Canım mısır patlağı kan şekerini hızlı yükseltiyor diyorlar. Ama sen güzel güzel kilo verdiğine göre seni çok etkilemiyor demekki.
Canım yaa bugün kaçamak yaptım, bir de bugün spor yapamadım. Spora bir tek gece gidebilecektim onda da gidemedim. Neden dersen tembellikten. Birgün iyi gitti hemen şımardım. Ama yarın toparlarım, peşindeyim bırakmam olumunekankayizsmile
Canım et yemekleri yerine sebze yemeği yiyebilirsin ama tok tutmuyor dersen bakliyatı öneririm. Kurufasülye, nohut, barbunya vs. Hem sağlıklı, hem lezzetli, hem de tok tutuyorlar.
Canım, benim kilo falan verdiğim yok :))) 15 tatilde aldıklarımı geçen hafta verdim de ondan kilo kaybetiim :))))) Ama başladım gene layıkıyla rejime. İnşallah sonunu getiririm :))
Dikkat ediyorum da çörekotlu olanlar daha çok tok tutuyor ama bazen lezzeti değiştirmek lazım, yoksa sıkılıyorum :)) Yediğim mısır patlağı da diyet olduğuna göre kalori konusunda sorunum olmaz, şu an için de ekstra hızlı acıkmadım ama acıkırsam tavsiyeni aklımda bulundurup normal formlara geçeceğim :))
Kaçamğın neydi, bakayım :)))
Şekerim, ben diyetisyene gidereken akşam yemeği için bir hafta kıymalı sebze veriyorsa bir hafta da sadece sebze veriyordu. Bu nedenle kurubaklagil yiyemem. Ben geçen hafta bir şekilde akşamları et yedim. Bu hafta düzenimi değiştirmek istiyorum.
Diyorum ki pazardan kabak alayım. Migrostan dondurulmuş karışık karnabahar, brokoli alayım. (Pazardan almıyorum çünkü bir haftada bitiremiyorum, bozuluyor. Atmak zorunda kalınca da çok üzülüyorum) Kabağı da salçalı falan yaparım, daha çok göz dolduruyor :))))
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Tavuk, 4 kaşık pilav, 7-8 patates kızartması, salata, 1 bardak ayran
Ara: 16 badem, 2 mandalina,
Akşam: Kurufasülye, salata, 1 bardak süt (bir önceki öğünü dengelemek için ekmek yemedim)
Ara: 4 mandalina
Yemek: Öğlen yediğim 4 kaşık pilav normal yemek kaşığıylaydı. 2 dilim ekmeğe denk geliyor. Akşam ekmek yemeyerek onu hallettim. Ama öğlen yediğim 7-8 patates kızartması yüzünden 1 puan kırıyorum kendimden. Yemeğime 9 puan veriyorum.
Spor: Yok :mymeka:
Sen hiç böyle şeyler yapmazdın taylor'cım :))) Hadi, afiyet olsun. Başka yemezsin :)
kızlar iyi geceler offf delirmek üzreyim inanın sabahtan bu yana daha oturmdım bizim ev sobalı boruları temizledik ev battı işler bitmedi ben daha duş alıcam yediklerim kasik kahvaltı çok az sarelle ara yok öğlen 4-5 k makarna ara 1portkl aşam mantarlı pilv vardı elimden geldiince az yemeye çalıştıöm ben kaçar sabah görüşürüz
Canım, çok yorucu geçmiş günün. Umarım, bugün daha dinlenmiş olursun. Tabi yoğunluk esnasında yediklerine de çok dikkat edememişsin. Öğünlerin karbonhidrat ağırlıklı geçmiş. Bugün daha çok dikkat edersin canım.
merhaba arkadaslar sızlere bbısey danışmak ıstıyorum. ben zayıflamak ıstıyorum bunu da bı derece basaraabılıyorum ama yedıklerım ne kadar saglıklı bılmıyrum . sabah kalkar kalkmaz cevızlı sarımsaklı su ıcıyrum. ustune elma sırkelı ballı su ıcıyorum. sonrasında stepperımla 500 adım atıyorum ve kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıdaa peynır domates salatalık yumurta ve yesıllık oluyor genelde. hıc ekmek ve tuz olmuyor ögunlerımde. öğlen çrba ıcıyorum bı kase ve yıne 250 adım atıyrum. akşamda o yagsız ve tuzsuz sebze yemegı salata ve ya yogurt yıyorum acaba dgru bı beslenme seklı mıdır. akşam yatmadan oncede 250 adım atıyorum ara ögunlerde aklıma geldıkce bıtkı cayları ıcıyorum. bana yardım edebılırsenız cok sevınırım. şimdiden teşekkur ederımopuyorumnanaktan
Canım, aç karnına midene sürekli asitli şeyler sokmuşsun, sonra dikkat et, mide sorunu yaşayabilirsin :)) Menünde ekmek de hiç yok. Günde 4 dilim ekmek (1 dilim 25 gr) tüketebilirsin, vücudunun kalori yakması için çalışması lazım, ekmeğe ihtiyacın var. Bazı vitaminleri vücudunun kullanabilmesi için yağa da ihtiyacın var. Bence diyetini biraz daha zenginleştir, yoksa halsiz düşersin :)))
Kolay gelsinopuyorumnanaktan
Kızlar ne yapamadığıma değil, ne yaptığıma, neler başardığıma konsantre olmaya karar verdim.
Diyete başladığımdan beri 12.7 kilo verdim. Bu takıma girdiğimden beri 2.1 kilo verdim ve belimi 6.5 cm, kalçamı 2 cm incelttim alkisalkisalkis
Çok güzel kilo vermişsin Taylorcım. Devamını bekliyoruz :)))) Diyetisyenin ilerleyen zamanlarda günlük yemek miktarını azaltırsa kilo verişin hızlanır belki. Ama doktorun bilerek menünü zengin tutuyordur.