- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Inş.canim hadi hayırlısı diyelim....ben tartilmadim bugün ama artık yarın..Burada bir çoğumuz beraber çok güzel kilolar verdik yine yaparız🏋 bol suyumuzu içelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş.canim hadi hayırlısı diyelim....ben tartilmadim bugün ama artık yarın..Burada bir çoğumuz beraber çok güzel kilolar verdik yine yaparız🏋 bol suyumuzu içelim
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Kendini biraz tanıtırsan çok mutlu olurum.Hayırlı günler bende aranıza katılabilir miyim
Ben de iyiyim canım. İş güç devam ediyoruz.Merhaba canım çok şükür daha iyiyim sen nasılsın ?
Bu son kez yemeler hiç bitmiyor haberin olsun. Bundan sonra istikrarlı olman lazım.Kızlar, benim yarın günüm var son kez yiyip içeyim salı günü tartılıp başlayacam.. her akşam menü ve günlük menü paylaşımı yapacağım
Hoş geldin canım yeniden aramızaEvet kaptanım sizin takımdaydım
Super ozaman ben köyde yaşıyorum sobalı evimiz tartım yatakodasinda ben çok üşüyorum tartışmada sıkıntı benim içinZaten her cuma tartı günümüz canım... bugün başlangıç kilon olsun
Çok teşekkür ederim kaptanım.Artık menü paylaşımı yok muHoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Kendini biraz tanıtırsan çok mutlu olurum.
Ben de iyiyim canım. İş güç devam ediyoruz.
Bu son kez yemeler hiç bitmiyor haberin olsun. Bundan sonra istikrarlı olman lazım.
Hoş geldin canım yeniden aramıza
Çok teşekkür ederim kaptanım.Artık menü paylaşımı yok mu
Karbonhidrat yoğun bir gün olmuş benimki gibi. Azıcık karbonhidrat isteğimizi bastirabilsek her şey güzel olacak da işte...bugün çok kötü geçti menü anlamında birsuru patatesli börek yedim . bal tereyağ.kellepaca corbasi,pilav,patates köfte yemeği,birde kahvaltı var tabi o normaldi sondan başa saydım
Aynen öyle oldu ama yarın tam gaz devam edeceğim inşallahKarbonhidrat yoğun bir gün olmuş benimki gibi. Azıcık karbonhidrat isteğimizi bastirabilsek her şey güzel olacak da işte...
Senin memnun gene iyi benimkinin yanında makarna olmasaymis olurmuş en azından hareketsiz bir gün geçmemişBende de durumlar pek parlak değil kızlar ama yazmaya başlamazsam yediklerim normal gelmeye devam edecek. Hadi bismillah başlayalım
8.15
Kapya biberli omlet,2 kare beyaz peynir, kaşarlı tost ama kaşar çok az miktarda,7 zeytin
10.45
Şekersiz türk kahvesi,1 minik sütlü çikolata 6 Gr falan
13.00
Yulaf lapası,filtre kahve
15.30
Sütlü kahve,1 kase magnolia
18.00
1 kase brokoli çorbası,3 orta boy köfte,1 tabak makarna,salata
Su 2 lt civarı 6000 adım. Regl oldum doyamıyorum ayrıca demir,d vitamini ve birkaç mide ilacı alıyorum ayarlarım bozuk bu ara. Kilom da sabah 75 ti. Elim ayağım şiş kalktım öyle de devam ediyor reglin 2. Günü onun için sanırım. Değişmek istiyorum kızlar moralim bozuluyor aynada kendimi böyle gördükçe
Hosgeldin canimBen elif Sakarya'da oturuyorum 37 yaşındayım 3 çocuğum var işte böyle hoşbuldum
HoşbuldumHosgeldin canim
Hoş geldin canım aramıza. Menülerini bekliyorum.Merhaba kızlar biraz geç oldu ama biran önce vira bismillah deyip adım atmaya buradan başladım sizlerin desteğine ihtiyacım var umarım hedeflerimize sağlıklı ve hızla ulaşırız.
Kilom :70
Hedefim:58