canım kurallara elimden geldiği kadarıyla uymaya çalışacağım.bu hafta 1 kilo hedefim var umarım gerçekleştirebilirim. aslında kaptanım sen bunları pc inde kaydedip arada gözümüze gözümüze soksan nasıl olur,hani kendimizi bırakmayız bu sayede belki.
geçmişolsun canım,beslenmene dikkat et. dediğin gibibelkide krom hapındandır.birsüre içme istersen. zaten bir işede yaramıyor.
sporla istediğimiz kiloya geleceğimizden eminim hayatım. ama zaman geçiyor biraz hızlı davranmalıyız.
canım herkes aklına gelen kuralları eklesin.vede kendine göre yapabileci yapamayacağı kuralları belirtsin,ama geçerli bir sebep olsun. sonra kaptanımızda bu kuralları kendi pc inde saklasın. 13.takımın kuralları olarak arada bize göstersin. olur derseniz tabi .aklıma geldi daha iyi olur diye düşündüm. :hulya:
bende uzun zamandır içmedim yeşil çayı ama bugün başladım,çaycıdan söyledim,oda neliyse artık iğrençti.ama burnumu tıkadım ve içtim. abur cubur olayı fena.bencede hayatım iyi dayanıyorsun kesinlikle kilonn artardı. :teselli:
canım geçmişolsun. dünde bende bir başağrısı başladı.eşim ağrı kesici almasa sanırım gezmeyi yarım bırakıp eve dönmek zorunda kalırdık. eyvahedigeldismile
kafası rahat olunca yediğinide anlıyorsun. afiyet olsun canım.e artık diyete devam dimi. yerimseniben
Kaydettim canım bilgisayara :)) Benim tek hedefim var. Eski kilomayanı 61,5 a geri dönmek. Bu 63 işi tüm özgüvenimi aldı gitti. Kızlar, ben şişko olmak istemiyorum.
Krom hapını bıraktım canım. Sağlıktan daha değerli ne olabilir ki!! Kalsın öyle zayıflama. Canım, ben de yeşil çay sevmem ama limonlu yeşil çayı bayağı severek içiyorum. Sana da tavsiye ederim.
Dünün çok güzel geçmiş canım, sevindim :))
Benim diyetisyen 1 whooper a izin veriyordu tabi patates kızartması hariç :)))
günaydın kızlar
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
dün bulantılarım devam etti hatta sabah kahvaltısından eser kalmadı akşam ise saat 5 gibi kızıma yemek ısmarlamıştım onun patates cipslerinden yedim 10 tane akşam da yarım dilim börek yedim bütün günüm böyleydi ama bolca bu içtim
bugün sabah 1 yumurta az saç örgüsü kaşar peyniri yedim kızımdan kalan kırıntı
arada çeyrek simit yedim ve yeşil çay içtim
1 litre su içtim ama halen su içmek istiyorum buna rağmen 200 gr almış görünüyorum mezromu kaybettim birtane alıp ölçülerime bakmak istiyorum aslında
Canım, çok yememişsin. Belki vücudun ödem yapmıştır da o yüzden fazla çıkmışsındır.
Sen doktora gittin mi, onu söyle :))) Geliyo mu bebiş?
bugün diyetimin ilk günü kızlar.sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım. 1 saat öncede tadı berbatta olsa bir fincan yeşil çayımı içtim. öğle yemeğinde çorba salata ve yağsız yoğurt tüketeceğim yine 1 dilim ekmekle. yeşil çayın 2 fincanını evde içerim.yada marketten 1 kutu sade alayım burda dursun.çaycıdan sıcak suyu alırım sadece. neyse şimdilik bu kadar karnım aç,ufak bir ara yapayım yemekten önce. öpüldünüz kızlar.
Canım, bu sabah ben de 1 patatesle kahvaltı yaptım (1 patates 1 dilim ekmeğe bedelmiş) ve bana yetmedi. Çok fena acıktım. 1 dilim ekmek bana yetmiyor.
selam arkadaşlar güzel bir haftanın başlangıcı olur umarım bugün hepimiz için..
nasıl gidiyor bakalım kurallarla aramız ben bu saate kadar düzenliydim sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 domates biraz peynir 5 tane zeytinle klasik kahvaltımı yaptım ardından yeşil çayımı içtim şu anda suyumu içiyorum sabah hastaneye gittiğim için kahvaltım geç saatte oldu öğle yemeği desek yeridir :) kan verdim yarın çıkacak sonuçlarım doktorum kilo vermeni hızlandırması için ilaç yazarız sonuçlara bakarak dedi am biraz sinirlilik yapar dedi yandı valla çevremdekiler kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar şimdi çıkıyorum ders çalışmam lazım girersem yazarım öpüyorum herkesi..
Canım, gerçekten çok düzenli olmuş beslenmen. Umarım tahlillerin olumlu çıkar :)))
Canım, iyi dersler, çalışmalar :))
adcığım afiyet olsun nurcuğum kolay gelsin ev işi deyince çıldırıyorum valla sinir basıyor
bu konuda adcığımın üstünede tanımıyorum yani
ben neyedim
yarım kase çorba(1 dilim ekmek eder
yoğurt galiba yarım bardaktı emin değilim fazlada olabilir
misket köfte 15 adetti üstünün domates sosuvardı tahminen en fazla üç köfteye eşittir
3 kaşıka yakın makarna(4 kaşığı yalnış hatırlamıyorsam 2 dilimemi eşitti emin değilim bakacam
bugün yemeğim böyleydi buralardayım görüşürüz bu hafta bende 1 kilo verim 76 lı rakamları görmek istiyorum artık mümkünse 75 bugünden itibaren spora başlıyorum kendime söz verdim
Ben de ad'ımı tebrik ediyorum valla :)) Güne süper başlamışsın canım. Sen yapacaksın bu işi :))
Slm herkese iyi haftalar diliyorum arkadaşlar... ayyy gelemedim bi türlü çok yoğunum bugün cumartesi akşam yemeği yiyemedim pazar günüde öğleyi atladım yoğunluktan ama bugün düzene koydum. dün akşam yemeğinde abartmadım herşeyden az az yedim pişman olmaktansa aç kalmayı tercih ettim :) bugünde işe gelirken 35 dk yürüdüm tempolu ohhh mis gibi harcadım kalorileri
sabah: yarım paket etiform
1 karper peynir
ara: 1 adet yulaflı form bisküvi
öğlen: 2 servis kaşığı pilav üzerine 1 kepçe kuru fasulye
1çk yoğurt
ara: 2 adet form bisküvi sade
akşam : marul salatası ve 2 dl ekmekle geçirmeyi planlıyorum evde yemek yok :) Eşim kahvaltı istedi ama ben kahvaltı yerine salata tercihim ..
ara: 1 incir 1 ceviz ( bağırsakları çalıştırıyor.)
Canım, akşam yemeğini biraz daha güçlendirebilirsin belki :)) Aç kalma, vücut kendini kıtlıkta sanmasın :))
selam kızlar geçmişe şöle bi göz attım hepiniz iisiniz inş.
öğle yemeğimi dışarda yedim balık ve salata ... yanında diyet kola
( ama diyetisyenim veriyordu zaten
yeşil çayımı içemedim ama ara olarak 1/2 ayva yedim
şimdi kendime yeşil çayımı yapacam
akşama kabak yapmayı planlıyorum
çorbada olur... sanırım bugünü hafif ve güzel atlatmış olurum
Afiyet olsun dosbikim :))) Sana bir şey sormak istiyorum. Diyetisyene gittin ya. Yanlış hatırlamıyorsam 1 orta boy patates 1 dilim ekmeğe eşdeğer. 1 pk etiform da 2 dilim ekmeğe eşdeğer. Peki ben bu ekmek yerine patates yesem bi şey olur mu acaba? Yani, patatesin içindeki nişasta falan ekmeğe göre kilo verimini yavaşlatır mı?
öğle yemeğinde çok sinirli ve gergindim... istemediğim şeyler yaşadım.... sonra baktım kimsenin umru değil sadece ben takıyorum ve kendime zarar veriyorum unutmaya çalıştım... saolsun eşim de yanımda olduğu için daha hafif atlattım... ama şu balık hafızamı silip eşimi ve beni üzen insanların yaptıklarını bi daha unutmayacağım !!!
bak yine sinirlendim :))hahhaha
Canım, sinirlenme, değer mi? Sadece aklının bir köşesinde bulunsun, dikkatli ol. Bence :)))
gelelim bana artrkadaslar kusura bakmayın sık giremiyoru mmalum ev klabalık kahvaltı evişi idil derken bakıyorum akşam olmuş bende diyete başladım bugün
detoks yapıyoru m 2 günlük sitede var tarifi 100 de yüz detoks başlıklı bugün bi baktım basküle tekrar 70 görünüyor 2 gün bunu yaprsam geri düzene girer dün hareketleride yapamadım zaten kız uyumayınca off
gelelim yediklerime sabah çok az kahvaltı yaptım ardao ayranlı detoks çorbamdan içtim öğlen yine ondanakşamada brokoli salatası ve pilav var ama yiyemeyeceğim yine o çorbadab içicem ama birer kaşık alırım
gecede sporumu yapıcam böyle benden akşam görüşürz tekraropuyorumnanaktan
Kolay gelsin canım, yoğunsun bu aralar. Dinlenmeyi de ihmal etme :))
Detoks çorbasının içinde neler var?