Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım,ben neler yedim?
Biliyorsunuz, kahvaltıda 1 orta boy patates. (iyi fikir olmadı, çabuk acıktım)
Öğleye doğru öğle yemeğimi yedim. Light 2 ekmek arası hindi kuşbaşı.
Arada bizim öğretmenlerden biri nişanlanmış, çikolatasından 3 tane yedim. O yuvarlak, ince çikolatalar var ya. 8-10 tane çubuk kraker
Şimdi de 1 papates yiyorum, yannında ayran. Sonra, bisiklete bineceğim.
kızlar sabahtır fırsat buldukça şu japon stili bakıyorum bayıldım hepsine.gitti gidiyor da buldum. meraklısı varsa bakın derim.
nachtigall canım benim bütün yemeklerimde patates yasaktı ... sanırım nişasta sebebiyle
şimdi eşimde de yasak hemde en ufak şeyin içinde bile...
mercimek çorba yapıyorum şu an patates ve havuç yasak bakalım tadı nasıl olcak...
yani tavsiye etmem ...tabii yine de araştır canım belki tavsiye eden vardır
canım bence peynirden vazgeçme...melzeyitte yazmış bende daha önce diyetisyenimden duymuştum yoğurt ve peyniri eksik etme demişti
y.yağlı yoğurt bel çevresinden özellikle inceltiyormuş
eşiminde şu an en çok göbekten gitmeye başladı
zaten kas yapısı çok ii çıktı sanırım o bu ay 6 kilo vermiş olcak
ben yerimde sayıyorum (
Başladım gene hayatım. Ama yemeklerden 45 dk önce ya da sonra içeceğim ayranı.
Bir sorum var: hergün ayran yapmaktan bıktığım için hazır ayran alıyorum ve light almıyorum. Yağ oranına baktığımda çok az bi fark vardı. Senin bir bilgin var mı? Tekrar light mı alayım?
tabi hayatım yaa başla biran önce. bak alırım yoksaa. kaydirigubbakcemile5CADIARZU bi arkadaş kıyağı yaparız opuyorumnanaktan
kış için almıştık ama hala kapalı duruyo dedi utandım valla
bi çok bahanem !!! var
ama artık yeter ben bu halde kalmak istemiyorum ama harekete de geçmiorum çok ayıp yaa
Canlarım,ben neler yedim?
Biliyorsunuz, kahvaltıda 1 orta boy patates. (iyi fikir olmadı, çabuk acıktım)
Öğleye doğru öğle yemeğimi yedim. Light 2 ekmek arası hindi kuşbaşı.
Arada bizim öğretmenlerden biri nişanlanmış, çikolatasından 3 tane yedim. O yuvarlak, ince çikolatalar var ya. 8-10 tane çubuk kraker
Şimdi de 1 papates yiyorum, yannında ayran. Sonra, bisiklete bineceğim.
kızlar ben bugün öğleyemeğine çıkmadan önce ara olarak 1 elma ve 5 ad form bisküvi yedim. sonra saat 2.30 gibi öğle yemeği yedim.1kepçe ezogelin çorba ve 2 baget sulu yemek olarak. aslında salata alayım dedim ama beğenmedim çok karışıktı. yoğurt alamadım light yoktu,baget haşlama hafif olur diye düşündüm. ekmekde yok.
bir müddet sonra limonlu soda içtim. işten çıkmadan önce çorba içerim diyorum ama bugün gelen giden çok nasıl olacak bilmiyorum. 1 elma yiyebilirim.
Canım, soda mideni kazındırmıyor mu? Ben hiç soda içemiyorum. Hemen bi şeyler yemem gerekiyor Eksik kalsın değil mi:)))
kızlar şimdilik çıkıyorum kabak yapacağım sonra gelirim
Her zamanki gibi tebrikler :))
canım kurallara elimden geldiği kadarıyla uymaya çalışacağım.bu hafta 1 kilo hedefim var umarım gerçekleştirebilirim. aslında kaptanım sen bunları pc inde kaydedip arada gözümüze gözümüze soksan nasıl olur,hani kendimizi bırakmayız bu sayede belki.
sporla istediğimiz kiloya geleceğimizden eminim hayatım. ama zaman geçiyor biraz hızlı davranmalıyız.
canım herkes aklına gelen kuralları eklesin.vede kendine göre yapabileci yapamayacağı kuralları belirtsin,ama geçerli bir sebep olsun. sonra kaptanımızda bu kuralları kendi pc inde saklasın. 13.takımın kuralları olarak arada bize göstersin. olur derseniz tabi .aklıma geldi daha iyi olur diye düşündüm. :hulya:
canım çizelgene dikkat etmedim ama kilo kaçtı. tabi dr un daha iyi bilir ama diyetinin ölçüleri gerçekten fazla görünüyor bana. ben bunlarla kesin kilo vermek yerine alırdım.ama kilo oranına göre veriyordur listeyi kesinlikle, buda normaldir sanırım.
günaydın kızlar
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
dün bulantılarım devam etti hatta sabah kahvaltısından eser kalmadı akşam ise saat 5 gibi kızıma yemek ısmarlamıştım onun patates cipslerinden yedim 10 tane akşam da yarım dilim börek yedim bütün günüm böyleydi ama bolca bu içtim
bugün sabah 1 yumurta az saç örgüsü kaşar peyniri yedim kızımdan kalan kırıntı
arada çeyrek simit yedim ve yeşil çay içtim
1 litre su içtim ama halen su içmek istiyorum buna rağmen 200 gr almış görünüyorum mezromu kaybettim birtane alıp ölçülerime bakmak istiyorum aslında
baharcım geçmiş olsun canım, ben levotiron kullanıyorum
doktor sordu sinir stres var mı? yok
kıllanma tüğlenme .? yok
yorgunluk halsizlik ? yok
unutkanlık ? az
bulantı çift görme? yok
yani ya ilaç etkisiz yada ben anormalim :))
ben tiroidten beri çok sık balık tüketiyorum şu an ilaçlarında etkisi var ama yine balık ve cevizi eksik etme derim ...
bi de elimizde olsa da şu stresi yenebilsek??
öğle yemeğinde çok sinirli ve gergindim... istemediğim şeyler yaşadım.... sonra baktım kimsenin umru değil sadece ben takıyorum ve kendime zarar veriyorum unutmaya çalıştım... saolsun eşim de yanımda olduğu için daha hafif atlattım... ama şu balık hafızamı silip eşimi ve beni üzen insanların yaptıklarını bi daha unutmayacağım !!!
bak yine sinirlendim :))hahhaha
kız hamilemisin yoksa hadi hayırlısı
dün hareketleride yapamadım zaten kız uyumayınca off
gelelim yediklerime sabah çok az kahvaltı yaptım ardao ayranlı detoks çorbamdan içtim öğlen yine ondanakşamada brokoli salatası ve pilav var ama yiyemeyeceğim yine o çorbadab içicem ama birer kaşık alırım
gecede sporumu yapıcam böyle benden akşam görüşürz tekraropuyorumnanaktan
nachtigall canım benim bütün yemeklerimde patates yasaktı ... sanırım nişasta sebebiyle
şimdi eşimde de yasak hemde en ufak şeyin içinde bile...
mercimek çorba yapıyorum şu an patates ve havuç yasak bakalım tadı nasıl olcak...
yani tavsiye etmem ...tabii yine de araştır canım belki tavsiye eden vardır
light ürün kullanma diyordu benimkisi... sadece kola light iç diyordu
herşeyin yarım yağlısını kullan demişti y.yağlı yoğurt,süt,peynir gibi