özür diliyorum arkadaşlar bu hafta eski kiloma tekrar döndüm bi dönem izin istiyorum sizden sabah çok moralim bozuldu akşam ilaç almama rağmen elim ayağım şiş kalktım artık yoruldum diyet rejim zayıflamayı düşünmekten bi süre cuma listesinden çıkmaya karar verdim bu haftadan itibaren izinli sayılmak istiyorum hem takıma zararım olmasın katılımım yine devam edecek ama sadece bi süre cuma stresi yaşamak istemiyorum ve yarın diyetisyene gitmeye karar verdim sabahtan doktora tekrar gidecem kan tahlillerimi yapttıracam sonrada diyetisyen yolu beni bekliyor artık yeter biyerde yanlışım var ve desteğe ihtiyacım var
fikriyeciğim sadece listeden çıkıyorum burdan kopmak gibi bir şansım yok burdaki arkadaşlıklarımı dışarda bulamam çünkü hepiniz o kadar iyisiniz ki kimsenin birbirine karşı bir çıkarı yok ve böyle ilişkiler normal ortamlarda yaşanmıyor oyüzden sizler benim çevremdeki insanlardan daha kıymetlisiniz benim için
Diyetisyene başlayacak olmana ve takımdan kopmayacağına sevindim canım.
günaydın arkadaşlar,dün akşam oğlum rahatsızlandı ve nete giremedim.Ukusuz bir gece geçirdik.Şuan biraz daha iyi en azından moralli ve neşeli.Biraz ateşi var burnu akıyor.Akşam 1 kes kustu umarım tekrarlanmaz.Dün aşı oldu ona bağlıyorum ateşi ama burnu akıntısı ve kusması grip olmuştur hep böyle oluyor çünkü.
Çok üzgünüm ama bu hafta kilo veremedim kilom ayne 69.500 gr.
Geçen hafta sonu çok kaçamk yapmıştım ve sanki daha çok iştahım açıldı...bu hafta size söz daha iyi olacam.Ve tüm kurallara uygulamaya çalışacam.
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelmiştir oğluşun.
Sen 1 kilo versen ben 1.2 versem o zaman kendimi kazanmış gibi hissederdim. Ama 200 gram verince kazanma duygusu gelmedi maalesef. İnşallah bu hafta ikimizde çok güzel kilo veririz.
liste çok güzel canım,elene sağlık. Tamam bundan sonra dosbaya geçmeye çalışırım ve Melzeyitin beni geçmemesine izin vermmeye çalışırım.Ama o bir süre listede olmayacak. Ozaman nur ve Sen kalıyorsunuz.Bak yine benim rakibimsin...kız senden kurtulamadım aaaaaaolumunekankayizsmile
Kurtulamazsın benden yerimseniben Yaa benim seni rakip olarak gerçek anlamda geçebilmem için senin BMI değerinden daha düşük BMI değerimin olması gerekiyor. Şimdilik böyle hafta hafta kilo vermelerde geçmeye çalışıcam. İnşallah BMI'da da rekabet edebilecegim gunler gelir birgün :Saruboceq:
canım eline sağlık. sanırım en kısa boy bende. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
Canım en zayıfımız sensin maşallah. Bahar ve sen aynı boydasınız. Ben de en kısa 2. oluyorum bu durumda. Zaten içimizde uzun yok, 1.50'li 1.60'lı boylardayız hepimiz. Bu arada güzel kilo vermişsin canım, tebrikler.
ad1 dışında derya_julia, nur_84, Nachtigall, Che de kilo vermiş tebrikler. Veremeyenler de üzülmesin, hep birlikte vereceğiz inşallah.
kızlar temizlik yapıyorum o yüzden arada bakabiliyorum sizlere
hamile kaldığım kiloma 8 ayda dönebildim yaa
bundan sonra daha hızlı gitmem lazım
diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum
Hamile kaldığın kilona dönebilmene sevindim nurcum. İnşallah geri kalanı da kolayca verirsin. Diyetisyene gidersen işin daha kolaylaşır.
arkadaşlar kafamıza taktığımız için kilo veremiyoruz ben burn karar verdimm ve artık kedimi kitaplarıma ve kızıma verecem elimdeki bütün kitaplarımı bitirecem sonra diyetisyen hikayemi sizinle paylaşacam
taylorcuğum acaba kas yapmış olabilirmisin diyetisyenin ne diyor inceldiğine göre yağ kaybına uğruyorsun ve muhtemelen kas yapıyorsun
elimdeki kitabı bitirdim bugün sabah ve hemen yeni birtanesine başladım
r.şanal$ışık elçi EŞRUHUMUN EŞ ZAMANI aşklarını ne kadar güzel ifade etmişler saat 11 gibi başladım ve muhtemelen akşama engeç yarına bitirmiş olurum okumanızı tavsiye ediyorum arkadşlar pişman olmazsınız
Ya canım doğru söylüyorsun. Kafaya takıyoruz diye oluyor. Diyetisyene en son gittiğimde ne kilo almış ne de kilo vermiş görünüyordum. Ama 1200 gram yağ vermişim, 1200 gram kas almışım. Gayet iyi dedi. İncelmeyi santim olarak da görüyorum ama ben o kadar spor yapmıyorum ki, nasıl oluyor anlamadım.
selam. buralardayım ama yazamıyorum haberiniz ola. topik sürekli açık biraz mola verdim bi bakayım dedim.
evet kızlar bu hafta çok şükür kilo verebildim ama biliyorsunuz kaç haftadır düzensizdim. bu hafta ne hikmetse hiç sıkmadım kendimi. yeni canım bişey isteseydiki çok istedi ve yiyebilirim tabi dedim kendime. ama sonra yazın giymek isyediğim mini kot eteğim ne olacaktı diye düşündüm,onu yine giyemiyecektim,yada giymek istediğim diğer şeyleri. ve her yasaklı şeyleri canım istediğinde böyle düşündüm ve işe yaradı. aralarda da çok kasmadım kendimi belki biraz daha üstünde dursaydım hani misafirlikte falan yemeseydim belki 1 kilo olurdu ama o kadarda sıkamam açıkçası. dolapta eşimin aldığı antep fıstıklı çikolatalar hala duruyor. amma velakin kilo verdim ya ben acep bu hafta şımarırmıyım ki diye düşünüyorum. şımarmak istemiyorum. devam etmek istiyorum bakalım nasip ama söz vermiyorum.
hehe. demem oki sıkmak gerçekten çok yoruyordu beni bu hafta yaptığımı alışkanlığa dönüştürsem sorun kalmıcak sanırım. dosbacım haftaya çorba diyetine devam edelimmi balıımm..
Benim de biraz rahatlamam lazım sanırım. dosbanın dediği gibi hedef koyunca stres yaptım. Hedefleri kaldırıyorum kızlar. Elimden geleni yapıcam gerisini boşvericem. ad1 en iyisini yapıyorsun. Ama bu hafta da aynı şekilde devam edersin inşallah.
çok mutluyum inanılmaz planımı yaptım istanbula geliyorum istanbul benn geliyorumm bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç düşünmemiştim demekki isteyince gönülden isteyince oluyormuş umarım hayal ettiğimden daha güzel olacak
allahıma binlerce şükrediyorum bana hayallerimi gerçekleştirmek için gönderdiğim yardımlar ve meleklerim içinnn çokk muttluyummm ayaklarım yerden kesildi
Hayırlı olsun canım. İnşallah süper geçer.
haklısın valla bende de hedef yok artık sinir olacam çünkü
ne verirsem o kar
amaaan
evet mesela ben çok takıyorum kafaya bide versem ona yanmıycam zaten benimde bir huyum var taktığıma takarım
ne güzel kitap okumaya fırsatın olacak süpersin devam
istanbul yolculuğunda iyi geçetr umarım
gelelim bana sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 1 elma yedim akşamada makarna ve haşlama yapıcam salatada tabiki biraz biraz yerim
giremiyorum ve kendimi suçlu hissediyorum kızlar
kkusura bakmayın lütfen
ya kocam nededi biliyormusunuz senin kilo fazlan yokşu yanlarını erit teter dedi
ama erimiyorki leğen kemiklerim geniş ya
sevinsem zayıf dediği için yanlarımı beğenmediği için üzülsemmi
anlamadım gitti
ikilemde kaldım ben napacam ya valla artık
estetik imkanım yok hızara giderim heralde iki yandan biçerler boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Evet canım ben de bu hafta kafaya takmayacağım. Bakalım ne olacak.
Eşinin yanların dediği yer neresi? Belle kalça arasında yanlardaki bölgeler mi? Tam neresiyse orayı çalıştıran hareketler yapıyor musun?
canım ne güzel inceliyorsun önemli olan incelmen zaten :) görüntün kilona takılma bu kadar elbet o da gidecek ama gerçekten çok güzel incelmişsin tebrik ederim. böyle devam et sakın bozma. :) ayrıca 10 günda 3.3 kilo fazla değilmi tatlım
Yaa güzel mi incelmişim? Aslında nankörlük etmemem lazım santim olarak da olsa gidiyor sonuçta. Ama bir ara kilo olarak da gitsin yaa. Ben hem zayıf hem de hafif olmak istiyorum.
Sen de güzel veriyorsun maşallah. Aman devam et.
kızlar aklımda kalıp ben yapmadım ben hatalıyım demektense kalktım bugün 45 dk yürüdüm duşumu aldım çok rahatladım
ohh be her gün kendimi suçlamak daha yorucuymuş
Evet yaa. Ben de bugün 1 saat yürüyünce kuşlar gibi hafifledim. Bir de fazladan bir dilim beyaz ekmek yemesem daha iyi olacaktı.
eğer haftaya kadar olayı çözemezsem başlayacağım taylorcum. annem bugün bana güç verdi kızıngenç bir hanımsın iraelisindir de dedi kilo problemimn de olmadı şimdiye kadar kendin yapabilirsin bunu falan dedi bakalım.
taylorcum hiç moralini bozma canım seni takip ediyorum çok güzel gidiyorsun kendini eleştirmen puan vermen harika pek açamağın da olmuyor.
ilk zamanlar çok güzel kilo verilir ama yerleşi kilolara geldikçe sıra işler bir hayli zorlaşır giecekler ama biraz yavaş sen hiç moralini bozma hepsi gidecek belki marta değil mayısa kaydirigubbakcemile3
Diyetisyene kalmadan yapabilirsen daha güzel olur tabii. Annen seni tanıyor, bir bildiği vardır. Her halükarda çok güzel verirsin inşallah canım.
Dediğin gibi canım, zamana bıraktım artık. Elimden geleni yapıp gerisine üzülmeyeceğim, kasmayacağım.
Taylorcım, sen bilirsin tabi ama şok diyetlerden sonra şok alım olur genelde. Bence sen diyetisyenle devam et. Bu işin eğitimini almışlar.
Canım, bence kendine hedef koyma. Kilo verme süreci sancılıdır. Bazı haftalar hiç vermeyebiliriz. Zaten muhtemelen diyetisyenin ayda 2 kilo verebileceğin şekilde beslenmeni ayarlamıştır. Kilon ağır gitsin ama hiç gelmesin a.s.
Tabi spor her zaman işi kolaylaştırır :)))
Spor çok iyi fikir canım :))
Valla, çıkmak falan yok, giren çıkamıyor sempatiksalakcinni İradeyle çalışmaya devammm
Canım diyetisyenle devam edicem, sporumu yapıcam, elimden geleni yapıcam, gerisini çok düşünmeyeceğim. Böyle kararlar aldım. Bir de böyle deniyeceğim. Çıkmak yok tamam, mezun olup çıkıcam inşallah vereliniortak