13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Kızlar ya ben en son yazdıktan sonra bildirim gelmedi bana ben de yazılmadı herhalde bir şey diye bakmadım yoğunluğum da var zaten🙈kilo olarak cuma 74.55 tim en son yarın tekrar bakarım. Yılbaşından itibaren biraz abarttım baya artıda çıkabilirim
Canım ortim, al benden de o kadar..ben de 75 i geçtim, tartılara küsüm...canımız sağolsun, veririz inşallah 😊

Canım ortim, al benden de o kadar..ben de 75 i geçtim, tartılara küsüm...canımız sağolsun, veririz inşallah 😊
Hosgeldinn canım seni gördüğüme çok sevindim ben de. Anlattığın durumları yaşıyorum ben de maalesef kilo aldı başını gitti heves sıfır koşturmacayla geçiyor hayatım. Bir de yine demir ve d vitamininde dipleri görmüşüm onları yükseltmeye çalışıyorum. Hayat yoğun bir şekilde ilerliyor. Buradan bir branşdaşımı gönderiyorum Kayseri'ye aklıma nedense ilk sen geldin Kayseri'ye tayinleri çıkınca 🤭

Hosgeldinn canım seni gördüğüme çok sevindim ben de. Anlattığın durumları yaşıyorum ben de maalesef kilo aldı başını gitti heves sıfır koşturmacayla geçiyor hayatım. Bir de yine demir ve d vitamininde dipleri görmüşüm onları yükseltmeye çalışıyorum. Hayat yoğun bir şekilde ilerliyor. Buradan bir branşdaşımı gönderiyorum Kayseri'ye aklıma nedense ilk sen geldin Kayseri'ye tayinleri çıkınca 🤭
Hoşbuldum canım😊
Vitaminlerine dikkat et, sağlık herşeyden önemli..ayrıca vitamin eksikliği zayıflamayı da engelliyor biliyorsun.
Aynı yoğunluk ben de de var, her sabah 6 20 de uyanıp, çocukların kahvaltısı ve beslenmelerini hazırlayıp 7 de evden çıkıyorum, 13:10 da derslerim bitiyor, eve bitap şekilde dönüp ne bulursam yiyorum( ölçülü olmaya çalışıyorum tabi, ama bazen ipin ucu kaçıyor.) Çocuğa kayınvalidem bizde kalıp bakıyor sağolsun, o evdeyse öğleden sonra 1-2 saat uyuyorum. Yemekten hemen sonra uyku bana kilo aldırdı , biliyorum 😩, akşam yemeği, üstüne çayın yanında bişeyler...yatarken meyve..😖 derken kendim ettim kendim buldum..

Arkadaşın Kayseri merkeze mi geldi, keşke bizim okula gelse...iyi bir rehberlikçiye çok ihtiyacımız var..😊

Hoşbuldum canım😊
Vitaminlerine dikkat et, sağlık herşeyden önemli..ayrıca vitamin eksikliği zayıflamayı da engelliyor biliyorsun.
Aynı yoğunluk ben de de var, her sabah 6 20 de uyanıp, çocukların kahvaltısı ve beslenmelerini hazırlayıp 7 de evden çıkıyorum, 13:10 da derslerim bitiyor, eve bitap şekilde dönüp ne bulursam yiyorum( ölçülü olmaya çalışıyorum tabi, ama bazen ipin ucu kaçıyor.) Çocuğa kayınvalidem bizde kalıp bakıyor sağolsun, o evdeyse öğleden sonra 1-2 saat uyuyorum. Yemekten hemen sonra uyku bana kilo aldırdı , biliyorum 😩, akşam yemeği, üstüne çayın yanında bişeyler...yatarken meyve..😖 derken kendim ettim kendim buldum..

Arkadaşın Kayseri merkeze mi geldi, keşke bizim okula gelse...iyi bir rehberlikçiye çok ihtiyacımız var..😊
Sende kendimi görüyorum ortim gündüz uyuma kısmı hariç. Bu hafta azaltmaya çalıştım midem de yaklaşık 5-6 aydır ayarsız sürekli ağrı yanma dikkat edince biraz azaldı ama iki gündür yine kendimi aştım yeme konusunda😔
Arkadaşım Kayseri merkeze gelecek sanırım eşi şehir Hastanesi'ne geliyor o da pek iyi okullar yok sanki diyor ama oralı falan da olmayınca bilemiyor.sana özelden yazıyorum canım vaktin olunca bakarsan sevinirim☺️

Ne güzel eski ekip dönmüş hadi kızlar düzenli yazalım destek olalım birbirimize bende bi yazdım kayboldum ama sağlık problemlerim vardı çok şükür toparladım.. çok kilo aldım ve mutsuz hissediyorum kendimi ... düzenli tekrar burada buluşsak toparlasak 🤗🤗

Ne güzel eski ekip dönmüş hadi kızlar düzenli yazalım destek olalım birbirimize bende bi yazdım kayboldum ama sağlık problemlerim vardı çok şükür toparladım.. çok kilo aldım ve mutsuz hissediyorum kendimi ... düzenli tekrar burada buluşsak toparlasak 🤗🤗
Kız yazicazda vakit bulsak...bide benim taşınma durumum çıktı şimdi.sorma nekadar yoğunum.artik bu süreçte verirmiyim bikac kilo bilmiyorum.

Kızlar yaaaa ben yine karabatak oldum. Hayat bazen çok yoğunlaşıyor. Hastane zaten hep bildiğiniz gibi yoğun. Ha bugün girerim, ha yarın girerim derken neredeyse iki haftadır girmemişim. Şimdi hızlıca geçmişi okuyacağım. Umarım herkes iyidir :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Günaydınlar.. geçen hafta 71.5 idim. Bu hafta oğlum çok hastaydı ateş ateşş.... Diyete pek dikkat edemedim ama yine de vermişim sevindim.

Geçmiş olsun canım. Dikkat edin çocuklara. Ortalık da büyük bir salgın var.

D vitamini düşük olursa kilo veremiyorsun canım. Aman haaaa ona dikkat et. Önemli.

Geçmiş olsun canm iyi misin şimdi?

Geçen cuma 75.60
Bu cuma 74.60
LAydLiNe LAydLiNe

Eklentiler

• 20220114_084857.jpg
    20220114_084857.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 17
X