Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dosbikim, harika beslenmişsin. Hep böyle gider inşallahöğle yemeğim 3yk makarna
1 kase yoğurt
Dosbikim, harika beslenmişsin. Hep böyle gider inşallah
Kızlar, neler yediğimi yazayım.
biraz leblebi
yarım albeni
1 kase domates çorbası
1 pakete yakın etiform
Midem de hala tatsız tuzsuz.
Ben çok fena oldum melisim, roket oldum, uçuyorum. Tek umudum bu kilonun bir kısmı regl şişkinliğidir. Yarın, öbür gün anlaşılır((
Geliriz valla canım. Hepberaber konuşalım, ve geliriz :)))
bende gelmek istiyorum 20 martta düğün var ist.gelecem çok var vakit biliyorum ama ondan öncede bi gün gelmek istiyorum ama bu kilolarla nasıl çıkacam karşınıza((
Meliscim geliriz canım..Sen beni davet ediyorsun Melis Sanberki davet etmiyor mu :umursamaz: :kedi::roflol: ama gelirsek biz de szizin mama sandaliye nizin ve oyuncaklarınızı kullancaz kesin. lülülülülülü ona göre davet et...olumunekankayizsmile
kızlar hamile gibiyim ama değilim sabah bulantı sürkli bulantı halsizlik yarın doktora gidebi
lirsem gidecemm bakalım
canım evde hiç yaramaz bişi yok aslında... nasıl aldım bilmiyorum bu hafta...dosbacım eşin yapıyormu diyetini? sen yapmıyorumusun onun listesini? niye böyle oldu ki?
sevgililer gününüz kutlu olsun. Günleriniz sevgi dolu geçsin.
benim sevgilim yok nöbetçi ama küçük sevgilim evde :)))
dün akşam babam hepimizi sevgililer günü yemeğine götürdü müzikli bir yerdi, melis hiç oturmadı hep ortalarda oynadı, kapı gıcırtısına bile oynuyor kime çekti anlamadım:kedi:
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor.Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor. Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı
bana uyardaşu tatlı işi ben tatlı yemeden nasıl duracanm
benimde adım derya bu arada
ohhh afiyet olsun aynısını bende yapptımda bugün sende bana yoldaş oldunsositososito
evde yoktum gün bayu yeni geldim bi akrabadaydık oda sğolsun insanı yemekten patlatır gelene dek o yüxden yediklerimi yazmasam olurmu çok yedim galiba
ama sauna eşofman aldım ondan biraxzdan giyip hareketleri ypıcam kurallara yarındna itibaren başlıycam ben iyi geceler
Ay arkadaşım 3.5 kilo verebilsem duper olur..bak çok sıkı olmalısın hadi beni yakala bakalım.Bak ben öndeyim beni yetişememen için daha sıkı diyet yaparım sen de beni yakalmak için uğraş.Bence super olur.
![]()
dün akşam babam hepimizi sevgililer günü yemeğine götürdü müzikli bir yerdi, melis hiç oturmadı hep ortalarda oynadı, kapı gıcırtısına bile oynuyor kime çekti anlamadım:kedi:
canım evde hiç yaramaz bişi yok aslında... nasıl aldım bilmiyorum bu hafta...
hatta eşimin diyetinde bulgur pilavı ve makarna var ben yemiyorum sadece akşamları sebze yiyorum ama bu hafta şişkinlik hep vardı(
dün de istediğim kadar yedim ve rahatladım
bugün tekrar diyetteyim
teşekkür ederiz...küçük cadıyı öp benim için
şimdi o ne tatlı oynuyordur
senin diyet sanırım biraz bozulmuş ama olsun sen şu an hedefine odaklan tek sorun kilon olsun
bahara doğru hepimizin metabolizması hızlanacak ben bundan eminim... yeterki kendimize hakim olalım :)
merhaba kızlar a.s.
kimseler yok ama yinede yazayım :)
misafirlerim bugün gitti.ben bir ay boyunca yedim içtim ama kilo almadım çok mutluyum hala 62 yim.3-4 kilo daha vermek istiyorum inşallah.
geçmişi okuyamadım umarım herkes istediği kiloya biraz olsun yaklaşmıştır.
ferdacım nerelerdesin sen yaaa görüşemedik ne zamandır temmuz annelerinede uğramıyosun özledim valla meliside senide çok çok öpüyorum.
Meliscim ve tüm arkadaşlarımın sevgililer günü kutlu olsun opuyorumnanaktan
selam kızlar nasıl geçiyor pazar gününüz benim bugün baya kaçamaklarım oldu 2 tane poğaça yedim ve sayısını hatırlayamadıım kadar yaprak sarmasıama yarın verilen kurallarla birlikte diyete aynen devam bozmıycam inşallah yani umarım :bbo:
inş. canım yaa
bu hafta toparlanayım en az 500gr vereyim dimi
ben de öyleyim canım 64ü gördüm sonra regl oldum umarım bitince biraz kilom inmiş olur bugün annem kilo almışsın dedi çok canım sıkıldı galiba kilo alıyorum .(((
melzeyitim eğer 20 marttan erken geleceksen bize söyle ona göre programlanalım, ne güzel olur seni görmeyi çok isterim. Melikeyi de getir biz de kalın. Sen bize haber ver tamam mı şekercim. Ama gelemzsen 290 martta da yine buluşuruz. Hadi herkes buluşmaya odaklansın ilo verelim. ayyyyy kimse birbirini beğenmeyecek zayıflamalıyız.bilmiyorumkismile Ben yarından itibsaren nazi kampına başlıyorum beklerim eyvahedigeldismile
sanberk şeref konuğumuz fikriyecim ediyor tabi. kullanın tabi herşeyini alışsın cadı. olumunekankayizsmile melzeyitden haber çıksın gün kararlaştırırız.
çok merak ediyorum git hemen.:ecrin_bebek:
şimdi sen 5 ay sonra nachtigall. sonra dosba ohh ohhh ben de 1.5 yıl sonra :))
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 20 adet fındık
Öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt, salata.
Ara: 2 mandalina, 16 adet tuzsuz badem.
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, yoğurt, salata.
Ara: 4 mandalina.
Spor: Yok, hatta hareketsizdim.
Yemek yanlışım yok. Kendime 10 puan veriyorum. Sporu her hafta ayrı puanlayıp, yemek puanımla spor puanımın ortalamasını alacağım.
Bugün neler yaptığımı da bu gece yazacağım kızlar.
Ama şu kadarını yazayım, ben bugün tempolu yürüdüm. Hem de tam 1 saat :dance:
selam kızlar nasıl geçiyor pazar gününüz benim bugün baya kaçamaklarım oldu 2 tane poğaça yedim ve sayısını hatırlayamadıım kadar yaprak sarmasıama yarın verilen kurallarla birlikte diyete aynen devam bozmıycam inşallah yani umarım :bbo:
İnşallah meliscim yaa, yarına biraz ineyim de...
Melzeyitim de gelince çok güzel olur :)))
Şekerim sen doğum çizelgelerimizi yapmışsın :))) Bi de kilo verebilsem...
Kızlar, çekiliş için bana adres, telefon verenleri aşağıda yazıyorum. Vermeyenler de özelden mesaj atarsa çekilişimizi hemen yaparız :)))
Melis :))
ben :))