• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaslar sızlere bbısey danışmak ıstıyorum. ben zayıflamak ıstıyorum bunu da bı derece basaraabılıyorum ama yedıklerım ne kadar saglıklı bılmıyrum . sabah kalkar kalkmaz cevızlı sarımsaklı su ıcıyrum. ustune elma sırkelı ballı su ıcıyorum. sonrasında stepperımla 500 adım atıyorum ve kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıdaa peynır domates salatalık yumurta ve yesıllık oluyor genelde. hıc ekmek ve tuz olmuyor ögunlerımde. öğlen çrba ıcıyorum bı kase ve yıne 250 adım atıyrum. akşamda o yagsız ve tuzsuz sebze yemegı salata ve ya yogurt yıyorum acaba dgru bı beslenme seklı mıdır. akşam yatmadan oncede 250 adım atıyorum ara ögunlerde aklıma geldıkce bıtkı cayları ıcıyorum. bana yardım edebılırsenız cok sevınırım. şimdiden teşekkur ederımopuyorumnanaktan

Kızlar ne yapamadığıma değil, ne yaptığıma, neler başardığıma konsantre olmaya karar verdim.

Diyete başladığımdan beri 12.7 kilo verdim. Bu takıma girdiğimden beri 2.1 kilo verdim ve belimi 6.5 cm, kalçamı 2 cm incelttim alkisalkisalkis

kızlar iyi geceler offf delirmek üzreyim inanın sabahtan bu yana daha oturmdım bizim ev sobalı boruları temizledik ev battı işler bitmedi ben daha duş alıcam yediklerim kasik kahvaltı çok az sarelle ara yok öğlen 4-5 k makarna ara 1portkl aşam mantarlı pilv vardı elimden geldiince az yemeye çalıştıöm ben kaçar sabah görüşürüz

Canım sarelle kötü olmuş ama çok stresliymişsin anladığım kadarıyla. Çalışırken yakmışsındır zaten diye tahmin ediyorum. Öğlen ve akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Yarın telafi edersin artık. ıyi uykular.

merhaba arkadaslar sızlere bbısey danışmak ıstıyorum. ben zayıflamak ıstıyorum bunu da bı derece basaraabılıyorum ama yedıklerım ne kadar saglıklı bılmıyrum . sabah kalkar kalkmaz cevızlı sarımsaklı su ıcıyrum. ustune elma sırkelı ballı su ıcıyorum. sonrasında stepperımla 500 adım atıyorum ve kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıdaa peynır domates salatalık yumurta ve yesıllık oluyor genelde. hıc ekmek ve tuz olmuyor ögunlerımde. öğlen çrba ıcıyorum bı kase ve yıne 250 adım atıyrum. akşamda o yagsız ve tuzsuz sebze yemegı salata ve ya yogurt yıyorum acaba dgru bı beslenme seklı mıdır. akşam yatmadan oncede 250 adım atıyorum ara ögunlerde aklıma geldıkce bıtkı cayları ıcıyorum. bana yardım edebılırsenız cok sevınırım. şimdiden teşekkur ederımopuyorumnanaktan

Öğünlerde hiç ekmek yemezsen (veya başka çeşit bir karbonhidrat almazsan) zayıflarsın evet ama diyeti bıraktığında çok çabuk geri alırsın kiloları. Diyeti hiç bırakmasan bile bir süre sonra kilo vermen durur ve hatta şişmanlamaya başlayabilirsin. O yüzden ana öğünlerde (sabah, öğle, akşam) mutlaka bir dilim ekmek yemeni tavsiye ederim. Diyet açısından en iyi ekmekler sırasıyla: Tam buğday ekmeği, tam çavdar ekmeği, kepek ekmeği, çavdar ekmeği, hiçbirini bulamazsan normal ekmek. Ekmeği kızartırsan zayıflamak için daha da faydalı oluyormuş.

Bir de öğle ve akşam yemeklerinde yoğurt dışında protein yok. Benim naçizene tavsiyem bir öğününde protein olarak ızgara (veya yağsız tavada pişirilmiş) tavuk, yağsız, et, balık vs. yemen, diğer öğünde de sebze yemeği veya bakliyat yemeği (nohut, kurufasülye, barbunda vs.) yemen. Eğer yemeklerde protein almazsan kaslarını kaybedebilirsin. Vücudun protein ihtiyacını kaslarını eriterek sağlamaya başlar. O zaman da metabolizman yavaşlar. Ve zayıflaman zorlaşır. Bir süre sonra tartıda hafiflemiş görünsen bile santim olarak zayıflaman durabilir. Çünkü yağlarından değil kaslarından veriyor olabilirsin.

Ama canım en güzeli bir uzmana danışman. Devlet hastanelerinde de diyetisyenler var mesela. Bazıları çok az yemek veriyor ama hepsi senin yediğinden daha çok verir eminim. Kolay gelsin.

tesekkur ederım arkadasım saolasın. burada gıdeblecegım bı yer yok kendımce bıseyler yapmaya calıştım ama demekkı yanlışlarım varmış. saolasın

tesekkur ederım arkadasım saolasın. burada gıdeblecegım bı yer yok kendımce bıseyler yapmaya calıştım ama demekkı yanlışlarım varmış. saolasın

Rica ederim canım, ne demek. Cuma zayıflama takımlarından birine girersen oradaki arkadaşlar da yardımcı olurlar.

Canım mısır patlağı kan şekerini hızlı yükseltiyor diyorlar. Ama sen güzel güzel kilo verdiğine göre seni çok etkilemiyor demekki.

Canım yaa bugün kaçamak yaptım, bir de bugün spor yapamadım. Spora bir tek gece gidebilecektim onda da gidemedim. Neden dersen tembellikten. Birgün iyi gitti hemen şımardım. Ama yarın toparlarım, peşindeyim bırakmam olumunekankayizsmile

Canım et yemekleri yerine sebze yemeği yiyebilirsin ama tok tutmuyor dersen bakliyatı öneririm. Kurufasülye, nohut, barbunya vs. Hem sağlıklı, hem lezzetli, hem de tok tutuyorlar.

Canım, benim kilo falan verdiğim yok :))) 15 tatilde aldıklarımı geçen hafta verdim de ondan kilo kaybetiim :))))) Ama başladım gene layıkıyla rejime. İnşallah sonunu getiririm :))
Dikkat ediyorum da çörekotlu olanlar daha çok tok tutuyor ama bazen lezzeti değiştirmek lazım, yoksa sıkılıyorum :)) Yediğim mısır patlağı da diyet olduğuna göre kalori konusunda sorunum olmaz, şu an için de ekstra hızlı acıkmadım ama acıkırsam tavsiyeni aklımda bulundurup normal formlara geçeceğim :))

Kaçamğın neydi, bakayım :)))

Şekerim, ben diyetisyene gidereken akşam yemeği için bir hafta kıymalı sebze veriyorsa bir hafta da sadece sebze veriyordu. Bu nedenle kurubaklagil yiyemem. Ben geçen hafta bir şekilde akşamları et yedim. Bu hafta düzenimi değiştirmek istiyorum.
Diyorum ki pazardan kabak alayım. Migrostan dondurulmuş karışık karnabahar, brokoli alayım. (Pazardan almıyorum çünkü bir haftada bitiremiyorum, bozuluyor. Atmak zorunda kalınca da çok üzülüyorum) Kabağı da salçalı falan yaparım, daha çok göz dolduruyor :))))

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Tavuk, 4 kaşık pilav, 7-8 patates kızartması, salata, 1 bardak ayran
Ara: 16 badem, 2 mandalina,
Akşam: Kurufasülye, salata, 1 bardak süt (bir önceki öğünü dengelemek için ekmek yemedim)
Ara: 4 mandalina

Yemek: Öğlen yediğim 4 kaşık pilav normal yemek kaşığıylaydı. 2 dilim ekmeğe denk geliyor. Akşam ekmek yemeyerek onu hallettim. Ama öğlen yediğim 7-8 patates kızartması yüzünden 1 puan kırıyorum kendimden. Yemeğime 9 puan veriyorum.

Spor: Yok :mymeka:

Sen hiç böyle şeyler yapmazdın taylor'cım :))) Hadi, afiyet olsun. Başka yemezsin :)

kızlar iyi geceler offf delirmek üzreyim inanın sabahtan bu yana daha oturmdım bizim ev sobalı boruları temizledik ev battı işler bitmedi ben daha duş alıcam yediklerim kasik kahvaltı çok az sarelle ara yok öğlen 4-5 k makarna ara 1portkl aşam mantarlı pilv vardı elimden geldiince az yemeye çalıştıöm ben kaçar sabah görüşürüz

Canım, çok yorucu geçmiş günün. Umarım, bugün daha dinlenmiş olursun. Tabi yoğunluk esnasında yediklerine de çok dikkat edememişsin. Öğünlerin karbonhidrat ağırlıklı geçmiş. Bugün daha çok dikkat edersin canım.

Canım, aç karnına midene sürekli asitli şeyler sokmuşsun, sonra dikkat et, mide sorunu yaşayabilirsin :)) Menünde ekmek de hiç yok. Günde 4 dilim ekmek (1 dilim 25 gr) tüketebilirsin, vücudunun kalori yakması için çalışması lazım, ekmeğe ihtiyacın var. Bazı vitaminleri vücudunun kullanabilmesi için yağa da ihtiyacın var. Bence diyetini biraz daha zenginleştir, yoksa halsiz düşersin :)))
Kolay gelsinopuyorumnanaktan
Kızlar ne yapamadığıma değil, ne yaptığıma, neler başardığıma konsantre olmaya karar verdim.

Diyete başladığımdan beri 12.7 kilo verdim. Bu takıma girdiğimden beri 2.1 kilo verdim ve belimi 6.5 cm, kalçamı 2 cm incelttim alkisalkisalkis

Çok güzel kilo vermişsin Taylorcım. Devamını bekliyoruz :)))) Diyetisyenin ilerleyen zamanlarda günlük yemek miktarını azaltırsa kilo verişin hızlanır belki. Ama doktorun bilerek menünü zengin tutuyordur.

Canlarım, günaydın :))
Kahvaltımı yaptım, klasik.
Ama gece 2 gibi kaçamağım oldu. Akşam yatağa aç yatmıştım, sanırım yatışım biraz geçee kalınca acıktım :))
Gece uyandım, midem ağrıyordu. 1 dilim ekmek ve peynir yedim. :kedi:

Hepinize güzel pazarlar..

günaydıııııııınnnnnn a.s.
kızlar dün akşam kaçamağım oldu
eşimle dışarı çıktık o daynamadı iskender yedi ben önce salata söledim sonrasında da elma dilimli patates yedim ama eşim yardım etti
anlayacağınız üzerine bol bol yürüdüm ama sabah baskül çoook kötüydü yaa
sizler nasılsınız??
şimdi de melemen yedim ama sadece 2yk kadar

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR KAÇ GÜNDÜR EVİMDE net yoktu dün havuza ordanda hamama gittim çok keyifliydi bir güzelde kese yaptırdım arındım herşeden gece çiğ köfte yedim ne güzeldi ama gece menierim arttı kızımda rahatsızdı eşime söyleyemedim sabaha kadar dua ettim daha kötü olmayayım diye şuan daha iyiyim sabah kahvaltıda eşime anlattım nedese beğenirsiniz havuzdan olmuştur söyeleyecektim ama unuttum dedi ama daha iyiyim cuma günü arkadaşımın eşi gelmişti çok zayıflamışsın dedi geçiştirdik kalabalıktı akşam arkadaşım aradı sen neyaptıın kocam evren su gibi akmış çok zayıflamış dedi
nasıl sevindim tartıda görmüyorum ama demekki kas yapıyorumm ve bel ölçüm 74 olmuş çok mutlu oldum ölçülerimde nerden baksanız 2şer cm incelme var hedefim 68 falam olması belimin bakalım bacak ölçümün kaç olması gerekiyor onu bilmiyrumm işte

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR KAÇ GÜNDÜR EVıMDE net yoktu dün havuza ordanda hamama gittim çok keyifliydi bir güzelde kese yaptırdım arındım herşeden gece çiğ köfte yedim ne güzeldi ama gece menierim arttı kızımda rahatsızdı eşime söyleyemedim sabaha kadar dua ettim daha kötü olmayayım diye şuan daha iyiyim sabah kahvaltıda eşime anlattım nedese beğenirsiniz havuzdan olmuştur söyeleyecektim ama unuttum dedi ama daha iyiyim cuma günü arkadaşımın eşi gelmişti çok zayıflamışsın dedi geçiştirdik kalabalıktı akşam arkadaşım aradı sen neyaptıın kocam evren su gibi akmış çok zayıflamış dedi
nasıl sevindim tartıda görmüyorum ama demekki kas yapıyorumm ve bel ölçüm 74 olmuş çok mutlu oldum ölçülerimde nerden baksanız 2şer cm incelme var hedefim 68 falam olması belimin bakalım bacak ölçümün kaç olması gerekiyor onu bilmiyrumm işte

günaydın
öncelikle geçmiş olsun canım menieri havuz tetikler mi ki??
incelmene çok sevindim şimdi bende bi ölçeyim bedenimi...daha önce yazıp bi tarafa koymuştum
haftaya bende havuza gideceğim ama gideceğim arkadaş grubum resmen manken :((
hırs yapmam iiçin bi sebep daha var artık

Son düzenleme:
Canım, benim kilo falan verdiğim yok :))) 15 tatilde aldıklarımı geçen hafta verdim de ondan kilo kaybetiim :))))) Ama başladım gene layıkıyla rejime. İnşallah sonunu getiririm :))
Dikkat ediyorum da çörekotlu olanlar daha çok tok tutuyor ama bazen lezzeti değiştirmek lazım, yoksa sıkılıyorum :)) Yediğim mısır patlağı da diyet olduğuna göre kalori konusunda sorunum olmaz, şu an için de ekstra hızlı acıkmadım ama acıkırsam tavsiyeni aklımda bulundurup normal formlara geçeceğim :))

Şekerim, ben diyetisyene gidereken akşam yemeği için bir hafta kıymalı sebze veriyorsa bir hafta da sadece sebze veriyordu. Bu nedenle kurubaklagil yiyemem. Ben geçen hafta bir şekilde akşamları et yedim. Bu hafta düzenimi değiştirmek istiyorum.
Diyorum ki pazardan kabak alayım. Migrostan dondurulmuş karışık karnabahar, brokoli alayım. (Pazardan almıyorum çünkü bir haftada bitiremiyorum, bozuluyor. Atmak zorunda kalınca da çok üzülüyorum) Kabağı da salçalı falan yaparım, daha çok göz dolduruyor :))))

Sen hiç böyle şeyler yapmazdın taylor'cım :))) Hadi, afiyet olsun. Başka yemezsin :)

Çok güzel kilo vermişsin Taylorcım. Devamını bekliyoruz :)))) Diyetisyenin ilerleyen zamanlarda günlük yemek miktarını azaltırsa kilo verişin hızlanır belki. Ama doktorun bilerek menünü zengin tutuyordur.

Canım olsun, yine veriyorsun, yeni aldığı kiloları veremeyenler de var. Daha da vereceksin eminim.

Benim diyetisyen sebzeyle kurubaklagili eşdeğer tutuyor, o yüzden dedim. Ama seninki nasıl dediyse sen öyle yap tabii. Hem seni zayıflatan o olduğu için hem de senin vücudunu daha iyi tanıyor sonuçta. Ben sebze yemeği çeşidi sorduğunu anlamadım. Ben bezelye çok seviyorum. Bazılarının kendiliğinden böyle hafif tatlı bir tadı oluyor ya bayılıyorum. Onları et yemeğinden bile daha çok seviyorum. Ama sen geçen gün bezelye yedin zaten. Bir de barbunyanın taze hali oluyor, onu da çok seviyorum. Yaz gelse de yesek. Başka güzel sebze yemeği veya güzel pişirme tekniği aklıma gelirse yazarım canım.

Diyetisyenin dediklerini böyle arada kaçamaklarla yapıyorum bakalım ne olcak. İleride azaltır herhalde.

Canlarım, günaydın :))
Kahvaltımı yaptım, klasik.
Ama gece 2 gibi kaçamağım oldu. Akşam yatağa aç yatmıştım, sanırım yatışım biraz geçee kalınca acıktım :))
Gece uyandım, midem ağrıyordu. 1 dilim ekmek ve peynir yedim. :kedi:

Hepinize güzel pazarlar..

Ya canım yaptığın kaçamak peynir ekmek olsun. Diyetisyen bana "yatışın gecikirse en son yediğin şeyden sonra 4 saatten fazla zaman geçerse meyve, süt vs. gibi şeyler ye, kendini aç bırakma" demişti. Benim bazen fındık, peynir-ekmek falan yediğim de oluyordu., Onlara birşey demiyordu, "neyse ki listendeki şeylerden yemişsin" diyordu.

eşimle dışarı çıktık o daynamadı iskender yedi ben önce salata söledim sonrasında da elma dilimli patates yedim ama eşim yardım etti
sizler nasılsınız??

Canım önce salata yemekle çok iyi yapmışsın. Böylece patates kan şekerini hızla yükseltememiştir. Ben de dün 7-8 tane patates kızartması yedim ama yemekten ve salatadan sonra. Ama napıyım dışarıdan yemek ısmarlamıştım, yanında getirmişler, ben de atamadım bilmiyorumkismile Bu sabah özellikle tartılmadım. Neyse Cuma'ya kadar gider nasıl olsa.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR KAÇ GÜNDÜR EVİMDE net yoktu dün havuza ordanda hamama gittim çok keyifliydi bir güzelde kese yaptırdım arındım herşeden gece çiğ köfte yedim ne güzeldi ama gece menierim arttı kızımda rahatsızdı eşime söyleyemedim sabaha kadar dua ettim daha kötü olmayayım diye şuan daha iyiyim sabah kahvaltıda eşime anlattım nedese beğenirsiniz havuzdan olmuştur söyeleyecektim ama unuttum dedi ama daha iyiyim cuma günü arkadaşımın eşi gelmişti çok zayıflamışsın dedi geçiştirdik kalabalıktı akşam arkadaşım aradı sen neyaptıın kocam evren su gibi akmış çok zayıflamış dedi

Oh, ne güzel keyif yapmışsın. Ben kese yaptıramıyorum. Varislere kötü geliyormuş. Kendim yaptığım zaman da çok hafif yapıyorum, damarlara basınç uygulamamak için. Canım şimdi aklıma geldi, senin meniere hamam yüzünden tetiklenmiş olmasın. Benim arkadaşım birkaç kez değişik yıllarda meniere nöbeti geçirdi. Hepsi de Ağustos'un en sıcak zamanıydı. Sonra evine klima taktırdı. Geçen yaz iyiydi ama yediklerine de dikkat ediyor. Tuzsuz yiyor. Bu meniereyi değişlik şeyler tetikleyebiliyormuş. Sende ne tetikliyor bunları bulup önlem almak lazım.

Canım ne güzel belin 74 santime inmiş. Zayıflamışsın işte. Tebrikler :lepi: Bacak ölçüsü bacağının yapısına göre değişir ama sanırım bel ölçünden en az 10-15 santim daha az olması gerekiyor.

günaydın
incelmene çok sevindim şimdi bende bi ölçeyim bedenimi...daha önce yazıp bi tarafa koymuştum
hırd yapmam iiçin bi sebep daha var artık

Boşver dosbacım daha çok motive olursun. Bir haftada çok fazla kilo veremeyebilirsin ama sporla sıkılaşabilirsin, santim olarak farkeder. Böyle yazıp yazıp sonra kendim yapmıyorum ya, o da çok enteresan :uhm:

Ama bugün açık havada yürüyüşe gidicem, hem de bir saat :sm_cool:

sizler nasılsınız??

Demek ki dün patates kızartması günüymüş :)))
Ben de melemeni çok severim ve yapmaya hep üşenirim. Çünkü eşim sevmez.

Melzeyitim, sen artık iliklerine kadar rahatlamışsındır :)) Aldığın övgülere de çok sevindim. Bak, kendini yiyp bitiriyordun zayıflayamıyorum diye ama gerkes farkediyor :))) Sen bu gazla bu hafta birinci olursun şekerim. Bekliyoruz :))
Havuz ya da klorlu su menier'i tetikler mi canım?

günaydın
hırs yapmam iiçin bi sebep daha var artık

Sen artık önümüzdeki aya bir gazla 90-60-90 olursun canım. Koşu bandına binemiyorum diye üzülüyordun ama daha iyi bir spora başlıyorsun. Sevindim senin adına.

Canım olsun, yine veriyorsun, yeni aldığı kiloları veremeyenler de var. Daha da vereceksin eminim.

Benim diyetisyen sebzeyle kurubaklagili eşdeğer tutuyor, o yüzden dedim. Ama seninki nasıl dediyse sen öyle yap tabii. Hem seni zayıflatan o olduğu için hem de senin vücudunu daha iyi tanıyor sonuçta. Ben sebze yemeği çeşidi sorduğunu anlamadım. Ben bezelye çok seviyorum. Bazılarının kendiliğinden böyle hafif tatlı bir tadı oluyor ya bayılıyorum. Onları et yemeğinden bile daha çok seviyorum. Ama sen geçen gün bezelye yedin zaten. Bir de barbunyanın taze hali oluyor, onu da çok seviyorum. Yaz gelse de yesek. Başka güzel sebze yemeği veya güzel pişirme tekniği aklıma gelirse yazarım canım.

Diyetisyenin dediklerini böyle arada kaçamaklarla yapıyorum bakalım ne olcak. İleride azaltır herhalde.

Ya canım yaptığın kaçamak peynir ekmek olsun. Diyetisyen bana "yatışın gecikirse en son yediğin şeyden sonra 4 saatten fazla zaman geçerse meyve, süt vs. gibi şeyler ye, kendini aç bırakma" demişti. Benim bazen fındık, peynir-ekmek falan yediğim de oluyordu., Onlara birşey demiyordu, "neyse ki listendeki şeylerden yemişsin" diyordu.

Motivasyonun için teşekkür ederim canım. Umarım bu cuma tekrar 61 lere düşerim.
Pazara gittik, bi de ne göreyim. Enginar çıkmış. Hemen damladım. Kıbrıstan geliyormuş. Aldım valla. Bu hafta kabağım ve enginarım var. Sevindim.
Canım, bezelye maalesef kurubaklagil sayılıyormuş :(( Sebze kategorisine girmiyormuş. Diyetisyenim sebze akşamları bezelye yediğimde kızardı..
Umarım bu gece acıkıp uyanmam canım, ama rahatlattığın için teşekkürler :))

Kızlar, günümü yazayım. Hafif karışmış gibi. Bi de siz yorum yapın.
Kahvaltım standarttı. Ben kahvaltı yaptıktan 2,5 saat sonra eşim uyandı. Ona yumurtalı ekmek yaptım ve bir dilim de kendim yedim. Ekmek çok ince değildi. 2 çok ince dilim kalınlığındaydı. Yağ yoktu.Saat 11 idi.

Pazara gittik, enginar vardı. Şaşırdık, zamanı değil ya. Kıbrıstan geliyormuş, aldık.
Sonra arkadaşlarımızla temiz hava, denize nazır bir yere gittik, yürüyüş yapalım diye. Orada çok oturamadık. bebişleri kakasını yaptı, alt değiştirecek bi yer bulamadık, döndük opuyorumnanaktan

Sonra onlara çaya gittik. Saatler saatleri kovaladı, bizi göndermediler, arkadaşımın annesi lahmacun içi yaptı, beyler lahmacun yaptırmak üzere fırına götürdü :)) Ben de 1.5 tane yedim. Ama saat 3 idi. Bayılacaktım artık.
Eve geldik. Bi gaz 45 dk bisiklete bindim. Enginar yaptım. Ama midem tıka basa dolu. Son yemeğimden bu yana çok zaman da geçti. Sonra acıkmak istemiyorum. Biraz rahatlasa bir enginar yiyeceğim. Öğünler karılmış değil mi.

Kahvaltım standarttı. Ben kahvaltı yaptıktan 2,5 saat sonra eşim uyandı. Ona yumurtalı ekmek yaptım ve bir dilim de kendim yedim. Ekmek çok ince değildi. 2 çok ince dilim kalınlığındaydı. Yağ yoktu.Saat 11 idi.

Pazara gittik, enginar vardı. Şaşırdık, zamanı değil ya. Kıbrıstan geliyormuş, aldık.
Sonra arkadaşlarımızla temiz hava, denize nazır bir yere gittik, yürüyüş yapalım diye. Orada çok oturamadık. bebişleri kakasını yaptı, alt değiştirecek bi yer bulamadık, döndük opuyorumnanaktan

Sonra onlara çaya gittik. Saatler saatleri kovaladı, bizi göndermediler, arkadaşımın annesi lahmacun içi yaptı, beyler lahmacun yaptırmak üzere fırına götürdü :)) Ben de 1.5 tane yedim. Ama saat 3 idi. Bayılacaktım artık.
Eve geldik. Bi gaz 45 dk bisiklete bindim. Enginar yaptım. Ama midem tıka basa dolu. Son yemeğimden bu yana çok zaman da geçti. Sonra acıkmak istemiyorum. Biraz rahatlasa bir enginar yiyeceğim. Öğünler karılmış değil mi.
afiyet olsun canım
biraz karışmş ama ii yürümüşsün
bazen izin vermek lazım ama abartmamak lazım ben bugün ii idim ama sabah baskül çok kötü idi :((
lahmacun yine ii tatlı kaçamağın olmamış
bugün bizde enginardan bahsettik eşimle daha gelmez diye :)) benim dolapta 4 tane daha var :)) artık çok canım ektiğinde yaparım
dolabımda 2 yada 3 paket taze fasülye var artık tüketmem lazım nerde var nerde yok tazesi çıkacak....
havuz konusuna gelince ben kapalı olduğum için semtimde bayan-erkek karışık hazvuzlar var ve gideceğim havuz bana çok uzak
şimdilik arkadaşlarla deneyeceğim saolsunlar onlarda benim için uzak yere gelecekler
ama onlar tabiiki kısa sürede bırakacaklardır yalnız gözüm oraya gitmeyi keser mi bilmiyorum

yediklerime gelince sabah klasik kahvaltıma ek olarak melemen vardı
1dilim ekmek
öğlen 1/2 kase çorba 3parça biftek salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1/2 kase çorba 3yk bulgur pilavı yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi
yatarkende süt içerim

Motivasyonun için teşekkür ederim canım. Umarım bu cuma tekrar 61 lere düşerim.
Pazara gittik, bi de ne göreyim. Enginar çıkmış. Hemen damladım. Kıbrıstan geliyormuş. Aldım valla. Bu hafta kabağım ve enginarım var. Sevindim.
Canım, bezelye maalesef kurubaklagil sayılıyormuş :(( Sebze kategorisine girmiyormuş. Diyetisyenim sebze akşamları bezelye yediğimde kızardı..
Umarım bu gece acıkıp uyanmam canım, ama rahatlattığın için teşekkürler :))

Aaa bezelye kurubaklagil miymiş yaa. Bilmiyordum. Demek o yüzden o kadar seviyorum :)) Benim diyetisyen şimdilik izin veriyor. Belki daha zayıf olduğumda izin vermez. Enginarı çok severim. Afiyet olsun canım.

Canım aralardan birinde ekmek yemişsin, bir de lahmacunun kıymasından birşey olmaz ama karbonhidratı biraz fazla. Ama ekmek hesabına vurunca çok çok da yapmaz, ince olduğu için. Zaten hem öncesinde yürüyerek hem de sonrasında bisiklete binerek yakmışsındır eminim. Bi de lahmacunla domates, maydanoz falan yediysen daha da zararsız olmuştur.

afiyet olsun canım
bazen izin vermek lazım ama abartmamak lazım ben bugün ii idim ama sabah baskül çok kötü idi :((
bugün bizde enginardan bahsettik eşimle daha gelmez diye :)) benim dolapta 4 tane daha var :)) artık çok canım ektiğinde yaparım
dolabımda 2 yada 3 paket taze fasülye var artık tüketmem lazım nerde var nerde yok tazesi çıkacak....
havuz konusuna gelince ben kapalı olduğum için semtimde bayan-erkek karışık hazvuzlar var ve gideceğim havuz bana çok uzak
şimdilik arkadaşlarla deneyeceğim saolsunlar onlarda benim için uzak yere gelecekler
ama onlar tabiiki kısa sürede bırakacaklardır yalnız gözüm oraya gitmeyi keser mi bilmiyorum

dosbacım yüzme çok iyi fikir. En faydalı spormuş. İnşallah sürekli gidersin.

1dilim ekmek
ara 1 elma
ara 1 avuç leblebi
yatarkende süt içerim

Güzel beslenmişsin, afiyet olsun canım. Bi de akşam yemeğinde salata olsa tam süpermiş.

Öğle: Balık, salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
Akşam: Ispanak yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt

Yemek yanlışım yok.

Spor: 1 saat hızlı ve tempolu yürüyüş :lepi:

canım tebrikler çok iyi gidiyorsın:nazar:
sizler nasılsınız??
olur arada öyle şeyler basküller hep fazla tartar unutmakötükedihüso
geçmiş olsun canım birininde çok zayıflamışın demesi süper bişey ya

biraz karışmış aslında diyet döneminde misafirliğe gitmiycen kötü oluyor
1dilim ekmek
ara 1 elma
ara 1 avuç leblebi
yatarkende süt içerim
güzel beslenmişin bence abartılı değil

Yemek yanlışım yok.

bencede yok yürüyüşte ayet iyi olmuş

gelelim bana sabah normal kahvaltı ara 1 portakal akşam karnıbahar yedim ufak bir tabak yarında lah.çorbası dyetine başlıyorum cumaya kadar çorbam hazır koca 1 tencere umarım sütüm azalmaz gerçi içinde soğan bol azaltmaz sanırım benden bukadar yarın görüşürüza.s.

afiyet olsun canım

Dosbikim, sen kararlı birisin. Havalar da düzeliyor. Bence sen eğer çok uzak değilse haftada 3-4 gün gidersin :))
Kim tutar biziii :)))))

1dilim ekmek
ara 1 elma
ara 1 avuç leblebi
yatarkende süt içerim

Canım, sanki akşam yemeğin ekmekten ibaret olmuş :) Onun dışında çok güzel beslenmişsin :))

Yemek yanlışım yok.

Afiyet olsun cnaım :))

Back