13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Kız yazicazda vakit bulsak...bide benim taşınma durumum çıktı şimdi.sorma nekadar yoğunum.artik bu süreçte verirmiyim bikac kilo bilmiyorum.
Kolay gelsin canım taşınma evresinde biraz zor ama korusan bile yeter sonra devam edersin..

Kızlar, benim yarın günüm var son kez yiyip içeyim salı günü tartılıp başlayacam.. her akşam menü ve günlük menü paylaşımı yapacağım

Gelsin tartı fotosu üstüne bugünün tarihini yazdım ama görülmedi

Eklentiler

• 1642489032336.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın hanımlar ben sabah tartıldım ama foto çekmedim unuttum kahvaltıda yaptım napicaz şimdi beni bu haftalık affetseniz kilom 72.100 çıktı sabah hedef kilom da 65 olsun şimdilik

Günaydın hanımlar ben sabah tartıldım ama foto çekmedim unuttum kahvaltıda yaptım napicaz şimdi beni bu haftalık affetseniz kilom 72.100 çıktı sabah hedef kilom da 65 olsun şimdilik
Zaten her cuma tartı günümüz canım... bugün başlangıç kilon olsun

Burada bir çoğumuz beraber çok güzel kilolar verdik yine yaparız🏋‍ bol suyumuzu içelim
Suyu hoc sorma haddi hesabı yok.ogrenciler diyor artık sen neden bukadar çok şu iciyorsun diye..tabi boğazım kuruyor ders anlatırken tıkaniyorum onunda etkisi var iyide oluyor.su önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…