyor haberinola. :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

canım çokiyi oldu sen arada kuralları gözümüze sokki yaptığımız hataların farkına varıp toparlanalım. ellerine sağlık.yeşil konusunda haklısın hayatım.limonlu zencefil bugün giderken alırım hazırda varsa yoksa aktardanmı alıp yapsam.aman onlarlada uğraşamıyorum ayrı ayrı. bir bakarım markete.

siz böyle yazınca spor konusunda çokdaha fazla gaza geliyorum. eşime spor salonuna yazılıcam dedim.eğer mart sonuna kadar eliptik bisiklet alamazsam yazılıyorum arkadaşlar salona. ne yapayım sıkılaşmam lazım o zaman çok farkedeceğini biliyorum. yaza kadar form tutarım belki.
canım evet biraz karışık olmuş ama çok fazla kalorili şeyler değil yediklerin.istediğin kiloya gelmek için tabağına yemeklerini annen koysun canım vede azar azar koysun senide bi güzel şartlasın belki işe yarar.ama önce anneni şartlamak gerekiyor sanırım. kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis

Salatamı yaptım şekerim :)))) Ben de yiyeceğim akşama .)))
Ben de canım, bugün güzel bitki çayı içtim. 1 bardak adaçayı (bardak büyük), 1 bardak rezene, 1 bardak da limonlu zencefil :))) Yarım litre de su içtim. Birazdan gene zencefilli çaydan yapacağım.

Bastır şekerim eşine :))) Evde spor aleti iyi oluyor. Hele bi de kullanma alışkanlığı olursa.. Sırf diyet adına değil, günlük hayatta çok hareket edemiyoruz, spor oluyor :))

arkadaşlar ben kendimi tanıtayım
bana göre 25 eşime göre 26 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
Türkçe öğretmeniyim fakat güzel devletimin saçma işleri yüzünden ev hanımlığı yapıyorum
8 aylık dünyalar tatlısı bir bebeğim var
evim sadedir kkda eklemiştim resimleri
kendimde sade giyimden hoşlanırım
kitap okumayı çok severim roman tarzı kitaplar daha çok ilgimi çeker
giyim olarak daha çok spor giyinmeyi severim
albümede kendi resmimi ekliyorum beni merak edenler bakabilirler zemuszemuszemuszemus

Nurcum, hatırlıyorum, sen KPSS sınavına girecektin, bebişin doğdu. Bir çok öğretmen adayı KPSS den çok şikayetçi. Umarım bu yıl istediğin gibi olur :))

günaydınnnn (gerçi günaydın demek için biraz geç oldu ama neyse kaydirigubbakcemile2)
şimdiye kadar iyi gidiyorum sanırım yeme konusunda bugün bi fire vermeyi asla düşünmüyorum ciddi ciddi başladım sonunda diyete :)
kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k kadar peynir 5 tane zeytin salatalık
ara olarak da şimdi 1 elma yiycem yarım litre su içtim henüz en az 2 ye tamamlamam lazım dışarı çıkıcam biraz yürümüş olurum hem bakalım sıkı diyetle 1 haftada kaç kilo vericem ben de merak ediyorum aklinialirimsmile

Baharım, süper başlamışsın güne. Devamını da böyle getirirsin :)))

günaydın a.s. :)) evet benimki de çok geç oldu
diyetim bu hafta çok ii gidiyor kızlar umarım bi engelle karşılaşmam...
hatta baskül bugün ümit verdi...
melzeyit canım bi psikoloğa sorman ii olur çnk verdiğin cevaba tatmin olması gerekiomuşş.. ayyy ne zor anne-baba olmak... evet babalar genelde bu konularda ii değil sebebi ise babalarından nasıl gördülerse öylesi doğru gibi geliyor...
ama ii bişi var ki babamla ben çok yakınız.. eşim bu duruma çok şaşırıyo kendi babasıyla hep mesafeli imiş.. şimdi bizim baba-çocuk ilişkimizi örnek almaya çalıştığını ve kıskandığını söylüyor...
babalar sevgilerini şöle bi gösterseler ama sorunlarını hep anneler halletseler diye bakıyorlar :)) danışabilceğin bi psikolok varsa sor derim canım

Nazar değmesin canım, bu hafta bomba gibi olacağız, yaza da filinta...:nazar::nazar:
Baba-kız ilişkisi hep farklı oluyor değil mi! :)))

Ben de günümü anlatayım: öğleye doğru 3 mandalina. Öğlen 2 light sandviç ekmeği arası 3 köfte. Az önce de yarım paket etiform ve 1 bardak ayran. Bence ben etiformun kalan yarısını da bitiririm. Hafiften açım. Salatamı yaptım, limon, zeytin yağı eklemeden kaldıracağım. Yemeklerde gerekli kadarını soslayacağım :)))
Dosbikim sen ne yaptın salata işini?

canım ben salatamı yaptım ve yedim
zeytinyağ sadece 1 tk kadar kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi ama mutlaka kullan demişti
bol limonlu
marul roka tere maydanoz y.sağon domates bol liman ve 1 tk sızma zeytinyağ
çok lezzetliydi
şimdi koşu bandına çıkacağım ama yemekteyiz programının başlaması bekliyorum
sonrasında 1 büyük bardak yeşil çay içiyorum

canım ben salatamı yaptım ve yedim
zeytinyağ sadece 1 tk kadar kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi ama mutlaka kullan demişti
bol limonlu
marul roka tere maydanoz y.sağon domates bol liman ve 1 tk sızma zeytinyağ
çok lezzetliydi
şimdi koşu bandına çıkacağım ama yemekteyiz programının başlaması bekliyorum
sonrasında 1 büyük bardak yeşil çay içiyorum

Ben de senin malzemelere ek salatalık koydum, marul koymadım :)) benim diyetisyen de aynı oranda yağ kullan dmeişti. Afiyet olsun canımcım. Ben de akşam yiyeceğim. Annem bisikletin olduğu odada uyuyor. Belki bugün binemem. Sana iyi sporlar. Gitsin yağlar, gelsin kaslar..

adcım evet sen demiştin netten güzel hatunlara bak diye :)) balık hafızam işte :))
bu hafta ii gidiyorum canım şimdi bi de koşu bandı yaparsam tam olacak
dün çok zorladım kendimi ama bugün ağrım yok şükür demekki alışmışım 5 günde :))
öğle yemeğimi yedim biftek veeee bol yeşillikli salata :)) bugün üşenmedim :))
sende ii gidiyosun canım sanırım senin bu aralar iştahın yok ama araları ihmal etme metabolizman hızlansın
kaydirigubbakcemile3
inanın spor olayına çok heves ediyorum bakalım bişeyler ayarlamaya çalışacağım inşallah.aralarım elma,form bisküvi kayısı ceviz ve yeşil çay şeklinde oluyor dikkat etmeye çalışıyorum hayatım.
Salatamı yaptım şekerim :)))) Ben de yiyeceğim akşama .)))
Ben de canım, bugün güzel bitki çayı içtim. 1 bardak adaçayı (bardak büyük), 1 bardak rezene, 1 bardak da limonlu zencefil :))) Yarım litre de su içtim. Birazdan gene zencefilli çaydan yapacağım.
Bastır şekerim eşine :))) Evde spor aleti iyi oluyor. Hele bi de kullanma alışkanlığı olursa.. Sırf diyet adına değil, günlük hayatta çok hareket edemiyoruz, spor oluyor :))
hadi bakalım gözümüzaydın. kaydirigubbakcemile3 limonlu zencefili markete soracam hayatım eve giderken.
valla canım şu kredi olayları bizi biraz sıkıyor.bazen hazırdan yiyoruz. kartlarda onu alacak kadar bile boşluk yok ama mart sonunda bir ihtimal rahatlama olursa alırım inşallah. o alsın istedim ama sanırım kendi başımın çaresine bakmak zorundayım.

canlarım hemen kendi günümü yazayım. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı. ara 1 elma 5 ad form bisküvi.öğlen 1 kepçe çorba,1 porsiyon salata,yarım tabak taze fasulye.
ara 1 fincan yeşil çay. su olayı çok kötü hala 500 ml bile içemedim ama evde 1.5 lt tamamlıyorum en azından.
bu arada dün kaçamaklarım oldu. 1 pk milka 3 tat yedim hani içi bisküvili küçük çikolata.
akşamda kayınvalidenin getirdiği sarma börekten 1 tane yedim.1 tanede elmalı kurabiye.
çok dimi ya. ama diğerlerine elimi sürmedim. olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız. olmasaydı iyiydi ama. :mymeka:

Canım, muhtemelen kredi kartları olmadığı zaman daha rahattı hayat :(( Herşeryin çaresi bulunur :)))
Bugün yediklerin çok güzelmiş. Dünkü kaçamakların da kaçamak olmuş ama çok olmamış. Bugün yediklerinle dengeyi kurmuşsundur :)))

kızlar elinde 2008 fazilet takvimi olan varmı yada başka bir takvim ama üzerinde ogün neler olduğunu yazan bir takvim.

nacticim abartmamaya çalıştım ama zor tuttum kendimi yememek için. bugünü böyle devam ettirirsem süper olacak sanırım.

adcığım üzgünüm yokkk o dediğinden ama google amcadan bulursun tahmininm

neyse kızlar hediyelerinizi ne yaptınız kimse konusunu bile açmıyor bir kaç kişi kendini tanıtmamışda ayrıca hediye konusunda arkadaşım sana postayla yada kargoyla göndermeyecem hediyemi kendim ellerimle verecem o yüzden kargo bekleme belki biraz geç olur belki biraz erken ama geliş gidiş tarihimize göre plandan bahsetmiştim daha önce
eğer kargoyla gönder sabırsızlanırım dersen anlarım ama sana kendim vermeyi çok istiyorum 1 gincan türk kahveni içerken tatlımmm:dance::dance:

adcım adet dönemin mi yaklaştı hep tatlı kaçamaklar yapmışsın
evet keşke şu kredi kartları olmasaydı :(( ama bende koşu bandımı k.kartına taksitle almıştım
şu günlerde iiki almışım diorum
30dk ancak yürüdüm çok yoruldum bugün
akşam yemeğinden sonra yine çıkmayı planlıyorum bakalım becerebilcek miyim
ad bu arada araların gayet güzelmiş canım
ben şimdi 1 elma yiyorum
melzeyit bu arkadaş kim acaba ben miyim :)) hani istanbula giderken belki uğrarsın hahaha
ayyy ne hayal kurdum dimi :))
hediye konusunda çok kararsız kaldım tam olarak ne alacağımı bilmiyorum c.tesi şöle bi gezindim ama şunu alsam dediğim hiç bişi olmadı :(("

adcığım üzgünüm yokkk o dediğinden ama google amcadan bulursun tahmininm

neyse kızlar hediyelerinizi ne yaptınız kimse konusunu bile açmıyor bir kaç kişi kendini tanıtmamışda ayrıca hediye konusunda arkadaşım sana postayla yada kargoyla göndermeyecem hediyemi kendim ellerimle verecem o yüzden kargo bekleme belki biraz geç olur belki biraz erken ama geliş gidiş tarihimize göre plandan bahsetmiştim daha önce
eğer kargoyla gönder sabırsızlanırım dersen anlarım ama sana kendim vermeyi çok istiyorum 1 gincan türk kahveni içerken tatlımmm:dance::dance:

Ben sanırm anladım kim olduğunu :sm_cool:

adcım adet dönemin mi yaklaştı hep tatlı kaçamaklar yapmışsın
evet keşke şu kredi kartları olmasaydı :(( ama bende koşu bandımı k.kartına taksitle almıştım
şu günlerde iiki almışım diorum
30dk ancak yürüdüm çok yoruldum bugün
akşam yemeğinden sonra yine çıkmayı planlıyorum bakalım becerebilcek miyim
ad bu arada araların gayet güzelmiş canım
ben şimdi 1 elma yiyorum
melzeyit bu arkadaş kim acaba ben miyim :)) hani istanbula giderken belki uğrarsın hahaha
ayyy ne hayal kurdum dimi :))
hediye konusunda çok kararsız kaldım tam olarak ne alacağımı bilmiyorum c.tesi şöle bi gezindim ama şunu alsam dediğim hiç bişi olmadı :(("

Dosbikim, sana ben mi çıktım?

nach canım sen dur artık ankaramı istanbulmu bilemiyorum ama sana uğramayı çok istiyorum canım arkadaşlar benden hediye bekleyen arkadaşa sonkez söylüyorum bana hediyemei elimle vereceğim canım belki 1 hafta önce belki birhafta sonra oyüzden kargo bekleyip hayal kırıklığına lütfen uğrama olurmu kızlar hediyelerimiz engeç ayın 6sında ellerimizde olsunnn emiii

Back