13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Selam kızlar, bugünüm çöp oldu resmen

Kahvaltı 10.30

Biraz patates kabak patlıcan soğan halkasından karışık kızartma
1 dilim ekmek
Taze soğan
5 zeytin çay

Saat 15.30
Ayranlı çorbamı tattım

Saat 16.30
2 dolu kase soğuk ayranlı çorba

Saat 17.00
1 çikolata
Küçük bir şeker

Su henüz 1 litre
Sporum yok

Selamlarr günlük menü bildirimim

Saat 10.30
1 bardak ayran

Kahvaltı 11.00
Soğanlı kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık çay

Saat 17.00
Türk kahvesi
2 kare çikolata

Saat 18.30
Küçük bir dondurma

Saat 19.00
1 kase ayranlı çorba

Su henüz az
25 dk yürüyüş

Selam kızlar, bugünüm çöp oldu resmen

Kahvaltı 10.30

Biraz patates kabak patlıcan soğan halkasından karışık kızartma
1 dilim ekmek
Taze soğan
5 zeytin çay

Saat 15.30
Ayranlı çorbamı tattım

Saat 16.30
2 dolu kase soğuk ayranlı çorba

Saat 17.00
1 çikolata
Küçük bir şeker

Su henüz 1 litre
Sporum yok
Niye öyle söyledin, menülerin normal bence, suyun az sadece..👍

Ben dun başlayabildim diyete
Sabah 1 yumurta
Oglen salatalik ve yarim kahve fincani kavrulmamis fındık
Aksam 3 köfte yağsız tuzsuz salata
Yesil cay ve sut ile bir detoks yapiyorum 2 saat arayla içiliyor o yuzden haricinde 3 bardak falan su ictim

Dün menüm

11:00
Çeyrek açma, çeyrek kete, domates, yeşillik, 1 lokma ekmek ile yarım tavada yumurta

15:00
1 kornet dondurma

17:30
1 tabak patatesli mantı, yarım tabak salata

Gün içinde ve akşam sayısız kiraz.. 3 bayram şekeri
Su az, spor yok 😔

İyi akşamlar kızlar bugün yazmaya başlayayım en iyisi menülerim baya kötü ama başlamak lazım bir yerden 🙈
10.00
1 patatesin 3 te biriyle 3 dilim gelecek şekilde sucukla omlet,salatalık,dereotu,1 dilim beyaz ekmek,15-20 Gr civarı tahin pekmez,30 Gr kadar beyaz peynir
12.30
Beyaz çay,2 dilim kek
15.30
2 pirinç patlağı üzerine yarım muz ve toplam bir yemek kasigina yakın şekersiz fıstık ezmesi
18.30
3 dilim ev yapımı pizza
Şu şimdilik 1.5 lt. 30 dk leslie, 40 dk pilates

Bugün menüm

Çeyrek ekmeğin yarısı,
3 kaşık menemen
1 zeytin
5 yaprak sarması

17:00
1 tabak tavuklu bulgur pilavı,
yarım tabak salata
2 çatal karpuz

Gün içinde sayısız kiraz

Su az, spor yok 😔

Bugün menüm

Çeyrek ekmeğin yarısı,
3 kaşık menemen
1 zeytin
5 yaprak sarması

17:00
1 tabak tavuklu bulgur pilavı,
yarım tabak salata
2 çatal karpuz

Gün içinde sayısız kiraz

Su az, spor yok 😔
Daha gün bitmedi suyu halledersin canım günü de gayet normal kapatmışsın menünü beğendim 😍

İyi akşamlar kızlar bugün yazmaya başlayayım en iyisi menülerim baya kötü ama başlamak lazım bir yerden 🙈
10.00
1 patatesin 3 te biriyle 3 dilim gelecek şekilde sucukla omlet,salatalık,dereotu,1 dilim beyaz ekmek,15-20 Gr civarı tahin pekmez,30 Gr kadar beyaz peynir
12.30
Beyaz çay,2 dilim kek
15.30
2 pirinç patlağı üzerine yarım muz ve toplam bir yemek kasigina yakın şekersiz fıstık ezmesi
18.30
3 dilim ev yapımı pizza
Şu şimdilik 1.5 lt. 30 dk leslie, 40 dk pilates
Kek ve pizza 1 er dilim daha az olaydı diyecektim kiiii o sporlarla ne kek kalır ne de bişe maşallah ya 😍 cahilliğime ver o beyaz çay ne ola ki 😂

Kek ve pizza 1 er dilim daha az olaydı diyecektim kiiii o sporlarla ne kek kalır ne de bişe maşallah ya 😍 cahilliğime ver o beyaz çay ne ola ki 😂
Yerken gözüm doymadı regle az kaldı yine benim doymamalar başladı maalesef 🙈 beyaz çay yeşil çay gibi ödem attırıcı ozelligi bulunan bir çay canım arastirabilirsin istersen diyetisyene devam ederken o da önermişti ben mutlaka listelerime koyuyorum diyordu

Ben dun başlayabildim diyete
Sabah 1 yumurta
Oglen salatalik ve yarim kahve fincani kavrulmamis fındık
Aksam 3 köfte yağsız tuzsuz salata
Yesil cay ve sut ile bir detoks yapiyorum 2 saat arayla içiliyor o yuzden haricinde 3 bardak falan su ictim
Hadi bakalım Bismillah artık düzenli menü bildir canım. Menün gayet güzel afiyet olsun. Menü saatini de bildirirsen daha güzel takip ederiz. Ya dünden beri arkadaşlarımın dilinde o yeşil çay süt detoksu. Tadı nasıl oluyo bide günde ne kadar içiyorsun ki 2 Saat ara ile içiliyor 🙃

Yerken gözüm doymadı regle az kaldı yine benim doymamalar başladı maalesef 🙈 beyaz çay yeşil çay gibi ödem attırıcı ozelligi bulunan bir çay canım arastirabilirsin istersen diyetisyene devam ederken o da önermişti ben mutlaka listelerime koyuyorum diyordu
Yok yok o doymama bugün hepimizde var olan bişey. Komşularımı da diyete dahil ettim 😅 bugün hepsi doymadığını söyledi. Hatta bugün birisi dedi ki bugün en uzun gün ayın etkisi ile açlık hissi oluyo dedi 😅 bilmem artık o bahaneye mi saklandık nedir ama açım aç 🤣 aksam ayran içerim yine. Ayrıca o çayı da hemen araştırcam

Yok yok o doymama bugün hepimizde var olan bişey. Komşularımı da diyete dahil ettim 😅 bugün hepsi doymadığını söyledi. Hatta bugün birisi dedi ki bugün en uzun gün ayın etkisi ile açlık hissi oluyo dedi 😅 bilmem artık o bahaneye mi saklandık nedir ama açım aç 🤣 aksam ayran içerim yine. Ayrıca o çayı da hemen araştırcam
Ay valla bilemedim neyin tam olarak etkisi oldu ama başlayınca duramadim🤭 araştır canım bence güzel bir çay belki denersin sen de. Genelde büyük marketlerde poşet çay olatak da satılıyor alıp denersin fırsatın olursa

Ay valla bilemedim neyin tam olarak etkisi oldu ama başlayınca duramadim🤭 araştır canım bence güzel bir çay belki denersin sen de. Genelde büyük marketlerde poşet çay olatak da satılıyor alıp denersin fırsatın olursa
Bende şimdilik mathca çayı içiyorum yani yoğurda katılıp yeniyo ama birkaç gündür ayrana koyup bi kerede içiyorum 😅 bunu bitirince ilk işim o çayı denemek olacak canısı 🥰

Hadi bakalım Bismillah artık düzenli menü bildir canım. Menün gayet güzel afiyet olsun. Menü saatini de bildirirsen daha güzel takip ederiz. Ya dünden beri arkadaşlarımın dilinde o yeşil çay süt detoksu. Tadı nasıl oluyo bide günde ne kadar içiyorsun ki 2 Saat ara ile içiliyor 🙃
Ben 15 20 gun once 5 gunde 4.4 kg verdim ama ciddi bir rahatsızlığım oldu mslesef geri aldim nerdeyse hepsini yemeye devam edince. Bardağın 3/4 u yesil cay üstüne sut cay kaşığının ucuyla tarcin ve zencefil koyuyorsun 2 saat arayla iciyorsun. Haricinde kahve fincaniyla gunde 3 4 kere kavrilmamis badem Kavrulmamis fındık sari leblebi beyaz leblebi kabak çekirdeği yiyorsun hangisini istersen karıştırmadan salatalik serbest. Yaninda yemek yok 19.00 da bitiyor

Ben 15 20 gun once 5 gunde 4.4 kg verdim ama ciddi bir rahatsızlığım oldu mslesef geri aldim nerdeyse hepsini yemeye devam edince. Bardağın 3/4 u yesil cay üstüne sut cay kaşığının ucuyla tarcin ve zencefil koyuyorsun 2 saat arayla iciyorsun. Haricinde kahve fincaniyla gunde 3 4 kere kavrilmamis badem Kavrulmamis fındık sari leblebi beyaz leblebi kabak çekirdeği yiyorsun hangisini istersen karıştırmadan salatalik serbest. Yaninda yemek yok 19.00 da bitiyor
Canım çok tehlikeli değil mi 5 günde 4 kilo vermek???

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek
Sosisli yumurta
Domates çay zeytin.

Saat 12.30
1 gofret
1 pankek

Akşam 17.30
(Dediniz dediniz sonunda bende kalktım yaptım)
Ev yapımı pizza ( bi sürü yedim yani )
Ayran

Suyum az sporum yok

Bugunum
11.00 1 yumurta
13.00 1 kahve fincanı kabak cekirdegi 10 leblebi
15.00 1 kahve fincanı kabak çekirdeği
18.00 12 kavrulmamis fındık

Gun içindede yesilcay sut detoksu ve su

Bugunum
11.00 1 yumurta
13.00 1 kahve fincanı kabak cekirdegi 10 leblebi
15.00 1 kahve fincanı kabak çekirdeği
18.00 12 kavrulmamis fındık

Gun içindede yesilcay sut detoksu ve su
Canım bu menü hiç ama hiç sağlıklı değil kilo verdim gibi görünse bile giden şey yağ değil sudur ki o da fazla kayiplarda oldukça tehlikeli. Hem uzun zamandır bu gruptayiz bu tür denemeler kilo vermeler sonu hep daha fazlasını alma şeklinde oldu. Umarım normal menülerine dönersin bir an evvel

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek
Sosisli yumurta
Domates çay zeytin.

Saat 12.30
1 gofret
1 pankek

Akşam 17.30
(Dediniz dediniz sonunda bende kalktım yaptım)
Ev yapımı pizza ( bi sürü yedim yani )
Ayran

Suyum az sporum yok
Kız Allah seni 🤭 bari su iç biraz daha şu an için yapılabilecek başka bir şey yok. Benim menü de örnek bir menü sayılmaz ama ne yapıyoruz önümüze bakıyoruz 😂

X