• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baharcım evet pasta pembe kalpli olan :) beğenmene çok sevindim ...

arkadaşlar ben dün akşam kahvaltı yaptım peynir zeytin ve domatesle 2dl ekmek birde..

akşamda 15 dk bisiklete binebildim çok yoruldum devam edemedim yavaş yavaş artık.

melyezitim seni anlıyorum canım çok zor ama akşam yemeğine 1 saat kala meyve yersen belki hafifletmiş olursun öğününü. birde yeşil çayda içebilirsin o da iştahını köreltebilir. çok uzun süre aç kalınca insan saldırıyor herşeye kendini aç bırakma hafif şeyler atırşyır bencce hep

kızlar birde böyle deneyecem kendime ya salata yada yoğurt yada meyve yapacam başka türlü olmayacak galiba deryacığım pastan nerede göremedim bide ben bakayım tamam buldum görmemişim adresi

deryacığım benimde minik bir kuzum olacak ayşe nazımız olacak hem onun için hemde haziran gibi kızımı ndoğum gününü yapacam onun için istiyorum çok güzel olmuşlar

bu arada kızlar herkese günaydın. az önce kahvaltımı yaptım. 1 sandviç ekmeği arasına kaşar,salam ve bal.böyle güzel oluyormuş. hııım epey lezzetliydi. normalde salamı severim ama pek tercih etmem,bugünlük yedim. şimdi suyumu içiyorum yarım lt tamamlasam süper olur.buralardayım hepinizi öpüyorum.

melzeyit hanidir yazıyorum kardeşinin çocuğumu olacaktı kızmı erkekmi diye.cevap yazmıyorsun bacım. ay çatladım meraktan.ne zaman doğacak.

kızlar dün akşam kaçamak yapmadım gittiğim yerde sadece meyve yedim
bugün günüm iptal olmuş inanın çok sevindim :))
şimdi evimi toparlayıp koşu bandıma çıkacağım hevesim kaçmadan yapayım :))
görüşürüz öpüyorum hepinizi

günaydın dosbacım.gözün aydın senin adına sevindim. heves gitmeden yap tabi hayatım sporunu süpersin.

ben geldim herkese merhabalar bugün nasılsınız bakalım
akşam giremedim kızım çok huysuzlandı
dünkahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği yanında beyaz peynir 3-4 tane zeytin 1 tane domates ve 1 tane salatalık
arada 1 tane elma
her acıktığımı hissettiğimde 1 bardak su
akşam sadece 1 küçük kase çorba yanında 2 tane etimek yedim
yatmadan öncede 1 tane portakal

bugün kahvaltıda 2 tane sosis tost makinasında yağsız
2 dilim ekmek
çok az peynir 3 tane zeytin yanında domates, salatalık, biber ve çay

deryacığım benimde minik bir kuzum olacak ayşe nazımız olacak hem onun için hemde haziran gibi kızımı ndoğum gününü yapacam onun için istiyorum çok güzel olmuşlar

Yaparım canım sen nasıl istersen ama sana nasıl göndercem kargoda mafolmasın :) kurabiyelerimde var bebek kurabiyesi yapcam nisanda fotolarını koyarım yine onlarada bakarsın canım :)

ben geldim herkese merhabalar bugün nasılsınız bakalım
akşam giremedim kızım çok huysuzlandı
dünkahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği yanında beyaz peynir 3-4 tane zeytin 1 tane domates ve 1 tane salatalık
arada 1 tane elma
her acıktığımı hissettiğimde 1 bardak su
akşam sadece 1 küçük kase çorba yanında 2 tane etimek yedim
yatmadan öncede 1 tane portakal

bugün kahvaltıda 2 tane sosis tost makinasında yağsız
2 dilim ekmek
çok az peynir 3 tane zeytin yanında domates, salatalık, biber ve çay

canım dün öğlen yemek yemedinmi nasıl durdun akşama kadar öğün atlama mümkün olduğunca birde akşam yemeğin az olmuş çok. metobolizman yavaşlamasın. bende hafta sonu .çk atladım ama şimdi dikkat ediyorum :)

kızlar birde böyle deneyecem kendime ya salata yada yoğurt yada meyve yapacam başka türlü olmayacak galiba deryacığım pastan nerede göremedim bide ben bakayım tamam buldum görmemişim adresi

canım akşam yemeğini ye eşin geldiği zamanda arada 1 elma rendele ve yoğurtla karıştır ye çok lezzetli ve iştah kapatıyo onu yersin bir daha ara öğün yapmanada gerek kalmaz hem

canım dün öğlen yemek yemedinmi nasıl durdun akşama kadar öğün atlama mümkün olduğunca birde akşam yemeğin az olmuş çok. metobolizman yavaşlamasın. bende hafta sonu .çk atladım ama şimdi dikkat ediyorum :)

canım ben kızla uğraşıp kahvaltya oturana kadar saat 11 oluyor
o yüzden öğlenim yok gün içindede çok çay tüketiyorum

adcım evimi ancak toparlayıp temizledim
şimdi hava çok güzel dışarı çıkmaya karar verdim
sanırım bi kaç saat burda olamam
evde bişeyler yesem ii olur yoksa dışarda gözüm dönüyor :)
çorba içmeyi planlıyorum
görüşürüz

bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim.

sabah: 2 dl kepek ekmekle yapılmış soğuk sandviç
içinde yağsız kaşar marul ve domates var
yeşilçayla birlikte tüketildi

ara: 1 elma

öğlen: çok hafif domatesli kabak yemeği 2 tabak yedim
3 çk yoğurt yedim başkada bişey yok te bukadar

ara: yine 1 elmam var

akşam: haşlanmış 2 parça tavuk incikle hazırlanmış
marullu soğanlı domateslii salata

ara: 1 portakal.

ha birde bugün işe gelirken 1 saat tempolu yürüdüm evden direk hiçbir vasıtaya binmeden işe geldim akşamda 15 dk bisiklet yine ama yapabilirsem bugün 20 dk yapmaya çalışcam :D

Son düzenleme:
ıyi öğlenler kızlar.

Geçmişi okuyorum ama şimdi yazamayacağım.

Ama şunu hemen yazayım dünkü listeme eklemeyi unutmuşum, 2 bardak yeşil çay içmiştim. Artık içmeyi hatırlıyorum, yazmayı unutuyorum :) ınşallah bugün 3 bardak olur. Öptüm hepinizi.

bende bir barda kyeşil çay ve 1 galeta yedim ara olarak
öğlende 1 lahmacun 2 çatal antep ezmesi bol yeşil salata ve yuvarlak minik ekmek yedim oda 1 dilim eder
şuanda yeşil çayımı yudumluyorum ama miğde mçok kötü oldu umarım içimde kalırlar

bende bir barda kyeşil çay ve 1 galeta yedim ara olarak
öğlende 1 lahmacun 2 çatal antep ezmesi bol yeşil salata ve yuvarlak minik ekmek yedim oda 1 dilim eder
şuanda yeşil çayımı yudumluyorum ama miğde mçok kötü oldu umarım içimde kalırlar

canım hamile olabilirmisin acaba yada başka bişeymi var niye sürekli miden kötü dr falan gittinmi

Back