günaydın herkese Dün akşam balığı fazla kaçırdım ekmeğide 4 dl yedim galiba birde 2 kare çikolata yedim pişmanım ama çok değil bugün kaldığım yerden devam ama dün çok yememin cezası sabah midem çok köytüydü çok bulanıyordu kahvaltı yapamadım taze elma suyu yaptım koca bir bardak onu içtim şimdide yeşilçayımı içiyorum öğlen brokolim var haşlama limonlu akşamda kabak yemeği yapmıştım yoğurtla onu yiyeceğiim bugün menümde hiç ekmek yok bugünle telafi edeyim dün akşamı. şu balığa dayanamıyom ya :)
bu sabah yürümedim öğleden sonra akşama kadar temizlik yapacağım onu telafi eder herhalde şimdi işyerindeyim temizlik yapacağımiçin yorulmak istemedim :) ama yarın evde 1 saat yürüyüş yerine bisiklet yapacağım.
bu arada ben pazar günleri ve akşamları giremiyorum evde net yok bizim işyerinden idare eediyorum. o yüzden hafta sonları gelmiyorum sanmayın. :)
bu sabah yürümedim öğleden sonra akşama kadar temizlik yapacağım onu telafi eder herhalde şimdi işyerindeyim temizlik yapacağımiçin yorulmak istemedim :) ama yarın evde 1 saat yürüyüş yerine bisiklet yapacağım.
bu arada ben pazar günleri ve akşamları giremiyorum evde net yok bizim işyerinden idare eediyorum. o yüzden hafta sonları gelmiyorum sanmayın. :)
Son düzenleme: