• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fazla özlettin kendini canım,hadi bundan sonra seni daha sık görürüz. Kendni toparlama zamnı geldi yaz yaklaşıyor hepimiz fıstık gibi oluruz.Yazın bize fıstıklar takımı diyesinler. sositososito

inşallah tatlım zaten artık hız katmak gerekiyo havalar ısınmaya başladı bile bahar geliyo biz hala yerimizde sayıyoruz olmazzz :olmaz:

nac.. canım katılıyorum
şu an yeşil çay içiyorum ama arada değiştirmek ii olur
bu arada koşu bandının canına okudum yada o benim canıma okudu kafamçokkarıştı
uzun zamandan sonra ilk defa eğimli koştum felaket terledim süreyi de uzattım 50dk çıkardım
bu hafta bu sporla bişeyler olacak artık
öğle yemeklerimi de artık diyet listeme uygun yapacağım et tüketmeye başladım yine
akşamda sebze ve çorba
salataya gelince çok düzenli yaparım aslında ama bu aralar öğle yemeklerinde üşeniyorum

Süperdin dosbikim :))) Tarumar et o koşu bandını :)))) Salata yapmaya yemek yapmaktan daha çok özeniyorum. Maydonoz, dereotu vs öeri tek tek yıkayıp kesmek zaman alıyor, ben de pek üşenirim yapmaya. Ama, bulacağım bir çözüm :)))

selam arkadaşlar bilgisayarım sonunda yapıldı hepinizi çok özledim geçmişi okuyup dönücem size..

Hoşgeldin baharım, dönmene çok sevindikkk

dosbacım 1.5 saatte ancak bitirdim yazdıklarınızı gözlerim yanmaya başladı :bbo:
ben iyiyim canım sizler nasılsınız havuza başlayacakmışsın çok sevindim en zevkli spordur heralde bayılırım suyla oynamaya ama yüzme de bilmiyorum öyle de tuhaf bi durum var 1.5 metrelik havuzlarla idare ediyodum boyum kadar olanlarla yani kaydirigubbakcemile3
benim kilo konusu vasat halde kızlar buraya gelip okumayınca sanki diyette değilmişim gibi saldım kendimi evde ne varsa herkes gibi yedim tartıda da kilo çizelgemdeki kiloyu görüyorum hep son günlerde bilmiyorumkismile
neyse artık buralardayım tam gaz diyete devam :lepi:

olumunekankayizsmile Verirsin sen o kiloları :))) Havalar da düzeliyor ya..

Canım çok iyi fikir hem de biz de sıkılmayız,hem de ben ıhlmaur gibi bitki çayları çok severim,yazın ormada toplamıştık hem de ne olduğunu biliyorum daha da sağlıklı. Bide gündüz 3 tane yeşil çayları sıkıştırmak zor oluyor.Gece yeşil çay içilmez uyukumuz heptek kaçar.Akşamlar için ıhlamur ve paptaya iyi olur bence.

Çağla canım yeşil salata için ben kendim için söyleyim genelde akşamları çok acıkıyorum .Bir tarafta oğlum da var hem ben yemeye çalışıyorum hem ona yedirmeye çalışıyorum.Çok aç olduğum için ve oğlum yüzünden de biraz aceleyle yerim ve ne kadar yediğimi anlamıyorum o anda.Onun çin artık salatayla başlamayaı düşünüyorum.İk baştna çok hızlı yiyor ve çok yemiş olsam da yeşil salata olsun.Bugün öyle yaptım ve çok iyi oldu 1 tabak yeşil salata yedim(kıvırcık,taze soğan,salatalık) ve akşam yamğinde yiyemedim tek yarım balık yiyebildim onu da ekmeksiz.Bide su içeyenler için(benim gibi) öğlen yemğinde soğan yemesine öneriyorum.yediğim yeşil salatadan sonra deli gibi su içiyorum.Yarın öğlende yine yeşil salta yapmayı düşünüyorum.

Bugünkü yediklerim
kahvaltı 1 dilim ekmek,1 dilim helim oeyniri,1 bardak yeşi çay(şekersiz)
ara 1 elma
öğlen yemeği 1 tavuk göğsü fırnda,1 dilim ekmek,yanında meyvesuyu içecektim vazgeçtim su içtim
ara biraz çiğ karnabahar atıştırdım
akşam yeşil salata ve yarım balık(balık ismi bilmiyorum ama büyük bir balıktı)
şimdi bir bardak ihlamur çay içiyorum.

Meyvesuyunu içmemen çok iyi olmuş canım. Çok güzel beslenmişsin:)
O zaman salatayı bir öğün yemeğe koyalım hem de sağlıklı olur :))

Canlarım, annem dün geldi. Akşam lak lak yapmaktan giremedim.
Akşam trafik yoğun olur diye evden erken çıktık, maalesef yolda sandviç aldım. Kepek
ekmeği arasında domates, salatalık, marul ve az zeytin ezmeliydi. 2 dilime yakın yedim.
21.30 gibi adet yerini bulsun diye 30 dk bisiklete bindim. Sonra da çok acıktım. 1 küçük muz ve 2 mandalina yedim. Yetmedi. 15 tane leblebi yedim. Yani, gece karıştı.
Şimdi de klasik kahvaltı yapıyorum. Ama bugünden itibaren zeytin ezmesi yok. Domates koydum. Kızlar, cumaya kendimi tekrar 61 lerde görmeyi çok istiyorum. Annemi de sıkıca tembihleyeceğim. Güzel güzel yemekler yapmasın. Sonra aklım kalıyor :((( Baharım, seni gerçekten iyi anlıyorum. Anneler yapınca yemek yeniyor :))
Kızlar, kurallarımızı tekrar yolluyorum. Yaz geliyor, dikkat :))
Hepinize güzel salılar..

Son düzenleme:
13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa bitki çayı gün içinde içilecek (5 Mart cumaya kadar yeşil çaya ara verildi)
kural 5. ekmek max 4 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :))
kural 11. en az bir öğünde salata tüketilmeye gayret edilecek
Gece sadece meyve ve su serbest

BİZİ KİMSE TUTAMAZ

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün sadece okuyabildim yazılanları bugün biraz yorgunluk var üzerimde kızım büyüdükçe streslibir çocuk oldu ve bu beni çok üzüyor dün çok ağladım durumuna ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bağırsam bağıramıyorum kızsamkızamıyorum alttan alıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum bu seferde göz yaşı döküyor canım acıyor ikna oluyor ama bütün hırçınlıklarını yaptıktan sonra ikna oluyor çok zor durumdayım kötü olan ise bu dönemi tek başıma geçiriyor olmam eşimin desteğini alamamam ona kalsa ortada hiç birşey yok ama bunun geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum ve asıl bomba kızım çocuk nasıl olur anne dedi
hadi kızlar cevaplarınızı bekliyorum:)))

Kızlar günaydın. Dün çok yoğundum yazamadım. Şimdi de çıkmak zorundayım. 200 gr. vermişim 72.1 kilo olmuşum onu yazayım dedim. Sonra yine gelicem.

kızlar merhabalar
hafta sonu giremedim adapazarından arkadaşım gelmişti şu andada eşimin işi nedeniyle izmirdeyim pazar gününe kadar kalacağım
hafta sonu biraz dikkati kaçırdım misafirim olunca yanlarında azda olsa yemek zorunda kaldım
ama sabah oteldeki kahvaltıma dikkat ettim
sabah 2 dilim peynir
3 tane zeytin bir miktar domates salatlık
1 dilimde normal ekmek yedim
yediklerimi paylaşacağım sizinle ama nac canım bu hafta cuma gününden muaf edebilirsen beni sevinirim tartılmak çok büyük sorun olacak benim için..
haftaya cuma inş devam ederiz

fikriyecim oğluşunun ii olmasına sevindim canım
şişkinlik neden olur bilmiyorum ama ödem attırıcı karışımları deneyebilirsin
mısır püskülü ve kiraz sapı çok etkili
yada maydanoz saplarını kaynatıp içebilirsin
adcım ii olmana sevindim canım bende kaysı ve cevzi tercih ediyorum
cevizim var ama cuma günü kaysım bitti alsam ii olcak
ben günde 2 tane ceviz 2 tane kaysı yiyorum
eşimin dyetinde ise 6kaysı 2 ceviz var
haliyle evde kaysı hemen tükenio :))
canım sağol,şükürler ki olsun hepimiz iyiyiz. kayısı özellikle siyah olanıki başka bir adıvar ama ben unuttum,daha lezeetli geliyor bana.ve tatlı ihtiyacımı kesiveriyor. bazen işe yaramadığı oluyor tabi,çünkü ben kafaya koymuş oluyorum tatlıyı. sempatiksalakcinni

Canım, çok yormamaya çalış kendini. Canın bi şey yemek istemese bile bence gene de 1 meyve falan ye ki metabolizman çalışmaya devam etsin.
Dosbikim, ben de salata yapmaya hep üşeniyorum :(((
dikkat etmeye çalışıyorum canım. zaten ne oluyorsa bu metabolizmam yüzünden oluyor.motor takıcam ona daha hızlı çalışsın.
sizi üşengeçler sizi yapın bakem salatalarınızı. salata malzemem bitti bugün eve giderken alıp evde yıkayıp hazırlıcam bigüzel. sonra gelip yazcem buraya çatlatıcam sizi. kaydirigubbakcemile3

Şimdi de ben günümü anlatayım. Öğleye doğru 3 mandalina yedim. Öğlen de 4 kaşık bezelye ve 2 baget yanında bir dilim ekmek yedim. Yanında da ayran.
Şimdi de yarım paket etiform yiyorum yanında yeşil çay.
Akşam için de mercimek çorbası yapıyorum. Bu akşam annem geliyor. Mercimek çorbasını sever.
afiyetolsun hayatım.gözünaydın. annen gelince rahatlarsın ama, çok rahatlamak annelerin yanında kilo yapıyor haberinola. :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
[13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3-4 dilim
kural 10: akşam 6 dan sonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
kural 11. en az 1 öğün yemekte salata tüketilecek.

Kızlar Kural 4 için bir şey önermek istiyorum. Geçen haftadan beri yeşil çay tüketiyoruz. Bir süre sonra vücudumuz alışacak ve hızlı çalışmayı bırakabilir. Önümüzdeki hafta yeşil çay yerine ıhlamur, adaçayı gibi başka bitki çaylarına geçelim diyorum. Mesela zencefil de metabolizmayı hızlandırır. Limonlu zencefil çayı denedim. Beğendim. Marketlerde satılıyor. Onu deneyelim derim ben. Görüşleriniz nedir?
canım çokiyi oldu sen arada kuralları gözümüze sokki yaptığımız hataların farkına varıp toparlanalım. ellerine sağlık.yeşil konusunda haklısın hayatım.limonlu zencefil bugün giderken alırım hazırda varsa yoksa aktardanmı alıp yapsam.aman onlarlada uğraşamıyorum ayrı ayrı. bir bakarım markete.
nac.. canım katılıyorum
şu an yeşil çay içiyorum ama arada değiştirmek ii olur
bu arada koşu bandının canına okudum yada o benim canıma okudu kafamçokkarıştı
uzun zamandan sonra ilk defa eğimli koştum felaket terledim süreyi de uzattım 50dk çıkardım bu hafta bu sporla bişeyler olacak artık
öğle yemeklerimi de artık diyet listeme uygun yapacağım et tüketmeye başladım yine
akşamda sebze ve çorba
salataya gelince çok düzenli yaparım aslında ama bu aralar öğle yemeklerinde üşeniyorum
siz böyle yazınca spor konusunda çokdaha fazla gaza geliyorum. eşime spor salonuna yazılıcam dedim.eğer mart sonuna kadar eliptik bisiklet alamazsam yazılıyorum arkadaşlar salona. ne yapayım sıkılaşmam lazım o zaman çok farkedeceğini biliyorum. yaza kadar form tutarım belki.
slm kızlar gelemedim çok feci yoğunum bugün başım ağrıdı yoğunluktan Nachitical canım 4. kurala bende varım hayatım olabilir değişik şeyler ben aralarda ıhlamır adaçayı karışık meyve sürekli içiyodum zati ama yeşilçayı biraz azaltığ değişik çayla alacağım bugün bende güzel fikir. bağışıklık kazanmayalım :)
afiyetolsun canım.gayet güzel beslenmişsin, 1 saatte yürümüşsün senin adına sevindim.
hihoyyyt

selam arkadaşlar bilgisayarım sonunda yapıldı hepinizi çok özledim geçmişi okuyup dönücem size..
sende özlendin canım. olumunekankayizsmile dövicem pc ni. alsanaalsanasmile ama yok iyi davaranayım ki birdaha bozulmasın. :teselli:

Ceviz mi iyi yarın denerim sabah kalkınca biraz yerim bakalım belki alışırım.Teşekkürler canım.kayısı da alırım yarın o diyet yapanlara büyük br yardımcıdır hem vitemin ve minerellere zengin hem de barsakların hızlı çalışmasını yardmcı oluyor.
Çağla canım yeşil salata için ben kendim için söyleyim genelde akşamları çok acıkıyorum .Bir tarafta oğlum da var hem ben yemeye çalışıyorum hem ona yedirmeye çalışıyorum.Çok aç olduğum için ve oğlum yüzünden de biraz aceleyle yerim ve ne kadar yediğimi anlamıyorum o anda.Onun çin artık salatayla başlamayaı düşünüyorum.ık baştna çok hızlı yiyor ve çok yemiş olsam da yeşil salata olsun.Bugün öyle yaptım ve çok iyi oldu 1 tabak yeşil salata yedim(kıvırcık,taze soğan,salatalık) ve akşam yamğinde yiyemedim tek yarım balık yiyebildim onu da ekmeksiz.Bide su içeyenler için(benim gibi) öğlen yemğinde soğan yemesine öneriyorum.yediğim yeşil salatadan sonra deli gibi su içiyorum.Yarın öğlende yine yeşil salta yapmayı düşünüyorum.
Bugünkü yediklerim
kahvaltı 1 dilim ekmek,1 dilim helim oeyniri,1 bardak yeşi çay(şekersiz)
ara 1 elma
öğlen yemeği 1 tavuk göğsü fırnda,1 dilim ekmek,yanında meyvesuyu içecektim vazgeçtim su içtim
ara biraz çiğ karnabahar atıştırdım
akşam yeşil salata ve yarım balık(balık ismi bilmiyorum ama büyük bir balıktı)
şimdi bir bardak ihlamur çay içiyorum.
canım siyah kayısı ve ceviz geyet iyi gelecek eminol. kendini birazda böyle şartla. ayrıca siyah üzüm kurusu birazcık fındıkda kesebilir tatlı isteğini. hemde daha faydalılar.
yeşil salatayı yemekle beraber değilde bende yemek öncesi almayı denicem sağol canım.
öğünlerin güzel olmuş afiyetolsun. a.s.

iyi geceler yediklerim sabah çok az kahvaltı ara 1 elma
öğlen lah.çorbası
ara lah.çorbası akşam 1 parça tavuk 1 dilim ekmek bol salata
sonra 1 portakal ve 1 kase lah.çorbası
tekrar iyi geceler
deryacım afiyetolsun.dikketli ve takviyeli beslenmişsin.bu hafta sanırım bizi şaşırtacaksın yine. inşallah güzel sonuçlar alırız hepberaber. cokacimcoook
inşallah tatlım zaten artık hız katmak gerekiyo havalar ısınmaya başladı bile bahar geliyo biz hala yerimizde sayıyoruz olmazzz :olmaz:
bencede olmaz bhr cım. evet yaz geliyor. ağaçlar filizlendi yakında çiçek açmaya başlarlar ama kar yağmazsa tabi daha mart ayı var önümüzde. hadi bakalım canım kaldığın yerden devam. olumunekankayizsmile

Canlarım, annem dün geldi. Akşam lak lak yapmaktan giremedim.
Akşam trafik yoğun olur diye evden erken çıktık, maalesef yolda sandviç aldım. Kepek
ekmeği arasında domates, salatalık, marul ve az zeytin ezmeliydi. 2 dilime yakın yedim.
21.30 gibi adet yerini bulsun diye 30 dk bisiklete bindim. Sonra da çok acıktım. 1 küçük muz ve 2 mandalina yedim. Yetmedi. 15 tane leblebi yedim. Yani, gece karıştı.
Şimdi de klasik kahvaltı yapıyorum. Ama bugünden itibaren zeytin ezmesi yok. Domates koydum. Kızlar, cumaya kendimi tekrar 61 lerde görmeyi çok istiyorum. Annemi de sıkıca tembihleyeceğim. Güzel güzel yemekler yapmasın. Sonra aklım kalıyor :((( Baharım, seni gerçekten iyi anlıyorum. Anneler yapınca yemek yeniyor :))
Kızlar, kurallarımızı tekrar yolluyorum. Yaz geliyor, dikkat :))
Hepinize güzel salılar..
canım evet biraz karışık olmuş ama çok fazla kalorili şeyler değil yediklerin.istediğin kiloya gelmek için tabağına yemeklerini annen koysun canım vede azar azar koysun senide bi güzel şartlasın belki işe yarar.ama önce anneni şartlamak gerekiyor sanırım. kaydirigubbakcemile3

13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 4. 3 kupa bitki çayı gün içinde içilecek (5 Mart cumaya kadar yeşil çaya ara verildi)
kural 5. ekmek max 4 dilim
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :))
kural 11. en az bir öğünde salata tüketilmeye gayret edilecek
Gece sadece meyve ve su serbest

BıZı KıMSE TUTAMAZ

alkisalkisalkis

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kendimi tanıtayım
bana göre 25 eşime göre 26 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
Türkçe öğretmeniyim fakat güzel devletimin saçma işleri yüzünden ev hanımlığı yapıyorum
8 aylık dünyalar tatlısı bir bebeğim var
evim sadedir kkda eklemiştim resimleri
kendimde sade giyimden hoşlanırım
kitap okumayı çok severim roman tarzı kitaplar daha çok ilgimi çeker
giyim olarak daha çok spor giyinmeyi severim
albümede kendi resmimi ekliyorum beni merak edenler bakabilirler zemuszemuszemuszemus

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün sadece okuyabildim yazılanları bugün biraz yorgunluk var üzerimde kızım büyüdükçe streslibir çocuk oldu ve bu beni çok üzüyor dün çok ağladım durumuna ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bağırsam bağıramıyorum kızsamkızamıyorum alttan alıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum bu seferde göz yaşı döküyor canım acıyor ikna oluyor ama bütün hırçınlıklarını yaptıktan sonra ikna oluyor çok zor durumdayım kötü olan ise bu dönemi tek başıma geçiriyor olmam eşimin desteğini alamamam ona kalsa ortada hiç birşey yok ama bunun geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum ve asıl bomba kızım çocuk nasıl olur anne dedi
hadi kızlar cevaplarınızı bekliyorum:)))
canım günaydın. gerçekten sıkıntıdasın umarım bu durumları çok çok fazla etkilenmeden aşarsınız. eeşinin yanında olmayışına üzüldüm çünkü kızının en önemli dönemlerinden birisi ve sen tek başına çok yıpranırsın. babalar annelerin gördüğü herşeyi göremezler malesef hayatım.onlara göre biz hep çok büyütüyoruz ama bazen haklı olduklarınıda düşünüyorum. kızına sorunun cevabı olarak, kendinden örnek verebilirsin biraz uzun ve dolambaçlı anlatırsan sen sonuna gelmeden hafif sıkılsın. yani senin anne baba sözü dinleyip, nasıl okullar okuduğunu çok çalıştığını meslek sahibi olduğunu ve sonunda babasını tanıyıp evlendiğinizi ve sonra onun doğduğunu söyleyebilirsin. illa ki ''ama nasıl'' diye uzatırsa bu konuda gerekli açıklamayı yaptığını söylersin.umarım işe yarar ama biryerde durması gerektiğini söyle hayatım.çok fazla ısrar etmesine izin verme derim ama çok hırçın diyorsun. düzelicektir sadece biraz zaman. çok sabırlı olman gerekiyor umarım başarırsın.

Kızlar günaydın. Dün çok yoğundum yazamadım. Şimdi de çıkmak zorundayım. 200 gr. vermişim 72.1 kilo olmuşum onu yazayım dedim. Sonra yine gelicem.
günaydın canım. devamını bekliyoruz tebrikler.kolay gelsin.

arkadaşlar ben kendimi tanıtayım
bana göre 25 eşime göre 26 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
Türkçe öğretmeniyim fakat güzel devletimin saçma işleri yüzünden ev hanımlığı yapıyorum
8 aylık dünyalar tatlısı bir bebeğim var
evim sadedir kkda eklemiştim resimleri
kendimde sade giyimden hoşlanırım
kitap okumayı çok severim roman tarzı kitaplar daha çok ilgimi çeker
giyim olarak daha çok spor giyinmeyi severim
albümede kendi resmimi ekliyorum beni merak edenler bakabilirler zemuszemuszemuszemus

canım merhaba,izmirdesin ne güzel. ilk ve son olarak seneler önce abimin yemin töreni için gitmiştik. bebeğini Allah bağışlasın canım maşallah. anladığım kadarıla kk nın müdavimlerindensin.
inşallah kısa sürede kendi mesleğine başlarsın.

canım merhaba,izmirdesin ne güzel. ilk ve son olarak seneler önce abimin yemin töreni için gitmiştik. bebeğini Allah bağışlasın canım maşallah. anladığım kadarıla kk nın müdavimlerindensin.
inşallah kısa sürede kendi mesleğine başlarsın.

teşekkürler canım
evet yaklaşık olarak 2 yıldır kkdayım çok güzel dostluklar edindim burda
hatta hafta sonu gelen arkadaşım kkdan eşlerimizde tanışıor her bayram beraberiz o yüzden buranın önemi çok büyük benim için

adcığım teşekkürler canım ben ona nasıl olacağını anlattım ama unutmuş muhtemelen psikolog hanım var burda detaylı sorabilir dedi
artık bakacağız unuttu şimdilik

günaydınnnn (gerçi günaydın demek için biraz geç oldu ama neyse kaydirigubbakcemile2)
şimdiye kadar iyi gidiyorum sanırım yeme konusunda bugün bi fire vermeyi asla düşünmüyorum ciddi ciddi başladım sonunda diyete :)
kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k kadar peynir 5 tane zeytin salatalık
ara olarak da şimdi 1 elma yiycem yarım litre su içtim henüz en az 2 ye tamamlamam lazım dışarı çıkıcam biraz yürümüş olurum hem bakalım sıkı diyetle 1 haftada kaç kilo vericem ben de merak ediyorum aklinialirimsmile

günaydın a.s. :)) evet benimki de çok geç oldu
diyetim bu hafta çok ii gidiyor kızlar umarım bi engelle karşılaşmam...
hatta baskül bugün ümit verdi...
melzeyit canım bi psikoloğa sorman ii olur çnk verdiğin cevaba tatmin olması gerekiomuşş.. ayyy ne zor anne-baba olmak... evet babalar genelde bu konularda ii değil sebebi ise babalarından nasıl gördülerse öylesi doğru gibi geliyor...
ama ii bişi var ki babamla ben çok yakınız.. eşim bu duruma çok şaşırıyo kendi babasıyla hep mesafeli imiş.. şimdi bizim baba-çocuk ilişkimizi örnek almaya çalıştığını ve kıskandığını söylüyor...
babalar sevgilerini şöle bi gösterseler ama sorunlarını hep anneler halletseler diye bakıyorlar :)) danışabilceğin bi psikolok varsa sor derim canım

baharcım bende sıkı yapıyorum diyeti yürüyüş her gün var bende
şimdi de koşu bandına çıkacağım
hadi sende hareketlen ben çok güzel yeni sezon ciciler gördüm ama hiç birini gönül rahatlığıyla giyinemem incelmem lazım
bana sanırım melis internetten güzel hatunlara bak demişti yok ben çözdüm ben güzel cicilere bakınca daha bi gaza geliyorum :))
motivasyonum düşünce bi avm ye gidip gaza gelebilirim :))

adcım nurcum sizler nasılsınız??
ad canım bugün sanırım yoğunluğun çok yok ... nasıl gidio diyet

hadi sende hareketlen ben çok güzel yeni sezon ciciler gördüm ama hiç birini gönül rahatlığıyla giyinemem incelmem lazım
bana sanırım melis internetten güzel hatunlara bak demişti yok ben çözdüm ben güzel cicilere bakınca daha bi gaza geliyorum :))

zaten insan kendi üzerinde giyemediklerini hayal edince daha çok motive oluyo katılıyorum canım yalnız avm lere girip de eli boş çıkmak da çok sinir bozucu eyvahedigeldismile

zaten insan kendi üzerinde giyemediklerini hayal edince daha çok motive oluyo katılıyorum canım yalnız avm lere girip de eli boş çıkmak da çok sinir bozucu eyvahedigeldismile

haklısın canım be nedenle şunu al bunu al yapmak istemiyorum ama dolabımda38-40-42-hatta 44 beden kıyafetler var
çok şükür en azından şimdi 40 bazılarınında 42 giyorum
38i bi daha görecek miyim bilmiyorum :((

teşekkürler canım
evet yaklaşık olarak 2 yıldır kkdayım çok güzel dostluklar edindim burda
hatta hafta sonu gelen arkadaşım kkdan eşlerimizde tanışıor her bayram beraberiz o yüzden buranın önemi çok büyük benim için
canım ne güzel senin adına çok sevindim. bende burda yakın diyebileceğim arkadaşlar edindim.henüz görüşmek nasip olmadı ama inşallah birgün oda olur.
adcığım teşekkürler canım ben ona nasıl olacağını anlattım ama unutmuş muhtemelen psikolog hanım var burda detaylı sorabilir dedi
artık bakacağız unuttu şimdilik
ne güzel gerekli yardımı psikologtan alırsın hayatım.en sağlıklısı tabiki. ah bu çocuklar illa işi yokuşa sürecekler nede olsa taşıyoruz onları. benneyaptımki

günaydınnnn (gerçi günaydın demek için biraz geç oldu ama neyse kaydirigubbakcemile2)
şimdiye kadar iyi gidiyorum sanırım yeme konusunda bugün bi fire vermeyi asla düşünmüyorum ciddi ciddi başladım sonunda diyete :)
kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k kadar peynir 5 tane zeytin salatalık
ara olarak da şimdi 1 elma yiycem yarım litre su içtim henüz en az 2 ye tamamlamam lazım dışarı çıkıcam biraz yürümüş olurum hem bakalım sıkı diyetle 1 haftada kaç kilo vericem ben de merak ediyorum aklinialirimsmile
maşallah diyorum. :nazar:
canım dikkatli beslenmeyle gerekli kiloyu kesinlikle vereceksindir hayatım.biraz gayretle sonuçlar güzel olabilir.

günaydın a.s. :)) evet benimki de çok geç oldu
diyetim bu hafta çok ii gidiyor kızlar umarım bi engelle karşılaşmam...
hatta baskül bugün ümit verdi...
melzeyit canım bi psikoloğa sorman ii olur çnk verdiğin cevaba tatmin olması gerekiomuşş.. ayyy ne zor anne-baba olmak... evet babalar genelde bu konularda ii değil sebebi ise babalarından nasıl gördülerse öylesi doğru gibi geliyor...
ama ii bişi var ki babamla ben çok yakınız.. eşim bu duruma çok şaşırıyo kendi babasıyla hep mesafeli imiş.. şimdi bizim baba-çocuk ilişkimizi örnek almaya çalıştığını ve kıskandığını söylüyor...
babalar sevgilerini şöle bi gösterseler ama sorunlarını hep anneler halletseler diye bakıyorlar :)) danışabilceğin bi psikolok varsa sor derim canım
sen meyveleri toplamaya başlamışsın hayatım tebrikler. ah şu doğru beslenme işini kendimize bir öğretebilsek ne güzel olur.inşallah başarırız.

ben demiştim,ama meliste dediyse bilemem tabi. yerimseniben ben arada bakıyorum şıkır şıkır giyinen hatunlara arada işe yarıyor hatta şimdi birazdaha bakayım. kaydirigubbakcemile3

adcım nurcum sizler nasılsınız??
ad canım bugün sanırım yoğunluğun çok yok ... nasıl gidio diyet

sağol hayatım iyiyim şükürler olsun. aslında yoğunluğum devam ediyor ama geçen haftaki kadar değil.bu sabah yazmadan işe başlamak istemedim. yoksa hiç fırsat olmuyor bazen.
şimdide yeşil arası verdim kendime o aradada yazayım dedim. kaydirigubbakcemile5

Back