- 4 Kasım 2021
- 37
- 139
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar, menüm:
10:30
Çeyrek ekmeğin yarısı, 3-4 çatal patates kızartması, 8 yeşil zeytin, domates, salatalık, 1 er çay kaşığı bal ve marmelat..
13:00
1 bayram çikolatası
15:00
1 dilim karpuz, 2 kayısı, 3-5 tane üzüm
19:00
1 lahmacun, 1 kase tarhana çorbası
21:00 'de çay içerim, bir tanecikte bisküvi yiyebilirim.
2.5 litre su, 45 dakika yürüyüş..
Herkese iyi akşamlar.
Aranıza ben de katılabilir miyim.
Kilom 100 civarında. Bayramdan sonra tartılmadım. Yarın sabah tartılınca yazarım.
Adım Aylin. 170 cm boyum. 42 yaşındayım.
Hoşbulduk Ebru.Hoş geldin canım aramıza. Tabii ki katılabilirsin takımımıza. Ben Ebru. Hep birlikte bütün fazla yüklerimizden kurtulacağımıza inanıyorum. Yarın cuma ve bildirim günümüz. Menülerimizi de her akşam iyi ya da kötü mutlaka yazıyoruz.
Merhaba. Düğün var bu haftasonu. Telaştan unuttum. Kilo bildirimini.
Bu gün kilom 98.4 kg.
İnşallah sizinle güzel motive olup ilk hedefim olan 85 kg ma ulaşırım
İyi akşamlar, dün kilo bildirimi yaptığım için bugün de geç hatırladığım için tartılmadım.
Bugün öğlen kayınvalidem in yanına eşimin köyüne geldik, menüm baya karışık ve fazla oldu..
10:30
1 lokma ekmek, 1 çatal yumurta, 1 zeytin, 5-6 çatal karpuz, 1 çay kaşığı marmelat
14:30
Yarım tabak yeşil fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı, 4-5 çiçek dolması, 4-5 sıkım çiğköfte, 2 dilim ev baklavası..
17:00
5-6 kayısı, birkaç urmudutu..
20:30
4-5 sıkım çiğköfte, nane, bir lokma ekmek, 1 çay kaşığı çikolata..
Suyu hesaplayamadım, 1.5 olmuştur, spor yok.
Canım, önceden cevaplayacaktım, unutmuşumPatates kızartması ve 21:00 deki bisküvi hiç olmamış. Menünde protein oldukça eksik bugün. Keşke 21:00 de 2-3 kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu. Su ve spor gayet güzel.
Günaydın EbruGünaydın kızlar
15 temmuz menü
Sabah 09.00
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 biber
2 dilim karpuz
Ara 15.00
Küçük bir kase çerez ve kahve
Ara 23.30
3 sarma
1 dilim börek
3 erik.
2 litrel su
Bol bol oynama
Düğün vesilesiyle menü çok düzenli olmadı.
Ama bu günü de atlatayım sonra güzel menülerle devam edeceğim.
Canım, önceden cevaplayacaktım, unutmuşum
Ne yazık ki 3-4 yaşımdan beri, süt yoğurt peynir yiyemiyorum, tiksinmişim.. yemeyi çok denedim, uğraştım ama meyveli süt dışında hiçbirini yutamıyorum, midem bulanıyor..
Meyveli sütü de damla damla, zorla içiyordum hamileyken...
Yumurtayı da çok sevmem ama diyet döneminde biraz alıştım sayılır..evet, proteini daha çok almam lazımO zaman menülerine her gün mutlaka yumurta eklemeye çalış canım. Ekleyemediğin günlerde ise kurubaklagil grubundan bir şeyler tüket. Protein önemli bence. Senin kahvaltılar genelde kızartmalı oluyor. Evde yaşayan diğer aile bireylerinin kiloları ne durumdaydı?