• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet ben doğum çizelgelerini yaptım herkese o zamana kadar kilo vermek kalıyor :)

özelden sana ad, fikriye ve melzeyitinkini yolluyorum canım :)

Teşekkür ederim canım :))

kızlar benmi yazdıkarımı okuyamıyorum anlamadım gitti sayfa kitleniyor

Canım, bazen öyle oluyor :)

Ben de ufak ufak yatayım
Herkese iyi geceler, güzel rüyalar

Seni örnek alıyorum kendime. Beni takip et şekerim, kaçamaklarımda kız. Hiç çekinme.

Güzel pazar gününü güzel yürüyüşle geçirmişsin canım, tebrikler.

Olmass, 1 Mart'ta en fazla 69 kilo olmam lazım :Saruboceq: 60'lı kilolara iniyim, o zaman yapıcam kaçamak yerimseniben

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 20 adet fındık
Öğle: Kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.
Ara: 2 mandalina, 16 adet tuzsuz badem.
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.
Ara: 4 mandalina.

Spor: 1 saat hızlı ve tempolu yürüdüm :lepi:

Yemek yanlışım yok. Kendime 10 puan veriyorum.

herkerse iyi geceler evde ddeğildim yine annemlerdeydim
yediklerim sabah normal kahvaltım aradaa yemedm öğlen de yemedim gec alktık çünkü akşam yayla çorbası 1 dilim kıymalı börek ve salata yedim ben bu hafta kilo veremiycem galiba

kızlar ben bugün günü kötü geçirdim yeme içme olarak zaten 14 şubatı farklı hayal ediyordum gerçekleşemedi kilolarım yüzünden ama zaten herkesin kutladığı bir günün çok da fazla önemi yok yarını dönüm noktası olarak kabul edelim hepimiz kurallara mutlaka uyalım eminim faydasını görücez yarın sabah tartılıcam bakalım kaç kiloyum :bbo:
iyi geceler herkese fıstıklar...

günaydııııınnnnn a.s.
akşam sayfada hata vardı giremedim :(( kaynatmışsınız
güne güzel başladım...klasik kahvaltı
çok işim var buralardayım görüşürüz şekerler

Öğle: Kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.
Ara: 2 mandalina, 16 adet tuzsuz badem.
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.

Spor: 1 saat hızlı ve tempolu yürüdüm :lepi:

Yemek yanlışım yok. Kendime 10 puan veriyorum.

Her zamanki gibi tebrikler :))

günaydııııınnnnn a.s.

Sana da günaydın dosbikim :)))
Bu sabah kahvaltıda değişiklik yaptım. 1 orta boy patates yeiyorum yanında kahve.
Midem daha iyiye gidiyor. Ama dün akşma 10 gibi gene kötü oldu ve 1 orta boy patates yedim gene.
Pantolonum sıkıyor. Daraldı ya. Sanki cumaya göre daha dar gibi geldi. Korkudan tartılamadım. Çok korkuyorum.
Hepinize güzel pazartesiler..

mrb çıtır bayan adaylarıııı a.s.
nasılsınız bakalım umarım herkescikler iyidir ben etrafı toparladım annem patates salatası istedi patateslerimi haşladım şimdi onu yapmaya geçicem mutfağa bu annem her haftasonu ziyafet sofrası hazırlayıp keyif çatmasa olmazzzz kaydirigubbakcemile3 ama görseniz 62 kilo sadece göbeği var haricinde bişeycikler yok eee 3 tane çocuk doğurduktan sonrada olsun o kadar di mi :CüvCüv:
benim diyet arada bir firelerle gidiyo ama gidiyo o fireler ne derseniz nescafe içiyorum mesela dün 2 kupa içtim tabi şekerli ama ders çalışırken bi tek o baş ağrıma iyi gelip uykumu falan açıyo ada çayı ya da papatya çayı almayı düşünüyorum bu durumu düzeltmek için bildiğimkadarıyla onların sakinleştirici özlelliği var bir de makarna ve pilava son verirsem kilo vermeye de başlıycam inşallah ama napim herkes yer ben bakar olmuyo :bbo: pazartesi doktora gidicem tahlil zamanım geldi bakalım durum ne salı yada çarşamba anlarız artık sıkıldım valla doktorlara taşınmaktan 2 yıldır mafoldumben
işte böyle kızlar ben kaçayım tekrar gelebilirsem gelirim öpüldünüz hepinizzz
mrb canım.inşallah o çıtır bayan yakında oluruz.azim sayesinde. anneciğin rahat tabi kilo yok maşallah gerçekten.sen mamaları yap ama yaptıklarından abartılı yememeğe çalış. aklın yemek istediklerinde kalmasın,busefer derslerine adapte olamazsın.senin için ilk önemlişey derslerin diyet 2.sırada. o yüzden kendini çok fazla sıkmaman lazım biliyorsun.
rahatlatıcı çaylardan peek anlamam hayatım ama arada durup derin derin nefesler almak güzel ama sadece güzel şeyleri düşünerek motivasyonu arttırabilirsin. dr hayatı yakında geçecek inşallah hayatım,herşey güzel olacak emin ol.biraz daha sabır sadece. :1hug:

Kızlar, kurallara ben de varım. Ancak, çeşitli sayfalara kurallar yazdık ve bu kuralların birkaç gözden kaçabilir. Şimdi Deryanın yazdığı kuralları buraya kopyalıyorum. Aklına yeni fikir gelen buraya ekleme yapsın :)))

kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
Ben ekmek 4 dilim olsun diyorum. Malum kahvaltı önemli. Ana öğünlerde de 1 er dilim olur :)))
Eğer size de uyarsa bu gönderi üzerinde oynama yaparız :))))
canım kurallara elimden geldiği kadarıyla uymaya çalışacağım.bu hafta 1 kilo hedefim var umarım gerçekleştirebilirim. aslında kaptanım sen bunları pc inde kaydedip arada gözümüze gözümüze soksan nasıl olur,hani kendimizi bırakmayız bu sayede belki.

Canlarım geldim eve. Bu sabah ehliyet sınavı yaptık. Öğleden sonra da sabahçı ve öğleci kurs gruplarımı birleştirip ders yaptım. Yediklerime gelince standart kahvaltı. Öğleye doğru 3 tane bisküvi, öğle içi alınmış pide arası köfte yedim. Az önce de 1 patates yedim. Şunu söyleyebilirim: bu aralar midem kötü. 2 gün elma krom içtim. Arkasından mide sorunum başladı. Ben de ona bağladım. Birazdan mide ilacı içeceğim.
Hava güneşli, beni tekrar olumlu bir ruh hali kapladı. Bu hata gerçekten dikkatli olmalıyım. Fil olmak istemiyorum.
Kızlar, bana adeslerinizi, telefon numaralarınızı özelden yazın ki bir an önce kalliste kuramızı çeksin. 8 marta az kaldı
Sevgiyle kalın..
geçmişolsun canım,beslenmene dikkat et. dediğin gibibelkide krom hapındandır.birsüre içme istersen. zaten bir işede yaramıyor.

Moralin için çok teşekkürler adcım :))) Şimdi senin önerilerini de listeye ekleyeceğim. Yanlız, derya geç yemek yeme kuralından muaf olsun. Çalışma şartları zorluyormuş.
Ben çok fena oldum melisim, roket oldum, uçuyorum. Tek umudum bu kilonun bir kısmı regl şişkinliğidir. Yarın, öbür gün anlaşılır :(((
Geliriz valla canım. Hepberaber konuşalım, ve geliriz :)))
olumunekankayizsmile
canım evet derya yapamam diyordu. zaten kuralların hepsine uymak zordur.herkes kendine uyan kuralları cımbızlasın,sanırım çok fazla sıkıntı olmaz o zaman.

Yaa canım bence derya ve Che dışında hepimizin tek eksiği spor. 53'e indiğin olmuş, ne güzel, spor olursa 50'ye de kolayca inersin bence.
ayrıca isterseniz yeni kurallar da koyabiliriz. Örneğin et, tavuk, köfte vs. yiyeceksek yanında mutlaka salata veya en azından domates salatalık yemeliyiz. Zaten sağlıklı beslenme için hergün en az 5 porsiyon çiğ sebze/meyve yemek gerekiyor.
sporla istediğimiz kiloya geleceğimizden eminim hayatım. ama zaman geçiyor biraz hızlı davranmalıyız.
canım herkes aklına gelen kuralları eklesin.vede kendine göre yapabileci yapamayacağı kuralları belirtsin,ama geçerli bir sebep olsun. sonra kaptanımızda bu kuralları kendi pc inde saklasın. 13.takımın kuralları olarak arada bize göstersin. olur derseniz tabi .aklıma geldi daha iyi olur diye düşündüm. :hulya:

Diyetim değişti.

Öğle: 1 tabak barbunya yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata.
Ara: 1 porsiyon mandalina (yani 2 adet mandalina), 16 adet tuzsuz badem.
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata.

Spor: Yok, hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Kendime 10 puan veriyorum. Sporu her hafta ayrı puanlayıp, yemek puanımla spor puanımın ortalamasını alacağım. Çünkü bu hafta sporun tahmin ettiğimden daha etkili olduğunu gördüm.
canım çizelgene dikkat etmedim ama kilo kaçtı. tabi dr un daha iyi bilir ama diyetinin ölçüleri gerçekten fazla görünüyor bana. ben bunlarla kesin kilo vermek yerine alırdım.ama kilo oranına göre veriyordur listeyi kesinlikle, buda normaldir sanırım.

yeşil çay nedense bende uykusuzluk yapmıyo canım gerçi yeşilçayım bitti yine almam gerekiyo bir ara gidip toptan alayım şu bitki çaylarını kaydirigubbakcemile3
evde çikolata gofret bisküvi kek almış başını gidiyo diğer 2 kardeşimin kilo sorunu yok abur cubura da bayılırlar o yüzden mümkün değil evde bulunmaması düşünüyorum da ben yine iyi dayanıyorum bunların arasında çoktan 100 kilo olmam lazımdı kaydirigubbakcemile3
herkes kendine bir rakip seçiyor ben de deryayı seçtim kendimce kaydirigubbakcemile2
bende uzun zamandır içmedim yeşil çayı ama bugün başladım,çaycıdan söyledim,oda neliyse artık iğrençti.ama burnumu tıkadım ve içtim. abur cubur olayı fena.bencede hayatım iyi dayanıyorsun kesinlikle kilonn artardı. :teselli:

selam kızlar
dün gece baş ağrısı ile uyudum sabah kalktığımda hala ağrıodu....
ağrı kesici alıp uyudum biraz hafiflemişti
sonra kuaföre gittim ordan da güne....
istediğim kadar yediiiiiiiiimmmm
ama inanın pişman değilim çoook uzun zamandır bu kadar düşünmeden yememiştim
geldim tartıldım değişen bişi yok
psikolojik olarak rahatladım ve bu hafta kendimi diyet yapacak moralde hissediorum
geçmişi okuyup gelcem
canım geçmişolsun. dünde bende bir başağrısı başladı.eşim ağrı kesici almasa sanırım gezmeyi yarım bırakıp eve dönmek zorunda kalırdık. eyvahedigeldismile
kafası rahat olunca yediğinide anlıyorsun. afiyet olsun canım.e artık diyete devam dimi. yerimseniben
kızlar hamile gibiyim ama değilim sabah bulantı sürkli bulantı halsizlik yarın doktora gidebilirsem gidecemm bakalım
hadi bakalım inşallah. bu arada kardeşinmiydi hamile olan,kardeş kardeş hamile olursunuz ne güzel. :emir_bebek:

sevgililer gününüz kutlu olsun. Günleriniz sevgi dolu geçsin.
benim sevgilim yok nöbetçi ama küçük sevgilim evde :)))
dün akşam babam hepimizi sevgililer günü yemeğine götürdü müzikli bir yerdi, melis hiç oturmadı hep ortalarda oynadı, kapı gıcırtısına bile oynuyor kime çekti anlamadım:kedi:
sağol canım seninde kutlu olsun. güzel birgün geçirmişsin anlaşılan. melis bütün kurtlarını dökmüştür. bolbol resmini çekseydin canım,nede sevimlidir oynarken. melis ve haktanın huylarını bazen birbirine benzetiyorum. haktan da en ufak bir müzikte oynar. acayip michael jakson hayranı.onun müzikleriyle haraketlerini yapmaya çalışarak oynuyor.onuda yetenek sizsiniz yarışmasından gördü. ikisi olunca başka kanalı mümkün değil açamayız. Şeniz

merhaba kızlar a.s.
kimseler yok ama yinede yazayım :)
misafirlerim bugün gitti.ben bir ay boyunca yedim içtim ama kilo almadım çok mutluyum hala 62 yim.3-4 kilo daha vermek istiyorum inşallah.
geçmişi okuyamadım umarım herkes istediği kiloya biraz olsun yaklaşmıştır.
ferdacım nerelerdesin sen yaaa görüşemedik ne zamandır temmuz annelerinede uğramıyosun özledim valla meliside senide çok çok öpüyorum.
canım merhaba misafirlerin gerçekten epey kalmışlar. hatta misafirlikten çıkmışlar gibi. sen evden birilerini misafirliğe göndermişsin gibi olmuştur. kaydirigubbakcemile3
kilo almadığına sevindim canım bben alıp veriyorum kiloları biraz aldım.ama bugünden itibaren sıkı diyetteyiz takımca. sende kaldığın yerden devam edersin. opuyorumnanaktan

günaydııııınnnnn a.s.
sanada günaydın canım. günün güzel de davam eder inşallah. kolay gelsin. opuyorumnanaktan

melzeyitim bilgiler için sağol canım.emeğine sağlık şu yağsız yoğurt olayını listeme ekliyorum. a.s.

günaydın kızlar
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
dün bulantılarım devam etti hatta sabah kahvaltısından eser kalmadı akşam ise saat 5 gibi kızıma yemek ısmarlamıştım onun patates cipslerinden yedim 10 tane akşam da yarım dilim börek yedim bütün günüm böyleydi ama bolca bu içtim
bugün sabah 1 yumurta az saç örgüsü kaşar peyniri yedim kızımdan kalan kırıntı

arada çeyrek simit yedim ve yeşil çay içtim

1 litre su içtim ama halen su içmek istiyorum buna rağmen 200 gr almış görünüyorum mezromu kaybettim birtane alıp ölçülerime bakmak istiyorum aslında

bu arada herkese merhabalar,güzel günler. opuyorumnanaktan
dün gelemedim malum sebepten dolayı,oyüzden geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun.
dün;oğlum ve eşimle beraber güzel bir gün geçirdim. saat 1 de çıktık evden akşam 7.30 girdik eve. whopper menü kaçamağım oldu. aslında başağrım olunca yediğimden bişey anlamadım pek ama eşim sağolsun ağrıkesici alıca rahatladım.dün bir hediye almadım,aldırmadımda,evimin eksikleri vardı onları aldık daha çok hoşuma gitti. birde akşam eve gelince kahvaltı türü bişeyler hazırlayıp yedik. bugün diyetimin ilk günü kızlar.sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım. 1 saat öncede tadı berbatta olsa bir fincan yeşil çayımı içtim. öğle yemeğinde çorba salata ve yağsız yoğurt tüketeceğim yine 1 dilim ekmekle. yeşil çayın 2 fincanını evde içerim.yada marketten 1 kutu sade alayım burda dursun.çaycıdan sıcak suyu alırım sadece. neyse şimdilik bu kadar karnım aç,ufak bir ara yapayım yemekten önce. öpüldünüz kızlar.

selam arkadaşlar güzel bir haftanın başlangıcı olur umarım bugün hepimiz için..
nasıl gidiyor bakalım kurallarla aramız ben bu saate kadar düzenliydim sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 domates biraz peynir 5 tane zeytinle klasik kahvaltımı yaptım ardından yeşil çayımı içtim şu anda suyumu içiyorum sabah hastaneye gittiğim için kahvaltım geç saatte oldu öğle yemeği desek yeridir :) kan verdim yarın çıkacak sonuçlarım doktorum kilo vermeni hızlandırması için ilaç yazarız sonuçlara bakarak dedi am biraz sinirlilik yapar dedi yandı valla çevremdekiler kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar şimdi çıkıyorum ders çalışmam lazım girersem yazarım öpüyorum herkesi..

adcığım afiyet olsun nurcuğum kolay gelsin ev işi deyince çıldırıyorum valla sinir basıyor
bu konuda adcığımın üstünede tanımıyorum yani

ben neyedim
yarım kase çorba(1 dilim ekmek eder
yoğurt galiba yarım bardaktı emin değilim fazlada olabilir
misket köfte 15 adetti üstünün domates sosuvardı tahminen en fazla üç köfteye eşittir
3 kaşıka yakın makarna(4 kaşığı yalnış hatırlamıyorsam 2 dilimemi eşitti emin değilim bakacam
bugün yemeğim böyleydi buralardayım görüşürüz bu hafta bende 1 kilo verim 76 lı rakamları görmek istiyorum artık mümkünse 75 bugünden itibaren spora başlıyorum kendime söz verdim

nasıl gidiyor bakalım kurallarla aramız ben bu saate kadar düzenliydim sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 domates biraz peynir 5 tane zeytinle klasik kahvaltımı yaptım ardından yeşil çayımı içtim şu anda suyumu içiyorum sabah hastaneye gittiğim için kahvaltım geç saatte oldu öğle yemeği desek yeridir :) kan verdim yarın çıkacak sonuçlarım doktorum kilo vermeni hızlandırması için ilaç yazarız sonuçlara bakarak dedi am biraz sinirlilik yapar dedi yandı valla çevremdekiler kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar şimdi çıkıyorum ders çalışmam lazım girersem yazarım öpüyorum herkesi..

canım ilacının adını bizimle paylaşki bizimde işimize yarasın hehehe:)))))

günaydın kızlar
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
dün bulantılarım devam etti hatta sabah kahvaltısından eser kalmadı akşam ise saat 5 gibi kızıma yemek ısmarlamıştım onun patates cipslerinden yedim 10 tane akşam da yarım dilim börek yedim bütün günüm böyleydi ama bolca bu içtim
bugün sabah 1 yumurta az saç örgüsü kaşar peyniri yedim kızımdan kalan kırıntı

arada çeyrek simit yedim ve yeşil çay içtim

1 litre su içtim ama halen su içmek istiyorum buna rağmen 200 gr almış görünüyorum mezromu kaybettim birtane alıp ölçülerime bakmak istiyorum aslında
merhaba canım. dr.gittinmi bulantıların için. harbiden bebek falan olmasın. hihoyyyt
az beslenmişsin,sıkıntı yoksa önemli değil ama bulantın bunda ötürüde olabilir.
selamlar şekerler şu anda ev işi yapıorum bitirince burdayım

kolay gelsin hayatım.

amiin inşallah canım sağol.güzel başlayıp güzel biter inşallah haftamız.kilo vermiş olarak.
afiyetolsun. sonuçların güzel çıkmasını diliyorum hayatım.ilacı yarım kullanırsın belki çok fazla sinir yapmaz. melzeyitin dediği gibi bizde alalım dicem ama yeteri kadar sinir var fazlasını istemiyorum açıkçası. mafoldumben
adcığım afiyet olsun nurcuğum kolay gelsin ev işi deyince çıldırıyorum valla sinir basıyor
bu konuda adcığımın üstünede tanımıyorum yani

ben neyedim
yarım kase çorba(1 dilim ekmek eder
yoğurt galiba yarım bardaktı emin değilim fazlada olabilir
misket köfte 15 adetti üstünün domates sosuvardı tahminen en fazla üç köfteye eşittir
3 kaşıka yakın makarna(4 kaşığı yalnış hatırlamıyorsam 2 dilimemi eşitti emin değilim bakacam
bugün yemeğim böyleydi buralardayım görüşürüz bu hafta bende 1 kilo verim 76 lı rakamları görmek istiyorum artık mümkünse 75 bugünden itibaren spora başlıyorum kendime söz verdim
sağol canım sanada afiyet olsun. bende eşime söyledim spor konusunda destek ver diye.bakalım herakşam 30 dk yapmaya çalışacağım..

canım ilacının adını bizimle paylaşki bizimde işimize yarasın hehehe:)))))

amiin inşallah canım sağol.güzel başlayıp güzel biter inşallah haftamız.kilo vermiş olarak.
afiyetolsun. sonuçların güzel çıkmasını diliyorum hayatım.ilacı yarım kullanırsın belki çok fazla sinir yapmaz. melzeyitin dediği gibi bizde alalım dicem ama yeteri kadar sinir var fazlasını istemiyorum açıkçası. mafoldumben

sağol canım sanada afiyet olsun. bende eşime söyledim spor konusunda destek ver diye.bakalım herakşam 30 dk yapmaya çalışacağım..

tamam şekerler söylerim ilacın adını kaydirigubbakcemile3 ama ben de bu aralar epey stresliyim bakalım bi de üstüne sinir halim ne olacak :bbo: dersten kaçıp geldim buraya ama tekrar dönücem mecburen hem aöf hem kpss bende stres bitermi doktorla bi muhabbete girdik sormayın stres var mı diyo olmaz mı diyorum ne stresi diyo sınav stresi hangi sınav kpss sınav ne zaman eylülde.. bi girdim odaya çıkamadım dışardakiler çatlamıştır heralde sinirden kaydirigubbakcemile3

Slm herkese iyi haftalar diliyorum arkadaşlar... ayyy gelemedim bi türlü çok yoğunum bugün cumartesi akşam yemeği yiyemedim pazar günüde öğleyi atladım yoğunluktan ama bugün düzene koydum. dün akşam yemeğinde abartmadım herşeyden az az yedim pişman olmaktansa aç kalmayı tercih ettim :) bugünde işe gelirken 35 dk yürüdüm tempolu ohhh mis gibi harcadım kalorileri

sabah: yarım paket etiform
1 karper peynir

ara: 1 adet yulaflı form bisküvi

öğlen: 2 servis kaşığı pilav üzerine 1 kepçe kuru fasulye
1çk yoğurt

ara: 2 adet form bisküvi sade

akşam : marul salatası ve 2 dl ekmekle geçirmeyi planlıyorum evde yemek yok :) Eşim kahvaltı istedi ama ben kahvaltı yerine salata tercihim ..

ara: 1 incir 1 ceviz ( bağırsakları çalıştırıyor.)

Back